02.RUNNER ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ
02.RUNNER ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ. Διαθεσιμότητα σε νούμερα από 40-46. Παρακαλώ ενημερώστε μας με μήνυμα για το μέγεθος που σας ενδιαφέρει.
40,00 €
3/4 " Ρακορ Βρυσης CLABER 8626
Σύνδεση συστήματος "Quick-Click®" για βιδωτές βαλβίδες 3/4 "απλά βιδώνοντας. Είναι πλήρης του πλυντηρίου.
1,80 €
ANEMES ΤΡΟΧΗΛΑΤΕΣ GENIUS 100
Καροτσάκι με κυλινδρικό σωλήνα Genius, ιδανικό για μεγάλους κήπους. Έρχεται αποσυναρμολογημένο σε κιτ για γρήγορη και εύκολη συναρμολόγηση, χωρίς εργαλεία. Ελαφρύ, ανθεκτικό, ανθεκτικό στη σκουριά πλαίσιο αλουμινίου. Ενισχυμένο πλαστικό τύμπανο, τοποθετημένο σε ρουλεμάν Delrin, που σημαίνει ότι γυρίζει πίσω χωρίς να προκαλεί τριβή. Εύκολο κουμπί λαβής για να κάνει τον εύκαμπτο σωλήνα εύχρηστο προς τα πίσω. Παρέχεται ζεύξη για σύνδεση σωλήνα.αδιάβροχο και ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκεςσταθερό στο έδαφοςχωρίς αυλάκιεργονομικός σχεδιασμόςγρήγορη συναρμολόγηση χωρίς εργαλεία.
59,00 €
Cayenne 0202750 Ανατομικό Σκαρπίνι Εργασίας Ασφαλείας S1P
Υπόδημα του διεθνούς brand "Cayenne". Εργονομικά σχεδιασμένο για άνετη εφαρμογή και χρήση ακόμα και σε καθημερινή βάση.Διαθεσιμότητα σε νούμερα από 40-46. Παρακαλώ ενημερώστε μας με μήνυμα για το μέγεθος που σας ενδιαφέρει.
55,00 €
CIFARELLI V1200 E ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ ΕΛΙΑΣ-ΚΑΡΠΩΝ 77cc
Έως 24 Δόσεις! | CIFARELLI V1200 E ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ ΕΛΙΑΣ-ΚΑΡΠΩΝ 77ccΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΣυλλέκτης - αναρροφητήρας καρπών (κάστανα, φουντούκια, καρύδια, αμύγδαλα, βελανίδια, κ.α.)• Μεγάλη ισχύς αναρρόφησης και διαλογή καρπού (τα φύλλα απορρίπτονται)• Εύκολο άδειασμα κάδου χωρίς να αφαιρεθεί από την πλάτη.• Διαθέτει υποδοχή για πλύσιμο.
1.426,00 €
CIFARELLI V1200PK Επαγγελματικός Αναρροφητήρας Φύλλων V1200 PK
Έως 24 Δόσεις! | CIFARELLI V1200PK Επαγγελματικός Αναρροφητήρας Φύλλων V1200 PKΠΕΡΙΓΡΑΦΗΕπαγγελματικός αναρροφητήρας φύλλων Μήκος σωλήνα αναρρόφησης: 6m Διάμετρος σωλήνα αναρρόφησης: 150mm Διάμετρος σωλήνα εξαγωγής: 100mm Καθαρό βάρος: 19,5 kg Με πλαίσιο για σύνδεση σε καρότσα αυτοκινήτου
2.604,00 €
Claber Λάστιχο Κήπου Μαύρο Top-Black 5/8 15m 9040
Claber Λάστιχο Κήπου Μαύρο Top-Black 5/8¨ – 15m – 9040 με διάμετρο τρύπας – εσωτ. 14mm  – εξωτ. 19mm.Το λάστιχο ποτίσματος Claber χαρακτηρίζεται πάντα από την υψηλή ποιότητα κατασκευήςκαι με εσωτερικό ποιότητας κατάλληλης για τρόφιμα χωρίς βαριά μέταλλα και  φθαλκικές ενώσεις,για την εγγύηση της ανθρώπινης υγείας, του σεβασμού του περιβάλλοντος και της καθαρότητας του νερού. Εγγυημένη είναι επίσης η αντοχή, ο εύκολος χερισμός και η αισθητική τους.Με το ειδικό πλέγμα ενίσχυσης δεν επιτρέπει τη συσττροφή εξασφαλίζοντας την απόλυτη σταθερότητααπό την εσωτερική πίεση του νερού, προστατεύει το λάστιχο από την δημιουργία άλγης και από τις UV ακτίνες.
22,00 €
Claber Λάστιχο Κήπου Μαύρο Top-Black 1/2 50m 9036
Claber Λάστιχο Κήπου Μαύρο Top-Black 1/2΄΄ – 50m – 9036 με διάμετρο τρύπας – εσωτ. 12mm  – εξωτ. 17mm.Το λάστιχο ποτίσματος Claber χαρακτηρίζεται πάντα από την υψηλή ποιότητα κατασκευήςκαι με εσωτερικό ποιότητας κατάλληλης για τρόφιμα χωρίς βαριά μέταλλα και  φθαλκικές ενώσεις,για την εγγύηση της ανθρώπινης υγείας, του σεβασμού του περιβάλλοντος και της καθαρότητας του νερού. Εγγυημένη είναι επίσης η αντοχή, ο εύκολος χερισμός και η αισθητική τους.Με το ειδικό πλέγμα ενίσχυσης δεν επιτρέπει τη συσττροφή εξασφαλίζοντας την απόλυτη σταθερότητααπό την εσωτερική πίεση του νερού, προστατεύει το λάστιχο από την δημιουργία άλγης και από τις UV ακτίνες.
