Αλυσοπρίονα, αλυσίδες, λάμες STIHL

Για περισσότερα από 90 χρόνια, η STIHL αποτελεί την ηγετική δύναμη στην ανάπτυξη των αλυσοπριόνων. Η πρωτοποριακή τεχνολογία, ο εργονομικός σχεδιασμός και η υποδειγματική ποιότητα, ανέδειξαν τα αλυσοπρίονα STIHL στην πρώτη θέση παγκοσμίως.Υπάρχουν κατάλληλα αλυσοπρίονα STIHL για κάθε χρήση: Από compact ερασιτεχνικά αλυσοπρίονα μέχρι πανίσχυρα αλυσοπρίονα υλοτομίας, με ισχύ που ποικίλει από 1,2 kW μέχρι 6,3 kW (1,6 Hp έως 8,6 Hp). Και φυσικά μπορείτε να επιλέξετε την ενέργεια που σας ταιριάζει περισσότερο ανάμεσα σε βενζινοκίνητα, ηλεκτρικά και επαναφορτιζόμενα αλυσοπρίονα.

MSA 120 C-BQ αλυσοπρίονο STIHL με μπαταρία AK 20 και φορτιστή AL 101
Ένα εξαιρετικά ελαφρύ και αθόρυβο επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο STIHL για την περιποίηση του κήπου και την κοπή καυσόξυλων. Γρήγορο τέντωμα της αλυσίδας με το ροδάκι ρύθμισης και εύκολη αλλαγή αλυσίδας. Ειδική αλυσίδα 1/4 " PM3 κόβει με υψηλή ακρίβεια, γλιστρά εύκολα μέσα στο ξύλο και εξασφαλίζουν λεία τομή. Παραδίδεται με 2 μπαταρίες ΑΚ 20 και φορτιστή AL 101.


ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
299,00 €
HT 56 C-E Εύχρηστο τηλεσκοπικό αλυσοπρίονο STIHL
Εύχρηστο οικονομικό τηλεσκοπικό αλυσοπρίονο STIHL για την περιποίηση του κτήματος και οπωροφόρων δέντρων. Οικονομικός κινητήρας 2-MIX, ελαφριά κεφαλή μικρών διαστάσεων με παξιμάδι ασφαλείας στο καπάκι της καμπάνας, σύστημα STIHL ErgoStart για ξεκούραστη εκκίνηση, διαιρούμενος σωλήνας για μεγάλη εμβέλεια, ιδανικός για μεταφορά. Συνολικό μήκος 280 cm.
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
509,00 €
MS 241 C-M Νέο επαγγελματικό αλυσοπρίονο STIHL με σύστημα M-Τronic
STIHL MS 241 C-M PS3 με ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου κινητήρα M-Tronic στον βασικό εξοπλισμό. Για άριστη απόδοση του κινητήρα χωρίς χειροκίνητη ρύθμιση του καρμπιρατέρ. Μικρό, ευκίνητο και με εξαιρετική συμπεριφορά στην καθοδήγηση, χάρη στα ποιοτικά κατασκευαστικά στοιχεία από χυτό κράμα μαγνησίου, το επαγγελματικό αντιδονητικό σύστημα, το σύστημα φίλτρανσης αέρα μακράς διαρκείας με νέο φίλτρο HD2 και την εργονομική θέση της λαβής. Με καθαρό κινητήρα 2-MIX με σύστημα σάρωσης εφοδιασμένο με τη νέα αλυσίδα Picco Super 3 (PS3) για εξαιρετικές επιδόσεις στο ξεκλάδισμα κωνοφόρων, στη συλλογή ξυλείας μικρής διαμέτρου και στις εργασίες αραίωσης του δάσους.
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
725,00 €
HTA 85 τηλεσκοπικό πτυσσόμενο αλυσοπρίονο STIHL
Επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο STIHL με τηλεσκοπικό σωλήνα. Ελαφρύ και δυνατό, με αλυσίδα 1/4" PM3 για εξαιρετικά καλή συμπεριφορά κατά την εκκίνηση της τομής και καλή απόδοση κοπής, χαμηλές δονήσεις και αθόρυβη λειτουργία, για χρήση σε περιοχές κατοικίας, πλήρης εξοπλισμός με πλευρικό τεντωτήρα αλυσίδας, συνολικό μήκος από 270 έως 390 cm, βάρος 4,9 kg με αλυσίδα και λάμα.
ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΣΤΗ
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
585,00 €
MS 150 C-E Εξαιρετικά ελαφρύ αλυσοπρίονο STIHL
Εξαιρετικά ελαφρύ αλυσοπρίονο STIHL. Υψηλή απόδοση με πολύ καθαρά αποτελέσματα, χάρη στα εξαρτήματα κοπής1/4''. Ανετο ξεκίνημα με το σύστημα ErgoStart. Ιδανικό για την κοπή καυσόξυλων, το κλάδεμα των δέντρων και την ξυλογλυπτική.
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
395,00 €
MS 271 Αλυσοπρίονο STIHL, ο αξιόπιστος συνεργάτης σας
Αλυσοπρίονο STIHL με μεγάλη διάρκεια ζωής για όλες τις χρήσεις, με κατάναλωση καυσίμου μειωμένη εώς και κατά 20% και μείωση καυσαερίων εώς και κατά 50% σε σχέση με τους συμβατικούς δίχρονους κινητήρες STIHL χωρίς τεχνολογία 2-ΜΙΧ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΩΡΑ ΑΞΙΑΣ 65€ !!!

