-18%
Ηλεκτρικό Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk C 110.7-5
Ηλεκτρικό Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk C 110.7-5 Μπορείτε να κάνετε καλή χρήση με το C 110.7 πλυστικό μηχάνημα. Είναι βολικό μέγεθος και η τροχήλατη κατασκευή του στα μοντέλα X-TRA το καθιστά εύκολο στη μεταφορά. Αυτό το μηχάνημα έχει μια σειρά από λειτουργίες που καλύπτουν τις βασικές ανάγκες καθαρισμού και χρησιμοποιείται για εργασίες γύρω από το σπίτι, όπως καθαρισμό αυτοκινήτων, ποδήλατα, έπιπλα κήπου, φράχτες και μικρές αυλές
119,98 €
146,32 €
-18%
Ηλεκτρικό Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk D 140.4-9 P X-TRA
Αξιόπιστα πλυστικά μηχανήματα για απαιτητική χρήσηΜια δυνατή σειρά ιδανική για απαιτητικές εργασίες καθαρισμού στο σπίτι.Η σειρά διαθέτει επίσης μια πλήρη γκάμα πρόσθετων εξαρτημάτων.
396,55 €
483,60 €
-18%
Ηλεκτρικό Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk MC 2C-140/610 XT
Έως 24 Δόσεις! | Ηλεκτρικό Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk MC 2C-140/610 XTΗλεκτρικό Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk MC 2C-140/610 XT Η σειρά MC 2C προορίζεται για περιστασιακή χρήση και για μικρές εργασίες καθαρισμού. Εξαιρετική απόδοση καθαρισμού, επαγγελματικά σπρέι, βέλτιστο αποθηκευτικό χώρο και καλά χαρακτηριστικά χειρισμού αυτού του καθαρισμού υψηλής πίεσης.
1.047,30 €
1.277,20 €
-18%
Ηλεκτρικό Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk MC 3C-170/820
Έως 24 Δόσεις! | Ηλεκτρικό Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk MC 3C-170/820Ηλεκτρικό Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk MC 3C-170/820 Το μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης MC 3C είναι σχεδιασμένο για εύκολο γενικό καθαρισμό και χρήση στο εμπόριο, την κατασκευή και τις συναλλαγές, μικρά εργαστήρια και τη γεωργία. Η σειρά αυτή είναι εξοπλισμένη με μια επαγγελματική μονάδα αντλίας κινητήρα με ταχύτητα αντλίας 2800 στροφές / λεπτό και τρία έμβολα από ανοξείδωτο χάλυβα για ελαφριά έως μέτρια συχνότητα χρήσης. Το νέο κρύου νερό πλυστικό υψηλής πίεσης MC 3C είναι εξοπλισμένο με δύο νέες τεχνολογίες.
1.204,91 €
1.469,40 €
-376,96 €
Μηχάνημα υψηλής πίεσης κρύου νερού Nilfisk MC 3C-150/660 XT
Έως 24 Δόσεις! | Μηχάνημα υψηλής πίεσης κρύου νερού Nilfisk MC 3C-150/660 XTΗ σειρά MC 3C  έχει σχεδιαστεί για ελαφρές γενικές εργασίες καθαρισμού και είναι η ιδανική επιλογή για τους εμπόρους,  μικρές κατασκευαστικές εταιρείες, μικρά παρκινγκ  και αγροκτήματα.  Τα Μοντέλα της είναι εξοπλισμένα με αντλία που φέρει  μοτέρ 2800 rpm και έμβολα από ανοξείδωτο ατσάλι για χαμηλής έως μεσαίας έντασης  χρήση.
1.240,00 €
1.616,96 €
-1.564,76 €
Πετρελαιοκίνητο πλυστικό μηχάνημα Nilfisk MC 5M-195/100 DE
Έως 24 Δόσεις! | Πετρελαιοκίνητο πλυστικό μηχάνημα Nilfisk MC 5M-195/100 DEΤα πετρελαιοκίνητα πλυστικά μηχανήματα κρύου νερού υψηλής πίεσης της Nilfisk λειτουργούν εντελώς ανεξάρτητα από τις πηγές παροχής ηλεκτρικού ρεύματος -ακόμα και από το δίκτυο ύδρευσης*- με αποτέλεσμα να είναιιδιαίτερα ευέλικτα. Η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό γεωργικών ή κατασκευαστικών υλικών σε δυσπρόσιτα σημεία.
*Η δυνατότητα αναρρόφησης χωρίς την ανάγκη προπλήρωσης τους παρέχει τη δυνατότητα να τραβήξουν νερό από ένα πηγάδι, δοχείο, λίμνη ή άλλη φυσική πηγή νερού. 
5.750,00 €
7.314,76 €
-18%
Πετρελαιοκίνητο πλυστικό μηχάνημα Nilfisk MH 5M-200/1000 DE
Έως 24 Δόσεις! | Πετρελαιοκίνητο πλυστικό μηχάνημα Nilfisk MH 5M-200/1000 DEΤα βενζινοκίνητα και πετρελαιοκίνητα πλυστικά μηχανήματα ζεστού νερού υψηλής πίεσης της Nilfisk λειτουργούν εντελώς ανεξάρτητα από τις πηγές παροχής ηλεκτρικού ρεύματος -ακόμα και από το δίκτυο ύδρευσης.Η δυνατότητα αναρρόφησης χωρίς την ανάγκη προπλήρωσης τους παρέχει τη δυνατότητα να τραβήξουν νερό από ένα πηγάδι, δοχείο, λίμνη ή άλλη φυσική πηγή νερού. Η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό γεωργικών ή κατασκευαστικών υλικών σε δυσπρόσιτα σημεία.  
