Βενζινοκίνητοι τεμαχιστές STIHL

Όταν πρόκειται για επεξεργασία μεγάλων ποσοτήτων κομμένου υλικού χωρίς ταυτόχρονα να υπάρχει ανάγκη για ηλεκτρική σύνδεση, ο κλήρος πέφτει αμέσως στους βενζινοκίνητους τεμαχιστές. Οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, θα μεγαλουργήσετε με τους ιδιαίτερα δυνατούς βενζινοκινητήρες, οι οποίοι είναι κατάλληλοι και για πιο χοντρά κλαδιά.

STIHL GH 370 S Δυνατός βενζινοκίνητος τεμαχιστής για χοντρά κλαδιά
Έως 24 Δόσεις! | STIHL GH 370 S Δυνατός βενζινοκίνητος τεμαχιστής για χοντρά κλαδιάΔυνατός βενζινοκίνητος τεμαχιστής για μεγάλο όγκο επεξεργασίας πιο χοντρών κλαδιών. Χωρίς ανάγκη για ηλεκτρική σύνδεση. Με μηχανισμό μαχαιριών τύπου σάντουιτς και ισχυρό βενζινοκινητήρα, ο τεμαχιστής ξύλου μπορεί να αντιμετωπίσει κλαδιά πάχους έως και 45 mm. Ακόμη και τα κλαδιά με πλευρικούς βλαστούς είναι εύκολο να τεμαχιστούν στον τεμαχιστή μέσω του μεγάλου κεκλιμένου αγωγού τροφοδοσίας. Το GH 370 S λειτουργεί ανεξάρτητα από την τροφοδοσία ρεύματος και είναι επομένως ιδανικό για εργασία σε εκτεταμένα ή απομακρυσμένα οικόπεδα. Είναι επίσης εύκολο στην μεταφορά.
1.255,57 €
STIHL GH 460 C Δυνατός βενζινοκίνητος τεμαχιστής
Έως 24 Δόσεις! | STIHL GH 460 C Δυνατός βενζινοκίνητος τεμαχιστήςΔυνατός βενζινοκίνητος τεμαχιστής για μεγάλο όγκο επεξεργασίας χοντρών κλαδιών και μαλακού υλικού. Χωρίς ανάγκη για ηλεκτρική σύνδεση. Ιδανικό για ιδιαίτερα μεγάλες ποσότητες κομμένου υλικού. Με σύστημα 2 θαλάμων, μηχανισμό μαχαιριών τύπου σάντουιτς και διακόπτη ασφαλείας One Click/One Turn.
2.332,95 €