55,00 €
Claber Λάστιχο Κήπου Μαύρο Top-Black 9041
Claber Λάστιχο Κήπου Μαύρο Top-Black 5/8¨ – 30m – 9041 με διάμετρο τρύπας – εσωτ. 14mm  – εξωτ. 19mm.Το λάστιχο ποτίσματος Claber χαρακτηρίζεται πάντα από την υψηλή ποιότητα κατασκευήςκαι με εσωτερικό ποιότητας κατάλληλης για τρόφιμα χωρίς βαριά μέταλλα και  φθαλκικές ενώσεις,για την εγγύηση της ανθρώπινης υγείας, του σεβασμού του περιβάλλοντος και της καθαρότητας του νερού. Εγγυημένη είναι επίσης η αντοχή, ο εύκολος χερισμός και η αισθητική τους.Με το ειδικό πλέγμα ενίσχυσης δεν επιτρέπει τη συσττροφή εξασφαλίζοντας την απόλυτη σταθερότητααπό την εσωτερική πίεση του νερού, προστατεύει το λάστιχο από την δημιουργία άλγης και από τις UV ακτίνες.
Claber Λάστιχο Ποτίσματος Top Black 1/2" 30m 9039
Claber Λάστιχο Κήπου Μαύρο Top-Black 1/2΄΄ – 30m – 9039 με διάμετρο τρύπας – εσωτ. 12mm  – εξωτ. 17mm.Το λάστιχο ποτίσματος Claber χαρακτηρίζεται πάντα από την υψηλή ποιότητα κατασκευήςκαι με εσωτερικό ποιότητας κατάλληλης για τρόφιμα χωρίς βαριά μέταλλα και  φθαλκικές ενώσεις,για την εγγύηση της ανθρώπινης υγείας, του σεβασμού του περιβάλλοντος και της καθαρότητας του νερού. Εγγυημένη είναι επίσης η αντοχή, ο εύκολος χερισμός και η αισθητική τους.Με το ειδικό πλέγμα ενίσχυσης δεν επιτρέπει τη συσττροφή εξασφαλίζοντας την απόλυτη σταθερότητααπό την εσωτερική πίεση του νερού, προστατεύει το λάστιχο από την δημιουργία άλγης και από τις UV ακτίνες.
34,00 €
Ctek Ηλεκτρονικος Φορτιστης - Συντηρητης Μπαταριας 12v-dc Mxs - 10.0
Ctek Ηλεκτρονικος Φορτιστης - Συντηρητης Μπαταριας 12v-dc Mxs - 10.0Μηχανηματα ΕλιαςΗ σουηδική εταιρία CTEK κατασκευάζει φορτιστές - συντηρητές επαναφορτιζόμενων μπαταριών 12V μολύβδου - οξέως (LEAD ACID) και είναι κυρίαρχος στην παγκόσμια αγορά για τους “έξυπνους φορτιστές” που δίνουν λύση σε ένα μεγάλο πεδίο καθημερινών εφαρμογών. Χάρη στα εξελιγμένα ηλεκτρικά κυκλώματα που διαθέτει χρησιμοποιώντας τον 8 σταδίων κύκλο φόρτισης , μεγιστοποιεί την χωρητικότητα, την ενεργειακή απόδοση και την μακροζωία της μπαταρίας. Χρησιμοποιείται από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκίνητων (AUDI, BMW, ASTON MARTIN, PORSCHE, MERCEDES, MASERATI κτλ.)  
239,00 €
Ctek Ηλεκτρονικος Φορτιστης - Συντηρητης Μπαταριας 12v-dc Mxs - 5.0
Ctek Ηλεκτρονικος Φορτιστης - Συντηρητης Μπαταριας 12v-dc Mxs - 5.0Μηχανηματα ΕλιαςΗ σουηδική εταιρία CTEK κατασκευάζει φορτιστές - συντηρητές επαναφορτιζόμενων μπαταριών 12V μολύβδου - οξέως (LEAD ACID) και είναι κυρίαρχος στην παγκόσμια αγορά για τους “έξυπνους φορτιστές” που δίνουν λύση σε ένα μεγάλο πεδίο καθημερινών εφαρμογών. Χάρη στα εξελιγμένα ηλεκτρικά κυκλώματα που διαθέτει χρησιμοποιώντας τον 8 σταδίων κύκλο φόρτισης , μεγιστοποιεί την χωρητικότητα, την ενεργειακή απόδοση και την μακροζωία της μπαταρίας. Χρησιμοποιείται από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκίνητων (AUDI, BMW, ASTON MARTIN, PORSCHE, MERCEDES, MASERATI κτλ.)  
119,00 €
Ctek Ηλεκτρονικος Φορτιστης - Συντηρητης Μπαταριας 12v-dc Mxs -7.0
Ctek Ηλεκτρονικος Φορτιστης - Συντηρητης Μπαταριας 12v-dc Mxs -7.0Μηχανηματα ΕλιαςΗ σουηδική εταιρία CTEK κατασκευάζει φορτιστές - συντηρητές επαναφορτιζόμενων μπαταριών 12V μολύβδου - οξέως (LEAD ACID) και είναι κυρίαρχος στην παγκόσμια αγορά για τους “έξυπνους φορτιστές” που δίνουν λύση σε ένα μεγάλο πεδίο καθημερινών εφαρμογών. Χάρη στα εξελιγμένα ηλεκτρικά κυκλώματα που διαθέτει χρησιμοποιώντας τον 8 σταδίων κύκλο φόρτισης , μεγιστοποιεί την χωρητικότητα, την ενεργειακή απόδοση και την μακροζωία της μπαταρίας. Χρησιμοποιείται από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκίνητων (AUDI, BMW, ASTON MARTIN, PORSCHE, MERCEDES, MASERATI κτλ.)  
