Επαγγελματικές Ηλεκτρικές Σκούπες

-18%
Απορροφητήρας Στερεών-Υγρών Nilfisk AERO 26-01 PC
Η AERO 26 είναι το μοντέλο που ενσωματώνει επιπλέον χαρακτηριστικά με ιδιαίτερη  έμφαση στις εφαρμογές και τις  ανάγκες των χρηστών. Το σύστημα καθαρισμού φίλτρου Push & Clean  η λειτουργία  φυσητήρα και η δυνατότητα ευέλικτης και εύκολης αποθήκευσης αξεσουάρ είναι στον βασικό εξοπλισμό όλων των μοντέλων.Έχει αποτελεσματική απόδοση αναρρόφησης , κάδο 25 lt προαιρετικό σύστημα ανάκτησης καλωδίου ενώ είναι εξοπλισμένη με ηλεκτρική πρίζα και αυτόματη λειτουργία ενεργοποίησης/απενεργοποίησης για συνεργασία με ηλεκτρικά εργαλεία (-21 μοντέλα)
235,90 €
287,68 €
-18%
Απορροφητήρας Στερεών-Υγρών Nilfisk ATTIX 33-2H PC
Έως 24 Δόσεις! | Απορροφητήρας Στερεών-Υγρών Nilfisk ATTIX 33-2H PCH νέα σειρά ATTIX 33 M/H θέτει νέα πρότυπα στο σχεδιασμό και στα παρεχόμενα χαρακτηριστικά των επαγγελματικών απορροφητήρων υγρών-στερεών της Nilfisk.  Με καινοτόμο σύστημα φιλτραρίσματος, βελτιωμένη απόδοση και στιβαρή κατασκευή, αυτή η σειρά αποτελεί μια ανώτερη λύση για τους επαγγελματίες πελάτες που αναζητούν ένα ασφαλές και αξιόπιστο μηχάνημα για διασφαλίσουν την υγεία και ασφάλεια του προσωπικού τους.Η  ATTIX 33 M/H προσφέρει εντυπωσιακή ισχύ αναρρόφησης, πλήρως αεροστεγές σύστημα αναρρόφησης , αυτόματο καθαρισμό φίλτρου και πολλά άλλα οφέλη για τον χρήστη - έχουν σχεδιαστεί για να πληρούν τις αυστηρές απαιτήσεις στην συλλογή επικίνδυνων ρύπων.
807,34 €
984,56 €
-18%
Απορροφητήρας Στερεών-Υγρών Nilfisk ATTIX 44-2H IC
Έως 24 Δόσεις! | Απορροφητήρας Στερεών-Υγρών Nilfisk ATTIX 44-2H ICH νέα σειρά ATTIX 44 M/H θέτει νέα πρότυπα στο σχεδιασμό και στα παρεχόμενα χαρακτηριστικά των επαγγελματικών απορροφητήρων υγρών-στερεών της Nilfisk.  Με καινοτόμο σύστημα φιλτραρίσματος, βελτιωμένη απόδοση και στιβαρή κατασκευή, αυτή η σειρά αποτελεί μια ανώτερη λύση για τους επαγγελματίες πελάτες που αναζητούν ένα ασφαλές και αξιόπιστο μηχάνημα για διασφαλίσουν την υγεία και ασφάλεια του προσωπικού τους.Η  ATTIX 33 M/H προσφέρει εντυπωσιακή ισχύ αναρρόφησης, πλήρως αεροστεγές σύστημα αναρρόφησης , αυτόματο καθαρισμό φίλτρου και πολλά άλλα οφέλη για τον χρήστη - έχουν σχεδιαστεί για να πληρούν τις αυστηρές απαιτήσεις στην συλλογή επικίνδυνων ρύπων.
