Κατηγορίες

12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ 200€!
HB 445 R Ιδανικό για στενές περιοχές εργασίας Μεγαλύτερη προβολή

HB 445 R Ιδανικό για στενές περιοχές εργασίας

Sale
12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ 200€!

HB 445 R

Νέο προϊόν

Παράδοση από 1 – 3 ημέρες

Σύντομη Περιγραφή

Το HB 445 R με σχέση όπισθεν προσφέρει τη δυνατότητα εύκολων ελιγμών σε περιορισμένους χώρους. Έτσι θα έχετε τα πάντα υπό έλεγχο: Το εργονομικό τιμόνι μπορεί να προσαρμοστεί κεντρικά σε όλους σχεδόν τους τύπους σώματος. Ό χειρισμός του γκαζιού γίνεται άνετα με τον αντίχειρα. Ό χειρισμός του πλαισίου γίνεται με το χέρι ή το πόδι. Η εύκολα προσβάσιμη λεπίδα φρένου ρυθμίζεται σε τρία ύψη. Ό πρακτικός πρόσθετος εξοπλισμός καθώς και το μεταβλητό πλάτος εργασίας μεταξύ 25 και 60 cm επιτρέπουν την ευέλικτη χρήση σε διαφορετικές συνθήκες χρήσης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Το προϊόν αποστέλλεται

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!

603,87 €

Πλάτος εργασίας cm 45
Μετάδοση 1V + 1R
Αριθμός σκαπτικών μαχαιριών (1+1) x 2 & discs
Διάμετρος σκαπτικών μαχαιριών mm 300

HB 445 R Ιδανικό για στενές περιοχές εργασίας

Πρότυπο

Κινητήρας OHV

Οι κινητήρες Briggs & Stratton με υπερσύγχρονη τεχνολογία OHV εγγυώνται υψηλή απόδοση και σταθερότητα. Αυτός ο τύπος κινητήρα είναι σχεδιασμένος ως κινητήρας κίνησης με οριζόντιο άξονα. Ο στιβαρός τετράχρονος κινητήρας παράγει ροπή στρέψης άνω των 11 Nm, ενώ εκπέμπει χαμηλά επίπεδα θορύβου και καυσαερίων.

2 Τροχοί μεταφοράς

Τα μεγάλα σκαπτικά της VIKING διαθέτουν έναν ειδικό ζεύγος τροχών μεταφοράς στο πίσω μέρος, που ανυψώνεται κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Ρυθμιζόμενη λαβή

Οι λαβές ρυθμίζονται χωρίς εργαλεία, τόσο κατά το ύψος όσο και πλαγίως. Για μεταφορά και αποθήκευση, η λαβή απλά διπλώνεται.

Σετ διαιρούμενων σκαπτικών μαχαιριών

Όλα τα σκαπτικά μηχανήματα της VIKING έχουν διαιρούμενα μαχαίρια τα οποία επιτρέπουν μείωση του πλάτους εργασίας, ώστε το μηχάνημα να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε στενές καλλιέργειες. Οι πλευρικοί δίσκοι προστατεύουν τα φυτά κατά το όργωμα.

Παρακαλώ περιμένετε