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
615,00 €
MS 193 T Ελαφρύ κλαδευτικό αλυσοπρίονο STIHL με κινητήρα 2-MIX
Αλυσοπρίονο STIHL περιποίησης δέντρων της STIHL για γενική χρήση. Οικονομικός κινητήρας 2-MIX, παξιμάδια ασφαλείας στο καπάκι της καμπάνας, αλυσίδα 1/4"-PM3 για τομές υψηλής ακρίβειας.
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
339,00 €
MS 461 R, RDR Αλυσοπρίονο διάσωσης STIHL
Ειδικό αλυσοπρίονο STIHL για εργασίες διάσωσης και καταπολέμησης πυρκαγιών, με κινητήρα 2-MIX που μειώνει την κατανάλωση έως και κατά 20%. Κινητήρας με τεράστια ισχύ και ειδική αλυσίδα διάσωσης Rapid Duro με πλακίδια από σκληρό μέταλλο. Ο οδηγός βάθους με λαβή επιτρέπει απλό και γρήγορο χειρισμό, ακόμα και με τα γάντια. Αδιαβάθμητη ρύθμιση του βάθους τομής, από λίγα χιλιοστά έως περίπου 20 cm.
MS 461 R, RDR, με λάμα 50cm
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
1.609,00 €
MSE 141 C-Q Εύχρηστο, ελαφρύ ηλεκτρικό αλυσοπρίονο STIHL
Εύχρηστο, ελαφρύ αλυσοπρίονο STIHL για αρχάριους με καλή απόδοση κοπής. Καλή εργονομία για ξεκούραστη εργασία, πλευρικός τεντωτήρας αλυσίδας για ασφαλές και απλό τέντωμα της αλυσίδας, φρένο αλυσίδας QuickStop Super, δοχείο λαδιού με διαφανές παράθυρο, ασφάλεια υπερφόρτωσης.
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
149,00 €
MSA 120 C-BQ Aλυσοπρίονο STIHL χωρίς μπαταρία και φορτιστή
Ένα εξαιρετικά ελαφρύ και αθόρυβο επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο STIHL για την περιποίηση του κήπου και την κοπή καυσόξυλων. Γρήγορο τέντωμα της αλυσίδας με το ροδάκι ρύθμισης και εύκολη αλλαγή αλυσίδας. Ειδική αλυσίδα 1/4 " PM3 κόβει με υψηλή ακρίβεια, γλιστρά εύκολα μέσα στο ξύλο και εξασφαλίζουν λεία τομή.
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
229,00 €
MS 291 Στιβαρό αλυσοπρίονο STIHL 3,8 Hp
Τηλεφωνήστε μας στο 2431026623 για να μάθετε την τιμή απόσυρσης!
Ισχυρό, στιβαρό αλυσοπρίονο STIHL. Έως 20% λιγότερη κατανάλωση καυσίμου έως και κατά 50% μείωση των εκπομπών ρύπων σε σύγκριση με του συμβατούς κινητήρες χωρίς τεχνολογία 2-MΙΧ. Μεγάλης διάρκειας ζωής του φίλτρου αέρα και επαγγελματικό αντιδονητικό σύστημα. Κατάλληλο για αγρότες, ειδικούς αρχιτεκτονικής τοπίου, δασεργάτες και ξυλουργούς.
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
675,00 €
HT 103 Επαγγελματικό τηλεσκοπικό αλυσοπρίονο STIHL
Επαγγελματικό τηλεσκοπικό αλυσοπρίονο STIHL για οπωροκαλλιέργεια και περιποίηση δέντρων. Ελαφριά κεφαλή μικρών διαστάσεων με παξιμάδι ασφαλείας στο καπάκι της καμπάνας, βελτιστοποιημένη απόδοση κοπής χάρη στην αλυσίδα 1/4"- PM3, κινητήρας 4-MIX® με απλουστευμένο σύστημα εκκίνησης. Υψηλή εργονομία και σταθερότητα χάρη στον ελαφρύ τηλεσκοπικό σωλήνα τετράγωνης διατομής. Συνολικό μήκος 270 – 390 cm.
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
649,00 €
MS 261 C-M Βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο STIHL 4,1 Hp με Μ-Tronic
Πολύ κατάλληλο για εργασίες σε συστάδες με κορμούς μικρής και μεσαίας διατομής. Παραδίδεται με σύστημα M-Tronic που εξασφαλίζει άριστη απόδοση του κινητήρα υπό όλες τις συνθήκες, απλό εκκίνηση χάρη στη μία μόνο θέση εκκίνησης και τον νέο διακόπτη λειτουργίας, σύστημα φίλτρανσης αέρα μακράς διαρκείας με φίλτρο HD2 για μεγάλα διαστήματα καθαρισμού, παξιμάδια ασφαλείας στο καπάκι της καμπάνας.
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
839,00 €
MS 171 Νέο, μικρό αλυσοπρίονο STIHL με βενζινοκινητήρα 1,8 Ηρ
Σύγρονο βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο STIHL χαμηλών δονήσεων για την περιποίηση του κτήματος. Πολύ χαμηλό επίπεδο δονήσεων. Πλούσιος εξοπλισμός. Σύστημα φίλτρου αέρα με κυκλώνα διαχωρισμού. Ικανοποιεί τους αυστηρούς κανονισμούς για την εκπομπή ρύπων EU II και EPA II. Ιδιαίτερα κατάλληλο για την κοπή καυσόξυλων και για ξύλινες κατασκευές. Ιδανικό για την κοπή δέντρων με διάμετρο κορμού έως 30 cm.
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
249,00 €
STIHL Σφικτήρας για τηλεσκοπικό σωλήνα
Για μέγιστη εργονομία σε συνδυασμό με απλό αορτήρα ώμου ή σύστημα επινώτιας μεταφοράς RTS. Εύκολη τοποθέτηση και γρήγορη αφαίρεση του μηχανήματος. Συμπεριλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό των HT 56, HT 103 και HT 133. Κατάλληλο για HT 101, HT 131, HTA 85 και HLA 85.
13,70 €
MSE 170 C-BQ Νέο ηλεκτρικό αλυσοπρίονο STIHL 1,7kW
Νέο ηλεκτρικό αλυσοπρίονο STIHL με βελτιωμένη απόδοση κοπής. Πολύ καλή εργονομία για ξεκούραστη εργασία, φρένο αλυσίδας QuickStop Super, ταχυτεντωτήρα αλυσίδας, μαλακή λαβή για καλό κράτημα και ευχάριστη εργασία, τάπα δοχείου λαδιού που ανοιγοκλείνει χωρίς εργαλεία για απλό και ασφαλή ανεφοδιασμό με λάδι αλυσίδας, ασφάλεια υπερφόρτωσης.
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
229,00 €
Rollomatic E Mini 3/8", 30cm Ιδιαίτερα λεπτή λάμα STIHL
Εξαιρετικά λεπτή και επομένως ελαφριά λάμα με πολύ καλή απόδοση κοπής και μικρή τάση κλοτσήματος. Κυριότερες χρήσεις: Μαστορέματα και περιστασιακή χρήση. Συνδυάζεται τέλεια με την αλυσίδα Picco-Mini με λεπτά στοιχεία. Σώμα λάμας: Χάλυβας χρωμίου-μολυβδαινίου, όπως όλες οι αλυσίδες STIHL.
31,50 €
MS 311 Αλυσοπρίονο STIHL, ιδανικό για κορμούς μεσαίας διατομής
Ανθεκτικό και συμπαγές αλυσοπρίονο STIHL 4,2 Hp. Ιδανική ροπή και χαμηλό κόστος συντήρησης. Οικονομικός και καθαρός κινητήρας με τεχνολογία 2-ΜΙΧ. Χαμηλές δονήσεις και νέο σύστημα φιλτραρίσματος. Κατάλληλο για την κοπή ξυλείας και καυσόξυλων.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΩΡΑ ΑΞΙΑΣ 75€!!!

