Λίστα προϊόντων κατά μάρκα VIPER

AS430C VIPER
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΛΥΣΗΣ/ΣΤΕΓΝΩΣΗΣ ΔΑΠΕΔΩΝ
2.197,00 €
AS510B VIPER
Μηχάνημα πλύσης στέγνωσης μπαταρίας
3.664,00 €
AS510C VIPER
ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΛΥΣΗΣ ΣΤΕΓΝΩΣΗΣ ΔΑΠΕΔΩΝ
Φιλικό προς το χρήστη και απλό.Το κάλυμμα του ρεζερβουάρ ανάκτησης είναι πολύ μεγαλύτερο από ανταγωνιστικά μηχανήματα και καθιστά τον καθαρισμό της δεξαμενής ανάκτησης ευκολότερη.Εύκολο να γεμίσει δεξαμενή καθαρού νερού, και οι δύο κινητήρες και η βούρτσα είναι πολύ καλά προστατευμένα από ψεκασμό νερού.Διατίθεται σε δύο εκδόσεις, καλωδίου και την έκδοση της μπαταρίας για να δώσει στον πελάτη την ευελιξία να επιλέξει το καλύτερο προϊόν για να καλύψει τις ανάγκες καθαρισμού του.
2.270,00 €
AS530R VIPER
Το AS530R είναι το πρώτο μίνι-οδηγούμενο παρκετέζα με στεγνωτήρα, φιλικό προς το χρήστη, σειρά Viper, γνωστό για την παροχή υψηλής απόδοσης καθαρισμού σε ελκυστικές τιμές.Με την μπαταρία και τη Δεξαμενή έχετε την χωρητικότητα για να καθαρίσετε για ώρες, αυτή η μηχανή είναι έτοιμη να αναλάβει περιοχές άνω των 5.000 m2.Μια ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό σε ξενοδοχεία, σταθμούς λεωφορείων και τρένων, σούπερ μάρκετ, εκθεσιακά κέντρα, εμπορικά κέντρα, σχολεία και άλλα ιδρύματα.Χρησιμοποιώντας την μηχανή παρέχει το ίδιο επίπεδο άνεσης με το μεγαλύτερο φερόμενους παρκετέζα με στεγνωτήρα: Η διαισθητική οθόνη με όλες τις σημαντικές λειτουργίες και την κατάσταση της μπαταρίας καθιστά εύκολο τον έλεγχο, σε συνδυασμό με τα μεγάλα κουμπιά, και η καθαρή θέα του νερού / απορρυπαντικού ένδειξη επιπέδου.Επίσης, προσθέτοντας την άνεση του χρήστη είναι η θύρα USB για γρήγορη φόρτιση των κινητών τηλεφώνων και tablets.Το μεγάλο τιμόνι εξασφαλίζει ότι η AS530R είναι εύκολο να ελιχθεί με ένα ελάχιστη εκπαίδευση, καθώς και κατά την οδήγηση, άνεση προστίθεται από το αυτόματο σύστημα πέδησης ενεργοποιείται όταν το πεντάλ απελευθερώνεται.Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι η σπάτουλα μπορεί να τοποθετηθεί στην κρεμάστρα πίσω από το κύριο σώμα, όταν η μηχανή είναι η κινητήρια δύναμη μέσα από στενά περάσματα.Όλοι οι χειρισμοί μπορεί εύκολα να πραγματοποιηθούν όταν έρθει η ώρα να αδειάσει, ξαναγεμίσετε ή να καθαρίσετε τις δεξαμενές του παρκετέζα με στεγνωτήρα.Σέρβις και τεχνική συντήρηση είναι επίσης εύκολη, δηλαδή με άμεση πρόσβαση στην αποσυναρμολόγηση ή την τοποθέτηση του κινητήρα οδήγησης, αν χρειαστεί.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:Συνολικά, η AS530R είναι εύκολο στη χρήση και προσφέρει γρήγορη, αποτελεσματική καθαριότητα σε πολύ ανταγωνιστική τιμή.•    Ένας ενσωματωμένος φορτιστής επιτρέπει την εύκολη plug-in και φόρτιση της μπαταρίας σε οποιαδήποτε πρίζα.