Χλοοκοπτικό Ρομπότ Stihl iMow RMI 422 PC
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Χλοοκοπτικό Ρομπότ Stihl iMow RMI 422 PC

Έως 24 Δόσεις!

Χλοοκοπτικό ρομπότ iMOW® για μεσαίου μεγέθους εκτάσεις χλοοτάπητα. Αλεστικό χλοοκοπτικό που κόβει,

θρυμματίζει και λιπαίνει με ένα πέρασμα. Με δυνατότητα επικοινωνίας μέσω εφαρμογής,

Xωρητικότητα μπαταρίας 40 Wh, πλάτος κοπής 20 cm, βάρος 10 kg.

1.502,72 € με ΦΠΑ

1.329,84 € χωρίς ΦΠΑ

Πρόγραμμα Άτοκων Δόσεων-Χρηματοδότηση

  • Το πρόγραμμα 6 Άτοκων δόσεων αφορά μόνον προϊόντα αξίας από 100 έως 200 € ,με χρήση πιστωτικής κάρτας.
  • Το πρόγραμμα 12 Άτοκων δόσεων αφορά μόνον προϊόντα αξίας 200 € και πάνω,με χρήση πιστωτικής κάρτας.
  • Για παραγγελίες άνω των 500€ εφαρμόζεται επιβαρύνση 6% από 12 έως 24 δόσεις.
  • ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΩΣ 84 ΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ 500€ ΕΩΣ 40000€ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ!

Έως 24 Δόσεις! | Χλοοκοπτικό Ρομπότ Stihl iMow RMI 422 PC

Τύπος μπαταρίας Li-Ionen
Στροφές εργασίας Στροφές/λεπτό 4.450
Ύψος κοπής mm 20-60
Διάρκεια κοπής (Ø ανά βδομάδα) h 28
Συντελεστής αβεβαιότητας στάθμης ηχοπίεσης KpA dB(A) 2
Ονομαστική ισχύς W 60
Βάρος kg 10
Μετρημένη στάθμη θορύβου LwA [dB(A)] dB(A) 60
Μέγιστη κλίση % 40
Πλάτος κοπής cm 20
Μέγιστη επιφάνεια χλοοτάπητα m² 1.700
Μετρημένη στάθμη ηχοπίεσης LpA dB (A) 49
Μετρημένη στάθμη θορύβου LwA dB (A)  62

  1. Βασικός εξοπλισμός

    1 μηχάνημα (συμπ. μόνιμα εγκατεστημένη μπαταρία και λεπίδα), 1 σταθμός σύνδεσης (συμπ. 4 μανταλάκια για τη στερέωση στο έδαφος), 1 iRuler (εργαλείο για την τοποθέτηση της περιμέτρου με σύρμα)

  2. Φωτεινή οθόνη LCD

    Το χειριστήριο με φωτεινή οθόνη LCD μπορεί να αφαιρεθεί από το εργαλείο – έτσι δεν χρειάζεται να σκύψετε για να κάνετε τον προγραμματισμό . Ο προγραμματισμός, καθώς και η προβολή όλων των λειτουργιών και δεδομένων απόδοσης iMow είναι πολύ εύκολη, χάρη στη διαισθητική καθοδήγηση του χρήστη.

  3. Κάλυμμα με αισθητήρες

    Κινητό κάλυμμα με αισθητήρες για την αναγνώριση εμποδίων. Αν το μηχάνημα προσκρούσει έναντι ενός εμποδίου, οι δυνάμεις κρούσης εκτρέπονται κατά μήκος του καλύμματος και το μηχάνημα αλλάζει αμέσως κατεύθυνση. Επίσης εάν το κάλυμμα σηκωθεί, οι λεπίδες σταματάνε αμέσως.

  4. Πολύπλευρη προστασία

    Το χλοοκοπτικό ρομπότ STIHL iMow είναι εξοπλισμένο με διάφορους αισθητήρες. Μόλις κάποιος επιχειρήσει να το σηκώσει ενώ κόβει, σταματά. Επιπλέον, το χλοοκοπτικό ρομπότ μπορεί να προστατευθεί με κωδικό PIN. Εάν έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργεί μόνο με την εισαγωγή ενός PIN, προστατεύεται από μη εξουσιοδοτημένη χρήση.

  5. Σταθμός σύνδεσης

    Αν βρέχει ή η μπαταρία αδειάσει, το iMow πηγαίνει στο σταθμό σύνδεσης και επαναφορτίζεται αυτόματα. Με το έξυπνο σύστημα φόρτισης, αποφασίζει από μόνο του εάν είναι απαραίτητη μια ταχεία φόρτιση ή αν η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί σε κανονική, και ως εκ τούτου πιο ήπια λειτουργία. Ο σταθμός σύνδεσης μπορεί να τοποθετηθεί με ευκολία, είτε εντός είτε εκτός της ζώνης του γκαζόν. Παρακαλούμε προσέξτε τις πρόσθετες προδιαγραφές για την τοποθέτηση της περιμέτρου του καλωδίου.

