Εργαλεία συντήρησης κοπτικών εξαρτημάτων

STIHL USG στηρίγματα για αλυσίδες/μαχαίρια/πριονόδισκους
Πολλές δυνατότητες χρήσης. Για όλες τις αλυσίδες STIHL, πριονόδισκους για κοπτικά μηχανήματα και μαχαίρια ψαλιδιών μπορντούρας. Βασική μονάδα μαζί με περιστροφικό στήριγμα, κατάλληλο για όλες τις αλυσίδες STIHL Oilomatic, και 2 δίσκους τροχίσματος ειδικού σχήματος. Διατίθεται πρόσθετο περιστροφικό στήριγμα για άλλες χρήσεις.
Βάση λίμας 2-in-1
Για το τρόχισμα της αλυσίδας .325 " & 3/8 ". Επιτρέπει τρόχισμα δοντιών και οδηγών βάθους απλά και γρήγορα, με μια μοναδική κίνηση. Περιλαμβάνει στρογγυλή και επίπεδη λίμα.
Λίμα για την αλυσίδα Hexa
Το καινοτόμο σχήμα της λίμας STIHL Hexa ταιριάζει απόλυτα με τα δόντια της αλυσίδας Hexa 3/8". Αυτό διευκολύνει τους επαγγελματίες ή περιστασιακούς χρήστες να ακονίσουν το πριόνι αλυσιδωτά στην ιδανική γωνία και με μεγάλη ακρίβεια. Η γωνία του δοντιού κοπής στην αλυσίδα πριονιού STIHL ταιριάζει απόλυτα με αυτή τη λίμα STIHL Hexa, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ακονίσετε το μετρητή βάθους γρήγορα και με ακρίβεια. Αυτό εξοικονομεί χρόνο και εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής
Οδηγοί για βάση λίμας FF1
Οδηγός για βάση λίμας, αποκλειστικά από την STIHL.
Για ακριβή και απλό χειρισμό της λίμας και σωστό τρόχισμα της αλυσίδας. Ιδανικό συμπλήρωμα για τα σετ τροχίσματος της STIHL, δεν απαιτεί σωματική δύναμη, οδηγίες χρήσης σε DVD.
Η λίμα δεν περιλαμβάνεται.
Τροχιστικό κυλίνδρων FG 4
Τροχιστικό κυλίνδρων, αποκλειστικά από τη STIHL Ιδανικός για το εβδομαδιαίο τρόχισμα της αλυσίδας. Μικρές διαστάσεις, δεν απαιτεί σωματική δύναμη, με λαμάκια τροχίσματος για σωστή προσαρμογή της απόστασης του οδηγού βάθους, συμβουλές
για τη χρήση σε DVD. Η λίμα δεν περιλαμβάνεται.
Φορητό τροχιστικό αλυσίδας 12 V
Το 12V τροχιστικό αλυσίδας της STIHL ήρθε για να κάνει το τρόχισμα των αλυσίδων σας ακόμα πιο εύκολο. Είναι φορητό και μπορεί άνετα και γρήγορα να συνδεθεί με την μπαταρία του οχήματος σας, για να τροχίσετε έτσι τις αλυσίδες σας όπου και αν βρίσκεστε, χωρίς κόπο.
Δυνατότητα προσαρμογής διαφορετικών πετρών ώστε να τροχιστούν αλυσίδες: .404, 1/4, 3/8 P, .325, 3/8 (δεν περιλαμβάνονται)