close
Menu
MSA 140 C-BQ αλυσοπρίονο με μπαταρία AK 30 και φορτιστή AL 101
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

MSA 140 C-BQ αλυσοπρίονο STIHL με μπαταρία AK 30 και φορτιστή AL 101

Ελαφρύ επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο STIHL για την περιποίηση του κτήματος και απλές χειρωνακτικές εργασίες.

Απόδοση κοπής αυξημένη κατά 25 % σε σχέση με το MSA 120 C-BQ. Μαλακή λαβή, γρήγορη και άνετη αλλαγή αλυσίδας χάρη στον ταχυτεντωτήρα αλυσίδας STIHL, φρένο αλυσίδας QuickStop Super, δοχείο λαδιού με διαφανές παράθυρο, υψηλή απόδοση κοπής χάρη στην αλυσίδα 1/4"-PM3.

Με μπαταρία AK 30 και φορτιστή AL 101.

399,00 € (με Φ.Π.Α.). 321,77 € (χωρίς Φ.Π.Α.)
με ΦΠΑ

Τελευταία φορά που αυτό το προϊόν προστέθηκε σε καλάθι: 2020-08-15

Αγοράστε Τώρα - Πληρώστε Αργότερα!

Για αγορές άνω των 150€ αγοράστε το με 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!

Έως 24 δόσεις για αγορές άνω των 500€! με επιπλέον χρέωση 6%

Διαθεσιμότητα

Λόγω εκτάκτων συνθηκών που έχουν παρουσιαστεί λόγο της πανδημίας COVID-19, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις και αλλαγές σχετικά με τις διαθεσιμότητες των προϊόντων.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 24310-26623 & στο info@grigorioutools.gr

Περιγραφή
  • 1) Συντελεστής Κ κατά την οδηγία 2006/42/EC = 2m / s ²
  • 2) Συντελεστής Κ κατά την οδηγία 2006/42/EC = 2.5 dB (A)
  • 3) Ο χρόνος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χρήση
Τεχνολογία μπαταρίας Ιόντων λιθίου COMPACT
Βάρος χωρίς μπαταρία kg 2,6
Δονήσεις αριστερά/δεξιά m/s² 1) 4,3/4,8
Στάθμη ηχητικής ισχύος dB(A) 2) 94
Χρόνος λειτουργίας με AK 10 λεπτά 3) μέχρι 18
Χρόνος λειτουργίας με AK 20 λεπτά 3) μέχρι 40
Χρόνος λειτουργίας με AK 30 λεπτά 3) μέχρι 45

MSA 140 C-BQ αλυσοπρίονο STIHL με μπαταρία AK 30 και φορτιστή AL 101

Πρότυπο

Φορτιστής AL 101

Φορτιστής για τη σειρά επαναφορτιζόμενων COMPACT . Με ένδειξη κατάστασης λειτουργίας ( LED), καλώδιο με ταινία Velcro, δυνατότητα τοποθέτησης στον τοίχο, αν απαιτείται.

Μπαταρία AK 30

Συμπαγής μπαταρία ιόντων λιθίου για τη σειρά επαναφορτιζόμενων COMPACT, με τάση 36 V και χωρητικότητα 180 Wh ζωής. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας εξαρτάται από τον τύπο της συσκευής. Με ένδειξη της κατάστασης φόρτισης (LED) . Συμβατό με AL 101 , AL 100 , AL 300 και AL 500.

Αθορυβη λειτουργία

Τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα STIHL COMPACT είναι τόσο αθόρυβα που δεν χρειάζεται να φοράτε ωτασπίδες. 

Ταχυτεντωτήρας αλυσίδας (B)

Ο ταχυτεντωτήρας STIHL κάνει το τέντωμα της αλυσίδας γρήγορο και εύκολο. Απλά ελευθερώστε το κάλυμμα του οδοντωτού τροχού και γυρίστε το διακόπτη για να ρυθμίσετε τη βέλτιστη ένταση. Δεν χρειάζονται εργαλεία.

Φρένο QuickStop Super (Q)

Το πρόσθετο σύστημα για επιπλέον ασφάλεια. Οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν το φρένο αλυσίδας απευθείας στο πίσω μέρος της λαβής. Η αλυσίδα σταματά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κάθε φορά που ο χρήστης πατήσει την πίσω λαβή, όποτε υπάρχει αρκετά ισχυρή ανάκρουση ή όταν ο μπροστινός προφυλακτήρας χεριού έχει ενεργοποιηθεί. Αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό ασφαλείας εξασφαλίζει ακόμη μεγαλύτερη προστασία του χρήστη σε όλες τις θέσεις εργασίας. 

Τοποθέτηση μπαταρίας σε 2 στάδια

Η μπαταρία μπορεί να εισαχθεί στη συσκευή σε 2 στάδια. Στο πρώτο στάδιο ασφάλισης - ενδιάμεση θέση - η μπαταρία στερεώνεται στη συσκευή, αλλά το μηχάνημα δεν λειτουργεί. Στο δεύτερο στάδιο ασφάλισης - η θέση λειτουργίας - η μπαταρία έχει εισέλθει πλήρως και το μηχάνημα λειτουργεί κανονικά.

