Λειαντήρες μπετόν

Λειαντήρας μπετού belle pro 1200m gx270 honda
Έως 24 Δόσεις! | Λειαντήρας μπετού belle pro 1200m gx270 hondaΕίναι σχεδιασμένοι για συνεχή μακρόχρονη, άνετη και ξεκούραστη εργασία, ικανοποιώντας έτσι τις ανάγκες και των πλέον απαιτητικών κατασκευαστών. Είναι εύκολοι στη χρήση τους ενώ η ομαλή τους λειτουργία συνεισφέρει στην επίτευξη υψηλής ποιότητας επιδιωκόμενου αποτελέσματος.Πλεονεκτήματα:Είναι σχεδιασμένοι για συνεχή χρήση σε μεγάλες επιφάνειες.Ο προηγμένης τεχνολογίας ιμάντας μετάδοσης κίνησής τους προσδίδει σταθερή ισχύ λειτουργίας.Εγγύηση για δύο χρόνια καλής λειτουργίας του συστήματος μετάδοσης κίνησης.Ακριβής προσδιορισμός ταχύτητας περιστροφής πτερυγίων λείανσης, ελεγχόμενη από έναν περιστρεφόμενο διακόπτη.Διακοπή λειτουργίας του κινητήρα για ασφαλές σταμάτημα Σύστημα αυτόματης διακοπής λειτουργίας (διακόπτης ασφαλείας) του κινητήρα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης για την προστασία του χειριστή.Ελάχιστη απαιτούμενη δύναμη συγκράτησης του διακόπτη ασφάλειας.Άνετη χειρολοβή με μαξιλαράκι για την προστασία του ισχίου του χειριστή.Επιχρωμιωμένα μέρη για εύκολο καθαρισμό Γάντζος ανύψωσης.Δέχονται συνδυασμό πτερυγίων.Συρόμενες προστατευτικές θήκες πτερυγίων.Η τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
4.364,80 €
Λειαντήρας μπετού belle pro 600x honda
Έως 24 Δόσεις! | Λειαντήρας μπετού belle pro 600x hondaΙδανικός για μικρές περιοχές, κοντά σε τοίχους, σκάλες και ανάμεσα από πόρτες. Η ηλεκτροκίνητη επιλογή επιτρέπει την ασφαλή εργασία σε χώρους που δεν αερίζονται καλά.Μικρών διαστάσεων, με αναδιπλούμενες χειρολαβές (κατ’ επιλογή) για εύκολη μετακίνηση και αποθήκευση. Χειροκίνητα ρυθμιζόμενο ύψος τροχών που ελέγχει το ύψος λειτουργίας των λεπίδων λειάνσεως. Πλεονεκτήματα: Περιμετρική ασφάλεια που του επιτρέπει να περιστρέφεται και κοντά στους τοίχους.Άψογα ισορροπημένο μηχάνημα και εύκολα διαχειρίσιμο.Χειρολαβή προσαρμογής της λεπίδας λείανσης.Η τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
3.224,00 €
Λειαντήρας μπετού belle pro 900m gx160 honda
Έως 24 Δόσεις! | Λειαντήρας μπετού belle pro 900m gx160 hondaΙδανικός για μικρές περιοχές, κοντά σε τοίχους, σκάλες και ανάμεσα από πόρτες. Η ηλεκτροκίνητη επιλογή επιτρέπει την ασφαλή εργασία σε χώρους που δεν αερίζονται καλά. Μικρών διαστάσεων, με αναδιπλούμενες χειρολαβές (κατ’ επιλογή) για εύκολη μετακίνηση και αποθήκευση. Χειροκίνητα ρυθμιζόμενο ύψος τροχών που ελέγχει το ύψος λειτουργίας των λεπίδων λειάνσεως.Πλεονεκτήματα: Περιμετρική ασφάλεια που του επιτρέπει να περιστρέφεται και κοντά στους τοίχους.Άψογα ισορροπημένο μηχάνημα και εύκολα διαχειρίσιμο.Χειρολαβή προσαρμογής της λεπίδας λείανσης.Η τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
3.664,20 €
Λειαντήρας μπετού με αναδιπλούμενη χειρολαβή belle pro 1200m gx270 honda
Έως 24 Δόσεις! | Λειαντήρας μπετού με αναδιπλούμενη χειρολαβή belle pro 1200m gx270 hondaΙδανικός για μικρές περιοχές, κοντά σε τοίχους, σκάλες και ανάμεσα από πόρτες. Η ηλεκτροκίνητη επιλογή επιτρέπει την ασφαλή εργασία σε χώρους που δεν αερίζονται καλά. Μικρών διαστάσεων, με αναδιπλούμενες χειρολαβές (κατ’ επιλογή) για εύκολη μετακίνηση και αποθήκευση. Χειροκίνητα ρυθμιζόμενο ύψος τροχών που ελέγχει το ύψος λειτουργίας των λεπίδων λειάνσεως.Πλεονεκτήματα: Περιμετρική ασφάλεια που του επιτρέπει να περιστρέφεται και κοντά στους τοίχους.Άψογα ισορροπημένο μηχάνημα και εύκολα διαχειρίσιμο.Χειρολαβή προσαρμογής της λεπίδας λείανσης.Η τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
4.557,00 €
Λειαντήρας μπετού με αναδιπλούμενη χειρολαβή belle pro 900m gx160 honda
Έως 24 Δόσεις! | Λειαντήρας μπετού με αναδιπλούμενη χειρολαβή belle pro 900m gx160 hondaΙδανικός για μικρές περιοχές, κοντά σε τοίχους, σκάλες και ανάμεσα από πόρτες. Η ηλεκτροκίνητη επιλογή επιτρέπει την ασφαλή εργασία σε χώρους που δεν αερίζονται καλά. Μικρών διαστάσεων, με αναδιπλούμενες χειρολαβές (κατ’ επιλογή) για εύκολη μετακίνηση και αποθήκευση. Χειροκίνητα ρυθμιζόμενο ύψος τροχών που ελέγχει το ύψος λειτουργίας των λεπίδων λειάνσεως.Πλεονεκτήματα: Περιμετρική ασφάλεια που του επιτρέπει να περιστρέφεται και κοντά στους τοίχους.Άψογα ισορροπημένο μηχάνημα και εύκολα διαχειρίσιμο.Χειρολαβή προσαρμογής της λεπίδας λείανσης.Η τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
3.732,40 €