Κήπος-Αγροτικά Μηχανήματα

ANEMES ΤΡΟΧΗΛΑΤΕΣ GENIUS 100
Καροτσάκι με κυλινδρικό σωλήνα Genius, ιδανικό για μεγάλους κήπους. Έρχεται αποσυναρμολογημένο σε κιτ για γρήγορη και εύκολη συναρμολόγηση, χωρίς εργαλεία. Ελαφρύ, ανθεκτικό, ανθεκτικό στη σκουριά πλαίσιο αλουμινίου. Ενισχυμένο πλαστικό τύμπανο, τοποθετημένο σε ρουλεμάν Delrin, που σημαίνει ότι γυρίζει πίσω χωρίς να προκαλεί τριβή. Εύκολο κουμπί λαβής για να κάνει τον εύκαμπτο σωλήνα εύχρηστο προς τα πίσω. Παρέχεται ζεύξη για σύνδεση σωλήνα.αδιάβροχο και ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκεςσταθερό στο έδαφοςχωρίς αυλάκιεργονομικός σχεδιασμόςγρήγορη συναρμολόγηση χωρίς εργαλεία.
Cayenne 0202750 Ανατομικό Σκαρπίνι Εργασίας Ασφαλείας S1P
Υπόδημα του διεθνούς brand "Cayenne". Εργονομικά σχεδιασμένο για άνετη εφαρμογή και χρήση ακόμα και σε καθημερινή βάση.Διαθεσιμότητα σε νούμερα από 40-46. Παρακαλώ ενημερώστε μας με μήνυμα για το μέγεθος που σας ενδιαφέρει.
CIFARELLI V1200 E ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ ΕΛΙΑΣ-ΚΑΡΠΩΝ 77cc
Έως 24 Δόσεις! | CIFARELLI V1200 E ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ ΕΛΙΑΣ-ΚΑΡΠΩΝ 77ccΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΣυλλέκτης - αναρροφητήρας καρπών (κάστανα, φουντούκια, καρύδια, αμύγδαλα, βελανίδια, κ.α.)• Μεγάλη ισχύς αναρρόφησης και διαλογή καρπού (τα φύλλα απορρίπτονται)• Εύκολο άδειασμα κάδου χωρίς να αφαιρεθεί από την πλάτη.• Διαθέτει υποδοχή για πλύσιμο.
CIFARELLI V1200PK Επαγγελματικός Αναρροφητήρας Φύλλων V1200 PK
Έως 24 Δόσεις! | CIFARELLI V1200PK Επαγγελματικός Αναρροφητήρας Φύλλων V1200 PKΠΕΡΙΓΡΑΦΗΕπαγγελματικός αναρροφητήρας φύλλων Μήκος σωλήνα αναρρόφησης: 6m Διάμετρος σωλήνα αναρρόφησης: 150mm Διάμετρος σωλήνα εξαγωγής: 100mm Καθαρό βάρος: 19,5 kg Με πλαίσιο για σύνδεση σε καρότσα αυτοκινήτου
Claber Λάστιχο Κήπου Μαύρο Top-Black 5/8 15m 9040
Claber Λάστιχο Κήπου Μαύρο Top-Black 5/8¨ – 15m – 9040 με διάμετρο τρύπας – εσωτ. 14mm  – εξωτ. 19mm.Το λάστιχο ποτίσματος Claber χαρακτηρίζεται πάντα από την υψηλή ποιότητα κατασκευήςκαι με εσωτερικό ποιότητας κατάλληλης για τρόφιμα χωρίς βαριά μέταλλα και  φθαλκικές ενώσεις,για την εγγύηση της ανθρώπινης υγείας, του σεβασμού του περιβάλλοντος και της καθαρότητας του νερού. Εγγυημένη είναι επίσης η αντοχή, ο εύκολος χερισμός και η αισθητική τους.Με το ειδικό πλέγμα ενίσχυσης δεν επιτρέπει τη συσττροφή εξασφαλίζοντας την απόλυτη σταθερότητααπό την εσωτερική πίεση του νερού, προστατεύει το λάστιχο από την δημιουργία άλγης και από τις UV ακτίνες.
Claber Λάστιχο Κήπου Μαύρο Top-Black 1/2 50m 9036
Claber Λάστιχο Κήπου Μαύρο Top-Black 1/2΄΄ – 50m – 9036 με διάμετρο τρύπας – εσωτ. 12mm  – εξωτ. 17mm.Το λάστιχο ποτίσματος Claber χαρακτηρίζεται πάντα από την υψηλή ποιότητα κατασκευήςκαι με εσωτερικό ποιότητας κατάλληλης για τρόφιμα χωρίς βαριά μέταλλα και  φθαλκικές ενώσεις,για την εγγύηση της ανθρώπινης υγείας, του σεβασμού του περιβάλλοντος και της καθαρότητας του νερού. Εγγυημένη είναι επίσης η αντοχή, ο εύκολος χερισμός και η αισθητική τους.Με το ειδικό πλέγμα ενίσχυσης δεν επιτρέπει τη συσττροφή εξασφαλίζοντας την απόλυτη σταθερότητααπό την εσωτερική πίεση του νερού, προστατεύει το λάστιχο από την δημιουργία άλγης και από τις UV ακτίνες.