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
715,00 €
MSA 140 C-BQ αλυσοπρίονο STIHL με μπαταρία AK 30 και φορτιστή AL 101
Ελαφρύ επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο STIHL για την περιποίηση του κτήματος και απλές χειρωνακτικές εργασίες. Απόδοση κοπής αυξημένη κατά 25 % σε σχέση με το MSA 120 C-BQ. Μαλακή λαβή, γρήγορη και άνετη αλλαγή αλυσίδας χάρη στον ταχυτεντωτήρα αλυσίδας STIHL, φρένο αλυσίδας QuickStop Super, δοχείο λαδιού με διαφανές παράθυρο, υψηλή απόδοση κοπής χάρη στην αλυσίδα 1/4"-PM3. Με μπαταρία AK 30 και φορτιστή AL 101.
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
399,00 €
HT 133 Ισχυρό επαγγελματικό τηλεσκοπικό αλυσοπρίονο STIHL
Τηλεσκοπικό αλυσοπρίονο STIHL με εξαιρετική απόδοση ανά μονάδα βάρους, για απαιτητικές εργασίες κοπής στην οπωροκαλλιέργεια και στην επαγγελματική περιποίηση δέντρων. Ελαφριά κεφαλή μικρών διαστάσεων με παξιμάδι ασφαλείας στο καπάκι της καμπάνας, εξαιρετική απόδοση κοπής χάρη στην αλυσίδα 1/4"-PM3, κινητήρας 4-MIX® με απλουστευμένο σύστημα εκκίνησης. Υψηλή εργονομία και σταθερότητα χάρη στον ελαφρύ τηλεσκοπικό σωλήνα τετράγωνης διατομής. Συνολικό μήκος 270 – 390 cm.
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
755,00 €
MS 362 C-M Επαγγελματικό αλυσοπρίονο STIHL με σύστημα M-Tronic

Kατάλληλο για εργασίες σε συστάδες με κορμούς μεσαίας διατομής. Αυξημένη ισχύς κατά 0,2 HP με μειωμένο βάρος κατά 100 γραμμάρια, νέο σύστημα φίλτρανσης αέρα μακράς διαρκείας με φίλτρο HD2 που εξασφαλίζει πολύ καλή λειτουργία φίλτρανσης, σύστημα M-Tronic που εξασφαλίζει άριστη απόδοση του κινητήρα υπό όλες τις συνθήκες και απλή εκκίνηση με μία μόνο θέση εκκίνησης και νέο διακόπτη λειτουργίας, παξιμάδια ασφαλείας στο καπάκι της καμπάνας που διευκολύνουν την αλλαγή της αλυσίδας, οικονομικός κινητήρας 2-MIX.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΩΡΑ ΑΞΙΑΣ 159 € !!!!
 