199,00 €
Fiskars K40 Μαχαίρι Γενικής Χρήσης
Η Fiskars αποτελεί ένας από τους κορυφαίους προμυθευτές προιόντων παγκοσμίως για το σπίτι, τον κήπο και τους εξωτερικούς χώρους.  Tα προιόντα  Fiskars είναι αποτέλεσμα αυθεντικής έμπνευσης και σκοπεύουν στο να εκπληρώνουν κάθε εργασία με τον πιο άνετο και απλό τρόπο.
10,90 €
Fiskars UPX82
Η Fiskars αποτελεί ένας από τους κορυφαίους προμυθευτές προιόντων παγκοσμίως για το σπίτι, τον κήπο και τους εξωτερικούς χώρους.  Tα προιόντα  Fiskars είναι αποτέλεσμα αυθεντικής έμπνευσης και σκοπεύουν στο να εκπληρώνουν κάθε εργασία με τον πιο άνετο και απλό τρόπο.Τρεις θέσεις σφιξίματος της λαβής για διαφορετική χρήση: για κλαδεμα ακριβείας, για χρήση της λαβής έλξης ώστε να φτάνετε εσωτερικά κλαδιά ή κορυφές δέντρων και πιάσιμο της λαβής και με τα δύο χέρια για έξτρα δύναμη στο κόψιμο.Άνετη, ελαφριά και πολύ ευέλικτη στη χρήση.Είναι ένα πολυεργαλείο με άριστη πρόσβαση σε κορφές δέντρων και πυκνούς θάμνους.Μπορείτε να ενεργοποιείτε μεγάλη δύναμη κοπής με μια απλή μετακίνηση της πορτοκαλί λαβής ή όταν χρειαζεστε μέγιστο ύψος, τραβώντας τον πορτοκαλί μοχλό στην άκρη.Τηλεσκοπική προσαρμογή.Το κλαδευτήρι Fiskars UPX82 είναι ένα τηλεσκοπικό ψαλίδι δέντρων που μπορείτε να κλαδεύετε πανεύκολα προς όλες τις κατευθύνσεις μέσω της ρυθμιζόμενης κοπής μέχρι 230°.
75,90 €
Fiskars UPX84
Η Fiskars αποτελεί ένας από τους κορυφαίους προμυθευτές προιόντων παγκοσμίως για το σπίτι, τον κήπο και τους εξωτερικούς χώρους.  Tα προιόντα  Fiskars είναι αποτέλεσμα αυθεντικής έμπνευσης και σκοπεύουν στο να εκπληρώνουν κάθε εργασία με τον πιο άνετο και απλό τρόπο.Τρεις θέσεις σφιξίματος της λαβής για διαφορετική χρήση: για κλαδεμα ακριβείας, για χρήση της λαβής έλξης ώστε να φτάνετε εσωτερικά κλαδιά ή κορυφές δέντρων και πιάσιμο της λαβής και με τα δύο χέρια για έξτρα δύναμη στο κόψιμο.Άνετη, ελαφριά και πολύ ευέλικτη στη χρήση.Είναι ένα πολυεργαλείο με άριστη πρόσβαση σε κορφές δέντρων και πυκνούς θάμνους.Μπορείτε να ενεργοποιείτε μεγάλη δύναμη κοπής με μια απλή μετακίνηση της πορτοκαλί λαβής ή όταν χρειαζεστε μέγιστο ύψος, τραβώντας τον πορτοκαλί μοχλό στην άκρη.Τηλεσκοπική προσαρμογή.Το κλαδευτήρι Fiskars UPX82 είναι ένα τηλεσκοπικό ψαλίδι δέντρων που μπορείτε να κλαδεύετε πανεύκολα προς όλες τις κατευθύνσεις μέσω της ρυθμιζόμενης κοπής μέχρι 230°.
89,90 €
Fiskars UPX86
Η Fiskars αποτελεί ένας από τους κορυφαίους προμυθευτές προιόντων παγκοσμίως για το σπίτι, τον κήπο και τους εξωτερικούς χώρους.  Tα προιόντα  Fiskars είναι αποτέλεσμα αυθεντικής έμπνευσης και σκοπεύουν στο να εκπληρώνουν κάθε εργασία με τον πιο άνετο και απλό τρόπο.Το κλαδευτήρι Fiskars UPX86 είναι ένα τηλεσκοπικό ψαλίδι δέντρων που μπορείτε να κλαδεύετε πανεύκολα προς όλες τις κατευθύνσεις μέσω της ρυθμιζόμενης κοπής μέχρι 230°. Η ρυθμιζόμενη κεφαλή και ο ελαφρύς μηχανισμός κοπής συμβάλλουν στην διασφάλιση γρήγορου και ασφαλούς κλάδου από μακριά. Η πορτοκαλί μύτη στο μπροστινό μέρος της καφαλής αυξάνει την ορατότητα για το κλαδί που θέλουμε.