Claber Λάστιχο Κήπου Μαύρο Top-Black 9041
Claber Λάστιχο Κήπου Μαύρο Top-Black 5/8¨ – 30m – 9041 με διάμετρο τρύπας – εσωτ. 14mm  – εξωτ. 19mm.Το λάστιχο ποτίσματος Claber χαρακτηρίζεται πάντα από την υψηλή ποιότητα κατασκευήςκαι με εσωτερικό ποιότητας κατάλληλης για τρόφιμα χωρίς βαριά μέταλλα και  φθαλκικές ενώσεις,για την εγγύηση της ανθρώπινης υγείας, του σεβασμού του περιβάλλοντος και της καθαρότητας του νερού. Εγγυημένη είναι επίσης η αντοχή, ο εύκολος χερισμός και η αισθητική τους.Με το ειδικό πλέγμα ενίσχυσης δεν επιτρέπει τη συσττροφή εξασφαλίζοντας την απόλυτη σταθερότητααπό την εσωτερική πίεση του νερού, προστατεύει το λάστιχο από την δημιουργία άλγης και από τις UV ακτίνες.
Claber Λάστιχο Ποτίσματος Top Black 1/2" 30m 9039
Claber Λάστιχο Κήπου Μαύρο Top-Black 1/2΄΄ – 30m – 9039 με διάμετρο τρύπας – εσωτ. 12mm  – εξωτ. 17mm.Το λάστιχο ποτίσματος Claber χαρακτηρίζεται πάντα από την υψηλή ποιότητα κατασκευήςκαι με εσωτερικό ποιότητας κατάλληλης για τρόφιμα χωρίς βαριά μέταλλα και  φθαλκικές ενώσεις,για την εγγύηση της ανθρώπινης υγείας, του σεβασμού του περιβάλλοντος και της καθαρότητας του νερού. Εγγυημένη είναι επίσης η αντοχή, ο εύκολος χερισμός και η αισθητική τους.Με το ειδικό πλέγμα ενίσχυσης δεν επιτρέπει τη συσττροφή εξασφαλίζοντας την απόλυτη σταθερότητααπό την εσωτερική πίεση του νερού, προστατεύει το λάστιχο από την δημιουργία άλγης και από τις UV ακτίνες.
Ctek Ηλεκτρονικος Φορτιστης - Συντηρητης Μπαταριας 12v-dc Mxs - 10.0
Ctek Ηλεκτρονικος Φορτιστης - Συντηρητης Μπαταριας 12v-dc Mxs - 10.0Μηχανηματα ΕλιαςΗ σουηδική εταιρία CTEK κατασκευάζει φορτιστές - συντηρητές επαναφορτιζόμενων μπαταριών 12V μολύβδου - οξέως (LEAD ACID) και είναι κυρίαρχος στην παγκόσμια αγορά για τους “έξυπνους φορτιστές” που δίνουν λύση σε ένα μεγάλο πεδίο καθημερινών εφαρμογών. Χάρη στα εξελιγμένα ηλεκτρικά κυκλώματα που διαθέτει χρησιμοποιώντας τον 8 σταδίων κύκλο φόρτισης , μεγιστοποιεί την χωρητικότητα, την ενεργειακή απόδοση και την μακροζωία της μπαταρίας. Χρησιμοποιείται από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκίνητων (AUDI, BMW, ASTON MARTIN, PORSCHE, MERCEDES, MASERATI κτλ.)  
Ctek Ηλεκτρονικος Φορτιστης - Συντηρητης Μπαταριας 12v-dc Mxs - 5.0
Ctek Ηλεκτρονικος Φορτιστης - Συντηρητης Μπαταριας 12v-dc Mxs - 5.0Μηχανηματα ΕλιαςΗ σουηδική εταιρία CTEK κατασκευάζει φορτιστές - συντηρητές επαναφορτιζόμενων μπαταριών 12V μολύβδου - οξέως (LEAD ACID) και είναι κυρίαρχος στην παγκόσμια αγορά για τους “έξυπνους φορτιστές” που δίνουν λύση σε ένα μεγάλο πεδίο καθημερινών εφαρμογών. Χάρη στα εξελιγμένα ηλεκτρικά κυκλώματα που διαθέτει χρησιμοποιώντας τον 8 σταδίων κύκλο φόρτισης , μεγιστοποιεί την χωρητικότητα, την ενεργειακή απόδοση και την μακροζωία της μπαταρίας. Χρησιμοποιείται από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκίνητων (AUDI, BMW, ASTON MARTIN, PORSCHE, MERCEDES, MASERATI κτλ.)  