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
909,00 €
MS 180 1,9 Hp και οικονομικός κινητήρας 2-ΜΙΧ
Μικρό μοντέλο για κοπή καυσόξυλων, με περισσότερη ισχύ και πλευρικό τεντωτήρα αλυσίδας για ασφαλές και απλό τέντωμα της αλυσίδας. Έκδοση 40 cm για κοπή χοντρών κλαδιών, οικονομικός κινητήρας 2-MIX.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΩΡΑ ΑΞΙΑΣ 49€

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
249,00 €
STIHL Laser 2-σε-1 (χωρίς στήριγμα)Συσκευή λέιζερ 2-σε-1
Πρωτοποριακό βοήθημα στη συλλογή ξυλείας: Η συσκευή λείζερ 2-σε-1 χρησιμεύει τόσο στην ένδειξη της κατεύθυνσης πτώσης, όσο και στον τεμαχισμό κορμών. Χάρη σε αυτή τη συσκευή μπορείτε να κόβετε κοντά τεμάχια ξύλου στο σωστό μήκος χωρίς περίπλοκες μετρήσεις. Επιτρέπει τον έλεγχο της κατεύθυνσης πτώσης κατά την κοπή. Παραδίδεται με DVD χρήσης. Επιλέξτε το κατάλληλο στήριγμα για το δικό σας αλυσοπρίονο.
115,00 €
MSE 170 C-Q Nέο Ηλεκτρικό αλυσοπρίονο STIHL 1,7kW
Νέο ηλεκτρικό αλυσοπρίονο STIHL με βελτιωμένη απόδοση κοπής. Πολύ καλή εργονομία για ξεκούραστη εργασία, φρένο αλυσίδας QuickStop Super, μαλακή λαβή για καλό κράτημα και ευχάριστη εργασία, τάπα δοχείου λαδιού που ανοιγοκλείνει χωρίς εργαλεία για απλό και ασφαλή ανεφοδιασμό με λάδι αλυσίδας, ασφάλεια υπερφόρτωσης.
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
209,00 €
Rollomatic E Mini 3/8", 35cm Ιδιαίτερα λεπτή λάμα STIHL
Εξαιρετικά λεπτή και επομένως ελαφριά λάμα με πολύ καλή απόδοση κοπής και μικρή τάση κλοτσήματος. Κυριότερες χρήσεις: Μαστορέματα και περιστασιακή χρήση. Συνδυάζεται τέλεια με την αλυσίδα Picco-Mini με λεπτά στοιχεία. Σώμα λάμας: Χάλυβας χρωμίου-μολυβδαινίου, όπως όλες οι αλυσίδες STIHL.
34,70 €
Rollomatic E Mini 3/8",40 cm Ιδιαίτερα λεπτή λάμα STIHL
Εξαιρετικά λεπτή και επομένως ελαφριά λάμα με πολύ καλή απόδοση κοπής και μικρή τάση κλοτσήματος. Κυριότερες χρήσεις: Μαστορέματα και περιστασιακή χρήση. Συνδυάζεται τέλεια με την αλυσίδα Picco-Mini με λεπτά στοιχεία. Σώμα λάμας: Χάλυβας χρωμίου-μολυβδαινίου, όπως όλες οι αλυσίδες STIHL.
37,80 €
Νέο
HTA 66 Stihl Τηλεσκοπικό μπαταρίας
Με το τηλεσκοπικό αλυσοπρίονο HTA 66 έχετε τη σωστή συσκευή για αραίωση δέντρων και κοπή μικρών και μεσαίων δέντρων . Ο ελαφρύς και δυνατός κλαδευτήρας με τον κινητήρα STIHL μακράς διάρκειας χωρίς συντήρηση και το ισχυρό σύστημα μπαταριών AP είναι ο ιδανικός συνδυασμός για την κοπή κλαδιών διαμέτρου έως 12 cm για τους κηπουρούς , τους καλλιεργητές φρούτων και τους υπαλλήλους του δημοτικού τομέα . Το κλαδέμα χαμηλού θορύβου μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε περιοχές ευαίσθητες στον θόρυβο , όπως κατοικημένες περιοχές εντός της πόλης.
Η αλυσίδα πριονιού 3 "PM3 προσφέρει υψηλή απόδοση κοπής, ώστε να μπορείτε να κάνετε κοπές εύκολα και με ακρίβεια και να πάρετε μια καθαρή κοπή . Δύο παραλλαγές ράγας 25 cm ή 30 cm επιτρέπουν τέλεια προσαρμογή στις τρέχουσες εργασίες σας. Η εργονομική λαβή ελέγχου επιτρέπει επίσης διαισθητικό έλεγχο τόσο για τους δεξιούς όσο και για τους αριστερούς χρήστες. Με το κέντρο βάρους της μπαταρίας στον άξονα του άξονα και την αντιολισθητική προστασία στον άξονα , μπορείτε να κρατάτε και να καθοδηγείτε με ασφάλεια το HTA 66 κατά τη διάρκεια της εργασίας σας. Το ανθεκτικό γάντζο κλαδιών αρπάζει χαλαρά κομμάτια που μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε από τις κορυφές των δέντρων. Με το ημιδιαφανές δοχείο λαδιούέχετε πάντα τη στάθμη λαδιού. Το καπάκι της δεξαμενής λαδιού μπορεί να ανοίξει χωρίς εργαλεία για γρήγορη επαναπλήρωση .
Ο σταθερός άξονας, συνολικού μήκους 240 cm και χαμηλού βάρους μόνο 3,8 kg επιτρέπει αποτελεσματική και άνετη εργασία με το HTA 66. Η άνεση εργασίας αυξάνεται επίσης από την απαλή λαβή .
519,00 €
MSA 140 C-BQ αλυσοπρίονο STIHL χωρίς μπαταρία και φορτιστή
Ελαφρύ επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο STIHL για την περιποίηση του κτήματος και απλές χειρωνακτικές εργασίες. Απόδοση κοπής αυξημένη κατά 25 % σε σχέση με το MSA 120 C-BQ. Μαλακή λαβή, γρήγορη και άνετη αλλαγή αλυσίδας χάρη στον ταχυτεντωτήρα αλυσίδας STIHL, φρένο αλυσίδας QuickStop Super, δοχείο λαδιού με διαφανές παράθυρο, υψηλή απόδοση κοπής χάρη στην αλυσίδα 1/4"-PM3.
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
229,00 €
HTE 60 Ένα ηλεκτρικό αλυσοπρίονο STIHL
Τηλεσκοπικό αλυσοπρίονο STIHL HTE 60, το ηλεκτρικό αλυσοπρίονο επί κοντώ με τη χαμηλή εκπομπή ρύπων. Για αποτελεσματική περιποίηση δέντρων από την ασφάλεια του εδάφους, κοντά στο σπίτι και σε περιοχές με ευαισθησία στον θόρυβο. Με μαλακή λαβή και ασφάλεια καλωδίου. Κοπτικά εξαρτήματα υψηλής ποιότητας Picco-Mini. Συνολικό μήκος με λάμα 2,1m.
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
345,00 €
MS 194 T Πολύ ελαφρύ αλυσοπρίονο περιποίησης δέντρων
Πολύπλευρο αλυσοπρίονο περιποίησης δέντρων της STIHL. Ιδανικό για πολύπλευρες εργασίες, όπως περιποίηση κορυφών, απομάκρυνση νεκρού ξύλου και απομάκρυνση εκβλαστήσεων από κορμούς και πρέμνα. Με αλυσίδα 3/8"-PM3 για τομές υψηλής ακρίβειας. Υψηλή απόδοση κοπής χάρη στον νέο κινητήρα 2-Mix.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ !!!
339,00 €
MS 462 C-M Το πιο ελαφρύ αλυσοπρίονο STIHL υψηλών επιδόσεων
Το πιο ελαφρύ αλυσοπρίονο υψηλών επιδόσεων στην κατηγορία κυβισμού 70cm³. Εξαιρετικά ευέλικτο, με υποδειγματική επιτάχυνση. Για ρίψη και ξεκλάδισμα κορμών μεσαίας και μεγάλης διατομής. Παραδίδεται με σύστημα M-Tronic και φίλτρο HD2 υψηλής αποτελεσματικότητας. Παξιμάδια ασφαλείας στο καπάκι της καμπάνας που διευκολύνουν την αλλαγή της αλυσίδας, τάπες που ανοιγοκλείνουν χωρίς εργαλεία για εύκολο και ασφαλή ανεφοδιασμό, οικονομικός κινητήρας 2-MIX.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΩΡΑ ΑΞΙΑΣ 229€!!!

