• Ευκαιρία! Νέο
  2 500,00 € 3 225,00 €
  Νέο χλοοκοπτικό τρακτέρ της Σειράς 4, με ειδικό μοχλό εναλλαγής κίνησης μπροστά/όπισθεν διευκολύνει την αλλαγή πορείας, ενώ η ακτίνα στροφής των 65 cm είναι ιδιαίτερα μικρή και το υδροστατικό κιβώτιο λειτουργεί εξαιρετικά ομαλά. Δεν χρειάζεται καν να σηκωθείτε από το αναπαυτικό, ρυθ- μιζόμενο κάθισμα οδηγού, για να αδειάσετε το χορτοσυλ- λέκτη: Ένα τράβηγμα της λαβής και ένα απλό πάτημα προς τα κάτω αρκούν. Αλλά και όλα τα υπόλοιπα χειριστήρια, όπως ο συμπλέκτης μαχαιριού ή η ρύθμιση ύψους κοπής, έχουν τοποθετηθεί έτσι ώστε να έχετε πλήρη έλεγχο. Ακόμα και η κοπή του χόρτου με την όπισθεν γίνεται με ιδιαίτερη άνεση. ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Το προϊόν αποστέλλεται ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
  ΕΥΚΑΙΡΙΑ! 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ 200€!
 • Ευκαιρία! Νέο
  3 500,00 € 4 035,00 €
  Η άνεση και η απόδοση αποτελούν προνόμιο στην σειρά 5. Το κάθισμα προσαρμόζεται σε κάθε ανάστημα, ο κινητήρας λειτουργεί και το γύρισμα του κλειδιού και έχετε τα πάντα υπό έλεγχο: ρύθμιση ύψους κοπής, αλλαγή πορείας μπρος/πίσω, λαβή για εύκολη εκκένωση του χορτοσυλλέκτη. Κορυφαία άνεση στην οδήγηση στους ελιγμούς και την κοπή. ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Το προϊόν αποστέλλεται ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
  ΕΥΚΑΙΡΙΑ! 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ 200€!
 • Ευκαιρία! Νέο
  2 900,00 € 3 729,00 €
  Η Σειρά T5 αποδεικνύει ότι η άνεση και η απόδοση δεν αποτελούν προνόμια της ανώτερης κατηγορίας. Ο οδηγός κάθεται σε ένα κάθισμα με αμορτισέρ που προσαρμόζεται σχεδόν σε κάθε ανάστημα. Μόλις γυρίσετε το κλειδί, ο κινητήρας θα αρχίσει να λειτουργεί. Από εδώ έχετε τα πάντα υπό έλεγχο: Μοχλός εναλλαγής κίνησης μπροστά/όπισθεν στο τιμόνι ρύθμιση ύψους κοπής, συμπλέκτης μαχαιριού και λαβή για την εύκολη εκκένωση του χορτοσυλλέκτη. Επιπλέον, ο χειρισμός με 1 πεντάλ και το άμεσο σύστημα διεύθυνσης προσφέρουν επιπλέον άνεση στην οδήγηση, τους ελιγμούς και την κοπή χόρτου. ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Το προϊόν αποστέλλεται ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
  ΕΥΚΑΙΡΙΑ! 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ 200€!
 • Ευκαιρία! Νέο
  4 201,00 € 4 939,00 €
  Η ασύγκριτη άνεση των νέων χλοοκοπτικών τρακτέρ VIKING εξασφαλίζεται από το σύστημα κοπής ακριβείας στη σειρά T6: Το σύστημα κοπής 3 μαχαιριών και το πλάτος των 110 cm εξασφαλίζει μία άριστη εικόνα κοπής. Ο χορτοσυλλέκτης έχει μεγάλη χωρητικότητα και η εκκένωσή του μπορεί να γίνει άνετα και ξεκούραστα από τη θέση του οδηγού. Με τη βοήθεια του ταμπλό και την οθόνη LCD ο οδηγός έχει τα πάντα υπό έλεγχο. Όλα αυτά μαζί κάνουν την κοπή του χόρτου πραγματική απόλαυση. ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Το προϊόν αποστέλλεται ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
  ΕΥΚΑΙΡΙΑ! 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ 200€!
 • Ευκαιρία! Νέο
  4 950,00 € 5 695,00 €
  Με πλάτος κοπής έως 125 cm της σειράς Τ6 μπορείτε να περιποιηθείτε ξεκούραστα ακόμα και μεγάλες επιφάνειες χόρτου. Οι δικύλινδροι κινητήρες σε συνεργασία με τον ηλεκτρομαγνητικό συμπλέκτη εξασφαλίζουν τη δυναμική κίνηση. Με τη βοήθεια του ταμπλό και την οθόνη LCD ο οδηγός έχει πάντα υπό έλεγχο. Αλλά και οι άλλες λειτουργίες μπορούν να επιλεγούν άνετα και εύκολα από τη θέση του οδηγού. ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Το προϊόν αποστέλλεται ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
  ΕΥΚΑΙΡΙΑ! 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ 200€!
Παρακαλώ περιμένετε