110,00 €
FISKARS XTRACT SW72 BUILDER'S SAW
Η Fiskars αποτελεί ένας από τους κορυφαίους προμυθευτές προιόντων παγκοσμίως για το σπίτι, τον κήπο και τους εξωτερικούς χώρους.  Tα προιόντα  Fiskars είναι αποτέλεσμα αυθεντικής έμπνευσης και σκοπεύουν στο να εκπληρώνουν κάθε εργασία με τον πιο άνετο και απλό τρόπο.Το πριόνι Fiskars SW72 είναι ένα πολύ αποδοτικό πριόνι κοπής δέντρων ειδικά σχεδιασμένο να κόβει κλαδιά και κορμούς. Διαθέτει λεπτότερα δόντια για την κοπή ξύλινων δοκαριών και σανίδων. Ενα πολύ βολικό μικρό πριόνι που διαθέτει ένα εύχρηστο κλιπ ζώνης που αποσύρεται όταν το πριόνι είναι σε χρήση.
29,90 €
Fiskars Ακονιστήρι Χειρός Xsharp
Εύκολο στη χρήση ακονιστήρι για τσεκούρια και μαχαίρια.Απλά τρέξτε τη λεπίδα μέσα από τον οδηγό και κυλήστε μερικές φορές.Διαθέτει κεραμική πέτρα ακονίσματος και δύο οδηγούς για μικρές και μεγάλες λεπίδες.Μικρών διαστάσεων (μήκος 16.5cm) για εύκολη μεταφορά.Κατασκευασμένο απο ανθεκτικό πλαστικό.Αντιολισθητικά τακούνια στην κάτω επιφάνεια για σταθερότητα και ασφάλεια.Βάρος αποστολής : 0.5kg.
15,90 €
Fiskars Κλαδευτήρι P26 By Pass Μέγιστη Κοπή Φ20mm
Η Fiskars αποτελεί ένας από τους κορυφαίους προμυθευτές προιόντων παγκοσμίως για το σπίτι, τον κήπο και τους εξωτερικούς χώρους.  Tα προιόντα  Fiskars είναι αποτέλεσμα αυθεντικής έμπνευσης και σκοπεύουν στο να εκπληρώνουν κάθε εργασία με τον πιο άνετο και απλό τρόπο.Κοπή Bypass: κατάλληλο για χλωρό ξύλο. Δυνατότητα κοπής κοντά στο μίσχοΕπίστρωση PTFEΚατάλληλο για δεξιόχειρες και αριστερόχειρες: βέλτιστο σχήμα για να ταιριάζει σε κάθε χέρι
11,90 €
Fiskars Μαχαίρι Βαρέως Τύπου Με Λίμα Και Ακονιστήρι
Η Fiskars αποτελεί ένας από τους κορυφαίους προμυθευτές προιόντων παγκοσμίως για το σπίτι, τον κήπο και τους εξωτερικούς χώρους.  Tα προιόντα  Fiskars είναι αποτέλεσμα αυθεντικής έμπνευσης και σκοπεύουν στο να εκπληρώνουν κάθε εργασία με τον πιο άνετο και απλό τρόπο.Μηχανικό ισχυρό και ανθεκτικό στη διάβρωση και την οξείδωσηΚατάλληλο για δεξιόχειρες και αριστερόχειρεςΥψηλής ποιότητας μαχαίρι γενικής χρήσης μα ενσωματωμένο ακονιστήριΔιαθέτει λίμα και ακονιστήρι εργονομική λαβή 3 υλικών και θήκη που προσμαρμόζεται για χρήση από αριστερόχειρες και δεξιόχειρες.Μήκος: 219mmΒάρος: 150gr  
14,90 €
Fiskars Πατόφτυαρο Αιχμηρό Solid |
Η Fiskars αποτελεί ένας από τους κορυφαίους προμυθευτές προιόντων παγκοσμίως για το σπίτι, τον κήπο και τους εξωτερικούς χώρους.  Tα προιόντα  Fiskars είναι αποτέλεσμα αυθεντικής έμπνευσης και σκοπεύουν στο να εκπληρώνουν κάθε εργασία με τον πιο άνετο και απλό τρόπο.
19,90 €
Fiskars Σουγιάς Κήπου Κυρτός K62
Σουγιάς εμβολιασμού κυρτός, K62 FISKARSΓια μπόλιασμα, κοπή λουλουδιών και λαχανικών καθώς και άλλες εργασίες κοπήςΛεπίδα από ανθρακούχο ατσάλιΛαβή από ανακυκλωμένο πλαστικό στερεωμένη με μπρούτζινο πριτσίνι
12,90 €
Fiskars Τσεκούρι M X17 65cm 1630gr
Η Fiskars αποτελεί ένας από τους κορυφαίους προμυθευτές προιόντων παγκοσμίως για το σπίτι, τον κήπο και τους εξωτερικούς χώρους.  Tα προιόντα  Fiskars είναι αποτέλεσμα αυθεντικής έμπνευσης και σκοπεύουν στο να εκπληρώνουν κάθε εργασία με τον πιο άνετο και απλό τρόπο.Χειρολαβή από πολυαμίδιο ενισχυμένο με υαλλόνημα, με αντιολισθητική λαβή και αντοχή στην υγρασία, στις ξηρές και κρύες καιρικές συνθήκες.Αιχμηρή, σφυρήλατη λεπίδα από εξαίρετης ποιότητας Φιλανδικό ανθρακούχο ατσάλι, με επίστρψση από PTFE για μείωση τψν τριβών και μοναδικής σχεδίασης κεφαλές για ασφαλές και αποδοτικό κόψιμο.Ειδικός μηχανισμός ασφάλισης κεφαλής με την χειρολαβή εξασφαλίζει ότι η κεφαλή του τσεκουριού δεν θα φύγει.Παραδίδεται με θήκη μεταφοράς για σφαλή μεταφορά, χρήση και αποθύκευση.