1.036,12 €
1.263,56 €
-406,56 €
Επαγγελματική Ηλεκτρική σκούπα στερεών Nilfisk GD 5 BATTERY
Έως 24 Δόσεις! | Επαγγελματική Ηλεκτρική σκούπα στερεών Nilfisk GD 5 BATTERYΗ ηλεκτρική σκούπα Nilfisk GD 5 μπαταρίας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για την ταχύτερη διεκπεραίωση της εργασίας - αφήνοντας πίσω σας την ανάγκη για καλώδια και πρίζες.Ο σχεδιασμός σακιδίων θα σας επιτρέψει να εργαστείτε με ευκολία! Όντας συμπαγής και κινητός, η μπαταρία Nilfisk GD 5 θα αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τη σκόνη σε εγκαταστάσεις με περιορισμένο χώρο ανάμεσα σε καθίσματα, τραπέζια και ράφια. Το μηχάνημα αποτελεί την ιδανική επιλογή για καφετέριες, εστιατόρια, καταστήματα, κινηματογράφους, αίθουσες συνεδριάσεων, καθώς και μεταφορά.
1.508,00 €
1.914,56 €
-18%
Επαγγελματική Ηλεκτρική σκούπα στερεών Nilfisk GM80P
Έως 24 Δόσεις! | Επαγγελματική Ηλεκτρική σκούπα στερεών Nilfisk GM80PGM 80P ​​LC 220-240V 50 / 60HZ ΕΕ
Ελαφριές και βαριές επιδόσεις

Ελαφρύ και φορητό, το Nilfisk GM 80P ​​είναι το σύμβολο της ποιότητας Nilfisk και παρέχει ανθεκτικότητα, υψηλή απόδοση και αποτελεσματικό καθαρισμό - απαιτείται από τους επαγγελματίες του ελέγχου σκόνης.
Το ανθεκτικό αλουμινένιο δοχείο σημαίνει ότι η ηλεκτρική σκούπα είναι σχεδόν ανεξέλεγκτη και ως εκ τούτου είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για καθαρό και βαρέα καθαρισμό.
Τοποθετημένο σε ένα ισχυρό ατσάλινο φορείο με μεγάλους τροχούς από καουτσούκ, το μηχάνημα είναι εύκολο στη χειραγώγηση. Ιδανικό για π.χ. γραμμές παραγωγής, χημικές / φαρμακευτικές βιομηχανίες, νοσοκομεία και γραφεία.
Το GM 80P ​​είναι ένα ευέλικτο μηχάνημα με υψηλή ισχύ αναρρόφησης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για καθαρισμό βιομηχανίας όσο και για ενσωμάτωση σε εγκαταστάσεις παραγωγής. Το μοναδικό σύστημα πολλαπλών σταδίων φιλτραρίσματος επιτρέπει την προσαρμογή σε ειδικές εφαρμογές όπου απαιτείται υψηλό επίπεδο φιλτραρίσματος και χαμηλές εκπομπές. Επιλέξτε ανάμεσα σε δύο τύπους σάκων σκόνης (fleece ή χαρτί), τέσσερα διαφορετικά φίλτρα πλεκτών σάκων (Polyester, Cotton, PTFE ή Nomex) και ειδικά φίλτρα εξαγωγής με κλασμάτωση HEPA ή ULPA. Η GM 80P ​​μπορεί να χειριστεί κάθε εργασία βαρέως καθαρισμού και έχει γίνει εικονίδιο ηλεκτρικής σκούπας σε ποικίλες βιομηχανίες.
 

Λειτουργία χαμηλού θορύβου
Πλένεται φίλτρο από πολυεστέρα ή βαμβακερό υλικό
PTFE (μη κολλήσει) και Nomex (ανθεκτικό στη θερμότητα) φίλτρο προαιρετικό
Δεξαμενή χωρητικότητας 9 λίτρων
Ελαφριά κατασκευή αλουμινίου - κατασκευασμένη για χρόνια καθαρισμού βαρέως τύπου
Μοναδικό διάλυμα διπλού φίλτρου με φίλτρα εξαγωγής HEPA ή ULPA 
Άχρηστη λειτουργία χωρίς σακούλες
L-πιστοποίηση κλάσης σκόνης 


595,84 €
726,64 €
-88,88 €
Επαγγελματική Ηλεκτρική σκούπα στερεών Nilfisk VP 600 HEPA BASIC
Η ηλεκτρική σκούπα Nilfisk VP600 σας προσφέρει επιλογές από  ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών και τη δυνατότητα να βρείτε ακριβώς την παραλλαγή που ταιριάζει στη συγκεκριμένη εργασία καθαρισμού σας . Επιλέξτε το είδος του καλωδίου που σας ταιριάζει και απολαύστε το φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό, με την έξυπνη θέση φύλαξης εξαρτημάτων για μεγαλύτερη εργονομία. 
