Γεωτρύπανα - Δράπανα STIHL

Υψηλή ισχύς, μεγάλη διάρκεια ζωής, παρατεταμένα διαστήματα συντήρησης και, στην απίθανη περίπτωση που θα χρειαστεί, μικροί χρόνοι επισκευής. Αυτές είναι οι ιδιότητες που πρέπει να έχει ένα σύγχρονο μηχάνημα κατασκευών. Οι κόφτες και τα γεωτρύπανα STIHL ικανοποιούν αυτές της απαιτήσεις με εντυπωσιακό τρόπο. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, ότι οι κόφτες STIHL σημειώνουν τις μεγαλύτερες πωλήσεις σε όλο τον κόσμο.

BT 131 Γεωτρύπανο STIHL μονού χειριστή
Έως 24 Δόσεις! | BT 131 Γεωτρύπανο STIHL μονού χειριστήΓεωτρύπανο STIHL μονού χειριστή με φρένο αρίδας QuickStop.Έχει κινητήρα 4ΜΙΧ, με μεγάλο ρεζερβουάρ καυσίμου, αντιδονητικό πλαίσιο λαβής, λαβή χειρισμού με διακόπτη λειτουργίας, σύστημα φίλτρανσης αέρα μακράς διαρκείας, μεγάλο μαξιλάρι. Παραδίδεται χωρίς αρίδα.
889,00 €
BT 360 Ισχυρό γεωτρύπο STIHL δύο χειριστών
Έως 24 Δόσεις! | BT 360 Ισχυρό γεωτρύπο STIHL δύο χειριστώνΣτιβαρό γεωτρύπο STIHL δύο χειριστών.Το πτυσσόμενο πλαίσιο είναι επενδεδυμένο με ανθεκτικό κάλυμμα από πλαστικό για σταθερό κράτημα.
1.959,00 €
BT 45 Δράπανο χειρός STIHL
Έως 24 Δόσεις! | BT 45 Δράπανο χειρός STIHLΔράπανο χειρός STIHL με δυνατό βενζινοκινητήρα και σπείρα φύτευσης.Ιδανικό για τη διάνοιξη οπών φύτευσης στο έδαφος. Με χειρολαβή, ειδικό προσαρμογέα, δύο ταχύτητες και δυνατότητα αναστροφής της φοράς για το λύσιμο φρακαρισμένων αρίδων. Θέση ρελαντί για ασφαλή εκκίνηση του μηχανήματος με σταματημένο εργαλείο. Δυνατότητα εφοδιασμού με τρυπάνια ξύλου.
569,00 €
BT 45 Ξυλοτρύπανο STIHL
Έως 24 Δόσεις! | BT 45 Ξυλοτρύπανο STIHLΔράπανο χειρός STIHL με δυνατό βενζινοκινητήρα και ξυλοτρύπανο STIHL.Ιδανικό για τη διάνοιξη οπών με διάμετρο έως 25mm, σε σημεία όπου δεν υπάρχει ηλεκτρικό δίκτυο ή όταν τα δράπανα μπαταρίας δεν λειτουργούν ικανοποιητικά λόγω χαμηλής θερμοκρασίας. Με χειρολαβή, τσοκ ταχείας σύσφιξης, δύο ταχύτητες και δυνατότητα αναστροφής της φοράς για το λύσιμο φρακαρισμένων τρυπανιών. Θέση ρελαντί για ασφαλή εκκίνηση του μηχανήματος με σταματημένο εργαλείο.
569,00 €