12.260,57 €
14.951,92 €
-180,00 €
Πλυστικό Ζεστού νερού KARCHER 855 HSL
Έως 24 Δόσεις! | Πλυστικό Ζεστού νερού KARCHER 855 HSLΠλυστικό Ζεστού νερού KARCHER 855 HSL Τεχνικά χαρακτηριστικά. Μονοφασικό 220V Πίεση    110bar Παροχή 400 l/h Θερμοκρασία νερού Max 80 Ρεζερβουάρ Diesel 5l
1.200,00 €
1.380,00 €
-18%
Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk C 125.7-6 PCAD X-TRA
Το C 125.7 είναι κατάλληλα για χρήστες με ελαφρά έως μέτριες εργασίες καθαρισμού.Αν χρειάζεστε ένα συμπαγές και εύκολο στη χρήση υψηλής πίεσης πλυστικό με μια καλή απόδοση καθαρισμού, τότε το C 125,7 αξίζει να εξεταστεί. Είναι σούπερ για εργασίες γύρω από το σπίτι και τον κήπο, όπως ο καθαρισμός των αυτοκινήτων, ποδήλατα έπιπλα κήπου και μικρές και μεσαίου μεγέθους βεράντες.
209,46 €
255,44 €
Πλυστικό Μηχάνημα Michelin MPX 130 C
Πλυστικό Μηχάνημα Michelin MPX 130 CΗ Μichelin έχει αλλάξει τον τρόπο καθαρισμού! Αυτή η πλήρης και καταπληκτική σειρά πλυστικών υψηλής πίεσης, είναι μια ακόμη απόδειξη ότι η Μichelin θέλει να τονίσει την υπεροχή της στον τομέα του καθαρισμού. Οι γνωστές σε όλους δεξιότητές της ως κατασκευαστής ελαστικών αυτοκινήτων, έχουν περάσει και στον τομέα καθαρισμού και όλη η τελειότητα που υπάρχει στην κατασκευή των ελαστικών είναι εμφανής σε καθένα από τα μοντέλα πλυστικών της. Διαθέτουν θερμική προστασία του κινητήρα και σύστημα σβέσης του κινητήρα από απόσταση (TSS). Ρωτήστε στο κατάστημα για την πλόυσια σειρά εξαρτημάτων.
495,00 €
Πλυστικό Μηχάνημα Michelin MPX 140 HL
Έως 24 Δόσεις! | Πλυστικό Μηχάνημα Michelin MPX 140 HLΠλυστικό Μηχάνημα Michelin MPX 140 HLΤο Michelin ΜPX 140 HL είναι ένα ηλεκτρικό πλυστικό ζεστού νερού, επαγγελματικής χρήσης, κατάλληλο για κάθε είδους εντατική εργασία, χάρη στον ισχυρό επαγωγικό του κινητήρα. Ο κάθετος λέβητας πετρελαίου με πυρίμαχη βάση και η διπλή σερπαντίνα επιτρέπουν την επίτευξη υψηλών θερμοκρασιών στο νερό, που φτάνουν στους 90 βαθμούς Κελσίου.Υλικό αντλίας και κινητήραΗ αντλία είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο με ορειχάλκινη κεφαλή και τα 3 έμβολά της είναι από ανοξείδωτο ατσάλι. Το υλικό τυλίγματος του επαγωγικού κινητήρα είναι από χαλκό.Συστήματα προστασίαςΤο επαγγελματικό μεταλλικό πιστόλι του πλυστικού διαθέτει το σύστημα ΤΤS (TOTAL STOP SYSTEM), που απενεργοποιεί τον κινητήρα κάθε φορά που δεν πατάτε την σκανδάλη. Επιπλέον ο επαγωγικός κινητήρας έχει θερμική προστασία. Ένα άλλο σύστημα ασφάλειας είναι η βαλβίδα εκτόνωσης της πίεσης ΒY-PASS, που ενεργοποιείται όταν κλείνει το πιστόλι, και επιτρέπει στο νερό να ανακυκλοφορεί, λόγω της αναρρόφησης της αντλίας. Τέλος ο λέβητας έχει ένα διακόπτη ασφαλείας, που τον απενεργοποιεί, σε περίπτωση έλλειψης νερού.Εξαρτήματα που διαθέτει το πλυστικόΤο πλυστικό διαθέτει φίλτρο νερού, εσωτερικό φίλτρο καυσίμου και ενσωματωμένο δοχείο πετρελαίου 4,0 Lt. Επιπλέον περιέχει σωλήνα υψηλής πίεσης 8 μέτρων ο οποίος είναι κατασκευασμένος από ενισχυμένο μεταλλικό πλέγμα, για να αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες, των 155 βαθμών Κελσίου. Το πλυστικό διαθέτει ακροφύσιο 1/4 ,αυλό προέκτασης και δοχείο απορρυπαντικού 0,5 L. 
