Χορτοκοπτικό βενζίνης STIHL FS 561 C-EM
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-15,2%

Χορτοκοπτικό βενζίνης STIHL FS 561 C-EM

Ισχυρό χορτοκοπτικό STIHL με 2,8 kW ισχύ.Διαθέτει αντιδονητικό σύστημα STIHL 4 σημείων, STIHL ErgoStart, λαβή πολλαπλών λειτουργιών, τιμόνι ποδηλάτου, ρύθμιση λαβής χωρίς εργαλεία, κινητήρα 2 MIX, STIHL M-Tronic, απλή λογική εκκίνησης, κουμπί διακοπής, με ζώνη δάσους ADVANCE PLUS. Ιδανικό για σύνθετες εργασίες κοπής μεγάλης κλίμακας, τη χρήση τεμαχισμού στην πρόληψη δασικών πυρκαγιών και την απομάκρυνση των δέντρων θάμνων και αγκαθιών.

 • FS 561 C-EM, περιλαμβάνει 2ο κοπτικό 41482000150

1.056,58 €

1.056,58 € χωρίς ΦΠΑ

1.245,97 € -15,2%

Πρόγραμμα Άτοκων Δόσεων-Χρηματοδότηση

 • Το πρόγραμμα 6 Άτοκων δόσεων αφορά μόνον προϊόντα αξίας από 100 έως 200 € ,με χρήση πιστωτικής κάρτας.
 • Το πρόγραμμα 12 Άτοκων δόσεων αφορά μόνον προϊόντα αξίας 200 € και πάνω,με χρήση πιστωτικής κάρτας.
 • Για παραγγελίες άνω των 500€ εφαρμόζεται επιβαρύνση 6% από 12 έως 24 δόσεις.
 • ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΩΣ 84 ΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ 500€ ΕΩΣ 40000€ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ!
Τεχνικά χαρακτηριστικά Value
Κυβισμός cm3 57,1
Ισχύς kW/Hp 2,8/3,8
Βάρος kg 1) 10,2
Στάθμη ηχοπίεσης dB(A) 2) 102
Στάθμη ηχητικής ισχύος dB(A) 2) 115
Δονήσεις, αριστερά/δεξιά m/s2 3) 3,7/3,7
Δονήσεις, αριστερά/δεξιά με μεταλλικό εξάρτημα m/s2 4) 3,3/3,3
Συνολικό μήκος cm 5) 176
Διάμετρος κοπής mm 560
Όγκος δεξαμενής l 0,99

Βασικός εξοπλισμός

 • STIHL M-TRONIC

  Πλήρως ηλεκτρονικό χρονισμό ανάφλεξης και μέτρησης καυσίμου, με αυτόματη αναγνώριση θερμοκρασίας του κινητήρα που εξασφαλίζει άριστη απόδοση σε όλες τις συνθήκες, σταθερό ανώτατο αριθμό στροφών και πολύ καλή επιτάχυνση. Η εκκίνηση γίνεται με λίγα μόνο τραβήγματα και χωρίς καμία χειροκίνητη ρύθμιση στο καρμπυρατέρ.

 • Λαβή ποδηλάτου

  Η λαβή ποδηλάτου διακρίνεται για τον εργονομικό της σχεδιασμό. Επιτρέπει στον χρήστη να χειρίζεται το μηχάνημα σχεδόν σαν παραδοσιακή κόσα, και ρυθμίζεται με ένα κουμπί. Στα χορτοκοπτικά και κοπτικά μηχανήματα που πρόκειται να χρησιμοποιούνται συχνά για την κοπή χόρτου σε μεγάλες επιφάνειες, η λαβή ποδηλάτου είναι η καλύτερη επιλογή.

 • Σύστημα ErgoStart

  Πιο εύκολη εκκίνηση παρά ποτέ. Στο νέο σύστημα ErgoStart, υπάρχει ένα πρόσθετο σπειροειδές ελατήριο ανάμεσα στην τροχαλία της μίζας και τον στροφαλοφόρο άξονα, που συμπιέζεται αντίθετα προς την πίεση συμπίεσης που ασκείται στο έμβολο. Όταν η δύναμη του ελατηρίου υπερβεί την πίεση συμπίεσης, ο στροφαλοφόρος άξονας θα ξεκινήσει να περιστρέφεται, θέτοντας σε λειτουργία τον κινητήρα. Το μηχάνημα ξεκινά ομαλά και με άνεση, χωρίς ενοχλητικές αυξομειώσεις στην απαιτούμενη δύναμη.

