Βενζινοκίνητο Χλοοκοπτικό John Deere R43S
Προσφορά Βενζινοκίνητη Χλοοκοπτική Μηχανή John Deere R43S

Βενζινοκίνητο Χλοοκοπτικό John Deere R43S

 • Χλοοοπτικό deck από αλουμινιο
 • Εύκολη ρύθμιση ύψους
 • Εύκολη εκκίνηση χάρη στο σύστημα Ready Start  με αυτόματο τσοκ
 • Σταθερή εμπρός ταχύτητα 3,6 km/h
 • Πλάτος κοπής χλοοκοπτικού: 43 cm
 • Επιφάνεια: 1000τ.μ.
 • Ισχύς κινητήρα: 2,4 kW στις 2.800 σ.α.λ.
 • Κινητήρας: Briggs n’ Stratton
 • Ύψος κοπής: 15-80 mm
 • Θέσεις κοπής: 9

Περισσότερες λεπτομέρειες

JOHN DEERE

John Deere R43S

897,00 €
1 009,36 € με Φ.Π.Α
Προσφορά!
12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ 200€!

Βενζινοκίνητη Χλοοκοπτική Μηχανή John Deere R43S

 • Αν δεν σας αρέσουν πολύπλοκες μηχανές κουρέματος, θα λατρέψετε την John Deere R43S. Με την εξαιρετική τους απόδοση και τις προηγμένες λειτουργίες, οι έλεγχοι έχουν ως σκοπό να είναι απλό στη χρήση
 • Η R43S διαθέτει TurboStar Σύστημα για τέλειο φινίρισμα.
 • Το σύστημα του κινητήρα READYSTART® επιτρέπει την απλή εκκίνηση της με το σχοινί.

Βασικά Χαρακτηριστικά

TURBOSTAR ΣΥΛΛΟΓΉ ™ : Το αποκλειστικό σύστημα TurboStar ™ εξασφαλίζει μέγιστη απόδοση της συλλογής κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιούνται χαμηλότερα ύψη κοπής. Αυτό συμβαίνει επειδή το σασί διαθέτει ενσωματωμένο ανεμιστήρα που δημιουργεί πρόσθετη ροή αέρα πέρα και πάνω από τη λεπίδα. Αυτή η πρόσθετη ροή αέρα δημιουργεί μια ισχυρή επίδραση κενού που τροφοδοτεί το κομμένο γκαζόν αποτελεσματικά στον σάκο συλλογής για ένα τέλειο κόψιμο.

DECK ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ: Το σύστημα κουρέματος είναι κατασκευασμένο από χυτό αλουμίνιο για ισχυρή και μακράς διάρκειας απόδοση. Μαζί με την υψηλή ποιότητα της βαφής αυτό διασφαλίζει ότι  δεν θα σκουριάσει ποτέ.

ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ: Για να βοηθήσει με την άρση της μηχανής, μια convient λαβή μεταφοράς είναι ενσωματωμένη στο μπροστινό μέρος. Μαζί με μια λαβή μεταφοράς πίσω από τον κινητήρα, γεγονός που καθιστά τη μεταφορά ή την αποθήκευση ιδιαίτερα εύκολη.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΥΨΟΥΣ ΚΟΠΗΣ: Η αλλαγή του ύψους κοπής είναι τόσο απλή με μια λειτουργία κεντρικού προσαρμογέα. Επιλέξτε το επιθυμητό ύψος με ένα μόνο μοχλό ο οποίος αλλάζει αυτόματα  στο απαιτούμενο ύψος.

ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΤΙΜΟΝΙ: Το τιμόνι μπορεί να ρυθμιστεί σε διαφορετικές θέσεις για να επιτρέπει την άνετη λειτουργία. Επιτρέπει επίσης να αναδιπλώνονται για την αποθήκευση ή τη μεταφορά του μηχανήματος.

Η ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΠΗ: Ένα καλά ισορροπημένο χλοοκοπτικό, με σασί από χυτό αλουμίνιο, εύκολο χειρισμό και συλλογή Turbostar παρέχουν μια τέλεια κοπή κάθε φορά.

ΚΑΔΟΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ: Ένας ελαφρύς υφασμάτινος σάκος συλλογής  χορτου

READYSTART: Το σύστημα του κινητήρα READYSTART® επιτρέπει την απλή εκκίνηση με το σχοινί

SINGLE SPEED: Ένα ενιαίο σύστημα κίνησης με σταθερή εμπρός ταχύτητα,  σημαίνει ότι το χλοοκοπτικό είναι εύκολο στη χρήση και δεν απαιτείται ιδιαίτερη προσπάθεια.

ΤΡΟΧΟΙ: Οι Ανθεκτικοί τροχοί οι οποία διαθέτουν ρουλεμάν, εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία της μηχανής,. Επίσης, είναι κλειστού τύπου, και δεν επιτρέπει την συσσώρευση κομμένου γκαζόν στους τροχούς.

ΣΥΣΤΗΜΑ MULCHING: Μετατρέψτε εύκολα την χλοοκοπτική σας μηχανή, αντί να συλλέγει το κομμένο γκαζόν στον κάδο, να το πολτοποιεί και να το διοχετεύει πίσω στον κήπο δημιουργώντας ένα λεπτό προστατευτικό στρώμα.

Cart 0 Shopping Cart

No products

Free shipping! Shipping
0,00 € Total

Check out

Follow us on Facebook