329,00 €
417,88 €
-135,00 €
Επαγγελματική Ηλεκτρική σκούπα στερεών Nilfisk VP 930 HEPA BASIC
Η ευρηματική σχεδίασή της βελτιστοποιεί τα πρότυπα ροής του αέρα και μειώνει τις απώλειες ενέργειας στο ελάχιστο δυνατό. Ως αποτέλεσμα, έχει τεράστια απορροφητική ισχύ. Έχει ήδη επιλεγεί από εκατομμύρια πελάτες και αποτελεί την αξιόπιστη λύση για απαιτητικές εργασίες καθαρισμούΗ GD 930 είναι η πιο δημοφιλής επαγγελματική ηλεκτρική σκούπα της Nilfisk σε όλο τον κόσμο - και δικαιολογημένα!
449,04 €
584,04 €
-50,80 €
Επαγγελματική Ηλεκτρική σκούπα στερεών Nilfisk VP100
Η VP100 σας προσφέρει μια απλή λύση καθαρισμού.Η VP100 είναι πλήρως συμβατή με την γκάμα αξεσουάρ που προσφέρονται με το υπόλοιπο portfolio των επαγγελματικών απορροφητικών σκούπων στερεών Nilfisk.Έξυπνο διακόπτη on / offΑποθήκευση ηλ. καλωδίουΧώρος αποθήκευσης εξαρτημάτωνΕύκολη αντικατάσταση φιλτροσακων
129,00 €
179,80 €
-18%
Επαγγελματική Ηλεκτρική σκούπα στερεών Nilfisk VP300 HEPA BASIC
Για να διασφαλίσουμε πως θα ταιριάξει απόλυτα στην εφαρμογή που επιθυμείτε, η VP300 διατίθεται σε ποικιλία εκδόσεων και παραλλαγών. Για ένα ενεργειακά αποδοτικό καθαρισμό η έκδοση VP300 eco παρέχει εξαιρετική απόδοση καθαρισμού και ένα πολύ χαμηλό επίπεδο θορύβου καθιστώντας την κατάλληλη για εργασίες κατά τη διάρκεια της ημέρας.Η σειρά Nilfisk VP300 είναι μία βασική, καλοσχεδιασμένη και ανθεκτική ηλεκτρική σκούπα που μπορείτε να εμπιστευθείτε για τις καθημερινές σας εργασίες. Είναι ιδανική για τον καθαρισμό γραφείων, ξενοδοχείων, καταστημάτων και για παρόμοιες εφαρμογές καθαρισμού. Η σειρά Nilfisk VP300 διαθέτει υψηλότατο επίπεδο φίλτρωσης με το φίλτρο HEPA H13 που διατίθεται ως στάνταρντ σε όλες τις εκδόσεις. Το HEPA H13 βοηθάει στην διατήρηση υψηλής ποιότητας αέρα στο  περιβάλλον καθαρισμού.