65,90 €
Fiskars Τσεκούρι Γενικής Χρήσης S X10 47.3cm 980gr
Η Fiskars αποτελεί ένας από τους κορυφαίους προμυθευτές προιόντων παγκοσμίως για το σπίτι, τον κήπο και τους εξωτερικούς χώρους.  Tα προιόντα  Fiskars είναι αποτέλεσμα αυθεντικής έμπνευσης και σκοπεύουν στο να εκπληρώνουν κάθε εργασία με τον πιο άνετο και απλό τρόπο.Χειρολαβή από πολυαμίδιο ενισχυμένο με υαλλόνημα, με αντιολισθητική λαβή και αντοχή στην υγρασία, στις ξηρές και κρύες καιρικές συνθήκες.Αιχμηρή, σφυρήλατη λεπίδα από εξαίρετης ποιότητας Φιλανδικό ανθρακούχο ατσάλι, με επίστρψση από PTFE για μείωση τψν τριβών και μοναδικής σχεδίασης κεφαλές για ασφαλές και αποδοτικό κόψιμο.Ειδικός μηχανισμός ασφάλισης κεφαλής με την χειρολαβή εξασφαλίζει ότι η κεφαλή του τσεκουριού δεν θα φύγει.Παραδίδεται με θήκη μεταφοράς για σφαλή μεταφορά, χρήση και αποθύκευση.
50,90 €
Fiskars Τσουγκράνα Φύλλων Solid L
Τσουγκράνα φύλλων Solid L FISKARS, με ελαφρύ κοντάρι αλουμινίου για ξεκούραστη χρήση. Διαθέτει ανθεκτικές και συγχρόνως εύκαμπτες περόνες που διευκολύνουν στο μάζεμα των φύλλων χωρίς να σφηνώνουν στην τσουγκράνα.
21,90 €
Fiskars Φτυάρι ίσιο Solid
• Η ακονισμένη και στρογγυλεμένη άκρη του είναι κατάλληληγια μετακίνηση και ανακάτεμα χώματος καθώς και για«κόψιμο» γρασιδιού.
19,90 €
RR2500 ΚΛΑΔΕΥΤΗΡΙ WOLF
RR2500 ΚΛΑΔΕΥΤΗΡΙ WOLF W73BFA002Κατάλληλο για δεξιόχειρες και αριστερόχειρεςΚόβει κοτσάνια λουλουδιών και χοντρά κλαδιάΣυνίσταται για μεσαία χέριαΕργονομική χειρολαβή για προστασία του καρπού και μαλακή άνω επιφάνεια για ευκολία στη χρήσηΟι λεπίδες διαθέτουν αντικολλητική επίστρωση για πιο μαλακή και γρήγορη κοπήΜέγιστη διάμετρος κοπής 220 mm
16,90 €
RR4000 ΚΛΑΔΕΥΤΗΡΙ WOLF
RR4000 ΚΛΑΔΕΥΤΗΡΙ WOLF W73BFA004Διάμετρος κοπής έως 22 χιλ. ØΜικρό αποτύπωμα κοπής και γρήγορη επούλωσηΚλείδωμα ασφαλείας με το ένα χέριΚατάλληλο για αριστερόχειρες και δεξιόχειρεςΑντικολλητική επίστρωση λεπίδας και γυαλιζμένο γαλβανιζέ σώμαΕργονομική δύο συστατικών λαβή με μαλακό ελαστικό ένθετο στην άνω λαβή για ασφαλές κράτημα κατά την κοπήΗ λεπίδα μπορεί να ρυθμιστεί με ακρίβειαΠροσταστία αντίχειραΓωνία κοπής 30°, για προστασία του καρπού του χεριούΗ λεπίδα μπορεί να αντικατασταθεί
19,90 €
SAS - MONT 1000G4 Επαναφορτιζόμενος Φακός Κεφαλής
SKU: 100-85-003-G4Ο νέος επαναφορτιζόμενος φακός led της sas MONT-1000 G4 είναι απλά η κορυφαία επιλογή σε φακό led 4ης γενιάς σε όλους τους τομείς.Φέρει όλες τις νέες καινοτομίες της sas στους φακούς 4ης γενιάς καθώς ενσωματώνει όλες τις λειτουργίες υψηλής τεχνολογίας και απόδοσης χάρη στον πρωτοποριακό σχεδιασμό του και στην υψηλής ποιότητας κατασκευής των υλικών του.Οι φακοί sas 4ης γενιάς G4 είναι αποτέλεσμα σχεδιασμού και έρευνας 2 ετών του τμήματος R&D της sas και αποτελούν την κορυφαία επιλογή για τον επαγγελματία σήμερα.ΚωδικόςLumenZoomIPmAh100-85-003 G41.200ΝαιΧ55200
89,00 €
SAS - MONT 1500 G4 Επαναφορτιζόμενος Φακός Κεφαλής
SKU: 100-85-025-G4

Επαναφορτιζόμενος / Επαγγελματικός
Ο ισχυρότερος επαγγελματικός επαναφορτιζόμενος φακός κεφαλής MONT 1500-G4 με διπλή αυτόματη προσαρμογή! Συνδυάζει δύο αισθητήρες, τον αισθητήρα ανάλυσης φωτός για αυτόματη προσαρμογή της φωτεινότητας ανάλογα με την απόσταση του φωτιζόμενου αντικειμένου αλλά και αισθητήρα ανίχνευσης κίνησης για χειρισμό του φακού με ένα απλό πέρασμα του χεριού! Η κατασκευή του σε δύο τμήματα εξασφαλίζει εξαιρετική σταθερότητα, ισορροπία, και ακρίβεια σε δυναμικές και έντονες δραστηριότητες αλλά και επαγγελματικές εφαρμογές μεγάλης διάρκειας!