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
1.229,00 €
MS 181 Νέο, ελαφρύ αλυσοπρίονο STIHL με βενζινοκινητήρα 2,0 Ηρ
Σύγχρονο βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο STIHL χαμηλών δονήσεων για την περιποίηση του κτήματος. Πολύ χαμηλό επίπεδο δονήσεων. Πλούσιος εξοπλισμός. Σύστημα φίλτρου αέρα με κυκλώνα διαχωρισμού. Ικανοποιεί τους αυστηρούς κανονισμούς για την εκπομπή ρύπων EU II και EPA II. Ιδιαίτερα κατάλληλο για την κοπή καυσόξυλων και για ξύλινες κατασκευές. Ιδανικό για την κοπή δέντρων με διάμετρο κορμού έως 30 cm.
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
299,00 €
MSE 190 C-BQ Νέο ηλεκτρικό αλυσοπρίονο STIHL 1,900kW
Πολύ κατάλληλο για κατασκευές και για την κοπή καυσόξυλων με βελτιωμένη απόδοση κοπής. Άριστη εργονομία για απλή και ξεκούραστη εργασία, φρένο αλυσίδας QuickStop Super που ακινητοποιεί την αλυσίδα κατά την απελευθέρωση της πίσω χειρολαβής, μαλακή λαβή για καλό κράτημα και ευχάριστη εργασία, ασφάλεια υπερφόρτωσης.
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
259,00 €
Picco Micro 3 (PM3) 1/4'' P, 1.1mm 25 cm Ειδικά σχεδιασμένη αλυσίδα για χρήση σε ελαφρά και compact STIHL
Μια αποκλειστικότητα της STIHL: Αλυσίδα 3/8"-P Picco Micro 3 (PM3), ειδικά σχεδιασμένη για χρήση σε ελαφρά και compact αλυσοπρίονα. Χαμηλή τάση κλοτσήματος, χαμηλές δονήσεις, υψηλή ποιότητα κοπής, μεγάλη άνεση στην εργασία. Έκδοση 1/4"-P με πολύ επίπεδη και στενή κατασκευή, μικρό βήμα αλυσί- δας, ιδανική για τηλεσκοπικό αλυσοπρίονο και αλυσοπρίονα με μικρή ισχύς, πάχος οδηγών 1,1 και 1,3 mm.
17,90 €
Νέο
HTA 86 Stihl Τηλεσκοπικό αλυσοπρίονο
HTA 86: ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΟ ΑΞΟΝΑ