193,19 €
235,60 €
-69,60 €
Επαγγελματική Ηλεκτρική σκούπα στερεών Nilfisk VP300 HEPA EU2
Για να διασφαλίσουμε πως θα ταιριάξει απόλυτα στην εφαρμογή που επιθυμείτε, η VP300 διατίθεται σε ποικιλία εκδόσεων και παραλλαγών. Για ένα ενεργειακά αποδοτικό καθαρισμό η έκδοση VP300 eco παρέχει εξαιρετική απόδοση καθαρισμού και ένα πολύ χαμηλό επίπεδο θορύβου καθιστώντας την κατάλληλη για εργασίες κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Η σειρά Nilfisk VP300 είναι μία βασική, καλοσχεδιασμένη και ανθεκτική ηλεκτρική σκούπα που μπορείτε να εμπιστευθείτε για τις καθημερινές σας εργασίες. Είναι ιδανική για τον καθαρισμό γραφείων, ξενοδοχείων, καταστημάτων και για παρόμοιες εφαρμογές καθαρισμού. Η σειρά Nilfisk VP300 διαθέτει υψηλότατο επίπεδο φίλτρωσης με το φίλτρο HEPA H13 που διατίθεται ως στάνταρντ σε όλες τις εκδόσεις. Το HEPA H13 βοηθάει στην διατήρηση υψηλής ποιότητας αέρα στο  περιβάλλον καθαρισμού.
197,00 €
266,60 €
-119,08 €
Επαγγελματική Ηλεκτρική σκούπα στερεών Nilfisk VU500
NILFISK VU500  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ 810WΕπαγγελματική απορροφητική σκούπα όρθιου τύπου - VU500 σας προσφέρει εξαιρετική απόδοση καθαρισμού!- Άγκιστρο εύκολης αποθήκευσης Ηλ.Καλωδιου τροφοδοσίας- Αποσπώμενο Ηλ. καλώδιο τροφοδοσίας- Στάνταρ πιστοποιημένο φίλτρο HEPA H13- Αφαίρεση βούρτσας χωρίς την χρήση εργαλείων- Ανθεκτικό προστατευτικό κάλυμμα– Προφυλακτήρας βούρτσας που δεν αφήνει σημάδια- Εργονομική λαβή για την ανύψωση
429,00 €
548,08 €
-75,64 €
Επαγγελματική Ηλεκτρική σκούπα υγρών-στερεών Nilfisk VL 100-35 EU GO
Η VL100 είναι η τέλεια επιλογή όταν αυτό που χρειάζεστε είναι γρήγορη και αποτελεσματική καθαριότητα. Ισχυρή, στιβαρή και αξιόπιστη -  καλύπτει όλες τις βασικές ανάγκες σας για καθαρισμό  σε εφαρμογές  υγρών αλλά και στερεών ρύπων.
Η VL100 είναι πλήρως συμβατή με την γκάμα αξεσουάρ που προσφέρονται με το υπόλοιπο  portfolio  απορροφητήρων της Nilfisk. Μια καλή και αξιόπιστη επιλογή για εργολάβους καθαρισμού, τον κλάδο της φιλοξενίας και της λιανικής πώλησης. Ανοξείδωτοι σωλήνες προέκτασης
Σωλήνας αποστράγγισης
Ανοξείδωτος κάδος 


279,00 €
354,64 €
-85,52 €
Επαγγελματική Ηλεκτρική σκούπα υγρών-στερεών Nilfisk VL200 30 PC INOX
Για εφαρμογές οπού απαιτείται η χρήση μιας μικρού μεγέθους  σκούπας υγρών – στερεών η VL200 είναι λύση που προτείνουμε και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα δυο εκδόσεις   20 ή 30 λίτρων με πρακτικά χαρακτηριστικά και οι δυο εκδόσεις διαθέτουν Push & Clean  ημιαυτόματο σύστημα καθαρισμού του φίλτρου διασφαλίζοντας διάρκεια  υψηλών επιδόσεων.  Πλενόμενο φίλτρο PETPush & Clean ημιαυτόματο σύστημα καθαρισμού του φίλτρουΛειτουργία φυσητήραΕύκολη αποθήκευση των αξεσουάρ.Πιστοποιημένο φίλτρο HEPA διατίθεται ως αξεσουάρΈκδοση  με ανοξείδωτο κάδο
315,00 €
400,52 €
-93,96 €
Επαγγελματική Ηλεκτρική σκούπα υγρών-στερεών Nilfisk VL500 35 EDF
Η σειρά VL500 της Nilfisk είναι ιδανική για Ξενοδοχεία & χώρους  αναψυχής ,  συνεργεία καθαριότητας , συνεδριακά κέντρα καθώς και την οικοδομή. Απλά συνδέστε την μηχανή και αρχίστε να καθαρίζετε. Το διπλό σύστημα φιλτραρίσματος σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα για απορρόφηση τόσο υγρών όσο και στερεών, χωρίς να αλλάξετε το φίλτρο, υποστηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την παραγωγικότητά σας.
345,00 €
438,96 €
-174,16 €
Επαγγελματική Ηλεκτρική σκούπα υγρών-στερεών Nilfisk VL500 75-2 BDF
Έως 24 Δόσεις! | Επαγγελματική Ηλεκτρική σκούπα υγρών-στερεών Nilfisk VL500 75-2 BDFΗ σειρά VL500 της Nilfisk είναι ιδανική για Ξενοδοχεία & χώρους  αναψυχής ,  συνεργεία καθαριότητας , συνεδριακά κέντρα καθώς και την οικοδομή. Η στήριξη της παραγωγικότητάς σας υπήρξε το κύριο μέλημά μας κατά την ανάπτυξη της σειράς VL500. Απλά συνδέστε την μηχανή και αρχίστε να καθαρίζετε. Το διπλό σύστημα φιλτραρίσματος σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα για απορρόφηση τόσο υγρών όσο και στερεών, χωρίς να αλλάξετε το φίλτρο, υποστηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την παραγωγικότητά σας.
643,00 €
817,16 €
-18%
Ηλεκτρική Σκούπα Viper DSU10
Ηλεκτρική Σκούπα Viper DSU10 Η πλήρης γκάμα σε σκούπες ξηρής αναρρόφησης Η Επαγγελματική σειρά έχει αναπτυχθεί για να προσφέρει μια πλήρης γκάμα ποιοτικών προϊόντων Με προδιαγραφές που είναι σύμφωνες με τις τελευταίες οδηγίες της EE έχοντας έναν πολύ φρέσκο και ελκυστικό σχεδιασμό σε ανταγωνιστικές τιμές.   και ελκυστικό σχεδιασμό σε ανταγωνιστικές τιμές.
136,25 €
166,16 €
-18%
Ηλεκτρική Σκούπα Viper DSU8
Ηλεκτρική Σκούπα Viper DSU8 Η πλήρης γκάμα σε σκούπες ξηρής αναρρόφησης Η Επαγγελματική σειρά έχει αναπτυχθεί για να προσφέρει μια πλήρης γκάμα ποιοτικών προϊόντων Με προδιαγραφές που είναι σύμφωνες με τις τελευταίες οδηγίες της EE έχοντας έναν πολύ φρέσκο και ελκυστικό σχεδιασμό σε ανταγωνιστικές τιμές.   και ελκυστικό σχεδιασμό σε ανταγωνιστικές τιμές.
132,18 €
161,20 €
-18%
Ηλεκτρική Σκούπα Viper Eco15
Ηλεκτρική σκούπα στερεών,κατάλληλη για ξενοδοχεία,εστιατόρια, καταστήµατα και άλλους χώρους όπου απαιτείται καθηµερινή καθαριότητα.
80,69 €
98,40 €
-18%
Ηλεκτρική Σκούπα Viper LSU135
Ηλεκτρική σκούπα υγρών & στερεών, κατάλληλη για καθηµερινή καθαριότητα. Εύχρηστη, ευέλικτη µε µεγάλη απορροφητικότητα.
183,02 €
223,20 €
-18%
Ηλεκτρική Σκούπα Viper LSU255
Ηλεκτρική Σκούπα Viper LSU255 Λειτουργική, απορροφητική σκούπα σκόνης/υγρών. Ορθολογική σχεδίαση, µε εστίαση στην παραγωγικότητα, ευκολία χρήσης και συντήρησης.
358,93 €
437,72 €
-18%
Ηλεκτρική Σκούπα Viper LSU275
Ηλεκτρική Σκούπα Viper LSU275 Λειτουργική, απορροφητική σκούπα σκόνης/υγρών. Ορθολογική σχεδίαση, µε εστίαση στην παραγωγικότητα, ευκολία χρήσης και συντήρησης.
