Χλοοκοπτικά VIKING για μικρές και μεσαίες εκτάσεις

Με τα αξιόπιστα χλοοκοπτικά VIKING, η περιποίηση του κήπου γίνεται με ασφάλεια και ευκολία. Τα χλοοκοπτικά VIKING είναι εύκολα στον χειρισμό και φιλικά στη συντήρηση. Με την VIKING νιώθετε πάντα τη βεβαιότητα ότι επιλέξατε το σωστό μηχάνημα. Το πρόγραμμα χλοοκοπτικών της VIKING, εκτός από κλασικά χλοοκοπτικά, περιλαμβάνει επίσης χλοοκοπτικά πολλαπλής χρήσης Multi που μπορούν κατ' επιλογή να χρησιμοποιούνται για κοπή και για άλεσμα χόρτου.

MB 248 Χλοοκοπτικό Viking
Το νέο βενζινοκίνητο χλοοκοπτικό MB 248 διαθέτει κεντρική ρύθμιση ύψους και πλαστικό κάδο συλλογής χόρτου. Χάρη στις μικρές του διατσάσεις αποτελεί το ιδανικό μηχάνημα για όλες τις επιφάνειες με πολλές γωνίες. Το περίβλημα από ατσάλινη λαμαρίνα, η αναδιπλούμενη μπάρα τιμονιού και οι τροχοί με ρουλεμάν εξασφαλίζουν άνεση στην εργασία.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Το προϊόν αποστέλλεται
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
329,00 €
MB 248 T Χλοοκοπτικό Viking
H MB 248 T τα καταφέρνει άριστα σε μικρούς και μεσαίους κήπους με επιφάνεια έως 1.200 m². Τo πλάτος κοπής ανέρχεται σε 46 cm, ενώ με την κεντρική ρύθμιση ύψους κοπής 7 επιπέδων μπορείτε να ρυθμίσετε ακριβώς το ύψος κοπής. Οι συμπαγείς διαστάσεις του χλοοκοπτικού αποδυκνείονται ιδιαίτερα χρήσιμες σε γωνίες. Ο πλαστικός χορτοσυλλέκτης χωρά 55 λίτρα και μπορεί να εκκενωθεί πολύ εύκολα. Η μετάδοση στους τροχούς κάνει την εργασία εύκολη και άνετη.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
439,00 €
MB 253 Χλοοκοπτικό Viking
Νέο βενζινοκίνητο χλοοκοπτικό ΜΒ 253 από τη VIKING με ανθεκτική ατσάλινη λαμαρίνα και κινητήρα Kohler.
Με καλή απόδοση κοπής και συλλογής. Για μεσαίες και μεγάλες επιφάνειες χόρτου.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
439,00 €
MB 253 T Χλοοκοπτικό Viking
Δύναμη και μεγάλο πλάτος κοπής, για επιφάνειες έως 1800m². Η χορτοκοπτική μηχανή MB 253 T έχει όλα: 51 cm πλάτος κοπής, μεγάλο κάδο συλλογής χόρτου 55 λίτρα με έλεγχο στάθμης και μια ισχυρή μηχανή OHV που υπόσχεται ευκολία στην εργασία και αντοχή. Επιπλέον, το μοντέλο ΜΒ 253 T διαθέτει αυτοκίνηση.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
529,00 €
MB 448 PT
Τεχνικά χαρακτηριστικάΠλάτος κοπής cm
46


Κυβισμός cm³
140


Συντελεστής αβεβαιότητας K m/s²
1,75


Στάθμη θορύβου εγγυημένη LWAd [dB(A)] dB(A)
96


Στροφές εργασίας (στροφές/λεπτό) rpm
2.800


Χλοοτάπητες με εμβαδόν έως και... m²
up to 1.200


Ύψος κοπής mm
25-75


Συντελεστής αβεβαιότητας στάθμης ηχοπίεσης KpA [dB(A)] dB(A)
2


Ονομαστική ισχύς (kW/HP)
2,1 kW / 2,8 PS


Χορτοσυλλέκτης l
55


Βάρος kg
27


Τιμή κραδασμών ahw m/s²
3,5


Τύπος κινητήρα
Series 575 EX OHV RS


Συντελεστής αβεβαιότητας στάθμης ηχοπίεσης KpA dB (A)
2

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.