1.175,00 €
Πλυστικό Μηχάνημα Michelin MPX 150 BL
Πλυστικό Μηχάνημα Michelin MPX 150 BLΤο Michelin ΜPX 150 ΒL είναι ένα ηλεκτρικό πλυστικό ελαφράς χρήσης κατάλληλο για κάθε είδους οικιακή εργασία. Χάρη στην εργονομική χειρολαβή και τους τροχούς είναι εύκολο στη μεταφορά και με τους αυλούς Rotojet και το ρυθμιζόμενο ακροφύσιο, μπορείς να ρυθμίσεις την ποσότητα του νερού και τον τρόπο πλύσης που θέλεις να πετύχεις.Υλικό αντλίας και κινητήρα Η αντλία είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο και τα 3 έμβολά της είναι από ανοξείδωτο ατσάλι. Το υλικό τυλίγματος του κινητήρα είναι από χαλκό. Συστήματα προστασίας Το πιστόλι του πλυστικού διαθέτει το σύστημα ΤΤS (TOTAL STOP SYSTEM), που απενεργοποιεί τον κινητήρα κάθε φορά που δεν πατάτε την σκανδάλη. Επιπλέον ο κινητήρας έχει θερμική προστασία, που προστατεύει τις ψήκτρες του. Ένα άλλο σύστημα ασφάλειας είναι η βαλβίδα εκτόνωσης της πίεσης ΒY-PASS, που ενεργοποιείται όταν κλείνει το πιστόλι, και επιτρέπει στο νερό να ανακυκλοφορεί λόγω της αναρρόφησης της αντλίας.Εξαρτήματα που διαθέτει το πλυστικό Το πλυστικό διαθέτει επιθεωρήσιμο φίλτρο νερού και ενσωματωμένο δοχείο απορρυπαντικού 1,4 Lt. Επιπλέον περιέχει σωλήνα υψηλής πίεσης 8 μέτρων ο οποίος είναι κατασκευασμένος από πλέγμα. Τέλος το πιστόλι είναι εφοδιασμένο με ταχυσύνδεσμο.
190,00 €
Πλυστικό Μηχάνημα Michelin MPX 150 HL
Έως 24 Δόσεις! | Πλυστικό Μηχάνημα Michelin MPX 150 HLΠλυστικό Μηχάνημα Michelin MPX 150 HLΤο Michelin ΜPX 150 HL είναι ένα ηλεκτρικό πλυστικό ζεστού νερού, επαγγελματικής χρήσης, κατάλληλο για κάθε είδους εντατική εργασία, χάρη ισχυρό του επαγωγικό κινητήρα. Ο κάθετος λέβητας πετρελαίο, με πυρίμαχη βάση και διπλή σερπαντίνα, επιτρέπει την επίτευξη υψηλών θερμοκρασιών στο νερό που φτάνουν στους 90 βαθμούς Κελσίου.Υλικό αντλίας και κινητήραΗ αντλία είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο με ορειχάλκινη κεφαλή και τα 3 έμβολά της είναι από ανοξείδωτο ατσάλι. Το υλικό τυλίγματος του επαγωγικού κινητήρα είναι από χαλκό.Συστήματα προστασίαςΤο επαγγελματικό μεταλλικό πιστόλι του πλυστικού διαθέτει το σύστημα ΤΤS (TOTAL STOP SYSTEM), που απενεργοποιεί τον κινητήρα κάθε φορά που δεν πατάτε την σκανδάλη. Επιπλέον ο επαγωγικός κινητήρας έχει θερμική προστασία. Ένα άλλο σύστημα ασφάλειας είναι η βαλβίδα εκτόνωσης της πίεσης ΒY-PASS, που ενεργοποιείται όταν κλείνει το πιστόλι, και επιτρέπει στο νερό να ανακυκλοφορεί, λόγω της αναρρόφησης της αντλίας. Τέλος ο λέβητας έχει ένα διακόπτη ασφαλείας, που τον απενεργοποιεί, σε περίπτωση έλλειψης νερού.Εξαρτήματα που διαθέτει το πλυστικόΤο πλυστικό διαθέτει φίλτρο νερού, εσωτερικό φίλτρο καυσίμου και ενσωματωμένο δοχείο πετρελαίου 4,0 Lt. Επιπλέον περιέχει σωλήνα υψηλής πίεσης 8 μέτρων ο οποίος είναι κατασκευασμένος από ενισχυμένο μεταλλικό πλέγμα, για να αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες, των 155 βαθμών Κελσίου. Το πλυστικό διαθέτει ακροφύσιο 1/4 ,αυλό προέκτασης και δοχείο απορρυπαντικού 0,5 L.
1.269,00 €
Πλυστικό Μηχάνημα Michelin MPX 150 LW
Πλυστικό Μηχάνημα Michelin MPX 150 LWΤο Michelin ΜPX 150 LW είναι ένα ηλεκτρικό πλυστικό συχνής χρήσης, κατάλληλο για κάθε είδους εργασία, τόσο οικιακή όσο και ερασιτεχνική, χάρη στον επαγωγικό του κινητήρα. Λόγω της εργονομικής χειρολαβής και των τροχών είναι εύκολο στη μεταφορά και με τους αυλούς Rotojet και το ρυθμιζόμενο ακροφύσιο, μπορείς να ρυθμίσεις την ποσότητα του νερού και τον τρόπο πλύσης που θέλεις να πετύχεις.Yλικό αντλίας και κινητήραΗ αντλία είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο και τα 3 έμβολά της είναι από ανοξείδωτο ατσάλι. Το υλικό τυλίγματος του κινητήρα είναι από χαλκό.Συστήματα προστασίαςΤο πιστόλι του πλυστικού διαθέτει το σύστημα ΤΤS (TOTAL STOP SYSTEM), που απενεργοποιεί τον κινητήρα κάθε φορά που δεν πατάτε την σκανδάλη. Επιπλέον ο κινητήρας έχει θερμική προστασία, που προστατεύει τις ψήκτρες του. Ένα άλλο σύστημα ασφάλειας είναι η βαλβίδα εκτόνωσης της πίεσης ΒY-PASS, που ενεργοποιείται όταν κλείνει το πιστόλι, και επιτρέπει στο νερό να ανακυκλοφορεί λόγω της αναρρόφησης της αντλίας. Εξαρτήματα που διαθέτει το πλυστικόΤο πλυστικό διαθέτει επιθεωρήσιμο φίλτρο νερού και ενσωματωμένο δοχείο απορρυπαντικού 1,4 Lt. Επιπλέον περιέχει σωλήνα υψηλής πίεσης 8 μέτρων ο οποίος είναι κατασκευασμένος από πλέγμα. Τέλος το πιστόλι είναι εφοδιασμένο με ταχυσύνδεσμο. Το πλυστικό διαθέτει εξάρτημα καθαρισμού δαπέδων, περιστρεφόμενη βούρτσα, εξάρτημα καθαρισμού αγωγών και κιτ αναρρόφησης.
