Ηλεκτρικό Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk MC 3C-170/820
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-18%

Ηλεκτρικό Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk MC 3C-170/820

Έως 24 Δόσεις! | Ηλεκτρικό Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk MC 3C-170/820

Ηλεκτρικό Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk MC 3C-170/820 Το μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης MC 3C είναι σχεδιασμένο για εύκολο γενικό καθαρισμό και χρήση στο εμπόριο, την κατασκευή και τις συναλλαγές, μικρά εργαστήρια και τη γεωργία. Η σειρά αυτή είναι εξοπλισμένη με μια επαγγελματική μονάδα αντλίας κινητήρα με ταχύτητα αντλίας 2800 στροφές / λεπτό και τρία έμβολα από ανοξείδωτο χάλυβα για ελαφριά έως μέτρια συχνότητα χρήσης. Το νέο κρύου νερό πλυστικό υψηλής πίεσης MC 3C είναι εξοπλισμένο με δύο νέες τεχνολογίες.

1.581,63 € με ΦΠΑ

1.275,51 € χωρίς ΦΠΑ

1.928,82 € -18%

Πρόγραμμα Άτοκων Δόσεων-Χρηματοδότηση

  • Το πρόγραμμα 6 Άτοκων δόσεων αφορά μόνον προϊόντα αξίας από 100 έως 200 € ,με χρήση πιστωτικής κάρτας.
  • Το πρόγραμμα 12 Άτοκων δόσεων αφορά μόνον προϊόντα αξίας 200 € και πάνω,με χρήση πιστωτικής κάρτας.
  • Για παραγγελίες άνω των 500€ εφαρμόζεται επιβαρύνση 6% από 12 έως 24 δόσεις.
  • ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΩΣ 84 ΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ 500€ ΕΩΣ 40000€ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ!

Έως 24 Δόσεις! | Ηλεκτρικό Πλυστικό Μηχάνημα Nilfisk MC 3C-170/820

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Αυτά τα φιλικά στο χρήστη χαρακτηριστικά απλοποιούν τον χειρισμό και την κατανόηση αυτής της νέας σειράς υψηλής πίεσης πλυστικά. •    Οι μελέτες μας έδειξαν ότι η ψεκαστήρα αφρού μπορεί εύκολα να σπάσει κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του. Ο λόγος για αυτό είναι η ακατάλληλη αποθήκευση. Πιθανή επιλογή αποθήκευσης συχνά δεν χρησιμοποιείται και ως εκ τούτου η ψεκαστήρα αφρού είναι απροστάτευτη. Τα μοντέλα της σειράς MC περιλαμβάνουν ένα καινοτόμο, που προστατεύει αυτά τα εξαρτήματα από τη ζημία. •    Καινοτόμες αξεσουάρ αποθήκευσης. Nilfisk επικεντρώθηκε για εύκολη λειτουργία και το χειρισμό των προϊόντων. Μελέτες των καταναλωτών δείχνουν αδυναμίες στην αποθήκευση αξεσουάρ, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε βλάβη και θραύση: Για παράδειγμα, συχνά πέφτει το πιστόλι κατά τη μεταφορά στο έδαφος. Για την καλύτερη προστασία των εξαρτημάτων, αναπτύχθηκε ένα μοναδικό εξάρτημα συγκράτησης για το πιστόλι. Αυτό ήταν το πρώτο που εγκαταστάθηκε στα νέα MC 3 κρύου νερού πλυστικά υψηλής πίεσης. Αυτό το κρύου νερού υψηλής πίεσης σειρά πλυστικών επιτρέπει μια σημαντική μείωση στο λειτουργικό κόστος. Η μείωση αυτή αποτελεί σαφή βασικό στοιχείο της στρατηγικής μας. Η σειρά MC έχει αυξήσει την αποτελεσματικότητα καθαρισμού κατά μέσο όρο 15%. Χάρη στο εξωτερικό σύστημα απορρυπαντικού της πίεσης, έτσι αυξάνεται η δύναμη καθαρισμού του. Αυτό προκαλεί μια μείωση του κόστους εργασίας, του νερού και της ενέργειας. Ένα άλλο μέρος των προσπαθειών μας για τη μείωση του λειτουργικού κόστους, είναι η βελτίωση της συντήρησης της σειράς MC. Αυτό εξασφαλίζεται με τη βελτίωση της πρόσβασης στον κινητήρα και της αντλίας. Η ολοκληρωμένη δεξαμενή λαδιού και το εξωτερικό παράθυρο ελέγχου λαδιού επιτρέπει την εύκολη εκκένωση και πλήρωση του ελαίου. Η προσβασιμότητα και την απλότητα της έννοιας των υπηρεσιών μας θα μειώσει τον χρόνο συντήρησης και κατά συνέπεια το κόστος ζωής του μηχανήματος σημαντικά. •    3 έμβολα από ανοξείδωτο χάλυβα •    Σύστημα Ελέγχου Πίεσης •    Ορείχαλκινη κυλινδροκεφαλή •    Καινοτόμες για την ιδανική αποθήκευση κατά τη μεταφορά •    Απλή, οικονομικά αποδοτική έννοια των υπηρεσιών •    Περιστρεφόμενο άγκιστρο καλωδίου •    250 χιλιοστά πλάτος, στιβαρούς τροχούς •    Λαβή μεταφοράς από αλουμίνιο ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Επιλεγμένο προϊόν    MC 3C-170/820 XT Πληροφορίες για το προϊόν    Αριθμός είδους: 107146384 Βάρος (kg)    38 Tο μέγεθος του ακροφυσίου    .0435 Πίεση της αντλίας (bar/MPa)    Max 170 / Max 17 Όγκου νερού, Qmax / Qiec (l/h)    820 / 750 Max. θερμοκρασία εισόδου (°C)    60 Κατανάλωση ρεύματος (A)    7.4 Ονομαστική ισχύς, με κινητήρα (kW)    4.4 Τάσης, 3-φάσης (V)    380 - 400 Διαστάσεις, Μ x Π x Υ (mm)    382x382x1017 Δοχείο απορρυπαντικού    Ναι Δείκτη στάθμης λαδιού στο εξωτερικό    Ναι Aνοξείδωτο χάλυβα     Ναι Συμπαγής σχεδιασμός    Ναι Ορείχαλκινη κυλινδροκεφαλή    Ναι Αυτόματο start / stop    Ναι

NILFISK
107146382
107146382
Δόσεις
ΝΑΙ

*Τα μεταφορικά κάθε προϊόντος προστίθενται στο καλάθι μαζί με την τιμή του προϊόντος πατώντας «ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ”.

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με δύο τρόπους (ανάλογα το βάρος & τον όγκο του προϊόντος)

Courier 2-4 ημέρες
Μεταφορική (3-5 ημέρες για την ηπειρωτική Ελλάδα & 5-7 ημέρες για την νησιωτική Ελλάδα)

Σε περίπτωση μεγάλου βάρους ή όγκου η αποστολή θα γίνεται με μεταφορική εταιρία, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής.
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την αποστολή των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα σε επιλεγμένα πρακτορεία(συνήθως πρωτεύουσες νομών).

Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα μη εκτέλεσης της παραγγελίας ή τροποποίησης του κόστους μεταφορικών, σε περίπτωση ειδικών συνθηκών, όπως δυσπρόσιτες περιοχές, συνολικός μεγάλος όγκος, ή συνολικό μεγάλο βάρος παραγγελίας κ.λ.π.

Στην παραπάνω περίπτωση θα προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με σκοπό την άμεση ενημέρωση σας.

close