Ctek Ηλεκτρονικος Φορτιστης - Συντηρητης Μπαταριας 12v-dc Mxs -7.0
Ctek Ηλεκτρονικος Φορτιστης - Συντηρητης Μπαταριας 12v-dc Mxs -7.0Μηχανηματα ΕλιαςΗ σουηδική εταιρία CTEK κατασκευάζει φορτιστές - συντηρητές επαναφορτιζόμενων μπαταριών 12V μολύβδου - οξέως (LEAD ACID) και είναι κυρίαρχος στην παγκόσμια αγορά για τους “έξυπνους φορτιστές” που δίνουν λύση σε ένα μεγάλο πεδίο καθημερινών εφαρμογών. Χάρη στα εξελιγμένα ηλεκτρικά κυκλώματα που διαθέτει χρησιμοποιώντας τον 8 σταδίων κύκλο φόρτισης , μεγιστοποιεί την χωρητικότητα, την ενεργειακή απόδοση και την μακροζωία της μπαταρίας. Χρησιμοποιείται από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκίνητων (AUDI, BMW, ASTON MARTIN, PORSCHE, MERCEDES, MASERATI κτλ.)  
Efco DS 2500T θαμνοκοπτικό
ΕΩΣ 24 ΔΟΣΕΙΣ :
Το θαμνοκοπτικό Efco STARK 2500 T συνίσταται για το καθάρισμα και φινίρισμα των άκρων του γκαζόν, τόσο σε οικιακούς κήπους όσο σε μεγάλους ανοιχτούς χώρους.
Οι ισχυρές τεχνολογικές λύσεις που έχουν υιοθετηθεί εξασφαλίζουν σταθερά υψηλή απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής.
Efco DS 3810T θαμνοκοπτικό
ΕΩΣ 24 ΔΟΣΕΙΣ :
Το θαμνοκοπτικό Efco STARK 3810 Τ έχει σχεδιαστεί για υψηλή απόδοση σε απαιτητική και πολύωρη εργασία.
Οι ισχυρές τεχνολογικές λύσεις που έχουν υιοθετηθεί εξασφαλίζουν σταθερά υψηλή απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής
-211,00 €
Efco DS 4000T θαμνοκοπτικό
ΕΩΣ 24 ΔΟΣΕΙΣ :

To θαμνοκοπτικό Efco DS 4000 T είναι ιδανικό για επαγγελματίες χειριστές που θέλουν να εργαστούν σε μεγάλες επιφάνειες.
Ισχυρό και ανθεκτικό, το DS 4000 T έχει σχεδιαστεί για εντατικές και πολύωρες εργασίες, όπως ο καθαρισμός χοντρής χλόης, ξυλώδους βλάστησης και θάμνων,
εξασφαλίζοντας απόλυτη ποιότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής.
Εξασφαλίζει αποτελεσματικότητα, υψηλή απόδοση και μέγιστη άνεση στον χειριστή. Εξοπλισμένο με ισχυρό δίσκο 3 άκρων,
κατάλληλο ειδικά για την κοπή βλάστησης. 
-96,00 €
Efco DS 4410T θαμνοκοπτικό
ΕΩΣ 24 ΔΟΣΕΙΣ :
Το θαμνοκοπτικό Efco 4410 Τ έχει σχεδιαστεί για υψηλή απόδοση σε απαιτητική και πολύωρη εργασία.
Oι ισχυρές τεχνολογικές λύσεις που έχουν υιοθετηθεί εξασφαλίζουν σταθερά υψηλή απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής.
-251,00 €
Efco DS 5300T θαμνοκοπτικό
ΕΩΣ 24 ΔΟΣΕΙΣ :
To θαμνοκοπτικό Efco DS 5300 T είναι σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες των επαγγελματιών που καλούνται να πραγματοποιήσουν απαιτητικές εργασίες,
τόσο ως προς την ένταση όσο και ως προς τη διάρκεια.
Για εκκαθάριση εκτεταμένων περιοχών, είτε σε επίπεδο έδαφος είτε σε εδάφη με κλίση και δύσκολη πρόσβαση,
συντήρηση πράσινου σε αγροτικές περιοχές και πολλές ακόμα εργασίες χορτοκοπής, το DS 5500 BOSS είναι ο ιδανικός σας σύμμαχος.
-186,00 €
Efco DS 5500 BOSS θαμνοκοπτικό
Έως 24 Δόσεις! |
To θαμνοκοπτικό Efco DS 5500 BOSS είναι σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες των επαγγελματιών που καλούνται να πραγματοποιήσουν απαιτητικές εργασίες,
τόσο ως προς την ένταση όσο και ως προς τη διάρκεια.