367,06 €
447,64 €
-18%
Ηλεκτρική Σκούπα Viper LSU375
Λειτουργική, απορροφητική σκούπα σκόνης/υγρών. Ορθολογική σχεδίαση, µε εστίαση στην παραγωγικότητα, ευκολία χρήσης και συντήρησης.
417,90 €
509,64 €
-18%
Ηλεκτρική Σκούπα Viper LSU395
Ηλεκτρική Σκούπα Viper LSU395 Λειτουργική, απορροφητική σκούπα σκόνης/υγρών. Ορθολογική σχεδίαση, µε εστίαση στην παραγωγικότητα , ευκολία χρήσης και συντήρησης.
442,31 €
539,40 €
-18%
Ηλεκτρική Σκούπα Κεντρικής Εγκατάστασης ALL-IN-1 SUPREME 250 DELUXE
Έως 24 Δόσεις! | Ηλεκτρική Σκούπα Κεντρικής Εγκατάστασης ALL-IN-1 SUPREME 250 DELUXEΗλεκτρική Σκούπα Κεντρικής Εγκατάστασης ALL-IN-1 SUPREME 250 DELUXE Σκούπα κεντρικής εγκατάστασης - καθαρός αέρας, χαμηλά επίπεδα θορύβου, υψηλή απορροφητική ισχύ, ευκολία στην χρήση. Η απόλυτη λύση καθαρισµού για κάθε σπίτι έως 250τµ. Η κεντρική σκούπα παρέχει καθαρισµό σε κάθε δωµάτιο χωρίς την επιβάρυνση ρύπων. Εύκολη εγκατάσταση, ασύρµατο χειριστήριο, πολύ χαµηλά επίπεδα θορύβου, υψηλή απορροφητική ισχύ, ευκολία.
981,21 €
1.196,60 €
-18%
Ηλεκτρική σκούπα υγρών & στερεών Nilfisk Multi II 30 T Inox VSC
Η Multi II 30 T είναι ένας καλός σύντροφος για όλα τα μαστορέματα καθώς μπορεί να συνεργαστεί με ηλεκτρικά εργαλεία και είναι η ιδανική επιλογή για όλες τις απαιτητικές ανάγκες καθαρισμού μέσα και γύρω από το σπίτι.
235,90 €
287,68 €
-18%
Ηλεκτρική σκούπα υγρών & στερεών Nilfisk BUDDY II 12
Ηλεκτρική σκούπα υγρών & στερεών Nilfisk BUDDY II 12 Η Nilfisk Buddy II 12 είναι ένας μικρός και ελαφρύς αλλά ισχυρός απορροφητήρας υγρών & στερεών … για το σπίτι,το αυτοκίνητο, το εργαστήριο και τα χόμπι. Οικονομική λύση για αναρρόφηση υγρών-στερεών με κάδο 12 λίτρων. Αυτή η δεύτερη γενιά της Nilfisk Buddy διαθέτει έναν 12 λίτρων κάδο από πολυπροπυλένιο. Το μικρό της βάρος και ο συμπαγής σχεδιασμός την καθιστούν ιδιαίτερα βολική στην χρήση 1200 watt ισχύς μοτέρ Λειτουργία φυσητήρα σας παρέχει μια επιπλέον επιλογή για τον καθαρισμό Δύο μεγάλες ρόδες στο πίσω μέρος και δυο περιστρεφόμενες μπροστά, εξασφαλίζουν καλή σταθερότητα και ευελιξία. Standard φίλτρο υγρών που προστατεύει το μοτέρ Αποθηκευτικός χώρος για τα εξαρτήματα ώστε να είναι πάντα άμεσα διαθέσιμα Εργονομική χειρολαβή ώστε να έχετε ισορροπημένο φορτίο που διευκολύνει την μεταφορά
79,31 €
96,72 €
-18%
Ηλεκτρική σκούπα υγρών & στερεών Nilfisk BUDDY II 18