339,00 €
Πλυστικό Μηχάνημα Michelin MPX 160 PRM
Έως 24 Δόσεις! | Πλυστικό Μηχάνημα Michelin MPX 160 PRMΠλυστικό Μηχάνημα Michelin MPX 160 PRMΤο Michelin ΜPX 160 RPM είναι ένα ηλεκτρικό πλυστικό ημι-επαγγελματικής χρήσης, κατάλληλο για κάθε είδους εργασία χάρη στον ισχυρό επαγωγικό του κινητήρα. Λόγω της εργονομικής χειρολαβής και των τροχών είναι εύκολο στη μεταφορά και με τον αυλό Rotojet, μπορείς να ρυθμίσεις την ποσότητα του νερού και τον τρόπο πλύσης που θέλεις να πετύχεις.Υλικό αντλίας και κινητήραΗ αντλία είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο και τα 3 έμβολά της είναι από ανοξείδωτο ατσάλι. Το υλικό τυλίγματος του κινητήρα είναι από χαλκό.Συστήματα προστασίαςΤο πιστόλι του πλυστικού διαθέτει το σύστημα ΤΤS (TOTAL STOP SYSTEM), που απενεργοποιεί τον κινητήρα κάθε φορά που δεν πατάτε την σκανδάλη. Επιπλέον ο κινητήρας έχει θερμική προστασία, που προστατεύει τις ψήκτρες του. Ένα άλλο σύστημα ασφάλειας είναι η βαλβίδα εκτόνωσης της πίεσης ΒY-PASS, που ενεργοποιείται όταν κλείνει το πιστόλι, και επιτρέπει στο νερό να ανακυκλοφορεί λόγω της αναρρόφησης της αντλίας. Εξαρτήματα που διαθέτει το πλυστικόΤο πλυστικό διαθέτει επιθεωρήσιμο φίλτρο νερού και ενσωματωμένο δοχείο απορρυπαντικού 2,0 Lt. Επιπλέον περιέχει σωλήνα υψηλής πίεσης 10 μέτρων ο οποίος είναι κατασκευασμένος από ενισχυμένο πλέγμα. Το πλυστικό διαθέτει εξάρτημα καθαρισμού δαπέδων deluxe, περιστρεφόμενη βούρτσα και εξάρτημα καθαρισμού αγωγών.
610,00 €
Πλυστικό Μηχάνημα Michelin MPX130B
Πλυστικό Μηχάνημα Michelin MPX130BΠλυστικό μηχάνημα Michelin ΜPX 130 Β κατάλληλο για κάθε είδους οικιακή εργασία. Χάρη στην εργονομική χειρολαβή και τους τροχούς είναι εύκολο στη μεταφορά και με τους αυλούς Rotojet και το ρυθμιζόμενο ακροφύσιο, μπορείς να ρυθμίσεις την ποσότητα του νερού και τον τρόπο πλύσης που θέλεις να πετύχεις.Υλικό αντλίας και κινητήρα Η αντλία είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο και τα 3 έμβολά της είναι από ανοξείδωτο ατσάλι. Το υλικό τυλίγματος του κινητήρα είναι από χαλκό. Συστήματα προστασίας Το πιστόλι του πλυστικού διαθέτει το σύστημα ΤΤS (TOTAL STOP SYSTEM), που απενεργοποιεί τον κινητήρα κάθε φορά που δεν πατάτε την σκανδάλη. Επιπλέον ο κινητήρας έχει θερμική προστασία, που προστατεύει τις ψήκτρες του. Ένα άλλο σύστημα ασφάλειας είναι η βαλβίδα εκτόνωσης της πίεσης ΒY-PASS, που ενεργοποιείται όταν κλείνει το πιστόλι, και επιτρέπει στο νερό να ανακυκλοφορεί λόγω της αναρρόφησης της αντλίας.Εξαρτήματα που διαθέτει το πλυστικό Το πλυστικό διαθέτει επιθεωρήσιμο φίλτρο νερού και δοχείο απορρυπαντικού 0,4 Lt. Επιπλέον περιέχει σωλήνα υψηλής πίεσης 5 μέτρων ο οποίος είναι κατασκευασμένος από πλέγμα. Τέλος το πιστόλι είναι εφοδιασμένο με ταχυσύνδεσμο.
130,00 €
-18%
Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk C 110.7-5 X-tra EU
Έχει μια σειρά από λειτουργίες που καλύπτουν τις βασικές ανάγκες καθαρισμού για εργασίες γύρω από το σπίτι και τον κήπο όπως ο καθαρισμός αυτοκίνητων, ποδηλάτων, μικρών πλακόστρωτων αυλών και φρακτών.Συμπαγές και εύχρηστο υψηλής πίεσης πλυστικό
122,02 €
148,80 €
-18%
Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk C 135.1-8i PAD X-TRA
Διαθέτει εξαιρετικό επίπεδο απόδοσης & ευελιξίας.Ιδανικό για όλες τις εργασίες καθαρισμού μέσης συχνότητας.
308,09 €
375,72 €
-18%
Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk C-PG 135.1-8i PAD X-TRA
Αυτή η ισχυρή συσκευή πλύσης υψηλής πίεσης Nilfisk χειρίζεται εύκολα μεγαλύτερες και συχνές εργασίες καθαρισμού. Προσφέρει πλήρη ευελιξία και κυμαίνεται από τον ήπιο καθαρισμό των μαλακών ή ευαίσθητων επιφανειών μέχρι την απομάκρυνση των βρώμικων ρύπων. Η τηλεσκοπική λαβή, οι εύρωστοι τροχοί και ο μακρύς σωλήνας εξασφαλίζουν την ευκολία χρήσης που θέλετε, όταν εργάζεστε για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα. Για να αυξήσετε την απόδοση, αυτή η συσκευή Nilfisk διαθέτει συνδεσιμότητα Click & Clean για μια σειρά προαιρετικών εξαρτημάτων.