Για εκκαθάριση εκτεταμένων περιοχών, είτε σε επίπεδο έδαφος είτε σε εδάφη με κλίση και δύσκολη πρόσβαση, συντήρηση πράσινου σε αγροτικές περιοχές και πολλές ακόμα εργασίες χορτοκοπής, το DS 5500 BOSS είναι ο ιδανικός σας σύμμαχος.
-116,00 €
Efco MT 2500 Αλυσοπρίονο
ΕΩΣ 24 ΔΟΣΕΙΣ :

Το νέο κλαδευτικό αλυσοπρίονο EFCO MTT 2500-10” είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για όλες τις εργασίες του επαγγελματία.
Αξιόπιστο και κατάλληλο για μια ευρεία σειρά εργασιών, όπως η κοπή υπό δύσκολη γωνία και το κλάδεμα σε «δύσκολες» θέσεις.
Το νέο αλυσοπρίονο διαθέτει έναν εξαιρετικό συνδυασμό χαμηλού βάρους, ισχύος και ευελιξίας στη χρήση.
Η εργονομία και η σωστή κατανομή του βάρους λόγω του εξαιρετικού σχεδιασμού από την (GIUGIARO DESIGN), κάνουν το συγκεκριμένο μοντέλο να διακρίνεται για τον εξαιρετικό χειρισμό σε κάθε θέση εργασίας, χωρίς κόπωση του χειριστή.
Είναι ιδανικό για όλες τις εργασίες κλαδέματος.
Η τεχνολογική εξέλιξη και βελτίωση του αλυσοπρίονου καθώς και τα νέα χαρακτηριστικά, το καθιστούν ακόμα πιο αξιόπιστο, στιβαρό, εύκολο στη συντήρηση και ελαφρύ.
-66,00 €
Efco MT 3500 S Αλυσοπρίονο
ΕΩΣ 24 ΔΟΣΕΙΣ :
Το αλυσοπρίονο Efco MT 3500 S συνεχίζει την παράδοση του αρχικού μοντέλουMT 3500, αλλά με νέα εμφάνιση και αντλία λαδιού με γρανάζια,
που δεν στέλνει λάδι στην αλυσίδα όταν ο κινητήρας είναι σε αδράνεια.
Το MT 3500 S είναι κατάλληλο για μικρά έως μεσαία καθήκοντα κοπής.
Ιδανικό για ελαφρύ κλάδεμα και κοπή μικρής έως μεσαίας διαμέτρου κορμών.
-136,00 €
Efco MT 3600 Αλυσοπρίονο
ΕΩΣ 24 ΔΟΣΕΙΣ :
Το κλαδευτικό αλυσοπρίονο Εfco MTT 3600 έχει σχεδιαστεί για τον επαγγελματία δενδροκόμο.
Ο συνδυασμός ισχύος, ελαφριάς κατασκευής και εύχρηστου χειρισμού κάνουν το MTT 3600 το ιδανικό εργαλείο για τις επαγγελματικές εργασίες κλαδέματος.
-76,00 €
Efco MT 3710 Αλυσοπρίονο
ΕΩΣ 24 ΔΟΣΕΙΣ :
Τo MT3710 έχει σχεδιαστεί ενσωματώνοντας την τεχνολογία που χρησιμοποιείται σε μοντέλα υψηλότερης ισχύος,
διασφαλίζοντας τη μέγιστη απόδοση και την ελάχιστη δαπάνη χρόνου και ενέργειας.
Οι περιστασιακές εργασίες κλαδέματος και η κοπή καυσόξυλων μικρής διαμέτρου μπορούν να γίνουν άνετα χρησιμοποιώντας αυτό το πρακτικό και εύχρηστο αλυσοπρίονο.
Το ΜΤ3710 έχει σχεδιαστεί για να είναι εξαιρετικά πρακτικό στη χρήση και εύκολο στην τακτική συντήρηση.
-66,00 €
Efco MT 4110 Αλυσοπρίονο
ΕΩΣ 24 ΔΟΣΕΙΣ :
Το αλυσοπρίονο Efco MT 4110 έχει σχεδιαστεί για την υλοτόμηση δέντρων μικρού μεγέθους και για τη συχνή κοπή καυσόξυλων.
Είναι ελαφρύ και ταυτόχρονα προσφέρει ισχυρή κοπή.
-81,00 €
Efco MT 4510 Αλυσοπρίονο
ΕΩΣ 24 ΔΟΣΕΙΣ :
Το αλυσοπρίονο Efco MT 4510 έχει σχεδιαστεί για την υλοτόμηση δέντρων μεσαίου μεγέθους και για τη συχνή κοπή καυσόξυλων.
