Αλυσοπρίονο Μπαταρίας STIHL MSA 140 C-BQ με μπαταρία AK 30 και φορτιστή AL 101
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-97,00 €

Αλυσοπρίονο Μπαταρίας STIHL MSA 140 C-BQ με μπαταρία AK 30 και φορτιστή AL 101

Ελαφρύ επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο για την περιποίηση του κτήματος και απλές χειρωνακτικές εργασίες. Απόδοση κοπής αυξημένη κατά 25 % σε σχέση με το MSA 120 C-BQ. Μαλακή λαβή, γρήγορη και άνετη αλλαγή αλυσίδας χάρη στον ταχυτεντωτήρα αλυσίδας STIHL, φρένο αλυσίδας QuickStop Super, δοχείο λαδιού με διαφανές παράθυρο, υψηλή απόδοση κοπής χάρη στην αλυσίδα 1/4"-PM3. Με μπαταρία AK 30 και φορτιστή AL 101.

370,00 € με ΦΠΑ

298,39 € χωρίς ΦΠΑ

467,00 € - 97,00 €

Πρόγραμμα Άτοκων Δόσεων-Χρηματοδότηση

  • Το πρόγραμμα 6 Άτοκων δόσεων αφορά μόνον προϊόντα αξίας από 100 έως 200 € ,με χρήση πιστωτικής κάρτας.
  • Το πρόγραμμα 12 Άτοκων δόσεων αφορά μόνον προϊόντα αξίας 200 € και πάνω,με χρήση πιστωτικής κάρτας.
  • Για παραγγελίες άνω των 500€ εφαρμόζεται επιβαρύνση 6% από 12 έως 24 δόσεις.
  • ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΩΣ 84 ΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ 500€ ΕΩΣ 40000€ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ!

Βασικός εξοπλισμός

  • Νέος ηλεκτροκινητήρας STIHL (EC)
    Οι ηλεκτροκινητήρας STIHL με ηλεκτρονικό κύκλωμα ελέγχου (EC) δεν έχει ψήκτρες, προσφέροντας μεγά- λη οικονομία ενέργειας και σχεδόν χωρίς φθορά. Χάρη στην υψηλή απόδοση του κινητήρα, η ενέργεια της μπαταρί- ας μετατρέπεται σε εντυπωσιακό έργο. Το ηλεκτρονικό κύκλωμα ελέγχου επιτηρεί διαρκώς τον κινητήρα EC, αναγνωρίζοντας τις μεταβολές που παρουσιάζονται στο φορτίο, και φροντίζει ώστε ο κινητήρας να λειτουργεί πάντοτε με τον βέλτιστο αριθμό στροφών.
  • Φορτιστής AL 101
    Φορτιστής για τη σειρά επαναφορτιζόμενων COMPACT . Με ένδειξη κατάστασης λειτουργίας ( LED), καλώδιο με ταινία Velcro, δυνατότητα τοποθέτησης στον τοίχο, αν απαιτείται.
  • Μπαταρία AK 30
    Συμπαγής μπαταρία ιόντων λιθίου για τη σειρά επαναφορτιζόμενων COMPACT, με τάση 36 V και χωρητικότητα 180 Wh ζωής. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας εξαρτάται από τον τύπο της συσκευής. Με ένδειξη της κατάστασης φόρτισης (LED) . Συμβατό με AL 101 , AL 100 , AL 300 και AL 500.
  • Αθορυβη λειτουργία
    Τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα STIHL COMPACT είναι τόσο αθόρυβα που δεν χρειάζεται να φοράτε ωτασπίδες.
  • Ταχυτεντωτήρας αλυσίδας (B)
    Ο ταχυτεντωτήρας STIHL κάνει το τέντωμα της αλυσίδας γρήγορο και εύκολο. Απλά ελευθερώστε το κάλυμμα του οδοντωτού τροχού και γυρίστε το διακόπτη για να ρυθμίσετε τη βέλτιστη ένταση. Δεν χρειάζονται εργαλεία.
  • Τοποθέτηση μπαταρίας σε 2 στάδια
    Η μπαταρία μπορεί να εισαχθεί στη συσκευή σε 2 στάδια. Στο πρώτο στάδιο ασφάλισης - ενδιάμεση θέση - η μπαταρία στερεώνεται στη συσκευή, αλλά το μηχάνημα δεν λειτουργεί. Στο δεύτερο στάδιο ασφάλισης - η θέση λειτουργίας - η μπαταρία έχει εισέλθει πλήρως και το μηχάνημα λειτουργεί κανονικά.
  • Φρένο QuickStop Super (Q)
    Το πρόσθετο σύστημα για επιπλέον ασφάλεια. Οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν το φρένο αλυσίδας απευθείας στο πίσω μέρος της λαβής. Η αλυσίδα σταματά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κάθε φορά που ο χρήστης πατήσει την πίσω λαβή, όποτε υπάρχει αρκετά ισχυρή ανάκρουση ή όταν ο μπροστινός προφυλακτήρας χεριού έχει ενεργοποιηθεί. Αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό ασφαλείας εξασφαλίζει ακόμη μεγαλύτερη προστασία του χρήστη σε όλες τις θέσεις εργασίας.
  • Καπάκι πλήρωσης χωρίς εργαλεία
    Η δεξαμενή μπορεί να γεμίσει γρήγορα και εύκολα χρησιμοποιώντας το καπάκι χωρίς εργαλεία.
  • Μαλακή λαβή ελέγχου
    Η μαλακή επένδυση στην πίσω λαβή ελέγχου εξασφαλίσει ένα ασφαλές και σίγουρο κράτημα σε οποιαδήποτε κατάσταση. Ο μοχλός ελέγχου πρέπει να απελευθερωθεί με το κουμπί κλειδώματος στο πλάι .
  • Διπλή λαβή λειτουργίας
    Η εργονομικά διαμορφωμένη λαβή και η πίσω ελέγχου λαβή με μαλακό υλικό διασφαλίζουν ασφαλή εργασία σε όλες τις θέσεις λειτουργίας.

1) Συντελεστής Κ κατά την οδηγία 2006/42/EC = 2m / s ² 2) Συντελεστής Κ κατά την οδηγία 2006/42/EC = 2.5 (dB (A)) 3) Συντελεστής Κ κατά την οδηγία 2006/42/EC = 2.5 dB (A) 4) Ο χρόνος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χρήση

STIHL
12540115850

*Τα μεταφορικά κάθε προϊόντος προστίθενται στο καλάθι μαζί με την τιμή του προϊόντος πατώντας «ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ”.

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με δύο τρόπους (ανάλογα το βάρος & τον όγκο του προϊόντος)

Courier 2-4 ημέρες
Μεταφορική (3-5 ημέρες για την ηπειρωτική Ελλάδα & 5-7 ημέρες για την νησιωτική Ελλάδα)

Σε περίπτωση μεγάλου βάρους ή όγκου η αποστολή θα γίνεται με μεταφορική εταιρία, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής.
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την αποστολή των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα σε επιλεγμένα πρακτορεία(συνήθως πρωτεύουσες νομών).

Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα μη εκτέλεσης της παραγγελίας ή τροποποίησης του κόστους μεταφορικών, σε περίπτωση ειδικών συνθηκών, όπως δυσπρόσιτες περιοχές, συνολικός μεγάλος όγκος, ή συνολικό μεγάλο βάρος παραγγελίας κ.λ.π.

Στην παραπάνω περίπτωση θα προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με σκοπό την άμεση ενημέρωση σας.

13 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:
close