  6. Αλεστικό μαχαίρι

    Κατά την κοπή του χόρτου, το αλεστικό μαχαίρι αλέθει το κομμένο υλικό σε πολύ μικρά κομμάτια τα οποία επιστρέφουν στον χλοοτάπητα ως λίπασμα. Το αλεστικό μαχαίρια με λεπίδα ακονισμένη και από τις δύο πλευρές, αλλάζει τη φορά περιστροφής μετά από κάθε ακινητοποίηση του μαχαιριού έτσι ώστε να φθείρεται ομοιόμορφα και να παραμείνει κοφτερό για περισσότερο χρόνο.

  7. Αυτόματη επιστροφή στο σταθμό φόρτισης

    Από προεπιλογή, το ρομποτικό χλοοκοπτικό ταξιδεύει πίσω στο σπίτι του στο σταθμό σύνδεσης κατά μήκος της περιμέτρου του σύρματος. Εάν απαιτείται, και ανάλογα με το ύψος της περιοχής κούρεμα, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το χλοοκοπτικό να ταξιδέψει σε αντιστάθμισμα των 0,3 έως 0,7 m στην περίμετρο σύρματος. Παρακαλούμε να λαμβάνονται υπόψη τυχόν αναγκαία πρόσθετα υλικά εγκατάστασης (π.χ .: καλωδίωση AED 600)

  8. Πίνακας ελέγχου

    Ο πίνακας ελέγχου με ενσωματωμένη και φωτεινή οθόνη χρησιμοποιείται σε όλα τα ρομποτικά χλοοκοπτικά STIHL iMow για εύκολη ρύθμιση και γρήγορη απεικόνιση πληροφοριών μηχανής. Η οθόνη υψηλής αντίθεσης σημαίνει ότι ο πίνακας ελέγχου μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί κάτω από το ηλιακό φως. Ο πίνακας είναι τοποθετημένος στο περίβλημα της χλοοκοπτικού ρομπότ.

  9. Κοπή σε επικλινή εδάφη

    Τα χλοοκοπτικά ρομπότ STIHL iMow διαθέτουν μια μονάδα δίσκου που τους επιτρέπει να κόβουν το λοφώδες έδαφος με σταθερά υψηλή ποιότητα. Το RMI 422 μπορεί να χειριστεί κλίσεις έως και 35%, ενώ οι άλλες αυτόματες χορτοκοπτικές μηχανές από τη σειρά RMI 4 μπορούν να αντεπεξέλθουν σε κλίση μέχρι 40%.

  10. Δυνατότητα εξατομικευμένων ρυθμίσεων

    Χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις του STIHL iMow, μπορούν να οριστούν μεμονωμένα χρονικά περιθώρια κατά τη διάρκεια των οποίων μπορεί να λειτουργεί το μηχάνημα για κάθε ημέρα. Μέσα σε αυτούς τους ενεργούς χρόνους, το χλοοκοπτικό ρομπότ καθορίζει αυτόματα τους καλύτερους χρόνους για να κόψει για βέλτιστο αποτέλεσμα. Εάν πρέπει να διακόψει το χλοοκοπτικό λόγω βροχής, για παράδειγμα, αυτόματα επανέρχεται αργότερα μέσα στο καθορισμένο χρονικό διάστημα. Οι ρυθμίσεις εκτελούνται μέσω του πίνακα ελέγχου.

  11. Προγραμματισμός μέσω App

    Μπορείτε να ρυθμίσετε εύκολα μια σειρά από ρυθμίσεις μέσω της iMow εφαρμογής (App). Η μηχανή λειτουργεί διαισθητικά και εύκολα χρησιμοποιώντας ένα smartphone ή tablet.

  12. Τροχοί με πέλμα έλξης

    Το iMow κινείται κατά μήκος αξιόπιστα, ακόμα και σε περιοχές με πυκνότερο γρασίδι, ανώμαλο έδαφος και ήπιες κλίσεις (έως 40%). Επιπλέον, δεν είναι μόνο τροχοί με προφίλ ομαλής λειτουργίας, αλλά επίσης και αυτοκαθαριζόμενοι.

STIHL
63010111448
Έκταση Χλοοτάπητα
έως 1700 m2
Πρόσβαση μέσω Application
Ναι
Δόσεις
ΝΑΙ
MENEI
NAI

*Τα μεταφορικά κάθε προϊόντος προστίθενται στο καλάθι μαζί με την τιμή του προϊόντος πατώντας «ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ”.

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με δύο τρόπους (ανάλογα το βάρος & τον όγκο του προϊόντος)

Courier 2-4 ημέρες
Μεταφορική (3-5 ημέρες για την ηπειρωτική Ελλάδα & 5-7 ημέρες για την νησιωτική Ελλάδα)

Σε περίπτωση μεγάλου βάρους ή όγκου η αποστολή θα γίνεται με μεταφορική εταιρία, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής.
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την αποστολή των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα σε επιλεγμένα πρακτορεία(συνήθως πρωτεύουσες νομών).

Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα μη εκτέλεσης της παραγγελίας ή τροποποίησης του κόστους μεταφορικών, σε περίπτωση ειδικών συνθηκών, όπως δυσπρόσιτες περιοχές, συνολικός μεγάλος όγκος, ή συνολικό μεγάλο βάρος παραγγελίας κ.λ.π.

Στην παραπάνω περίπτωση θα προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με σκοπό την άμεση ενημέρωση σας.

close