Θα ζήσετε το STIHL HTA 86 χωρίς καλώδιο κλαδέματος με συνολικό μήκος έως 390 cm ως πολύτιμο βοήθημα εργασίας για την άνετη φροντίδα των μεσαίων και υψηλών δέντρων . Κηπουροί κήπου και τοπίου, ειδικοί στα δάση, δήμοι και ακόμη και φιλόδοξοι κηπουροί χόμπι επωφελούνται από την υψηλή εργονομία που προσφέρει ο σταθερός τελεστικός τηλεσκοπικός άξονας. Με το περιστρεφόμενο μανίκι σύσφιξης μπορείτε εύκολα και γρήγορα να αυξήσετε το μήκος του άξονα έως και 120 cm ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ο άξονας παραμένει σταθερός έναντι περιστροφής ή κάμψης.
Η αλυσίδα πριονιού PM3 σας επιτρέπει να ξεκινήσετε εύκολα και με ακρίβεια τις προγραμματισμένες περικοπές στο ξύλο. Χάρη στην υψηλή απόδοση κοπής, μπορείτε να κάνετε αποτελεσματικά καθαρές περικοπές. Ο υψηλής ποιότητας κινητήρας EC σε συνδυασμό με μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία από το σύστημα STIHL AP διασφαλίζει μια ισχυρή μονάδα δίσκου με σταθερή απόδοση. Λειτουργεί τόσο αθόρυβα ώστε να μπορείτε να εργαστείτε σε περιοχές που είναι ευαίσθητες στο θόρυβο, όπως κατοικημένες περιοχές .
Μπορείτε να ελέγξετε την εργονομική λαβή λειτουργίας ως δεξί ή αριστερό άτομο , καθώς και τον ενσωματωμένο μοχλό ασφάλισης αυτόματης επαναφοράς . Η χειρολαβή με προστατευτική ολίσθηση διασφαλίζει ότι μπορείτε να εργάζεστε αποτελεσματικά και με ασφάλεια ανά πάσα στιγμή, ακόμα και στη βροχή. Επιπλέον πλεονεκτήματα:

Καπάκι δεξαμενής λαδιού χωρίς εργαλεία με ημιδιαφανές δοχείο λαδιού για γρήγορη επαναπλήρωση και συνεχή έλεγχο
Ανθεκτικό γάντζο διακλάδωσης για πιάσιμο χαλαρών αποκόμματα από δέντρα ύψους έως 5 μέτρων