Κωδικός
Αισθητήρες
Πηγές φωτισμού
IP
Προγράμματα λειτουργίας


100-85-025 G4
2
7
Χ6
1175,00 €
SAS - MONT 500 G4 Επαναφορτιζόμενος Φακός Κεφαλής
SKU: 100-85-001-G4Ο νέος επαναφορτιζόμενος φακός led της sas MONT-500 G4 εξακολουθεί να αποτελεί τη σταθερά κορυφαία πρόταση σε φακό LED 4ης Γενιάς σήμερα έπειτα από 7 χρόνια παρουσίας.Φέρει όλες τις νέες καινοτομίες της sas στους φακούς 4ης γενιάς καθώς ενσωματώνει όλες τις λειτουργίες υψηλής τεχνολογίας και απόδοσης χάρη στον πρωτοποριακό σχεδιασμό του και στην υψηλής ποιότητας κατασκευής των υλικών του.Οι φακοί sas 4ης γενιάς G4 είναι αποτέλεσμα σχεδιασμού και έρευνας 2 ετών του τμήματος R&D της sas και αποτελούν την κορυφαία επιλογή για τον επαγγελματία σήμερα.ΚωδικόςLumenZoomIPmAh100-85-001 G4400ΝαιΧ52600
48,00 €
SAS - MONT 700 G4 Επαναφορτιζόμενος Φακός Κεφαλής
SKU: 100-85-020-G4Ο νέος επαναφορτιζόμενος φακός led της sas MONT-700 G4 είναι η ναυαρχίδα της sas σε φακό led 4ης γενιάς με μπαταρία τύπου 18650.Φέρει όλες τις νέες καινοτομίες της sas στους φακούς 4ης γενιάς καθώς ενσωματώνει όλες τις λειτουργίες υψηλής τεχνολογίας και απόδοσης χάρη στον πρωτοποριακό σχεδιασμό του και στην υψηλής ποιότητας κατασκευής των υλικών του.Οι φακοί sas 4ης γενιάς G4 είναι αποτέλεσμα σχεδιασμού και έρευνας 2 ετών του τμήματος R&D της sas και αποτελούν την κορυφαία επιλογή για τον επαγγελματία σήμερα.ΚωδικόςLumenZoomIPmAh100-85-020 G4600ΝαιΧ52600
55,00 €
Telwin NEVADA 6 - 12V P.N.807021
Μονοφασικοί φορτιστές μπαταριών μολύβδου NEVADA 6 με ισχύ 12Volt , προστατευόμενοι από υπερφόρτωση και αντίστροφη πολικότητας. 
38,00 €
TELWIN NORDICA 4.220 TURBO (230V-400V) ΗΛΕΚΤΡΟΚΟΛΛΗΣΗ 190A - 814175
Mονοφασική φορητή μηχανή ηλεκτροδίου για εναλλασσόμενο ρεύμα (AC). Aδιαβάθμητη ρύθμιση των αμπέρ κόλλησης. Διαθέτει βυθιζόμενο πυρήνα,θερμικό προστασίας καθώς και βεντιλατέρ. Χρήση και ηλεκτροδίων ρουτιλίου. ∆ιατίθενται πλήρης µε κιτ εξαρτηµάτων(καλώδια, τσιµπίδα, σώµα γειώσεως, µάσκα, βούρτσα και µατσακόνι)
210,00 €
UF-M Τσουγκρανόσκουπα
Καθαρίζει μονοπάτια και την επιφάνεια του εδάφους εύκολα. Τα δόντια δεν σπάνε, χάρη στην ευελιξία και την αντοχή του χάλυβα
14,90 €
WD-40 Αντισκωριακό - Λιπαντικό Σπρέι 200ml
Το WD40® χάρη στην ειδική σύνθεσή του διεισδύει σε βάθος και ξεμπλοκάρει κάθε «κολλημένο» μηχανισμό. Επι­πλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με απόλυτη ασφάλεια σε όλα τα μέταλλα και τα πλαστικά υλικά χωρίς πρόβλημα ασυμβατότητας, είναι κακός αγωγός του ηλεκτρισμού, ενώ το προωθητικό αέριο που περιέχει δεν είναι εύφλεκτο για απόλυτη ασφάλεια κατά τη χρήση.Σχεδιασμένο στα εργαστήρια της NASA από έναν ιδανικό συνδυασμό συστατικών υψηλής ποιότητας, το WD40® είναι ένα καθαρά επαγγελματικό προϊόν – «εργαλείο» με υψηλές προδιαγραφές που χρησιμοποιείται σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς, όπως : βιομηχανία, αεροναυπηγική, μηχανολογία, γεωργία κλπ.Τα τελευταία χρόνια το WD 40 έχει μπει σε κάθε σπίτι. Είναι το προϊόν με περισσότερες από 2000 χρήσεις και απεριόριστες εφαρμογές!