Ηλεκτρική σκούπα υγρών & στερεών Nilfisk BUDDY II 18 Ασύγκριτη απορροφητική δύναµη µε πολλές εφαρµογές. Εκεί που οι συµβατικές σκούπες σταµατούν! Οικονοµική λύση για αναρρόφηση υγρών-στερεών µε κάδο 18 λίτρων. Η Nilfisk Buddy II  είναι ένας μικρός και ελαφρύς αλλά ισχυρός απορροφητήρας υγρών & στερεών … για το σπίτι, το αυτοκίνητο, το εργαστήριο και τα χόμπι. 18 λίτρων κάδο από πολυπροπυλένιο 1200 watt ισχύς μοτέρ Λειτουργία  φυσητήρα σας παρέχει  μια επιπλέον  επιλογή για τον καθαρισμό Δύο μεγάλες ρόδες στο πίσω μέρος και δυο περιστρεφόμενες μπροστά, εξασφαλίζουν καλή σταθερότητα και ευελιξία. Standard φίλτρο υγρών που προστατεύει το μοτέρ Αποθηκευτικός χώρος για τα εξαρτήματα ώστε να είναι πάντα άμεσα διαθέσιμα Εργονομική χειρολαβή ώστε να έχετε ισορροπημένο φορτίο που διευκολύνει την μεταφορά
91,51 €
111,60 €
-18%
Ηλεκτρική σκούπα υγρών & στερεών Nilfisk BUDDY II 18T
Ηλεκτρική σκούπα υγρών & στερεών Nilfisk BUDDY II 18T Συμπαγής και εύκολα μεταφερόμενη λύση εξοπλισμένη με ηλεκτρική μπρίζα για συνεργασία με ηλεκτρικά εργαλεία Η Nilfisk Buddy II ένας μικρός, ελαφρύς και συμπαγής αλλά ισχυρός βοηθός όταν πρόκειται για τον καθαρισμό υγρών και στερών ρύπων … για το σπίτι, το αυτοκίνητο, το εργαστήριο και τα χόμπι. Αυτή η δεύτερη γενιά της Nilfisk Buddy διαθέτει έναν 18 λίτρων κάδο και είναι εξοπλισμένη με ηλεκτρική μπρίζα για συνεργασία με ηλεκτρικά εργαλεία
116,93 €
142,60 €
-18%
Ηλεκτρική σκούπα υγρών & στερεών Nilfisk MULTI II 30T
Ηλεκτρική σκούπα υγρών & στερεών Nilfisk MULTI II 30T Η Multi II είναι ένας καλός σύντροφος για το "Do it yourself" πρόσωπο σε κάθε σπίτι. Είναι επίσης μια καλή δεύτερη ηλεκτρική σκούπα αφιερωμένη στην βρωμιά και τα συντρίμμια στο εσωτερικό όσο και έξω από το σπίτι. Η Multi II - είναι η δεύτερη γενιά των πολλαπλών χρήσεων σε ηλεκτρικές σκούπες - προσφέρουν μια ένδειξη καθαρισμού του φίλτρου σε όλα τα μοντέλα. Αυτή είναι μια προειδοποίηση που σας ενημερώνει ότι το κενό χάνει την απόδοση και είναι καιρός να καθαρίσετε ή να αντικαταστήσετε το φίλτρο. Η Multi II προσφέρει επίσης μια Push & Clean λειτουργία για να καθαρίσετε το φίλτρο. Αυτή η λειτουργία είναι ένας ημι-αυτόματος τρόπος καθαρισμού του φίλτρου με τη δημιουργία χτυπώντας το φίλτρο από μέσα προς τα έξω. Ο συνδυασμός του δείκτη καθαρισμού του φίλτρου και Push & Clean λειτουργία κάνει αυτό το μηχάνημα μια πραγματικά μοναδική προσφορά. Μαζί αυτά τα χαρακτηριστικά εξασφαλίζουν σταθερή απόδοση υψηλού καθαρισμού.
200,31 €
244,28 €