Είναι ελαφρύ και ταυτόχρονα προσφέρει ισχυρή κοπή.
-106,00 €
Efco MT 5200 Αλυσοπρίονο
ΕΩΣ 24 ΔΟΣΕΙΣ :
Το Εfco MT 5200 είναι ένα αλυσοπρίονο μεσαίου μεγέθους, σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού επαγγελματία.
Από κόψιμο δένδρων στο αγρόκτημα έως τη συχνή κοπή καυσόξυλων, το αλυσοπρίονο MT 5200 προσφέρει την ποιότητα και αξιοπιστία που χρειάζεστε για κορυφαία αποτελέσματα κοπής.
-191,00 €
Efco MT 6300 Αλυσοπρίονο
ΕΩΣ 24 ΔΟΣΕΙΣ :
Το επαγγελματικό αλυσοπρίονο Εfco MT 6300 είναι σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού επαγγελματία.
Από την υλοτομία και τη συντήρηση δέντρων έως τη συχνή κοπή καυσόξυλων, το MT 6300 σας προσφέρει το επαγγελματικό κόψιμο που χρειάζεστε!
-156,00 €
Efco MT 6510 Αλυσοπρίονο
ΕΩΣ 24 ΔΟΣΕΙΣ :

Το επαγγελματικό αλυσοπρίονο Εfco MT 6510 είναι σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού επαγγελματία.
Από την υλοτομία και τη συντήρηση δέντρων έως τη συχνή κοπή καυσόξυλων, το MT 6510 σας προσφέρει το επαγγελματικό κόψιμο που χρειάζεστε!
Fiskars K40 Μαχαίρι Γενικής Χρήσης
Η Fiskars αποτελεί ένας από τους κορυφαίους προμυθευτές προιόντων παγκοσμίως για το σπίτι, τον κήπο και τους εξωτερικούς χώρους.  Tα προιόντα  Fiskars είναι αποτέλεσμα αυθεντικής έμπνευσης και σκοπεύουν στο να εκπληρώνουν κάθε εργασία με τον πιο άνετο και απλό τρόπο.
Fiskars UPX82
Η Fiskars αποτελεί ένας από τους κορυφαίους προμυθευτές προιόντων παγκοσμίως για το σπίτι, τον κήπο και τους εξωτερικούς χώρους.  Tα προιόντα  Fiskars είναι αποτέλεσμα αυθεντικής έμπνευσης και σκοπεύουν στο να εκπληρώνουν κάθε εργασία με τον πιο άνετο και απλό τρόπο.Τρεις θέσεις σφιξίματος της λαβής για διαφορετική χρήση: για κλαδεμα ακριβείας, για χρήση της λαβής έλξης ώστε να φτάνετε εσωτερικά κλαδιά ή κορυφές δέντρων και πιάσιμο της λαβής και με τα δύο χέρια για έξτρα δύναμη στο κόψιμο.Άνετη, ελαφριά και πολύ ευέλικτη στη χρήση.Είναι ένα πολυεργαλείο με άριστη πρόσβαση σε κορφές δέντρων και πυκνούς θάμνους.Μπορείτε να ενεργοποιείτε μεγάλη δύναμη κοπής με μια απλή μετακίνηση της πορτοκαλί λαβής ή όταν χρειαζεστε μέγιστο ύψος, τραβώντας τον πορτοκαλί μοχλό στην άκρη.Τηλεσκοπική προσαρμογή.Το κλαδευτήρι Fiskars UPX82 είναι ένα τηλεσκοπικό ψαλίδι δέντρων που μπορείτε να κλαδεύετε πανεύκολα προς όλες τις κατευθύνσεις μέσω της ρυθμιζόμενης κοπής μέχρι 230°.
Fiskars UPX84
Η Fiskars αποτελεί ένας από τους κορυφαίους προμυθευτές προιόντων παγκοσμίως για το σπίτι, τον κήπο και τους εξωτερικούς χώρους.  Tα προιόντα  Fiskars είναι αποτέλεσμα αυθεντικής έμπνευσης και σκοπεύουν στο να εκπληρώνουν κάθε εργασία με τον πιο άνετο και απλό τρόπο.Τρεις θέσεις σφιξίματος της λαβής για διαφορετική χρήση: για κλαδεμα ακριβείας, για χρήση της λαβής έλξης ώστε να φτάνετε εσωτερικά κλαδιά ή κορυφές δέντρων και πιάσιμο της λαβής και με τα δύο χέρια για έξτρα δύναμη στο κόψιμο.Άνετη, ελαφριά και πολύ ευέλικτη στη χρήση.Είναι ένα πολυεργαλείο με άριστη πρόσβαση σε κορφές δέντρων και πυκνούς θάμνους.Μπορείτε να ενεργοποιείτε μεγάλη δύναμη κοπής με μια απλή μετακίνηση της πορτοκαλί λαβής ή όταν χρειαζεστε μέγιστο ύψος, τραβώντας τον πορτοκαλί μοχλό στην άκρη.Τηλεσκοπική προσαρμογή.Το κλαδευτήρι Fiskars UPX82 είναι ένα τηλεσκοπικό ψαλίδι δέντρων που μπορείτε να κλαδεύετε πανεύκολα προς όλες τις κατευθύνσεις μέσω της ρυθμιζόμενης κοπής μέχρι 230°.