314,19 €
383,16 €
-58,56 €
Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk C120.7-6
Εύχρηστο υψηλής πίεσης πλυστικό μηχανήματα με τρόλεϊ για τις βασικές εξωτερικές εργασίες καθαρισμού.Τα μοντέλα C 120.7 είναι κατάλληλα για τις εργασίες καθαρισμού χαμηλής έως μέτριας συχνότητας γύρω από το σπίτι και τον κήπο όπως ο καθαρισμός αυτοκίνητων, πλακόστρωτων αυλών και φρακτών όπως και μικρές και μεσαίου μεγέθους βεράντες. Tο σύστημα ακροφυσίου Click&Clean καθιστά γρήγορη και εύκολη την εναλλαγή των ακροφυσίων ενώ τυπική Nilfisk σύζευξη λόγχης διασφαλίζει τη συμβατότητα με την μεγάλη γκάμα αξεσουάρ Nilfisk: βούρτσες, Καθαριστές αυλής, αφροπαραγωγούς και άλλαΠαρέχει μέγιστη πίεση 120 bar – αρκετή για να είναι αποτελεσματική σε μέτρια μέχρι έντονα βρώμικες επιφάνειες.Το C 120.7 έχει μια σειρά από λειτουργίες που καλύπτουν τις τυπικές ανάγκες καθαρισμού άλλα και ιδιαίτερα "βολικά" χαρακτηριστικά όπως τρόλεϊ, ανέμη στα X-TRA μοντέλα για την αποθήκευση του λάστιχου υψηλής πίεσης αλλά και χώρο αποθήκευση επί του σκάφους για ακροφυσια, λόγχη και πιστόλι ψεκασμού.           Αξιόπιστη μεταλλική αντλίαΑυτόματο σύστημα start / stopΕλαφρύ εύκολο στη μεταφορά.Εύκολο στη χρήση.
95,20 €
153,76 €
-44,00 €
Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk Core 125-5 Car Wash EU
Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk Core 125-5 Car Wash EUΠλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης Nilfisk χειρίζεται εύκολα τις εργασίες καθαρισμού.Η μεταλλική αντλία μεγάλης διάρκειας παρέχει τη δύναμη να καθαρίζει από μαλακές επιφάνειες έως και την δύσκολη βρωμιά έως 35 m2 / ώρα.
176,00 €
220,00 €
-58,00 €
Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk Core 125-5 EU

Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης Nilfisk χειρίζεται εύκολα τις εργασίες καθαρισμού. Η μεταλλική αντλία μεγάλης διάρκειας παρέχει τη δύναμη να καθαρίζει από μαλακές επιφάνειες έως και την δύσκολη βρωμιά έως 35 m2 / ώρα.
114,00 €
172,00 €
-18%
Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk Core 125-5 Home EU
Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk Core 125-5 Home EUΑυτό το πληστικό υψηλής πίεσης είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μια βολική λύση, με πίεση λειτουργίας έως 125 bar, για εργασίες γενικού καθαρισμού γύρω από το σπίτι.Το Core 125.5 είναι εξοπλισμένο με ακροφύσιο Click & Clean, η οποία καθιστά γρήγορη και εύκολη την αλλαγή του ακροφυσίου. Η τυπική ζεύξη Nilfisk καθιστά το μηχάνημα κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα αξεσουάρ Nilfisk.
161,67 €
197,16 €
-70,00 €
Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk Core 130-6
Πλυστικό Ρεύματος με Πίεση 130bar και Μεταλλική Αντλία

Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης Nilfisk με έλεγχο ισχύος για ρυθμιζόμενη πίεση νερού.
Η μεταλλική αντλία μεγάλης διάρκειας παρέχει τη δύναμη να καθαρίζει από μαλακές επιφάνειες έως και την δύσκολη βρωμιά.

Νέα γενιά πλυστικών !!!!
147,00 €
217,00 €
-102,00 €
Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk Core 130-6 PowerControl-Car Wash EU
 Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk Core 130-6 PowerControl-Car Wash EU
Ο καθαριστής υψηλής πίεσης Core 130 με εντυπωσιακό και καθαρό σχεδιασμό κυριαρχεί σε ένα ευρύ φάσμα εργασιών καθαρισμού γύρω από το σπίτι και στον κήπο χωρίς καμία προσπάθεια. Η συσκευή εντυπωσιάζει μέσω του σαφούς σχεδιασμού της, των εκτεταμένων αξεσουάρ και των δυνατοτήτων αποθήκευσής τους απευθείας στη συσκευή Οι έξυπνες έννοιες σύζευξης και η χρήση μιας στιβαρής αντλίας αλουμινίου επιτρέπουν μια απλή, μακροχρόνια και αξιόπιστη εφαρμογή.
164,00 €
266,00 €
-86,80 €
Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk Core 130-6 PowerControl-Home EU
Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk Core 130-6 PowerControl-HOME EUΟ καθαριστής υψηλής πίεσης Core 130 με εντυπωσιακό και καθαρό σχεδιασμό κυριαρχεί σε ένα ευρύ φάσμα εργασιών καθαρισμού γύρω από το σπίτι και στον κήπο χωρίς καμία προσπάθεια. Η συσκευή εντυπωσιάζει μέσω του σαφούς σχεδιασμού της, των εκτεταμένων αξεσουάρ και των δυνατοτήτων αποθήκευσής τους απευθείας στη συσκευή Οι έξυπνες έννοιες σύζευξης και η χρήση μιας στιβαρής αντλίας αλουμινίου επιτρέπουν μια απλή, μακροχρόνια και αξιόπιστη εφαρμογή.