 • style="padding-top: 30px;"
 • Βελτιωμένο αντιδονητικό σύστημα

  Το βελτιστοποιημένο αντιδονητικό σύστημα με πρόσφατα σχεδιασμένους αποσβεστήρες από καουτσούκ εξασφαλίζει χαμηλό επίπεδο κραδασμών.

 • Αορτήρας γενικής χρήσης ADVANCE

  Για ξεκούραστη κοπή χόρτου και ζιζανίων. Εργονομικός, άνετος, ελαφρύς μπορεί να συμπληρωθεί με ζώνη θώρακα και σακίδιο εργαλείων, για FS 50 – FS 560.

 • Ρύθμιση λαβής

  Η εργονομική χειρολαβή του χλοοκοπτικού μπορεί να ρυθμιστεί ξεχωριστά για τον αντίστοιχο χρήστη χωρίς εργαλεία

 • Αντισταθμιστής πίεσης

  Ο αντισταθμιστής πίεσης της STIHL, ένα ρυθμιστικό εξάρτημα ενσωματωμένο στο καρμπιρατέρ, αποτρέπει τον υπερβολικό εμπλουτισμό του μείγματος κατά την προοδευτική ρύπανση του φίλτρου αέρα. Χάρη στον αντισταθμιστή πίεσης, η απόδοση του κινητήρα παραμένει σταθερή σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το φίλτρο αέρα χρειάζεται καθάρισμα μόνο, όταν έχει βουλώσει το 80% της επιφάνειάς του. Έτσι μπορούν να πραγματοποιηθούν μεγάλα διαστήματα εργασίας χωρίς συντήρηση.

 • Μεγάλος κύκλος κοπής

  Με διάμετρο 560mm, το FS 561 προσφέρουν τον μεγαλύτερο κύκλο κοπής στην κατηγορία του. Αυτό εξασφαλίζει γρήγορη πρόοδο της εργασίας.

 • Manuelle Kraftstoffpumpe

  χειροκίνητη αντλία καυσίμου

  Mit der manuellen Kraftstoffpumpe lässt sich auf Daumendruck Kraftstoff in den Vergaser fördern. Dadurch wird nach einer längeren Betriebspause der Maschine die Zahl der Anwerfzüge reduziert.

1) Χωρίς μπαταρία, κοπτικό εξάρτημα και προφυλακτήρα 2) Συντελεστής Κ κατά την οδηγία 2006/42/EC = 2.5 dB (A) 3) Συντελεστής Κ κατά την οδηγία 2006/42/EC = 2m / s ² 4) Συντελεστής Κ κατά την οδηγία 2006/42/EC = 2m / s ²/Συντελεστής Κ κατά την οδηγία 2006/42/EC = 2m / s ² 5) Χωρίς κοπτικό εξάρτημα

STIHL
41482000150

*Τα μεταφορικά κάθε προϊόντος προστίθενται στο καλάθι μαζί με την τιμή του προϊόντος πατώντας «ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ”.

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με δύο τρόπους (ανάλογα το βάρος & τον όγκο του προϊόντος)

Courier 2-4 ημέρες
Μεταφορική (3-5 ημέρες για την ηπειρωτική Ελλάδα & 5-7 ημέρες για την νησιωτική Ελλάδα)

Σε περίπτωση μεγάλου βάρους ή όγκου η αποστολή θα γίνεται με μεταφορική εταιρία, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής.
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την αποστολή των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα σε επιλεγμένα πρακτορεία(συνήθως πρωτεύουσες νομών).

Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα μη εκτέλεσης της παραγγελίας ή τροποποίησης του κόστους μεταφορικών, σε περίπτωση ειδικών συνθηκών, όπως δυσπρόσιτες περιοχές, συνολικός μεγάλος όγκος, ή συνολικό μεγάλο βάρος παραγγελίας κ.λ.π.

Στην παραπάνω περίπτωση θα προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με σκοπό την άμεση ενημέρωση σας.

close