•    Ένδειξη στάθμης του νερού με όγκο ορατό στη δεξαμενή•    Μεγάλο άνοιγμα στη δεξαμενή περισυλλογής 73 λίτρων επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό•    Παραγωγικότητα: Πλάτος εργασίας 53 εκατοστά, σπάτουλα πλάτος 73 εκατοστά•    Ευελιξία: Καθαρίζει πλακάκια, βινύλιο, σφραγισμένο ξύλο, μάρμαρο, σκυρόδεμα και άλλες επιφάνειες•    Αποδοτικότητα: Ταχύτητα 5,5 χλμ/ώρα, Ανεβείτε ποσοστό 10%•    Υψηλή απόδοση: Πίεση βούρτσα 23 kg, βούρτσα ταχύτητα 160 rpm•    Χαμηλή στάθμη θορύβου: 69 dB (A) που επιτρέπει τον καθαρισμό της ημέρας•    Ανθεκτική σχεδίαση: Εμπρός προφυλακτήρα, ισχυρή κύριο πλαίσιο και σπάτουλα από αλουμίνιο βαρέως τύπου•    Φιλικό προς το χρήστη ταμπλό: διαισθητική οθόνη και τα κουμπιά
8.204,00 €
CEX410-EU CARPET EXTRACTOR
Επαγγελματικό μηχάνημα πλυσίματος μοκετών και υφασμάτινων επιφανειών, με άριστη απόδοση καθαρισμού και στεγνώματος.
2.611,00 €
HS350 VIPER
Περιστροφική μηχανή Viper.
978,00 €
SELECT CLASSIC ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ
Εξαιρετικά ισχυρή ηλεκτρική σκούπα με χαμηλά επίπεδα θορύβου.
Κατάλληλη για μεσαία και μεγάλα σπίτια.Με ειδική σχεδίαση που δίνει μεγάλη απορροφητική δύναμη και χαμηλή κατανάλωση ρεύματος. Με φίλτρο ΗΕΡΑ 13 που διατηρεί το περιβάλλον σας καθαρό και υγιεινό.
271,56 €
Ηλεκτρική Σκούπα Nilfisk Elite
Ηλεκτρική Σκούπα Nilfisk Elite Eco Μια τάση που βιώνουμε σήμερα είναι, δυστυχώς, ότι πολλά νοικοκυριά υποφέρουν από ένα ή περισσότερα είδη αλλεργιών και αυτό είναι κάτι το οποίο λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας . Με την Nilfisk Elite αναρροφάται ο βρώμικος αέρα μέσα στην ηλεκτρική σκούπα και μετά από εξαιρετική φιλτρωση εκπέμπεται από την εξαγωγή της σκούπας και είναι απόλυτος καθαρός.Ως εκ τούτου καθαρίζετε όχι μονό τα πατώματα σας αλλά και τον ο αέρας που αναπνέετε.
502,20 €
Ηλεκτρική Σκούπα Nilfisk HANDY 2-IN-1
Το Handy 2–in–1 είναι μια επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική σκούπα όρθιου τύπου που κάνει τη δουλειά σας  γρήγορα και εύκολα. Είναι πάντα έτοιμη προς χρήση όταν τη χρειάζεστε και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο διαφορετικά επίπεδα ταχύτητας. Τα ψίχουλα κάτω από το τραπέζι μετά το δείπνο είναι υπόθεση πλέον δευτερολέπτων .
223,20 €
Ηλεκτρική Σκούπα Nilfisk One
Σχεδιάσαμε την Nilfisk One έχοντας στο μυαλό μας τις ανάγκες σας. Όλα τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με την ειδικά σχεδιασμένη ζώνη αποθήκευσης και έχουν βαθμολόγηση ενεργειακής απόδοσης «Α». Η Nilfisk One είναι μια μικρή και εύχρηστη Ηλ.σκούπα αναρρόφησης και συνεπώς είναι ιδανική για μικρούς και περιορισμένους χώρους. Αν μένετε λοιπόν σε ένα μικρό διαμέρισμα ή έχετε ανάγκη μιας δεύτερης ηλεκτρικής σκούπας αυτή είναι αυτή είναι η τέλεια λύση για εσάς!
