Χορτοκοπτικό βενζίνης STIHL FR 410 C-E
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-15%

Χορτοκοπτικό βενζίνης STIHL FR 410 C-E

Παραδίδεται με σύστημα ErgoStart. Αντιδονητικό σύστημα STIHL, λαβή πολλαπλών λειτουργιών, κυκλική λαβή, κινητήρας 2-MIX, διακόπτης λειτουργίας, θήκη εργαλείων.

 • FR 410 C-E. Περιλαμβάνει και κεφαλή DuroCut 20-2 41472000363

671,09 €

671,09 € χωρίς ΦΠΑ

789,52 € -15%

Πρόγραμμα Άτοκων Δόσεων-Χρηματοδότηση

 • Το πρόγραμμα 6 Άτοκων δόσεων αφορά μόνον προϊόντα αξίας από 100 έως 200 € ,με χρήση πιστωτικής κάρτας.
 • Το πρόγραμμα 12 Άτοκων δόσεων αφορά μόνον προϊόντα αξίας 200 € και πάνω,με χρήση πιστωτικής κάρτας.
 • Για παραγγελίες άνω των 500€ εφαρμόζεται επιβαρύνση 6% από 12 έως 24 δόσεις.
 • ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΩΣ 84 ΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ 500€ ΕΩΣ 40000€ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ!
Τεχνικά χαρακτηριστικά Value
Κυβισμός cm3 41,6
Ισχύς kW/Hp 2/2,7
Βάρος kg 1) 10,7
Στάθμη ηχοπιέσης με μεταλλικό εργαλείο dB(A) 2) 100
Δονήσεις, αριστερά/δεξιά m/s² 3) 2,3/2
Διάμετρος κοπής mm 420
Χωρητικότητα δοχείου l 0,75