Μονή συσκευή χωρίς μπαταρία και χωρίς φορτιστή
Κλαδευτής ελαφράς μπαταρίας για φροντίδα δέντρων και ξύλου
Αναρρίχηση και κορυφαία φροντίδα στον επαγγελματικό και ιδιωτικό τομέα
Εύκολη ρύθμιση μήκους κατά 120 cm χάρη στον τηλεσκοπικό άξονα
Ασφαλής αφαίρεση χαλαρών κλαδιών ύψους έως 5 m χάρη στα ανθεκτικά άγκιστρα διακλαδώσεωνΓρήγορη επαναπλήρωση της δεξαμενής λαδιού χάρη στο καπάκι της δεξαμενής χωρίς εργαλεία619,00 €
MSA 200 C-BQ αλυσοπρίονο STIHL χωρίς μπαταρία & φορτιστή
Νέο επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο STIHL με ακόμα περισσότερη ισχύ για χρήση σε περιοχές με ευαισθησία στο θόρυβο. Με ειδικά σχεδιασμένη αλυσίδα 1/4'' PM3 για εξαιρετική απόδοση κοπής. Πολύ απλό στο χειρισμό.
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
455,00 €
-169,00 €
MS 661 Εξαιρετικά δυνατό αλυσορίονο STIHL
Τηλεφωνήστε μας στο 2431026623 για να μάθετε την τιμή απόσυρσης!
Πολύ ισχυρό υψηλής απόδοσης αλυσοπρίονο STIHL 7,3 Hp με την τελευταία τεχνολογία κινητήρα 2-MIX. Σχεδιασμένο για ακραία φορτία. Βέλτιστη δύναμη στην αναλογία βάρους. Χαμηλό επίπεδο κραδασμών. HD2 φίλτρο αέρα με ακτινική τσιμούχα. Κατάλληλο για κοπή κορμών μεγάλης διαμέτρου, για τις πιο σκληρές χρήσεις στη δασοκομία.
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
1.100,00 €
1.269,00 €
MS 151 C-E Αλυσοπρίονο STIHL ξυλογλυπτικής
Το ελαφρύτερο Αλυσοπρίονο ξυλογλυπτικής της STIHL. Εργονομική και εύκολη χρήση. Εύκολη εκκίνηση χάρη στη χειροκίνητη αντλία καυσίμου και το STIHL ErgoStart. Διαθέτει έναν πολύ οικονομικό και ισχυρό κινητήρα 2-MIX.
465,00 €
FS 55R + HT Κεφαλη αλυσοπρίονου
FS 55 R με δώρο χλοοκόπτη αξίας 10,30€
Μικρό και πολύπλευρο μηχάνημα με κυκλική λαβή
Ιδιαίτερα εύχρηστο χορτοκοπτικό με κυκλική λαβή. Ιδανικό για κοπή χόρτου και για εργασίες καθαρισμού της βλάστησης σε ιδιωτικούς κήπους και κτήματα. Καλό για την κοπή σκληρών ζιζανίων σε μικρές εκτάσεις. Κατάλληλο επίσης για περιστασιακή χρήση στη γεωργία και στις δημοτικές επιχειρήσεις.
+
Κεφαλή αλυσοπρίονου
Κόβει τα υψηλά κλαδιά με ακρίβεια. Compact κατασκευή με ενσωματωμένο οδηγό άκρης.
349,00 €
MS 181 C-BE Νέο, ελαφρύ αλυσοπρίονο STIHL
Εύχρηστο βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο STIHL χαμηλών δονήσεων για την περιποίηση του κτήματος. Εύκολη εκκίνηση χάρη στο σύστημα ErgoStart (E). Εύκολη αλλαγή αλυσίδας χάρη στον πρακτικό ταχυτεντωτήρα αλυσίδας (B). Πολύ χαμηλό επίπεδο δονήσεων. Πλούσιος εξοπλισμός. Σύστημα φίλτρου αέρα με κυκλώνα διαχωρισμού. Ικανοποιεί τους αυστηρούς κανονισμούς για την εκπομπή ρύπων EU II και EPA II. Ιδιαίτερα κατάλληλο για την κοπή καυσόξυλων και για ξύλινες κατασκευές. Ιδανικό για την κοπή δέντρων με διάμετρο κορμού έως 30 cm.
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
299,00 €
MS 462 C-M R Αλυσοπρίονο Διάσωσης STIHL
Για εργασίες διάσωσης και για την καταπολέμηση πυρκαγιών. Ταχυτεντωτήρας για εύκολη σταθεροποίηση του οδηγού βάθους, σύστημα M-Tronic για άριστη απόδοση του κινητήρα σε όλες τις συνθήκες, και φίλτρο HD2 υψηλής αποτελεσματικότητας. Μεγάλη λαβή εκκίνησης και βαλβίδα αποσυμπίεσης για απλή και ασφαλή εκκίνηση, ειδική αλυσίδα ενισχυμένη με ανθεκτικές πλάκες σκληρού μετάλλου.
1.665,00 €
MSE 210 C-BQ Νέο ηλεκτρικό αλυσοπρίονο STIHL 2,1kW
Νέο ισχυρό ηλεκτρικό αλυσοπρίονο STIHL με υψηλή απόδοση κοπής και πολύ καλή εργονομία για ξεκούραστη εργασία. Ταχυτεντωτήρας αλυσίδας για απλό, γρήγορο και ασφαλές τέντωμα της αλυσίδας χωρίς εργαλεία, μαλακή λαβή για ευχάριστη εργασία, φρένο αλυσίδας QuickStop Super, τάπα που ανοιγοκλείνει χωρίς εργαλεία για απλό και ασφαλή ανεφοδιασμό με λάδι αλυσίδας, ασφάλεια υπερφόρτωσης.
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
325,00 €
MSE 230 C-BQ Νέο ηλεκτρικό αλυσοπρίονο STIHL 2,3kW
Εξαιρετικά ισχυρό ηλεκτρικό αλυσοπρίονο STIHL της τελευταίας γενιάς. Ταχυτεντωτήρας αλυσίδας STIHL για απλό και γρήγορο τέντωμα της αλυσίδας χωρίς εργαλεία, φρένο αλυσίδας QuickStop Super που ακινητοποιεί την αλυσίδα κατά την απελευθέρωση της πίσω χειρολαβής, μαλακή λαβή για ευχάριστη εργασία, λυχνία ένδειξης υπερφόρτωσης.
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
389,00 €
Picco Micro 3 (PM3) 1/4'' P, 1.1mm 30 cm Ειδικά σχεδιασμένη αλυσίδα για χρήση σε ελαφρά και compact STIHL
Μια αποκλειστικότητα της STIHL: Αλυσίδα 3/8"-P Picco Micro 3 (PM3), ειδικά σχεδιασμένη για χρήση σε ελαφρά και compact αλυσοπρίονα. Χαμηλή τάση κλοτσήματος, χαμηλές δονήσεις, υψηλή ποιότητα κοπής, μεγάλη άνεση στην εργασία. Έκδοση 1/4"-P με πολύ επίπεδη και στενή κατασκευή, μικρό βήμα αλυσί- δας, ιδανική για τηλεσκοπικό αλυσοπρίονο και αλυσοπρίονα με μικρή ισχύς, πάχος οδηγών 1,1 και 1,3 mm.
21,00 €
MS 391 Αλυσοπρίονο STIHL
Για όλους όσους ζητούν περισσότερη ισχύ και πολύ περισσότερη άνεση για την κοπή ξυλείας και καυσόξυλων. Υψηλή ροπή στρέψης σε μεγάλη περιοχή στροφών. Κατανάλωση καυσίμου μειωμένη έως και κατά 20% και εκπομπή καυσαρείων μειωμένη έως και 50% σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο χωρίς τεχνολογία 2-ΜΙΧ


ΚΑΛΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΩΡΑ ΑΞΙΑΣ 75€!!!

