Παρελκόμενα για φυσητήρες και αναρροφητήρες STIHL

Σε κήπους, δρόμους και πάρκα, οι φυσητήρες και αναρροφητήρες STIHL μπορούν να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό: Πεσμένα φύλλα, κομμένο γρασίδι, σκουπίδια - τίποτε δεν μπορεί να αντισταθεί στο ισχυρό ρεύμα αέρα των φυσητήρων STIHL. Το κτήμα καθαρίζει στη στιγμή. Οι κοπτικοί αναρροφητήρες STIHL καταβροχθίζουν πεσμένα φύλλα, κομμένο χόρτο και κλαδάκια από φράχτες σε κάθε ποσότητα. Ταυτόχρονα, τα οργανικά απορρίμματα κόβονται σε τόσο μικρά κομμάτια, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν απευθείας για την παραγωγή κομπόστ ή να κατανεμηθούν ως λίπασμα πάνω σε χώμα και γκαζόν. Με τους ψεκαστήρες STIHL, το ράντισμα φυτοφαρμάκων σε οπωρώνες, αμπελώνες και χωράφια με λαχανικά γίνεται πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά παρά ποτέ.

STIHL BR 550/BR 600 Καμπύλο πεπλατυσμένο μπέκ
Επιτρέπει εργασία σε μεγάλες επιφάνειες, χάρη στο πλατύ ρεύμα αέρα που σχηματίζεται παράλληλα προς το δάπεδο.Καμπύλο πεπλατυσμένο μπέκ για BR 550/BR 600  STIHL
7,42 €
STIHL BR 700 Ίσιο μπέκ
Για ξεκούραστη εργασία, χάρη στο ίσιο σχήμα του μπεκ.
4,12 €
STIHL Επέκταση σωλήνα
Επιμήκυνση σωλήνα ψεκασμού κατά 33 cm. Συνιστάται η χρήση αντλίας πίεσης για SR 430 κα SR 450.
20,19 €
STIHL καθαρισμού υδρορροών
Αυτό το πρακτικό σετ καθαρισμού υδρορροών με σωλήνα 3 μέτρων, επιτρέπει καθάρισμα των υδρορροών ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία. Για τα μοντέλα STIHL BG 45, BG/SH 55 και BG/SH 85.Σετ καθαρισμού υδρορροών STIHL
47,79 €
STIHL Καμπύλο πεπλατυσμένο μπεκ
Επιτρέπει εργασία σε μεγάλες επιφάνειες, χάρη στο πλατύ ρεύμα αέρα που σχηματίζεται παράλληλα προς το δάπεδο
6,39 €
STIHL Λαβή Ποδηλάτου
Ξεκούραστη εργασία χάρη στην κατανομή των δυνάμεων κρούσης και στα δύο χέρια.
90,64 €
STIHL Πλαίσιο μεταφοράς με αορτήρα
Αορτήρας για BGA 85 για ξεκούραστη εργασία. Οι κρίκοι ανάρτησης φροντίζουν για ισορροπία του μηχανήματος, τόσο με μπαταρία AP όσο και με μπαταρία AR. Κατά τη χρήση μπαταρίας AR απαιτείται επιπλέον μαξιλαράκι.
46,66 €
STIHL Σετ αναρρόφησης
Επιτρέπει μετατροπή του φυσητήρα σε κοπτικό αναρροφητήρα. Για BG 56, BG 86Σετ αναρρόφησης STIHL
90,64 €
STIHL Σετ μαξιλαράκια
Με προσαρμογέα για την τοποθέτηση των μαξιλαριών στήριξης για FSA και BGA στο σύστημα μεταφοράς μπαταριών σακιδίων AR.
35,02 €
STIHL Τσάντα μεταφοράς
Υλικό: Ανθεκτικό νάιλον. Για την πρακτική φύλαξη και μεταφορά του κινητήρα Kombi με κυκλική λαβή σε συνδυασμό με το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο εργαλείο, Kombi FS-KM.
42,23 €