Αρμοκόφτες

Αρμοκόπτης belle compact 350x honda petrol
Έως 24 Δόσεις! | Αρμοκόπτης belle compact 350x honda petrolΤο χαμηλό του βάρος, οι μικρές του διαστάσεις και το γρήγορο κόψιμο του καθιστούν αυτό τον Αρμοκόπτη ιδανικό για εργασίες  κοπής μπετόν ή ασφάλτου. Με αποσπώμενο δοχείο νερού  είναι τελείως  ανεξάρτητο από άλλα μηχανήματα και είναι ιδανικό όσο και πρακτικό για εργασίες σε απομακρυσμένα εργοτάξια. Οι αντικραδασμικές χειρολαβές του προφυλάσσουν τον χειριστή από το μούδιασμα των χεριών από τους κραδασμούς και έτσι του επιτρέπουν την μακρόχρονη άνετη και χωρίς προβλήματα εργασία.Πλεονεκτήματα:Εύκολη μετακίνηση (Χωράει άνετα στο πίσω μέρος ενός μικρού φορτηγού).Αποσπώμενο δοχείο νερού κατάβρεξης 25Lit.Αποτελεσματικό καταστολέα σκόνης , χρήσιμο για χρήση σε κατοικημένες περιοχές.Γρήγορη ποδοκίνητη ρύθμιση βάθους κοπής, απλότητα και ασφάλεια.Μεγίστη μεταφορά ισχύος με 4 ιμάντες.Ρυθμιζόμενο ύψος χειρολαβών.Τριπλά σφραγισμένα ρουλεμάν.Στιβαρή κατασκευή για χρήση σε απαιτητικές κατασκευαστικές εργασίες.Γάντζος ανύψωσης και σκελετός προστασίας του κινητήρα.Αντικραδασμικές χειρολαβές.   Η τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
4.426,80 €
Αρμοκόπτης belle ranger 450 honda petrol
Έως 24 Δόσεις! | Αρμοκόπτης belle ranger 450 honda petrolΥψηλής απόδοσης αρμοκόπτης με βαρέως τύπου σασί, σχεδιασμένο να ανταπεξέρχεται τις οποιεσδήποτε προκλήσεις καθώς και για απροβλημάτιστη μακρόχρονη λειτουργία. Το μοντέλο Ranger 450 είναι ένας πολύ παραγωγικός αρμοκόπτης είτε χρησιμοποιείται για κοπή αρμών σε μπετόν είτε σε άσφαλτο. Ο ακριβής έλεγχος και η σταθερότητα λειτουργίας του Ranger 450 εξασφαλίζουν την ομαλή κοπή και μειώνουν τη φθορά του δίσκου κοπής. Αποτελεί την ιδανική επιλογή κατασκευαστικών εταιριών και εταιριών ενοικίασης μηχανημάτων.   Πλεονεκτήματα:Ακρίβεια, ευκολία κίνησης και χειροκίνητη ρύθμιση βάθους κοπής.Ανθεκτικό στην διάβρωση. Δοχείο νερού 50 Lit.Εύκολο στην χρήση του και στην επιτάχυνση του - αποτελεσματική κατανομή βάρους.Γάντζος και χειρολαβές ανύψωσης.Μοχλός ρύθμισης με ένδειξη βάθους κοπής και για τα δύο μεγέθη δίσκων 400mm και 450mm καθώς και οδηγό δείκτη κοπής. Η τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
5.046,80 €
Αρμοκόπτης belle ranger 450 lombardini diesel
Έως 24 Δόσεις! | Αρμοκόπτης belle ranger 450 lombardini dieselΥψηλής απόδοσης αρμοκόπτης με βαρέως τύπου σασί, σχεδιασμένο να ανταπεξέρχεται τις οποιεσδήποτε προκλήσεις καθώς και για απροβλημάτιστη μακρόχρονη λειτουργία. Το μοντέλο Ranger 450 είναι ένας πολύ παραγωγικός αρμοκόπτης είτε χρησιμοποιείται για κοπή αρμών σε μπετόν είτε σε άσφαλτο. Ο ακριβής έλεγχος και η σταθερότητα λειτουργίας του Ranger 450 εξασφαλίζουν την ομαλή κοπή και μειώνουν τη φθορά του δίσκου κοπής. Αποτελεί την ιδανική επιλογή κατασκευαστικών εταιριών και εταιριών ενοικίασης μηχανημάτων.   Πλεονεκτήματα:Ακρίβεια, ευκολία κίνησης και χειροκίνητη ρύθμιση βάθους κοπής.Ανθεκτικό στην διάβρωση. Δοχείο νερού 50 Lit.Εύκολο στην χρήση του και στην επιτάχυνση του - αποτελεσματική κατανομή βάρους.Γάντζος και χειρολαβές ανύψωσης.Μοχλός ρύθμισης με ένδειξη βάθους κοπής και για τα δύο μεγέθη δίσκων 400mm και 450mm καθώς και οδηγό δείκτη κοπής. Η τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
6.175,20 €