Fiskars UPX86
Η Fiskars αποτελεί ένας από τους κορυφαίους προμυθευτές προιόντων παγκοσμίως για το σπίτι, τον κήπο και τους εξωτερικούς χώρους.  Tα προιόντα  Fiskars είναι αποτέλεσμα αυθεντικής έμπνευσης και σκοπεύουν στο να εκπληρώνουν κάθε εργασία με τον πιο άνετο και απλό τρόπο.
Το κλαδευτήρι Fiskars UPX86 είναι ένα τηλεσκοπικό ψαλίδι δέντρων που μπορείτε να κλαδεύετε πανεύκολα προς όλες τις κατευθύνσεις μέσω της ρυθμιζόμενης κοπής μέχρι 230°. Η ρυθμιζόμενη κεφαλή και ο ελαφρύς μηχανισμός κοπής συμβάλλουν στην διασφάλιση γρήγορου και ασφαλούς κλάδου από μακριά. Η πορτοκαλί μύτη στο μπροστινό μέρος της καφαλής αυξάνει την ορατότητα για το κλαδί που θέλουμε.
FISKARS XTRACT SW72 BUILDER'S SAW
Η Fiskars αποτελεί ένας από τους κορυφαίους προμυθευτές προιόντων παγκοσμίως για το σπίτι, τον κήπο και τους εξωτερικούς χώρους.  Tα προιόντα  Fiskars είναι αποτέλεσμα αυθεντικής έμπνευσης και σκοπεύουν στο να εκπληρώνουν κάθε εργασία με τον πιο άνετο και απλό τρόπο.Το πριόνι Fiskars SW72 είναι ένα πολύ αποδοτικό πριόνι κοπής δέντρων ειδικά σχεδιασμένο να κόβει κλαδιά και κορμούς. Διαθέτει λεπτότερα δόντια για την κοπή ξύλινων δοκαριών και σανίδων. Ενα πολύ βολικό μικρό πριόνι που διαθέτει ένα εύχρηστο κλιπ ζώνης που αποσύρεται όταν το πριόνι είναι σε χρήση.
Fiskars Ακονιστήρι Χειρός Xsharp

Εύκολο στη χρήση ακονιστήρι για τσεκούρια και μαχαίρια.
Απλά τρέξτε τη λεπίδα μέσα από τον οδηγό και κυλήστε μερικές φορές.
Διαθέτει κεραμική πέτρα ακονίσματος και δύο οδηγούς για μικρές και μεγάλες λεπίδες.
Μικρών διαστάσεων (μήκος 16.5cm) για εύκολη μεταφορά.
Κατασκευασμένο απο ανθεκτικό πλαστικό.
Αντιολισθητικά τακούνια στην κάτω επιφάνεια για σταθερότητα και ασφάλεια.
Βάρος αποστολής : 0.5kg.
Fiskars Μαχαίρι Βαρέως Τύπου Με Λίμα Και Ακονιστήρι
Η Fiskars αποτελεί ένας από τους κορυφαίους προμυθευτές προιόντων παγκοσμίως για το σπίτι, τον κήπο και τους εξωτερικούς χώρους.  Tα προιόντα  Fiskars είναι αποτέλεσμα αυθεντικής έμπνευσης και σκοπεύουν στο να εκπληρώνουν κάθε εργασία με τον πιο άνετο και απλό τρόπο.Μηχανικό ισχυρό και ανθεκτικό στη διάβρωση και την οξείδωσηΚατάλληλο για δεξιόχειρες και αριστερόχειρεςΥψηλής ποιότητας μαχαίρι γενικής χρήσης μα ενσωματωμένο ακονιστήριΔιαθέτει λίμα και ακονιστήρι εργονομική λαβή 3 υλικών και θήκη που προσμαρμόζεται για χρήση από αριστερόχειρες και δεξιόχειρες.Μήκος: 219mmΒάρος: 150gr  
Fiskars Πατόφτυαρο Αιχμηρό Solid |
Η Fiskars αποτελεί ένας από τους κορυφαίους προμυθευτές προιόντων παγκοσμίως για το σπίτι, τον κήπο και τους εξωτερικούς χώρους.  Tα προιόντα  Fiskars είναι αποτέλεσμα αυθεντικής έμπνευσης και σκοπεύουν στο να εκπληρώνουν κάθε εργασία με τον πιο άνετο και απλό τρόπο.