155,00 €
241,80 €
-50,80 €
Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk Core 130-6 PowerControl-PCA EU
Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk Core 130-6 PowerControl-PCA EU
Ο καθαριστής υψηλής πίεσης Core 130 με εντυπωσιακό και καθαρό σχεδιασμό κυριαρχεί σε ένα ευρύ φάσμα εργασιών καθαρισμού γύρω από το σπίτι και στον κήπο χωρίς καμία προσπάθεια. Η συσκευή εντυπωσιάζει μέσω του σαφούς σχεδιασμού της, των εκτεταμένων αξεσουάρ και των δυνατοτήτων αποθήκευσής τους απευθείας στη συσκευή Οι έξυπνες έννοιες σύζευξης και η χρήση μιας στιβαρής αντλίας αλουμινίου επιτρέπουν μια απλή, μακροχρόνια και αξιόπιστη εφαρμογή.
191,00 €
241,80 €
-18%
Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk Core 140-6 PowerControl - Premium Car Wash EU
Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk Core 140-6 PowerControl - Premium Car Wash EUΚαθαριστικό υψηλής πίεσης από τη Nilfisk που είναι ισχυρό και εύκολο στη χρήση - το καθαριστικό υψηλής πίεσης για ολική χρήση. Ένα ισχυρό καθαριστικό υψηλής πίεσης με PowerControl για ρύθμιση της πίεσης του νερού, το οποίο χειρίζεται τις εργασίες καθαρισμού σας εύκολα και γρήγορα.Ο κινητήρας Ultra Torque και η αξιόπιστη μεταλλική αντλία μεγάλης διάρκειας χειρίζονται τον καθαρισμό των πάντων, από ευαίσθητες επιφάνειες έως ξεπλύνοντας εισχωρημένους ρύπους και ακαθαρσίες με ταχύτητα έως 40 m2 / ώρα. Με τον εύκαμπτο σωλήνα UltraFlex, καμία εργασία καθαρισμού δεν είναι πολύ μεγάλη και ο ενσωματωμένος κύλινδρος εύκαμπτου σωλήνα καθιστά τον καθαρισμό και την αποθήκευση απλή και εύκολη.
262,33 €
319,92 €
-95,00 €
Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk Core 140-6 PowerControl EU
Nilfisk Core 140-6 PowerControl - EU
Πλυστικό Ρεύματος με Πίεση 140bar και Μεταλλική Αντλία
Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης Nilfisk με έλεγχο ισχύος για ρυθμιζόμενη πίεση νερού.
Η μεταλλική αντλία μεγάλης διάρκειας παρέχει τη δύναμη να καθαρίζει από μαλακές επιφάνειες έως και την δύσκολη βρωμιά.
Εύκολο στην αποθήκευση.


Νέα γενιά πλυστικών !!!!
164,00 €
259,00 €
-18%
Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk Core 140-6 PowerControl-Car Wash EU
Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk Core 140-6 PowerControl-Car Wash EUΑυτό το ισχυρό πλυντήριο υψηλής πίεσης Nilfisk με έλεγχο ισχύος για ρυθμιζόμενη πίεση νερού χειρίζεται εύκολα τις εργασίες καθαρισμού σας. Ο κινητήρας εξαιρετικά ροπής και η μεταλλική αντλία μεγάλης διάρκειας παρέχουν τη δύναμη να καθαρίσουν τα πάντα, από μαλακές και ευαίσθητες επιφάνειες μέχρι να ανατινάξουν την εισχωρημένη βρωμιά έως και 40 m2 / ώρα. Με τον εξαιρετικά καθαρό εύκαμπτο σωλήνα οι εργασίες καθαρισμού δεν ενοχλούνται και ο ενσωματωμένος κύλινδρος εύκαμπτων σωλήνων καθιστά εύκολη την αποθήκευση.
242,72 €
296,00 €
-61,40 €
Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk Core 140-6 PowerControl-Home EU
Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk Core 140-6 PowerControl-Home EUΤο ισχυρό και εύκολο στη χρήση πλυστικό υψηλής πίεσης  για χρήση για όλες τις περιπτώσεις καθαρισμού  με σύστημα powercontrol  για να ελέγχεις την ισχύ.Με κινητήρας μεγάλης ροπής και  μεταλλικής αντλίας μεγάλης αντοχής  παρέχουν τη δύναμη να καθαρίσουν τα πάντα, από μαλακές και ευαίσθητες επιφάνειες έως και την πιο δύσκολη και επίμονη βρωμιά έως 40 m2 / ώρα.Με τον εξαιρετικά εύκαμπτο σωλήνα υψηλής πίεσης η εργασίες γίνονται με ευκολία , η θήκη του σωλήνα βοηθά στην εύκολη αποθήκευση.
230,00 €
291,40 €
-18%
Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk Core 140-6 PowerControl-PCA EU
Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk Core 140-6 PowerControl-PCA EUΙσχύς: 1800 WattΠίεση (bars): 140Παροχή Νερού (lt/h): 474Μέγιστη Θερμοκρασία (Βαθμοί Κελσίου): 40Εγγύηση: 2 έτηΚαθαρό βάρος: 13,9 Kg
238,95 €
291,40 €
-18%
Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk Core 140-8 In Hand Powercontrol PCA EU
Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk Core 140-8 In Hand Powercontrol PCA EUΤο ισχυρό και εύκολο στη χρήση πλυστικό υψηλής πίεσης  για χρήση για όλες τις περιπτώσεις καθαρισμού  με σύστημα powercontrol  για να ελέγχεις την ισχύ.Με κινητήρας μεγάλης ροπής και  μεταλλικής αντλίας μεγάλης αντοχής  παρέχουν τη δύναμη να καθαρίσουν τα πάντα, από μαλακές και ευαίσθητες επιφάνειες έως και την πιο δύσκολη και επίμονη βρωμιά έως 40 m2 / ώρα.Με τον εξαιρετικά εύκαμπτο σωλήνα υψηλής πίεσης η εργασίες γίνονται με ευκολία , η θήκη του σωλήνα βοηθά στην εύκολη αποθήκευση.
273,52 €
333,56 €
-18%
Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk Core 140-8 PowerControl In Hand - Home EU
Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk Core 140-8 PowerControl In Hand - Home EUΤο ισχυρό και εύκολο στη χρήση πλυστικό υψηλής πίεσης  για χρήση για όλες τις περιπτώσεις καθαρισμού  με σύστημα powercontrol  για να ελέγχεις την ισχύ.Με κινητήρας μεγάλης ροπής και  μεταλλικής αντλίας μεγάλης αντοχής  παρέχουν τη δύναμη να καθαρίσουν τα πάντα, από μαλακές και ευαίσθητες επιφάνειες έως και την πιο δύσκολη και επίμονη βρωμιά έως 40 m2 / ώρα.Με τον εξαιρετικά εύκαμπτο σωλήνα υψηλής πίεσης η εργασίες γίνονται με ευκολία , η θήκη του σωλήνα βοηθά στην εύκολη αποθήκευση.
273,52 €
333,56 €
-18%
Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk D-PG 140.4-9 X-TRA
Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk D-PG 140.4-9 X-TRA Ιδανικό για όποιον χρειάζεται ένα καλό εργονομικό πλυστικό μηχανήματα με υψηλή απόδοση και εκτιμά την ευελιξία που συνεπάγετε το σύστημα έλεγχου PowerGrip. Για όλες τις  εργασίες καθαρισμού μέσης και υψηλής συχνότητας γύρω από το σπίτι. Ιδανική λύση για τον καθαρισμό αυτοκινήτων, οχημάτων 4x4, τροχόσπιτων και φυσικά αίθριων. Ισχυρό οικιακό πλυστικό μηχανήματα που προσφέρει, PowerGrip ελεγχο, τηλεσκοπική χειρολαβή και ανέμη καθιστώντας το ιδιαίτερα φιλικό προς το χρήστη. PowerGrip : Ασύρματος έλεγχος πίεσης 7 επίπεδα πίεσης Εξοικονόμηση νερού και ενέργειας
384,35 €
468,72 €
-18%
Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk E 145.4-9 H X-TRA EU
Ο ισχυρός, μακράς διαρκείας, χαμηλού θορύβου πλυντήριο υψηλής πίεσης. Ιδανικό για συχνές ή μεγαλύτερες εργασίες καθαρισμού.Αυτή η ισχυρή μηχανή Nilfisk με επαγωγικό κινητήρα μακράς διάρκειας χειρίζεται εύκολα μεγαλύτερες και συχνές εργασίες καθαρισμού. Προσφέρει καλή εργονομία και μεγάλη γκάμα λειτουργιών με το μαλακό εύκαμπτο σωλήνα των 9 μέτρων ή τον εύκαμπτο εύκαμπτο σωλήνα 10 μέτρων. Από τον ήπιο καθαρισμό πιο μαλακών ή ευαίσθητων επιφανειών για την απομάκρυνση των βρώμικων ρύπων.Είναι εξοπλισμένο με πολλά ανεκτίμητα χαρακτηριστικά, όταν χρειάζεται να εργάζεστε για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους. τηλεσκοπική λαβή, εύρωστους τροχούς, μακριές μάνικες και μονόχειρες χειρολαβές, καθώς και ελαστική ανάρτηση για την εξασφάλιση χαμηλότερου θορύβου.Για να αυξήσετε την απόδοση, αυτή η συσκευή Nilfisk διαθέτει συνδεσιμότητα Click & Clean για μια σειρά προαιρετικών εξαρτημάτων.Αυτά τα μηχανήματα προσφέρουν μια ευρεία ποικιλία πλεονεκτημάτων και χαρακτηριστικών:145 bar, μέγιστη πίεσηΑνθεκτική κατασκευή με αντλία αλουμινίου και κινητήρα επαγωγής μεγάλης διάρκειας.Αυτόματο σύστημα εκκίνησης / παύσης9μ μαλακό εύκαμπτο σωλήνα ή 10 εύκαμπτοι σωλήνεςΡοδέλα με εύκαμπτο σωλήνα με ένα χέριΤηλεσκοπική λαβή με εύρωστους και ανθεκτικούς σωλήνες αλουμινίουΗ ανάρτηση από καουτσούκ εξασφαλίζει χαμηλότερο θόρυβο κατά την εργασίαΕύκολη αποθήκευση πυροβόλων όπλων, ακροφυσίων, ακροφυσίων και ψεκαστήρων αφρού επί του σκάφουςΤο σύστημα κλικ & καθαρισμού ακροφυσίων εξασφαλίζει γρήγορη και εύκολη αλλαγή του ακροφυσίου.Το μοντέλο X-TRA διαθέτει ενσωματωμένο φορείο για αυξημένη κινητικότητα.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σταθερή μηχανή με προαιρετικό γάντζο τοίχου
369,10 €
450,12 €
-18%
Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk E 145.4-9 X-TRA
Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk E 145.4-9 X-TRA Το ισχυρό, μακράς διαρκείας, χαμηλού θορύβου πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης. Ιδανικό για συχνές ή μεγαλύτερες εργασίες καθαρισμού. Αυτό το ισχυρό Nilfisk με κινητήρα επαγωγής μακράς διάρκειας χειρίζεται εύκολα μεγαλύτερες και συχνές εργασίες καθαρισμού. Προσφέρει καλή εργονομία και μεγάλη γκάμα λειτουργιών με μαλακό εύκαμπτο σωλήνα 9 μέτρων .Για τον απαλό καθαρισμό πιο μαλακών ή ευαίσθητων επιφανειών και για την απομάκρυνση των δύσκολων βρώμικων ρύπων.Είναι εξοπλισμένο με πολλά ανεκτίμητα χαρακτηριστικά, όταν χρειάζεται να εργάζεστε για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους. τηλεσκοπική λαβή, εύρωστους τροχούς, μακριές μάνικες και μονόχειρες ελαστικές μπούρες, καθώς και ελαστική ανάρτηση για να εξασφαλιστεί χαμηλότερος θόρυβος.Για να αυξήσετε την απόδοση, αυτή η συσκευή Nilfisk διαθέτει σύνδεση Click & Clean με μια σειρά προαιρετικών εξαρτημάτων.