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ !!!
755,00 €
FS 55R+ HT Κλαδευτικό + SP Ελαιοραβδιστικό
FS 55 R με δώρο χλοοκόπτη αξίας 10,30€
Μικρό και πολύπλευρο μηχάνημα με κυκλική λαβή
Ιδιαίτερα εύχρηστο χορτοκοπτικό με κυκλική λαβή. Ιδανικό για κοπή χόρτου και για εργασίες καθαρισμού της βλάστησης σε ιδιωτικούς κήπους και κτήματα. Καλό για την κοπή σκληρών ζιζανίων σε μικρές εκτάσεις. Κατάλληλο επίσης για περιστασιακή χρήση στη γεωργία και στις δημοτικές επιχειρήσεις.
+
Ελαιοραβδιστικό για το σύστημα STIHL Kombi. Ξεκούραστη και αποδοτική συγκομιδή της ελιάς χωρίς να τραυματίζονται οι βλαστοί και τα κλαδιά.Βάρος: 1,95 kg. Μήκος 1,44 m. Συνιστάται για κινητήρες Kombi KM 56 R-CE, KM 90 R, KM 130 R.
870,00 €
Γωνιακή κεφαλή STIHL
Γωνιακή κεφαλή για HT και HL. Για χρήση σε HT 56 C-E, HT 101, HT 131, HTE 60 και HT-KM, HL-KM
120,40 €
Picco Micro 3 (PM3) 1/4'' P, 1.1mm 35 cm Ειδικά σχεδιασμένη αλυσίδα για χρήση σε ελαφρά και compact STIHL
Μια αποκλειστικότητα της STIHL: Αλυσίδα 3/8"-P Picco Micro 3 (PM3), ειδικά σχεδιασμένη για χρήση σε ελαφρά και compact αλυσοπρίονα. Χαμηλή τάση κλοτσήματος, χαμηλές δονήσεις, υψηλή ποιότητα κοπής, μεγάλη άνεση στην εργασία. Έκδοση 1/4"-P με πολύ επίπεδη και στενή κατασκευή, μικρό βήμα αλυσί- δας, ιδανική για τηλεσκοπικό αλυσοπρίονο και αλυσοπρίονα με μικρή ισχύς, πάχος οδηγών 1,1 και 1,3 mm.
23,20 €
GTA 26 Επαναφορτιζόμενο ξυλοκοπτικό STIHL
Πολύπλευρο επαναφορτιζόμενο ξυλοκοπτικό. Για κλάδεμα δέντρων και θάμνων, τεμαχισμό υλικών κοπής και ξυλοκατασκευές. Με αλυσίδα 1/4-PM3 για υψηλή απόδοση και δυνατή κοπή. Αντιολισθητική λαβή χειρισμού για τέλεια εργονομία. Αλλαγή αλυσίδας χωρίς εργαλεία, εύκαμπτο προστατευτικό κάλυμμα για ασφαλή εργασία, ένδειξη κατάστασης φόρτισης. Το GTA 26 διατίθεται σε άλλη έκδοση σε σετ με μπαταρία και φορτιστή.

Η τιμή είναι χωρίς μπαταρία και φορτιστή.
MS 661 C-M Επαγγελματικό αλυσοπρίονο STIHL 7,3 Hp

Το νέο αλυσοπρίονο αγώνων της STIHL® TIMBERSPORTS® SERIES. Νέο αλυσοπρίονο για την κοπή κορμών μεγάλης διαμέτρου, για τις πιο σκληρές χρήσεις στη δασοκομία. Σύστημα M-Tronic που εξασφαλίζει άριστη απόδοση του κινητήρα κάτω από όλες τις συνθήκες και απλή εκκίνηση με μία μόνο θέση εκκίνησης και τον νέο διακόπτη λειτουργίας, ρυθμιζόμενη αντλία λαδιού υψηλών επιδόσεων για αυξημένες ανάγκες σε λίπανση, νέο φίλτρο HD2 με πολύ καλή λειτουργία φίλτρανσης, οικονομικός κινητήρας 2-MIX που είναι φιλικός για το περιβάλλον.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΩΡΑ ΑΞΙΑΣ 155€!!!

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
1.415,00 €
-20,00 €
MS 151 TC-E Αλυσοπρίονο STIHL
Tο πιο ελαφρύ κλαδευτικό της STIHL. Η χειροκίνητη αντλία καυσίμου και το σύστημα STIHL ErgoStart (E) εξασφαλίζουν την εύκολη εκκίνηση, Η αλυσίδα πριονιού 1/4 "PM3 είναι ιδανική για λεπτή κοπή. Εύκολος και ισχυρός κινητήρας 2-MIX. Τα πριόνια είναι ειδικά σχεδιασμένα για δουλειές στο δέντρο και χρησιμοποιούνται μόνο από εκπαιδευμένους χρήστες για να χρησιμοποιήσετε τη φροντίδα των δέντρων. Εργονομικό και ελαφρύ είναι ιδανικό για ξεκούραστη εργασία. Με 1.5HP ισχύς είναι πολύ αποτελεσματικό και δυνατό.
399,00 €
419,00 €
MS 211 C-BE Πρακτικό, δυνατό και αποτελεσματικό αλυσοπρίονο STIHL
Πρακτικό, χαμηλών δονήσεων βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο STIHL.Με σύστημα εύκολης εκκίνησης ErgoStart (E). Εύκολη και πρακτική ρύθμιση της αλυσίδας με τον ταχυτεντωτήρα (B). Χαμηλό επίπεδο δονήσεων. Σύστημα φίλτρου αέρα μακράς διαρκείας. Σύμφωνο με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωση EU II und EPA II. Ιδανικό για κοπή καυσόξυλων και για κορμούς δέντρων με διάμετρο 30 cm .
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
399,00 €