TELWIN SUPERMIG 350i PACK + TROLLEY
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

TELWIN SUPERMIG 350i PACK + TROLLEY

Με ξεχωριστό τροφοδότη και 4 ράουλα, ελεγχόμενο από μικροεπεξεργαστή αερόψυκτο inverter σύρματος πολλαπλών λειτουργιών MIG- MAG/FLUX/BRAZING και TIG DC-Lift, Telwin Supermig 350i Pack + Trolley. Λόγω του ευρέως φάσματος εφαρμογών της και της μεγάλης ευελιξίας ικανότητας κόλλησης διαφόρων υλικών (διαθέτει ξεχωριστά προγράμματα για σίδηρο, ανοξείδωτο, αλουμίνιο, braze και flux) της επιτρέπει να χρησιμοποιηθεί σε ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών (βιομηχανία, μεταλλουργία, κατασκευές κ.λπ.). Η Telwin Supermig 350i Pack + Trolley είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στη βρωμιά και τη σκόνη. Στην πραγματικότητα, το σύστημα εξαερισμού περνά μέσα από μια ειδική σήραγγα που προστατεύει τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Ο καταπληκτικός συνεργειακός (Synergic) προγραμματισμός της Telwin επιτρέπει ακόμα και στον λιγότερο έμπειρο χρήστη να επιτύχει εκπληκτικά αποτελέσματα συγκόλλησης, επιλέγοντας μόνο το υλικό. Με ένα κουμπί ρυθμίζουμε το πάχος του υλικού με ακρίβεια 0,1mm (One Touch) και η μηχανή αναλαμβάνει την κόλληση: ο έξυπνος και αυτόματος έλεγχος του τόξου κόλλησης, κάθε στιγμή, διατηρεί υψηλή απόδοση κόλλησης σε όλες τις συνθήκες εργασίας, με διαφορετικά υλικά και/ή αέρια. Ο χρήστης μπορεί να παρέμβει χειροκίνητα στο μήκος του τόξου : αυτή η ρύθμιση σημαίνει ότι η ραφή της κόλλησης μπορεί να τροποποιηθεί σύμφωνα με το στυλ του συγκολλητή.

Με την τεχνολογία ATC που ενεργοποιείται αυτόματα στα ψιλά ελάσματα μπορούμε να κολλήσουμε εύκολα λεπτά μέταλλα χωρίς να τα τρυπήσουμε ή να τα παραμορφώσουμε. Ποτέ μέχρι σήμερα η αλλαγή από την μία κόλληση στην άλλη δεν ήταν τόσο γρήγορη και απλή. Η γραφική οθόνη (LCD) επιτρέπει καλύτερη ανάγνωση των παραμέτρων συγκόλλησης.

Ο εύκολα μεταφερόμενος ξεχωριστός τροφοδότης σύρματος 4 ράουλων και καλώδια μήκους 4 μέτρων (απευθείας σύνδεσης), επιτρέπει τον απομακρυσμένο έλεγχο της πηγής ρεύματος.

Η συγκόλληση ηλεκτροδίων είναι δυνατή τόσο σε λειτουργία συνεχούς (DC) όσο και σε παλμικό ρεύμα. Η παλμική λειτουργία (MMA Pulse) συνιστάται για βασικά ηλεκτρόδια και συγκόλληση θέσης και εγγυάται λιγότερο πιτσίλισμα και επανεπεξεργασία και υψηλότερη ποιότητα συγκόλλησης. Η λειτουργία GOUGING είναι διαθέσιμη με ηλεκτρόδια άνθρακα. Το μικρό βάρος και η συμπαγής κατασκευή εξασφαλίζουν επίσης εύκολη μεταφορά σε όλες τις τοποθεσίες, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

3.521,60 € με ΦΠΑ

2.840,00 € χωρίς ΦΠΑ

Πρόγραμμα Άτοκων Δόσεων-Χρηματοδότηση

  • Το πρόγραμμα 6 Άτοκων δόσεων αφορά μόνον προϊόντα αξίας από 100 έως 200 € ,με χρήση πιστωτικής κάρτας.
  • Το πρόγραμμα 12 Άτοκων δόσεων αφορά μόνον προϊόντα αξίας 200 € και πάνω,με χρήση πιστωτικής κάρτας.
  • Για παραγγελίες άνω των 500€ εφαρμόζεται επιβαρύνση 6% από 12 έως 24 δόσεις.
  • ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΩΣ 84 ΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ 500€ ΕΩΣ 40000€ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ!

Βασικά Χαρακτηριστικά:

• Μειωμένο βάρος και διαστάσεις.

• Ιδιαίτερα ανθεκτική στα τραντάγματα και τη σκόνη

• Μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας

• Οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό

Για κόλληση MIG – MAG (Σύρματος)

• SYNERGIC :Ο έξυπνος και αυτόματος έλεγχος του τόξου, κάθε στιγμή, διατηρεί υψηλή απόδοση συγκόλλησης σε όλες τις συνθήκες εργασίας, με διαφορετικά υλικά, πάχη και / ή αέρια.

• 35 προγκατεστημένα προγράμματα διαθέσιμα

• Προβολή στην LCD οθόνη της τάσης, του ρεύματος συγκόλλησης και της ταχύτητας σύρματος.

• Λειτουργεία 2T : Πατήστε τον διακόπτη της τσιμπίδας για συγκόλληση και αφήστε τον για να σταματήσει.

• Λειτουργεία 4T : Πιέστε και απελευθερώστε το διακόπτη της τσιμπίδας για να ξεκινήσετε, συγκολλήστε χωρίς να κρατάτε το διακόπτη ενεργοποιημένο και σταματήστε πατώντας και απελευθερώνοντας ξανά το διακόπτη. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν κάνετε εκτεταμένες συγκολλήσεις.

• Λειτουργεία SPOT : Συγκόλληση με την επιλογή ρύθμισης του χρόνου συγκόλλησης στο σημείο (πονταρίσματα).

• ATC : