Κατηγορίες

12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ 200€! ΕΥΚΑΙΡΙΑ!
Κοπτικός Αναρροφητήρας STIHL SH 56 Μεγαλύτερη προβολή

Κοπτικός Αναρροφητήρας STIHL SH 56

Sale
12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ 200€!

42410110920

Νέο προϊόν

Παράδοση από 1 – 3 ημέρες

Σύντομη Περιγραφή

Ιδανικός για το καθάρισμα μεσαίων εκτάσεων. Αδιαβάθμητη ρύθμιση στροφών, στρογγυλό μπεκ, κινητήρας 2-MIX.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Το προϊόν αποστέλλεται

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!

319,00 €

Αρχική τιμή 369,00 €

Κοπτικός Αναρροφητήρας STIHL SH 56

  • 1) Στη λειτουργία ως απορροφητήρα
  • 2) Χωρίς καύσιμο στη λειτουργία ως αναρροφητήτα
  • 3) Συντελεστής Κ κατά την οδηγία 2006/42/EC = 2.5 dB (A)
  • 4) Συντελεστής Κ κατά την οδηγία 2006/42/EC = 2m / s ²
Κυβισμός cm3 27,2
Ισχύς kW/Hp 0,7/1
Παροχή αέρα m3/h 1) 710
Μέγιστη παροχή αέρα m3/h 730
Σακούλα συλλογής l 45
Βάρος kg 2) 5,2
Στάθμη ηχοπίεσης dB(A) 3) 94
Στάθμη ηχητικής ισχύος dB(A) 105
Δονήσεις, αριστερά/δεξιά m/s² 4) 8,5/7,5

Πρότυπο

Αορτήρας

Οι αορτήρες STIHL με μαλακό μαξιλαράκι ελαφρύνουν την εργασία, ιδιαίτερα κατά την πολύωρη χρήση μηχανημάτων. Οι ζώνες διατάσσονται στο πλάι, αφήνοντας ελεύθερο τον θώρακα και προσφέροντας μεγάλη ελευθερία κινήσεων. Η κατανομή του βάρους είναι ιδανική: Οι ώμοι, η πλάτη και οι γοφοί δέχονται το φορτίο σε ίσα μέρη. (Ανάλογη εικόνα).

Κινητήρας STIHL 2-MIX

Ο δίχρονος κινητήρας STIHL με τεχνολογία 2-MIX εξασφαλίζει υψηλή ισχύ, περίσσεια δύναμη και εξοικονόμηση καυσίμου έως και κατά 20% σε σύγκριση με δίχρονους κινητήρες STIHL αντίστοιχης ισχύος χωρίς τεχνολογία 2-MIX.

Χειρισμός με το ένα χέρι

Τα χειριστήρια για τον έλεγχο του κινητήρα είναι ενσωματωμένα στη χειρολαβή. Η εργονομική λαβή με τα χειριστήρια βρίσκεται ακριβώς πάνω από το κέντρο του περιβλήματος. Ο χειρισμός του μηχανήματος γίνεται απλά και με ασφάλεια, γιατί δεν χρειάζεται να απομακρύνετε το χέρι σας από τη λαβή. Τα μηχανήματα μπορούν να φοριούνται στην αριστερή ή δεξιά πλευρά του σώματος.

Χειροκίνητη αντλία καυσίμου

Με τη χειροκίνητη αντλία καυσίμου, το καύσιμο τροφοδοτείται στο καρμπιρατέρ με ένα πάτημα του αντίχειρα. Έτσι μειώνεται ο αριθμός των τραβηγμάτων εκκίνησης μετά από μεγάλο διάστημα ακινησίας του μηχανήματος. Όλα τα μηχανήματα περιποίησης πρασίνου και όλοι οι φυσητήρες διαθέτουν χειροκίνητη αντλία καυσίμου.

Προαιρετικά

Σύστημα ElastoStart

Κατά το τράβηγμα του σχοινιού εκκίνησης σε δίχρονους κινητήρες, η πίεση συμπίεσης δημιουργεί απότομες αυξομειώσεις δύναμης που επιβαρύνουν τους μυς και τις αρθρώσεις. Το σύστημα ElastoStart μειώνει αισθητά τα φαινόμενα αυτά. Ένας ειδικός αποσβεστήρας κραδασμών μέσα στη λαβή εκκίνησης τεντώνεται ανάλογα με τη δύναμη τραβήγματος, εξαλείφοντας τις απότομες κορυφές δύναμης και εξομαλύνοντας έτσι τη διαδικασία εκκίνησης.

Παρακαλώ περιμένετε