• Ψαλίδι κλαδέματος αμπέλου Pellenc C45 250 & Δετικό Αμπελιού Μπαταρίας Pellenc F3X – V25

Έως 24 Δόσεις! |

Pellenc C45 250

Διπλή επιλογή λεπίδων με βελτιστοποιημένη γεωμετρία και εισχώρηση στη βλάστηση (+1cm μπροστινής απελευθέρωσης),εξαιρετική ποιότητα κοπής.

Άξονας λεπίδας με ενσωματωμένο γρασαδόρο. Η διαισθητική σκανδάλη προσφέρει ακριβή και φυσικό έλεγχο του ανοίγματος της λεπίδας.

Μειωτήρας χωρίς ψήκτρα τελευταίας γενιάς για αυξημένη ισχύ. Κινητήρας εξαιρετικά υψηλής απόδοσης: 93%.

Αποτελεσματικό και άψογα ελεγχόμενο κλάδεμα ακόμη και σε πολύ χαμηλή ταχύτητα για απαράμιλλη ακρίβεια.

Νέος σχεδιασμός, ελεύθερη περιοχή προσαρμογής. 4 λειτουργίες χρήστη, 4 μέθοδοι ρύθμισης.

Σύστημα προστασίας κοπής κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που επιτρέπει την άμεση ενεργοποίηση της διακοπής της λεπίδας σε περίπτωση

που έρθει σε επαφή με το δάχτυλο του χρήστη, με ή χωρίς γάντια PELLENC.

Σώμα, σφαιρικά περικόχλια και παξιμάδια υψηλής αντοχής. Ρυθμός συντήρησης στις 400 ώρες για πιο οικονομική συντήρηση.

Εκτεταμένη αυτονομία Εξοικονόμηση συμπληρωματικής αυτονομίας 20% για τις μπαταρίες 150 και 150P.

Το Activ’Security είναι ένα αντικοπτικό σύστημα που επιτρέπει την άμεση ενεργοποίηση της διακοπής της λεπίδας σε περίπτωση που έρθει σε επαφή με το δάχτυλο του χρήστη.

Το σύστημα Activ’Security λειτουργεί χάρη σε μια φυσική αγώγιμη πόρπη που δημιουργήθηκε μέσω 3 σημείων επαφής (με πορτοκαλί χρώμα).

Χάρη στη διπλή επαφή του χεριού στη σκανδάλη και στο κάτω μέρος του σώματος, το σύστημα Activ’Security τίθεται σε λειτουργία όταν ο χρήστης αγγίξει κάποιο μεταλλικό στοιχείο της κεφαλής κοπής με το άλλο χέρι του.

Η χρήση των αγώγιμων γαντιών PELLENC συνιστάται για τη βέλτιστη ασφάλεια σε ακραίες συνθήκες ή σε συνθήκες υγρασίας.

2 διαθέσιμα μοντέλα, σε 6 μεγέθη: «Ελαφριά άνεση» και «Στεγανή άνεση που αναπνέει>>


Χαρακτηριστικά ψαλιδιού κλαδέματος C45

Διάμετρος κοπής (mm) 45

Άνοιγμα λεπίδας (mm) 67

Βάρος (g) 865

Ακουστική ισχύς (LWA) (dB) 74

Ηχητική πίεση (LpA) (dB) 63

Τάση τροφοδοσίας (V) 43.2

Ταχύτητα κινητήρα (tr/min) 23000

Μήκος ψαλιδιού κλαδέματος (mm) 295

Διαστάσεις ωοειδούς λαβής (h*l) (mm) 40*38

Συμβατές μπαταρίες 150P/250

Αυτονομία με μπαταρία Lithium 250 12 h

 Χαρακτηριστικά μπαταρίας Ultra Lithium EVO 250

Βάρος (χωρίς τον ιμάντα) 1680g

Τάση 43.2V

Μέγιστη Ισχύς 1730 W

Χωρητικότητα 5.8Ah

Αποθήκευση ενέργειας 250Wh

Κύκλοι φόρτισης 1000

Χρόνος φόρτισης από 0 έως το 100% 7h

Ταχεία φόρτιση από 0 έως το 100% 3h 30m

Στην τιμή περιλαμβάνεται και ο φορτιστής


Pellenc F3X – V25

Δέσιμο εργαλείων με ενσωματωμένη μπαταρία, συνδεδεμένη με την αποδοτικότητά σας

 

Σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες των επαγγελματιών της αμπελουργίας, τα αμφιδέξια ηλεκτρικά εργαλεία δεσίματος F3X-V25 και F3X-H35 αντιπροσωπεύουν την 4η γενιά εξοπλισμού που συνδυάζει την απόδοση, την άνεση του χρήστη και την ανθεκτικότητα. Ο σχεδιασμός και η εργονομία τους έχουν επανασχεδιαστεί για να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα στον αγρό, προστατεύοντας παράλληλα την υγεία των χρηστών.


Το εργαλείο δεσίματος αμπέλου F3X-V25, με το άνοιγμα με γάντζο 25 mm, είναι ιδανικό για γρήγορη και στενή δεσίματα και ιδανικό για αμπελουργία.


Το ηλεκτρικό εργαλείο δεσίματος F3X-H35, με οριζόντιο άνοιγμα 35 mm, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσάρτηση ακόμη πιο χοντρών κλαδιών, σύνθετων κατασκευών, συστημάτων άρδευσης και ζαρντινιέρων.


Αυτά τα εργαλεία δεσίματος τροφοδοτούνται από την ενσωματωμένη μπαταρία ALPHA LITE, η οποία παρέχει έως και 13.000 δεσίματα ανά μπαταρία. Διατίθενται δύο μορφές μπομπίνας:


Ενσωματωμένη μπομπίνα 80 μέτρων, έως 600 δέματα για το εργαλείο F3X-V25 και 480 δέματα για το μοντέλο F3X-H35, ιδανική για μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στο χωράφι.

Μπομπίνα ιμάντα 200 μέτρων, έως 1.500 δέματα για το F3X-V25 και 1.200 δέματα για το F3X-H35, συνιστάται για μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας κατά τη διάρκεια μεγάλων συνεδριών δεσίματος.



Διάμετρος δεσίματος 25 mm

Βάρος με μπαταρία 845 g

Βάρος με μπαταρία + καρούλι + καρούλι 80 m 1.095 g

Διάρκεια ζωής μπαταρίας – Δέσιμο/κύκλος φόρτισης 13

Ρυθμός δεσίματος – δέσιμο ανά λεπτό 120

Αριθμός δέσιμο ανά καρούλι 200 ​​m 1,5

Αριθμός δέσιμο ανά καρούλι 80 m 600

Επίπεδα τάσης 8 Λειτουργίες περιστροφής (1,5 έως 12 στροφές)

Συμβατότητα μπαταρίας ALPHA LITE

Συνδεδεμένο εργαλείο δεσίματος Ναι – PELLENC CONNECT LITE

Κατασκευασμένο στη Γαλλία Ναι

Εγγύηση 2 + 3 χρόνια



Το κόστος μεταφοράς υπολογίζεται ξεχωριστά, ανάλογα με βάρος, όγκο και προορισμό. Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά μεταφορικών.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Ψαλίδι κλαδέματος αμπέλου Pellenc C45 250 & Δετικό Αμπελιού Μπαταρίας Pellenc F3X – V25

  • Κατασκευαστής: PELLENC
  • Κωδικός Προϊόντος: 4644755906620834
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 32572602957326
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 2.257,00€