203,36 €
Ηλεκτρική Σκούπα Viper DSU10
Ηλεκτρική Σκούπα Viper DSU10 Η πλήρης γκάμα σε σκούπες ξηρής αναρρόφησης Η Επαγγελματική σειρά έχει αναπτυχθεί για να προσφέρει μια πλήρης γκάμα ποιοτικών προϊόντων Με προδιαγραφές που είναι σύμφωνες με τις τελευταίες οδηγίες της EE έχοντας έναν πολύ φρέσκο και ελκυστικό σχεδιασμό σε ανταγωνιστικές τιμές.   και ελκυστικό σχεδιασμό σε ανταγωνιστικές τιμές.
159,00 €
Ηλεκτρική Σκούπα Viper DSU8
Ηλεκτρική Σκούπα Viper DSU8 Η πλήρης γκάμα σε σκούπες ξηρής αναρρόφησης Η Επαγγελματική σειρά έχει αναπτυχθεί για να προσφέρει μια πλήρης γκάμα ποιοτικών προϊόντων Με προδιαγραφές που είναι σύμφωνες με τις τελευταίες οδηγίες της EE έχοντας έναν πολύ φρέσκο και ελκυστικό σχεδιασμό σε ανταγωνιστικές τιμές.   και ελκυστικό σχεδιασμό σε ανταγωνιστικές τιμές.
155,00 €
Ηλεκτρική Σκούπα Viper Eco15
Ηλεκτρική σκούπα στερεών,κατάλληλη για ξενοδοχεία,εστιατόρια, καταστήµατα και άλλους χώρους όπου απαιτείται καθηµερινή καθαριότητα.
98,40 €
Ηλεκτρική Σκούπα Viper LSU135
Ηλεκτρική σκούπα υγρών & στερεών, κατάλληλη για καθηµερινή καθαριότητα. Εύχρηστη, ευέλικτη µε µεγάλη απορροφητικότητα.
215,00 €
Ηλεκτρική Σκούπα Viper LSU255
Ηλεκτρική Σκούπα Viper LSU255 Λειτουργική, απορροφητική σκούπα σκόνης/υγρών. Ορθολογική σχεδίαση, µε εστίαση στην παραγωγικότητα, ευκολία χρήσης και συντήρησης.
420,00 €
Ηλεκτρική Σκούπα Viper LSU275
Ηλεκτρική Σκούπα Viper LSU275 Λειτουργική, απορροφητική σκούπα σκόνης/υγρών. Ορθολογική σχεδίαση, µε εστίαση στην παραγωγικότητα, ευκολία χρήσης και συντήρησης.
430,00 €
Ηλεκτρική Σκούπα Viper LSU375

Λειτουργική, απορροφητική σκούπα σκόνης/υγρών. Ορθολογική σχεδίαση, µε εστίαση στην παραγωγικότητα, ευκολία χρήσης και συντήρησης.
490,00 €
Ηλεκτρική Σκούπα Viper LSU395


Ηλεκτρική Σκούπα Viper LSU395 Λειτουργική, απορροφητική σκούπα σκόνης/υγρών. Ορθολογική σχεδίαση, µε εστίαση στην παραγωγικότητα , ευκολία χρήσης και συντήρησης.

499,72 €
Ηλεκτρική Σκούπα Πλύσης στέγνωσης Viper CAR275Ηλεκτρική Σκούπα Πλύσης στέγνωσης Viper CAR275 Μηχάνηµα κατάλληλο για πλύση-στέγνωση χαλιών,μοκετών,υφασμάτινων ταπετσαριών .Η αποτελεσµατικότερη λύση για τον καθαρισµό εστιατορίων & ξενοδοχείων. Παρέχεται µε δύο εξαρτήµατα, χειρός & δαπέδου.