Καπάκι πλήρωσης χωρίς εργαλεία

Η δεξαμενή μπορεί να γεμίσει γρήγορα και εύκολα χρησιμοποιώντας το καπάκι χωρίς εργαλεία. 

Μαλακή λαβή ελέγχου

Η μαλακή επένδυση στην πίσω λαβή ελέγχου εξασφαλίσει ένα ασφαλές και σίγουρο κράτημα σε οποιαδήποτε κατάσταση. Ο μοχλός ελέγχου πρέπει να απελευθερωθεί με το κουμπί κλειδώματος στο πλάι . 

Νέος ηλεκτροκινητήρας STIHL (EC)

Οι ηλεκτροκινητήρας STIHL με ηλεκτρονικό κύκλωμα ελέγχου (EC) δεν έχει ψήκτρες, προσφέροντας μεγάλη οικονομία ενέργειας και σχεδόν χωρίς φθορά. Χάρη στην υψηλή απόδοση του κινητήρα, η ενέργεια της μπαταρίας μετατρέπεται σε εντυπωσιακό έργο. Το ηλεκτρονικό κύκλωμα ελέγχου επιτηρεί διαρκώς τον κινητήρα EC, αναγνωρίζοντας τις μεταβολές που παρουσιάζονται στο φορτίο, και φροντίζει ώστε ο κινητήρας να λειτουργεί πάντοτε με τον βέλτιστο αριθμό στροφών.

Σύστημα κινητήρα Ematic

Ανάλογα με την αλυσίδα και το είδος του ξύλου, το σύστημα STIHL Ematic μειώνη την κατανάλωση λαδιού αλυσίδας κατά 50% σε σύγκριση με τις συμβατικές λάμες χωρίς Ematic. 

Διπλή λαβή λειτουργίας

Η εργονομικά διαμορφωμένη λαβή και η πίσω ελέγχου λαβή με μαλακό υλικό διασφαλίζουν ασφαλή εργασία σε όλες τις θέσεις λειτουργίας.

Χαρακτηριστικά
12540115850
Επιλέξτε Αλυσοπρίονα, Αλυσίδες, Λάμες, Παρελκόμενα STIHL
Επαναφορτιζόμενα αλυσοπρίονα STIHL
Αλυσοπρίονα
Μπαταρίας
Βάρος
2-3 κιλά
Δόσεις
ΝΑΙ
Μεταφορικά Αγορών

*Τα μεταφορικά κάθε προϊόντος προστίθενται στο καλάθι μαζί με την τιμή του προϊόντος πατώντας «ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ”.

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με δύο τρόπους (ανάλογα το βάρος & τον όγκο του προϊόντος)

Courier 2-4 ημέρες
Μεταφορική (3-5 ημέρες για την ηπειρωτική Ελλάδα & 5-7 ημέρες για την νησιωτική Ελλάδα)

Σε περίπτωση μεγάλου βάρους ή όγκου η αποστολή θα γίνεται με μεταφορική εταιρία, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής.
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την αποστολή των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα σε επιλεγμένα πρακτορεία(συνήθως πρωτεύουσες νομών).

Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα μη εκτέλεσης της παραγγελίας ή τροποποίησης του κόστους μεταφορικών, σε περίπτωση ειδικών συνθηκών, όπως δυσπρόσιτες περιοχές, συνολικός μεγάλος όγκος, ή συνολικό μεγάλο βάρος παραγγελίας κ.λ.π.

Στην παραπάνω περίπτωση θα προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με σκοπό την άμεση ενημέρωση σας.

*Σε περίπτωση υπαναχώρησης της παραγγελίας από την πλευρά του πελάτη, τα μεταφορικά κόστη της επιστροφής θα επιβαρύνουν τον πελάτη και ενδέχεται να είναι διαφορετικά από το αρχικό κόστος αποστολής.Τα μεταφορικά υπαναχώρησης από την παραγγελία εκ μέρους του πελάτη υπολογίζονται βάση όγκου ή κιλών.

Δόσεις

Μπορείτε να εξοφλήσετε την αγορά σας από το www.grigorioutools.gr με δόσεις!

Προσφέρουμε εως 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ για αγορές άνω των 150€, και δίνουμε τη δυνάτοτητα πληρωμής έως 24 ΔΟΣΕΙΣ με επιβάρυνση 6% για αγορές άνω των 500€!

Κατά την πληρωμή της αγοράς σας, εμφανίζεται αναλυτικά στο ‘καλάθι αγορών’ η επιλογή σας να αγοράσετε με δόσεις, καθώς και τυχόν επιβάρυνση αν έχετε επιλέξει έντοκες δόσεις.

*Το σύνολο κόστους της αγοράς σας, καθώς και το ποσό της εκάστοτε δόσης, εμφανίζονται στην οθόνη σας πριν ολοκληρώσετε τη συναλλαγή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν
16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:
close