4,00 €
WD-40 Αντισκωριακό - Λιπαντικό Σπρέι 250ml
Το WD-40 Multi-Use Product προστατεύει τα μέταλλα από τη σκουριά και τη διάβρωση, διεισδύει στα κολλημένα εξαρτήματα, εκτοπίζει την υγρασία και λιπαίνει σχεδόν τα πάντα. Αφαιρεί ακόμη και τα λίπη, τη βρωμιά και άλλες ακαθαρσίες από τις περισσότερες επιφάνειες.Πλεονεκτήματα του προϊόντος:Η βαλβίδα 360° επιτρέπει την εφαρμογή σε όρθια ή ανάποδη θέση, κάνοντας έτσι κάθε εργασία δυνατήΤο σύστημα Smart Straw επιτρέπει τον ψεκασμό σε μεγάλη έκταση και με ακρίβεια, παρέχοντας ευελιξίαΕκτοπίζει την υγρασία ώστε να αποτρέψει τη σκουριά και να στεγνώσει τα ηλεκτρικά συστήματαΔιεισδύει σε λασκαρισμένα εξαρτήματα που έχουν κολλήσειΛιπαίνει ώστε να επιτρέψει την εύρυθμη λειτουργία του εξοπλισμούΑφαιρεί το λάδι, τις ακαθαρσίες, το γράσο και τη βρωμιάΠροστατεύει τις μεταλλικές επιφάνειες από τη σκουριά και τη διάβρωσηΕύκολο στη χρήσηΣυνιστάται για:Εργαλεία και εξοπλισμό κηπουρικήςΑκροδέκτες μπαταρίαςΜπουζίΣκελετούς ποδηλάτωνΚλειδαριές και μεντεσέδες θυρώνΗλεκτρικά εργαλείαΚινητήρεςΚράματαΕξατμίσεις
5,50 €
WD-40 Αντισκωριακό - Λιπαντικό Σπρέι 400ml
Το WD-40 Multi-Use Product προστατεύει τα μέταλλα από τη σκουριά και τη διάβρωση, διεισδύει στα κολλημένα εξαρτήματα, εκτοπίζει την υγρασία και λιπαίνει σχεδόν τα πάντα. Αφαιρεί ακόμη και τις λιπαρές ουσίες, τη βρωμιά και άλλες ακαθαρσίες από τις περισσότερες επιφάνειες.
6,90 €
WD-40 Αντισκωριακό - Λιπαντικό Σπρέι 450ml
Το WD-40 Multi-Use Product προστατεύει τα μέταλλα από τη σκουριά και τη διάβρωση, διεισδύει στα κολλημένα εξαρτήματα, εκτοπίζει την υγρασία και λιπαίνει σχεδόν τα πάντα. Αφαιρεί ακόμη και τα λίπη, τη βρωμιά και άλλες ακαθαρσίες από τις περισσότερες επιφάνειες.
7,90 €
WOLF GARTEN B 30 M ΣΚΟΥΠΑ
Πλάτος: 31 εκατοστάΚαθαρίζει την αυλή και το δρόμο εύκολαΓια χρήση σε όλες τις καιρικές συνθήκεςΙδιαίτερα ανθεκτική χάρη στη μακροχρόνια αντοχή των πλαστικών τριχών στις εξωτερικές συνθήκεςΠροτεινόμενο στειλιάρι: ZM 140
15,90 €
WOLF GARTEN BF 40 M ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΛΕΠΤΕΣ ΤΡΙΧΕΣ
Πλάτος: 40 εκ.Καθαρίζει την σκόνη από το σύνολο του σπιτιού και της βεράνταςΙδιαίτερα αποτελεσματική χάρη στις τρίχες φτιαγμένες από έξτρα Flexon® μείγμαΠροτεινόμενο στειλιάρι: ZM 140
18,90 €
WOLF GARTEN BW 45 M ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟΜΑΚ. ΝΕΡΟΥ/ ΛΑΣΤΙΧΟ
Πλάτος: 40 εκ.Για χρήση σε λείες επιφάνειες, για αφαίρεση λεκέδων (σκληρή επιφάνεια) και απομάκρυνση του νερού (σφουγγάρι)Προτεινόμενο στειλιάρι: ZM 150
18,90 €
WOLF GARTEN KS-M MULTI-STAR® ΕΞΑΓΩΓΕΑΣ ΑΓΡΙΟΧΟΡΤΩΝ 17cm
Το multi-star® σύστημά μας έχει σχεδιαστεί ειδικά για να είναι ελαφρύ και άνετο στη χρήση.Κάθε εξάρτημα στη συλλογή έχει τα δικά του χαρακτηριστικά που το κάνουν να δουλεύει καλύτερα και να αντέχει περισσότερο.Με μια ποικιλία από 14 λαβές και πάνω από 70 διαφορετικά εργαλεία να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε το κατάλληλο εξάρτημα για κάθε εργασία κηπουρικής.
13,90 €
Wolf Garten RC-M W7201000
Για κλαδιά μέχρι και 38 χιλ. (σε διάμετρο)Εξαιτίας της τριπλής τροχαλίας και της ειδικής επικάλυψης της Wolf στο μαχαίρι, η δύναμη που απαιτείται είναι 50% λιγότερη σε σχέση με άλλα ανταγωνιστικά προϊόνταΜε το στειλιάρι Vario - ασφαλής κοπή έως τα 5.50 μ: Δεν απαιτείται σκάλαΟδηγός σχοινιού για τη σύνδεση με το στειλιάρι VarioΠροτεινόμενα στειλιάρια: ZM-V3 / ZM-V4
44,90 €
Wolf Garten RC-VM
Για κλαδιά μέχρι και 40 χιλ. (σε διάμετρο)Εξαιτίας της τετραπλής τροχαλίας η δύναμη που απαιτείται, είναι 75% λιγότερη σε σχέση με άλλα ανταγωνιστικά προϊόνταΡυθμιζόμενη γωνία κοψίματος μέχρι 180°Με το στειλιάρι Vario - ασφαλής κοπή έως και 5.50 μ: Δεν απαιτείται σκάλαΟδηγός σχοινιού για τη σύνδεση με το στειλιάρι VarioΠροτεινόμενα στειλιάρια: ZM-V3 / ZM-V4
67,90 €
WOLF GARTEN RJ-ZL X ΨΑΛΙΔΙ ΓΚΑΖΟΝ CLASSIC
Οι σωστά κομμένες άκρες και τα περιγράμματα κάνουν κάθε γκαζόν να φαίνεται κατευθείαν πολύ πιο όμορφο.Τα ψαλίδια γκαζόν της WOLF-Garten διασφαλίζουν τις σωστή κοπή στις άκρες και εξασφαλίζουν ότι το γρασίδι δεν εξαπλώνεται στα παρτέρια.Εάν ο κήπος σας είναι μεγαλύτερος, τότε ίσως να δοκιμάσετε τα ψαλίδια γκαζόν μπαταρίας με τεχνολογία LI-ION POWER - για να κάνετε την δουλειά σας ταχύτερα και ευκολότερα.