415,87 €
507,16 €
-18%
Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk E 150-2-9 X-TRA
Η νέα σειρά πλυστικών μηχανημάτων Excellent σχεδιάστηκε για να εκπληρώσει όλες τις απαιτήσεις καθαρισμού.Ιδανικό για όλες τις εργασίες καθαρισμού μέσης και υψηλής συχνότητας γύρω από το σπίτι.Το E 150 X-TRA χειρίζεται εύκολα μεγαλύτερες και συχνές εργασίες καθαρισμού.
379,27 €
462,52 €
-18%
Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk E 150.2-10 H X-TRA
Η νέα σειρά πλυστικών μηχανημάτων Excellent σχεδιάστηκε για να εκπληρώσει όλες τις απαιτήσεις καθαρισμού. Ιδανικό για όλες τις εργασίες καθαρισμού μέσης και υψηλής συχνότητας γύρω από το σπίτι. Το E 150 X-TRA χειρίζεται εύκολα μεγαλύτερες και συχνές εργασίες καθαρισμού. Το επαγωγικό μοτέρ του είναι ιδιαίτερα αξιόπιστο με μακρά διάρκεια ζωής. Το σύστημα ακροφυσίου Click&Clean που αποτελεί μοναδικό χαρακτηριστικό των Nilfisk πλυστικών μηχανημάτων καθιστά γρήγορη και εύκολη την εναλλαγή των ακροφυσίων.
417,90 €
509,64 €
-187,48 €
Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk E 160.1-10 H X-TRA
Το μοντέλο X-TRA διαθέτει ενσωματωμένες ρόδες για αυξημένη κινητικότητα.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σταθερή μηχανή με προαιρετικό γάντζο τοίχουΕίναι εξοπλισμένο με πολλά ανεκτίμητα χαρακτηριστικά, όταν χρειάζεται να εργάζεστε για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους.Διαθέτει τηλεσκοπική λαβή, εύρωστους τροχούς, μακριές μάνικες και μονόχειρες ελαστικές μπούρες, καθώς και ελαστική ανάρτηση για να εξασφαλιστεί χαμηλότερος θόρυβος.
342,00 €
529,48 €
-18%
Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk E 160.1-10 PADH X-TRA
Έως 24 Δόσεις! | Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk E 160.1-10 PADH X-TRAΤο μοντέλο X-TRA διαθέτει ενσωματωμένες ρόδες για αυξημένη κινητικότητα.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σταθερή μηχανή με προαιρετικό γάντζο τοίχουΕίναι εξοπλισμένο με πολλά ανεκτίμητα χαρακτηριστικά, όταν χρειάζεται να εργάζεστε για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους.Διαθέτει τηλεσκοπική λαβή, εύρωστους τροχούς, μακριές μάνικες και μονόχειρες ελαστικές μπούρες, καθώς και ελαστική ανάρτηση για να εξασφαλιστεί χαμηλότερος θόρυβος.
500,27 €
610,08 €
-18%
Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk MC 3C-150/660 230/1/50/16 (Μονοφασικό)
Έως 24 Δόσεις! | Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk MC 3C-150/660 230/1/50/16 (Μονοφασικό)Σχεδιασµένο για ελαφριές & γενικές εργασίες καθαρισµούιδανικό για κατασκευαστικές εταιρείες, αγροκτήµατα, εταιρίες καθαρισµού. Αυτή η σειρά είναι εξοπλισμένη με μια επαγγελματική 2800 rpm κινητήρα αντλίας με έμβολα από ανοξείδωτο χάλυβα για ελαφριές εργασίες, που αναπτύχθηκε για χαμηλής έως μέτριας έντασης χρήση καθαρισμού. Το MC 3C είναι εξοπλισμένο με δύο νέα και πολύ φιλικά προς το χρήστη χαρακτηριστικά για να κάνει τα προϊόντα πιο εύκολα στη χρήση και να κατανοητά: Ειδική θέση για λόγχη ψεκασμού.
1.139,83 €
1.390,04 €
-18%
Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk MC 4M-160/620 230/1/50/16 (Μονοφασικό)
Έως 24 Δόσεις! | Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk MC 4M-160/620 230/1/50/16 (Μονοφασικό)Βενζινοκίνητο Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk MC 4M-160/260 230/1/50/16 (Μονοφασικό) Η σειρά MC 4M έχει σχεδιαστεί για ελαφρές γενικές εργασίες καθαρισμού και είναι η ιδανική επιλογή για εμπόρους, μικρές κατασκευαστικές εταιρείες, μικρά παρκινγκ και αγροκτήματα. Τα Μοντέλα της είναι εξοπλισμένα με αντλία που φέρει μοτέρ 1450 rpm και έμβολα με κεραμική επικάλυψη και αναπτύχτηκε για χαμηλής έως μεσαίας έντασης χρήση.
1.569,94 €
1.914,56 €