Βασικός εξοπλισμός

 • STIHL ErgoStart (FT)
  Με το σύστημα ErgoStart (E) η δύναμη που απαιτείται για το τράβηγμα του κορδονιού της μίζας μειώνεται στο μισό, ενώ η ταχύτητα εως και κατά τα δύο τρίτα. 'Ενα σπειροειδές ελατήριο ανάμεσα στην τροχαλία του σχοινιού εκκίνησης και στον στροφαλοφόρο άξονα εξομαλύνει τις αυξομειώσεις δύναμης, αποτελεσματικά νπου σχεδόν δεν γίνονται αισθητά στην λαβή.
 • Αντιδονητικό σύστημα
  Το αντιδονητικό σύστημα χρησιμοποιείται στα μηχανήματα περιποίησης πρασίνου. Δακτύλιοι από καουτσούκ μειώνουν τη μετάδοση των ενοχλητικών δονήσεων που προκαλούνται από τον κινητήρα και το περιστρεφόμενο κοπτικό εξάρτημα. Έτσι οι δονήσεις των λαβών περιορίζονται στον ελάχιστο δυνατό βαθμό. Αυτό κάνει την εργασία σας πιο άνετη και πιο ξεκούραστη. (Ανάλογη εικόνα)
 • Αντισταθμιστής πίεσης
  Ο αντισταθμιστής πίεσης της STIHL, ένα ρυθμιστικό εξάρτημα ενσωματωμένο στο καρμπιρατέρ, αποτρέπει τον υπερβολικό εμπλουτισμό του μείγματος κατά την προοδευτική ρύπανση του φίλτρου αέρα. Χάρη στον αντισταθμιστή πίεσης, η απόδοση του κινητήρα παραμένει σταθερή σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το φίλτρο αέρα χρειάζεται καθάρισμα μόνο, όταν έχει βουλώσει το 80% της επιφάνειάς του. Έτσι μπορούν να πραγματοποιηθούν μεγάλα διαστήματα εργασίας χωρίς συντήρηση.
 • Γυαλιά ασφαλείας
  Τα προστατευτικά γυαλιά που περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό, είναι για την ασφάλειά σας. Τα γυαλιά έχουν καλό αερισμό και διαθέτουν φαρδιά προστατευτικά στο πλάι. (Ανάλογη εικόνα).
 • Λαβή πολλαπλών λειτουργιών
  Λαβή πολλαπλών λειτουργιών: Όλα τα χειριστήρια για τον έλεγχο του κινητήρα είναι ενσωματωμένα στη λαβή. Έτσι ο χειρισμός γίνεται πιο απλός αλλά και πιο ασφαλής, καθώς δεν χρειάζεται να πάρετε το χέρι σας από τη λαβή. (Ανάλογη εικόνα)
 • Πρακτική κυκλική λαβή
  Στα χορτοκοπτικά και κοπτικά μηχανήματα, η κυκλική λαβή είναι ιδανική για εργασίες σε στενάχωρα σημεία, π.χ. για εργασίες κοπής ανάμεσα σε θάμνους. Η κυκλική λαβή είναι η καλύτερη επιλογή όταν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν προσαρμοζόμενα εργαλεία, όπως φραχτοκόπτης. (Ανάλογη εικόνα)
 • Σύστημα μεταφοράς
  Οι αορτήρες STIHL με μαλακό μαξιλαράκι ελαφρύνουν την εργασία, ιδιαίτερα κατά την πολύωρη χρήση μηχανημάτων. Οι ζώνες διατάσσονται στο πλάι, αφήνοντας ελεύθερο τον θώρακα και προσφέροντας μεγάλη ελευθερία κινήσεων. Η κατανομή του βάρους είναι ιδανική: Οι ώμοι, η πλάτη και οι γοφοί δέχονται το φορτίο σε ίσα μέρη. (Ανάλογη εικόνα).
 • Χειροκίνητη αντλία καυσίμου
  Με τη χειροκίνητη αντλία καυσίμου, το καύσιμο τροφοδοτείται στο καρμπιρατέρ με ένα πάτημα του αντίχειρα. Έτσι μειώνεται ο αριθμός των τραβηγμάτων εκκίνησης μετά από μεγάλο διάστημα ακινησίας του μηχανήματος.
 • Διακόπτης λειτουργίας
  Ο έλεγχος του διακόπτη λειτουργίας κατά την επανεκκίνηση δεν είναι απαραίτητος. Το μηχάνημα είναι πάντα έτοιμο να ξεκινήσει εργασία.
 • Φίλτρο αέρα με μεγάλη διάρκεια ζωής
  Εύκολη πρόσβαση στο φίλτρο με μεγάλη διάρκεια ζωής που εξασφαλίζει και μεγάλα διαστήματα αλλαγής
 • Κινητήρας STIHL 2-MIX
  Ο δίχρονος κινητήρας STIHL με τεχνολογία 2 - MIX εξασφαλίζει υψηλή απόδοση ισχύος και ροπής σε άριστα επίπεδα, μειώνοντας την κατανάλωση καυσίμου έως και 20 % . Οι εκπομπές καυσαερίων έχουν επίσης μειωθεί έως και 70 %. Ο κινητήρας είναι συμβατές με το πρότυπο των ευρωπαϊκών εκπομπών της ΕΕ II .

1) Χωρίς καλώδιο, με κοπτικό εξάρτημα και προφυλακτήρα 2) Συντελεστής Κ κατά την οδηγία 2006/42/EC = 2.5 dB (A) 3) με μεταλλικό εξάρτημα

STIHL
FR 410 C-E. Περιλαμβάνει και κεφαλή DuroCut 20-2 41472000363

*Τα μεταφορικά κάθε προϊόντος προστίθενται στο καλάθι μαζί με την τιμή του προϊόντος πατώντας «ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ”.

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με δύο τρόπους (ανάλογα το βάρος & τον όγκο του προϊόντος)

Courier 2-4 ημέρες
Μεταφορική (3-5 ημέρες για την ηπειρωτική Ελλάδα & 5-7 ημέρες για την νησιωτική Ελλάδα)

Σε περίπτωση μεγάλου βάρους ή όγκου η αποστολή θα γίνεται με μεταφορική εταιρία, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής.
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την αποστολή των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα σε επιλεγμένα πρακτορεία(συνήθως πρωτεύουσες νομών).

Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα μη εκτέλεσης της παραγγελίας ή τροποποίησης του κόστους μεταφορικών, σε περίπτωση ειδικών συνθηκών, όπως δυσπρόσιτες περιοχές, συνολικός μεγάλος όγκος, ή συνολικό μεγάλο βάρος παραγγελίας κ.λ.π.

Στην παραπάνω περίπτωση θα προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με σκοπό την άμεση ενημέρωση σας.

close