17,90 €
Wolf Garten RR 5000
● Κατασκευασμένο από αλουμίνιο - υψηλή ποιότητα και αντοχή● Ελάχιστο αποτύπωμα κοπής για γρήγορη επούλωση● Μηχανισμός κλειδώματος με το ένα χέρι● Κατάλληλο για αριστερόχειρες και δεξιόχειρες● Αντικολλητική λεπίδα και γαλβανισμένη κάτω λεπίδα● Εξοικονόμηση ενέργειας κατά το κλάδεμα● Ακριβής ρύθμιση της κίνησης της λεπίδας● Ανταλλάξιμη λεπίδα
40,90 €
Wolf Garten RS-EN
Με δυνατό αμόνι για εύκολη κοπήΚούμπωμα ασφαλείας με το ένα χέριΚατάλληλο για αριστερόχειρες και δεξιόχειρεςΑντικολλητική λεπίδα σώμα κλαδευτηριού από γυαλισμένο γαλβανιζέΔιάμετρος κοπής: έως 19 χιλ. 
12,90 €
WOLF GARTEN UG-M3 ΤΣΟΥΓΡΑΝΑ ΕΞΑΕΡΩΣΗΣ
Πλάτος: 30 εκ.Προσεκτικός καθαρισμός από τα βρύα και το ξερό γρασίδι, ανανεώνει το γκαζόνΕνσωματωμένες λεπίδες εξαέρωσηςΠροτεινόμενο στειλιάρι: ZM 170
21,50 €
WOLF GARTEN ZM-V3 MULTI-STAR® VARIO ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΟ ΚΟΝΤΑΡΙ 3m
Μήκος: 170 έως 300 εκατοστάΓια όλα τα multistar εργαλεία για τη φροντίδα των δέντρων χωρίς σκάλαΚατάλληλο και για τα εργαλεία της φροντίδας λίμνης και του καθαρισμούΕλαφρύ και ανθεκτικό, είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας αλουμίνιοΜπορεί να προσαρμοστεί εύκολα στο επιθυμητό μήκοςΒέλτιστη ρύθμιση μήκους χρησιμοποιώντας τις προκαθορισμένες τρύπες
32,90 €
Νέο
Wolf Garten Γάντζος RT-M W71ACA007
ΓΑΝΤΖΟΣ ΚΛΑΔΙΩΝ RT-M MULTI-STAR®
Ο εύκολος τρόπος για να μετακινήσουμε τα κομμένα κλαδιά και το χιόνι από τα δέντρα
Κατάλληλο για το τράβηγμα κλαδιών με φρούτα Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την υποστήριξη κλαδιών
Με το τηλεσκοπικό στειλιάρι Vario – ασφαλής συγκομιδή μέχρι τα 5.50 μέτρα: δεν χρειάζεται σκάλα
11,90 €
Wolf Garten Καθαριστής Τζαμιών EW-M Multi-star
Πλάτος: 35 εκατοστάΡυθμιζόμενη γωνία εργασίας και αφαιρούμενο φλίς, το οποίο πλένεταιΜε τη λαβή Vario φτάνει έως 5,30 μ. (Το κοντάρι δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή)Εξωτερικό φλίς που βγαίνει και πλένεταιΠροτεινόμενο στιλιάρι: Όλα τα multistar®  στειλιάρια
22,90 €
Wolf Garten Καλλιεργητής-Εκριζωτής
Πλάτος: 10 εκ.Χαλαρώνει και αερίζει μέτρια προς βαριά εδάφη, απλά εκριζώνοντας και παραχώνοντας τα ζιζάνιαΙδιαίτερα σταθερός, καθώς έχει υποστεί ειδική σκλήρυνσηΠροτεινόμενο στειλιάρι: ZM 140
17,90 €
Wolf Garten Πριόνι Σπαστό Power Cut 145 15cm
Πριόνι σπαστό POWER CUT 145 Wolf Garten με μήκος λεπίδας 14,5 εκΕργονομικά διαμορφωμένη λαβή2 διαφορετικές γωνίες κοπής για ξεκούραστη εργασία σε όλες τις συνθήκεςMaxControl: Δύο σημεία κρατήματος – μπροστά και πίσω – για ασφαλή χειρισμόΕιδικά σχεδιασμένα δόντια κοπής για εύκολο και αποτελεσματικό κόψιμοΠολύ ανθεκτική λάμα, με δυνατότητα αντικατάστασηςΕξαιρετικά ομαλή κοπή για την πρόληψη βακτηριακής μόλυνσηςΜε κούμπωμα ασφαλείας
28,90 €
Wolf Garten- Πριόνι σε Θήκη 24cm Wolf Garten RE-F
Με θήκη για εύκολη χρήση και αποθήκευση με εξαιρετικά απαλό κόψιμοώστε να μήν εισέρχονται βακτήρια και σαπίζει το κλαδί.
24,90 €