Λάστιχα - είδη ποτίσματος

3/4 " Ρακορ Βρυσης CLABER 8626
Σύνδεση συστήματος "Quick-Click®" για βιδωτές βαλβίδες 3/4 "απλά βιδώνοντας. Είναι πλήρης του πλυντηρίου.
1,80 €
ANEMES ΤΡΟΧΗΛΑΤΕΣ GENIUS 100
Καροτσάκι με κυλινδρικό σωλήνα Genius, ιδανικό για μεγάλους κήπους. Έρχεται αποσυναρμολογημένο σε κιτ για γρήγορη και εύκολη συναρμολόγηση, χωρίς εργαλεία. Ελαφρύ, ανθεκτικό, ανθεκτικό στη σκουριά πλαίσιο αλουμινίου. Ενισχυμένο πλαστικό τύμπανο, τοποθετημένο σε ρουλεμάν Delrin, που σημαίνει ότι γυρίζει πίσω χωρίς να προκαλεί τριβή. Εύκολο κουμπί λαβής για να κάνει τον εύκαμπτο σωλήνα εύχρηστο προς τα πίσω. Παρέχεται ζεύξη για σύνδεση σωλήνα.αδιάβροχο και ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκεςσταθερό στο έδαφοςχωρίς αυλάκιεργονομικός σχεδιασμόςγρήγορη συναρμολόγηση χωρίς εργαλεία.
59,00 €
Claber Λάστιχο Κήπου Μαύρο Top-Black 5/8 15m 9040
Claber Λάστιχο Κήπου Μαύρο Top-Black 5/8¨ – 15m – 9040 με διάμετρο τρύπας – εσωτ. 14mm  – εξωτ. 19mm.Το λάστιχο ποτίσματος Claber χαρακτηρίζεται πάντα από την υψηλή ποιότητα κατασκευήςκαι με εσωτερικό ποιότητας κατάλληλης για τρόφιμα χωρίς βαριά μέταλλα και  φθαλκικές ενώσεις,για την εγγύηση της ανθρώπινης υγείας, του σεβασμού του περιβάλλοντος και της καθαρότητας του νερού. Εγγυημένη είναι επίσης η αντοχή, ο εύκολος χερισμός και η αισθητική τους.Με το ειδικό πλέγμα ενίσχυσης δεν επιτρέπει τη συσττροφή εξασφαλίζοντας την απόλυτη σταθερότητααπό την εσωτερική πίεση του νερού, προστατεύει το λάστιχο από την δημιουργία άλγης και από τις UV ακτίνες.
22,00 €
Claber Λάστιχο Κήπου Μαύρο Top-Black 1/2 50m 9036
Claber Λάστιχο Κήπου Μαύρο Top-Black 1/2΄΄ – 50m – 9036 με διάμετρο τρύπας – εσωτ. 12mm  – εξωτ. 17mm.Το λάστιχο ποτίσματος Claber χαρακτηρίζεται πάντα από την υψηλή ποιότητα κατασκευήςκαι με εσωτερικό ποιότητας κατάλληλης για τρόφιμα χωρίς βαριά μέταλλα και  φθαλκικές ενώσεις,για την εγγύηση της ανθρώπινης υγείας, του σεβασμού του περιβάλλοντος και της καθαρότητας του νερού. Εγγυημένη είναι επίσης η αντοχή, ο εύκολος χερισμός και η αισθητική τους.Με το ειδικό πλέγμα ενίσχυσης δεν επιτρέπει τη συσττροφή εξασφαλίζοντας την απόλυτη σταθερότητααπό την εσωτερική πίεση του νερού, προστατεύει το λάστιχο από την δημιουργία άλγης και από τις UV ακτίνες.
55,00 €
Claber Λάστιχο Κήπου Μαύρο Top-Black 9041
Claber Λάστιχο Κήπου Μαύρο Top-Black 5/8¨ – 30m – 9041 με διάμετρο τρύπας – εσωτ. 14mm  – εξωτ. 19mm.Το λάστιχο ποτίσματος Claber χαρακτηρίζεται πάντα από την υψηλή ποιότητα κατασκευήςκαι με εσωτερικό ποιότητας κατάλληλης για τρόφιμα χωρίς βαριά μέταλλα και  φθαλκικές ενώσεις,για την εγγύηση της ανθρώπινης υγείας, του σεβασμού του περιβάλλοντος και της καθαρότητας του νερού. Εγγυημένη είναι επίσης η αντοχή, ο εύκολος χερισμός και η αισθητική τους.Με το ειδικό πλέγμα ενίσχυσης δεν επιτρέπει τη συσττροφή εξασφαλίζοντας την απόλυτη σταθερότητααπό την εσωτερική πίεση του νερού, προστατεύει το λάστιχο από την δημιουργία άλγης και από τις UV ακτίνες.
Claber Λάστιχο Ποτίσματος Top Black 1/2" 30m 9039
Claber Λάστιχο Κήπου Μαύρο Top-Black 1/2΄΄ – 30m – 9039 με διάμετρο τρύπας – εσωτ. 12mm  – εξωτ. 17mm.Το λάστιχο ποτίσματος Claber χαρακτηρίζεται πάντα από την υψηλή ποιότητα κατασκευήςκαι με εσωτερικό ποιότητας κατάλληλης για τρόφιμα χωρίς βαριά μέταλλα και  φθαλκικές ενώσεις,για την εγγύηση της ανθρώπινης υγείας, του σεβασμού του περιβάλλοντος και της καθαρότητας του νερού. Εγγυημένη είναι επίσης η αντοχή, ο εύκολος χερισμός και η αισθητική τους.Με το ειδικό πλέγμα ενίσχυσης δεν επιτρέπει τη συσττροφή εξασφαλίζοντας την απόλυτη σταθερότητααπό την εσωτερική πίεση του νερού, προστατεύει το λάστιχο από την δημιουργία άλγης και από τις UV ακτίνες.
34,00 €
Βάση Rollina claber
Νέο συμπαγές, περίγραμμα σχέδιο για εύκολη κίνηση πάνω από γκαζόν. Ο νέος ρότορας 5 λεπίδων παρεμποδίζει τους πίδακες νερού για να δημιουργήσει ένα καλό φυσικό αποτέλεσμα βροχής. Άρδευση εμβαδού 20 m².
9,00 €
Πιστόλι εκτοξευτής (μπεκ) μικρό CLABER
Πιστόλι εκτοξευτής (μπεκ) μικρό CLABER. Ακροφύσιο νέου σχεδιασμού με ρυθμιζόμενη ροή από πλήρες άνοιγμα μέχρι πλήρες κλείσιμο
4,60 €
ΣΕΤ ΚΑΡΟΥΛΙ ΛΑΣΤΙΧΟΥ "Mini Concept Ready 15" 8000-5793
Μικρός όγκος, μέγιστη απόδοση. Η πιο εύχρηστη φορητή ανέμη της κατηγορίας της, έτοιμη προς χρήση. Μπορεί να μεταφερθεί ή να χρησιμοποιηθεί στηριγμένη στον τοίχο χάρη στα κατάλληλα στηρίγματα κωδ. 8000 -7225 (δεν  συμπεριλαμβάνονται). Το καρούλι είναι συναρμολογημένο και εξοπλισμένο με 15 μέτρα λάστιχο, ρακόρ και ακροφύσιο.
29,90 €