1.035,00 €
Περιστροφική πλύσης δαπέδου Viper LS160
Περιστροφική πλύσης δαπέδου Viper LS160 Με µεταλλική βάση, διαθέτει ασφάλεια ξεκλειδώµατος, εργονοµική χειρολαβή και µοτέρ χαµηλής στάθµης θορύβου. Η VIPER LS 160 & LS 160HD με μονό δίσκο είναι στιβαρές, αξιόπιστες και φιλικές προς τον χρήστη, με το εργονομικό σχεδιασμό, μπορείτε εύκολα να τρίβεται τα πατώματα. Το μηχάνημα καθαρισμού είναι έτοιμο προς χρήση, δεξαμενή νερού, βούρτσα και pad έρχονται με το μηχάνημα. Μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε το προαιρετικό σύστημα αφρού και προαιρετική βάρη. Θα το βρείτε ιδανικά κατάλληλο για καθημερινή εσωτερική χρήση καθαρισμού σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, σχολεία, εμπορικά κέντρα, εκθεσιακά κέντρα, καθώς και σχολεία και δημόσιες υπηρεσίες. Απλή και φιλική προς το χρήστη. Η μηχανή είναι κλειδώνει αυτόματα όταν η λαβή είναι σε κάθετη θέση 90 μοιρών. Μαλακή έναρξη και αυτόματη εγκατάσταση βούρτσας. Υψηλής ποιότητας προϊόν. Με βάση αλουμινίου, τριπλό πλανητικό κιβώτιο ταχυτήτων και χαμηλό επίπεδο θορύβου από τον κινητήρα. Εύκολο στη χρήση. Μεγάλοι πίσω τροχοί διευκολύνουν τη μεταφορά και κάνει μια ισορροπημένη την μηχανή. Μεγάλη αξία για τα χρήματα. Δοχείο νερού, βούρτσα και pad έρχεται με το μηχάνημα.
925,00 €
Περιστροφική πλύσης δαπέδου Viper LS160HD
Περιστροφική πλύσης δαπέδου Viper LS160HD Με µεταλλική βάση, διαθέτει ασφάλεια ξεκλειδώµατος, εργονοµική χειρολαβή και µοτέρ χαµηλής στάθµης θορύβου. Η VIPER LS 160 & LS 160HD με μονό δίσκο είναι στιβαρές, αξιόπιστες και φιλικές προς τον χρήστη, με το εργονομικό σχεδιασμό, μπορείτε εύκολα να τρίβεται τα πατώματα. Το μηχάνημα καθαρισμού είναι έτοιμο προς χρήση, δεξαμενή νερού, βούρτσα και pad έρχονται με το μηχάνημα. Μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε το προαιρετικό σύστημα αφρού και προαιρετική βάρη. Θα το βρείτε ιδανικά κατάλληλο για καθημερινή εσωτερική χρήση καθαρισμού σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, σχολεία, εμπορικά κέντρα, εκθεσιακά κέντρα, καθώς και σχολεία και δημόσιες υπηρεσίες. Απλή και φιλική προς το χρήστη. Η μηχανή είναι κλειδώνει αυτόματα όταν η λαβή είναι σε κάθετη θέση 90 μοιρών. Μαλακή έναρξη και αυτόματη εγκατάσταση βούρτσας. Υψηλής ποιότητας προϊόν. Με βάση αλουμινίου, τριπλό πλανητικό κιβώτιο ταχυτήτων και χαμηλό επίπεδο θορύβου από τον κινητήρα. Εύκολο στη χρήση. Μεγάλοι πίσω τροχοί διευκολύνουν τη μεταφορά και κάνει μια ισορροπημένη την μηχανή. Μεγάλη αξία για τα χρήματα. Δοχείο νερού, βούρτσα και pad έρχεται με το μηχάνημα.
1.073,00 €
Πλύσης στέγνωσης δαπέδου Viper AS 380/15B
Πλύσης στέγνωσης δαπέδου Viper AS 380/15B Κατάλληλο για μικρούς & μεσαίους χώρους, με μεγάλη αυτονομία μπαταρίας. Εύκολο στη χρήση με άριστα αποτελέσματα καθαρισμού.
2.504,00 €
Πλύσης στέγνωσης δαπέδου Viper AS 430B
Πλύσης στέγνωσης δαπέδου Viper AS 430 Κατάλληλο για μεσαίους & μεγάλους χώρους,με μεγάλη αυτονομία μπαταρίας. Εύκολο στη χρήση με άριστα αποτελέσματα καθαρισμού.
3.332,00 €
Πλύσης στέγνωσης δαπέδου Viper AS380/15C
Πλύσης στέγνωσης δαπέδου Viper AS380/15C Κατάλληλο για μικρούς & μεσαίους χώρους. Εύκολο στη χρήση με άριστα αποτελέσματα καθαρισμού.
1.752,00 €