Fiskars Σουγιάς Κήπου Κυρτός K62
Σουγιάς εμβολιασμού κυρτός, K62 FISKARSΓια μπόλιασμα, κοπή λουλουδιών και λαχανικών καθώς και άλλες εργασίες κοπήςΛεπίδα από ανθρακούχο ατσάλιΛαβή από ανακυκλωμένο πλαστικό στερεωμένη με μπρούτζινο πριτσίνι
Fiskars Τσεκούρι M X17 65cm 1630gr
Η Fiskars αποτελεί ένας από τους κορυφαίους προμυθευτές προιόντων παγκοσμίως για το σπίτι, τον κήπο και τους εξωτερικούς χώρους.  Tα προιόντα  Fiskars είναι αποτέλεσμα αυθεντικής έμπνευσης και σκοπεύουν στο να εκπληρώνουν κάθε εργασία με τον πιο άνετο και απλό τρόπο.Χειρολαβή από πολυαμίδιο ενισχυμένο με υαλλόνημα, με αντιολισθητική λαβή και αντοχή στην υγρασία, στις ξηρές και κρύες καιρικές συνθήκες.Αιχμηρή, σφυρήλατη λεπίδα από εξαίρετης ποιότητας Φιλανδικό ανθρακούχο ατσάλι, με επίστρψση από PTFE για μείωση τψν τριβών και μοναδικής σχεδίασης κεφαλές για ασφαλές και αποδοτικό κόψιμο.Ειδικός μηχανισμός ασφάλισης κεφαλής με την χειρολαβή εξασφαλίζει ότι η κεφαλή του τσεκουριού δεν θα φύγει.Παραδίδεται με θήκη μεταφοράς για σφαλή μεταφορά, χρήση και αποθύκευση.
Fiskars Τσεκούρι Γενικής Χρήσης S X10 47.3cm 980gr
Η Fiskars αποτελεί ένας από τους κορυφαίους προμυθευτές προιόντων παγκοσμίως για το σπίτι, τον κήπο και τους εξωτερικούς χώρους.  Tα προιόντα  Fiskars είναι αποτέλεσμα αυθεντικής έμπνευσης και σκοπεύουν στο να εκπληρώνουν κάθε εργασία με τον πιο άνετο και απλό τρόπο.


Χειρολαβή από πολυαμίδιο ενισχυμένο με υαλλόνημα, με αντιολισθητική λαβή και αντοχή στην υγρασία, στις ξηρές και κρύες καιρικές συνθήκες.
Αιχμηρή, σφυρήλατη λεπίδα από εξαίρετης ποιότητας Φιλανδικό ανθρακούχο ατσάλι, με επίστρψση από PTFE για μείωση τψν τριβών και μοναδικής σχεδίασης κεφαλές για ασφαλές και αποδοτικό κόψιμο.
Ειδικός μηχανισμός ασφάλισης κεφαλής με την χειρολαβή εξασφαλίζει ότι η κεφαλή του τσεκουριού δεν θα φύγει.
Παραδίδεται με θήκη μεταφοράς για σφαλή μεταφορά, χρήση και αποθύκευση.
Fiskars Τσουγκράνα Φύλλων Solid L
Τσουγκράνα φύλλων Solid L FISKARS, με ελαφρύ κοντάρι αλουμινίου για ξεκούραστη χρήση. Διαθέτει ανθεκτικές και συγχρόνως εύκαμπτες περόνες που διευκολύνουν στο μάζεμα των φύλλων χωρίς να σφηνώνουν στην τσουγκράνα.
-370,00 €
FLAIL MOWERS TR 500 Meccanica Benassi
Έως 24 Δόσεις! |

Οι χορτοκοπτικές μηχανές της Meccanica Benassi είναι η καλύτερη λύση, αν χρειαστεί να αλέσετε γρασίδι σε τραχιά και απαιτητικά εδάφη. Meccanica Benassi προσφέρει έναν τύπο κινητήρα βενζίνης και πλάτος κοπής από 50 cm έως 90 cm. Χάρη στην υδροστατική μετάδοση ή ένα μηχανικό με γρανάζια στο λουτρό λαδιού μπορείτε πάντα να επιλέξετε τη σωστή ταχύτητα για την κατάσταση εργασίας σας. Τα μηχανήματα είναι εξοπλισμένα με τυποποιημένους τροχούς, αλλά υπάρχει η δυνατότητα να πάρετε δίδυμους τροχούς ή ελαστικά φορτηγά καθώς και? με αυτόν τον τρόπο η προσκόλληση είναι πάντα εγγυημένη σε οποιοδήποτε τύπο εδάφους. Στην επιλογή μας θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ
Η ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
-745,00 €
FLAIL MOWERS TR 600 HYDRO Meccanica Benassi
Έως 24 Δόσεις! |
Οι χορτοκοπτικές μηχανές της Meccanica Benassi είναι η καλύτερη λύση, αν χρειαστεί να αλέσετε γρασίδι σε τραχιά και απαιτητικά εδάφη. Meccanica Benassi προσφέρει έναν τύπο κινητήρα βενζίνης και πλάτος κοπής από 50 cm έως 90 cm. Χάρη στην υδροστατική μετάδοση ή ένα μηχανικό με γρανάζια στο λουτρό λαδιού μπορείτε πάντα να επιλέξετε τη σωστή ταχύτητα για την κατάσταση εργασίας σας. Τα μηχανήματα είναι εξοπλισμένα με τυποποιημένους τροχούς, αλλά υπάρχει η δυνατότητα να πάρετε δίδυμους τροχούς ή ελαστικά φορτηγά καθώς και? με αυτόν τον τρόπο η προσκόλληση είναι πάντα εγγυημένη σε οποιοδήποτε τύπο εδάφους. Στην επιλογή μας θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ
Η ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
-950,00 €
FLAIL MOWERS TR 600 IDRO WITH RUBBER TRUCKS Meccanica Benassi
Έως 24 Δόσεις! |
Οι χορτοκοπτικές μηχανές της Meccanica Benassi είναι η καλύτερη λύση, αν χρειαστεί να αλέσετε γρασίδι σε τραχιά και απαιτητικά εδάφη. Meccanica Benassi προσφέρει έναν τύπο κινητήρα βενζίνης και πλάτος κοπής από 50 cm έως 90 cm. Χάρη στην υδροστατική μετάδοση ή ένα μηχανικό με γρανάζια στο λουτρό λαδιού μπορείτε πάντα να επιλέξετε τη σωστή ταχύτητα για την κατάσταση εργασίας σας. Τα μηχανήματα είναι εξοπλισμένα με τυποποιημένους τροχούς, αλλά υπάρχει η δυνατότητα να πάρετε δίδυμους τροχούς ή ελαστικά φορτηγά καθώς και? με αυτόν τον τρόπο η προσκόλληση είναι πάντα εγγυημένη σε οποιοδήποτε τύπο εδάφους. Στην επιλογή μας θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ TR 600 HYDRO

Η ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
-510,00 €
FLAIL MOWERS TR 600 Meccanica Benassi
Έως 24 Δόσεις! |
Οι χορτοκοπτικές μηχανές της Meccanica Benassi είναι η καλύτερη λύση, αν χρειαστεί να αλέσετε γρασίδι σε τραχιά και απαιτητικά εδάφη. Meccanica Benassi προσφέρει έναν τύπο κινητήρα βενζίνης και πλάτος κοπής από 50 cm έως 90 cm. Χάρη στην υδροστατική μετάδοση ή ένα μηχανικό με γρανάζια στο λουτρό λαδιού μπορείτε πάντα να επιλέξετε τη σωστή ταχύτητα για την κατάσταση εργασίας σας. Τα μηχανήματα είναι εξοπλισμένα με τυποποιημένους τροχούς, αλλά υπάρχει η δυνατότητα να πάρετε δίδυμους τροχούς ή ελαστικά φορτηγά καθώς και? με αυτόν τον τρόπο η προσκόλληση είναι πάντα εγγυημένη σε οποιοδήποτε τύπο εδάφους. Στην επιλογή μας θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ

Η ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
-717,00 €
FLAIL MOWERS TR 600 WITH RUBBER TRUCKS Meccanica Benassi
Έως 24 Δόσεις! |
Οι χορτοκοπτικές μηχανές της Meccanica Benassi είναι η καλύτερη λύση, αν χρειαστεί να αλέσετε γρασίδι σε τραχιά και απαιτητικά εδάφη. Meccanica Benassi προσφέρει έναν τύπο κινητήρα βενζίνης και πλάτος κοπής από 50 cm έως 90 cm. Χάρη στην υδροστατική μετάδοση ή ένα μηχανικό με γρανάζια στο λουτρό λαδιού μπορείτε πάντα να επιλέξετε τη σωστή ταχύτητα για την κατάσταση εργασίας σας. Τα μηχανήματα είναι εξοπλισμένα με τυποποιημένους τροχούς, αλλά υπάρχει η δυνατότητα να πάρετε δίδυμους τροχούς ή ελαστικά φορτηγά καθώς και? με αυτόν τον τρόπο η προσκόλληση είναι πάντα εγγυημένη σε οποιοδήποτε τύπο εδάφους. Στην επιλογή μας θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ TR 600 HYDRO

Η ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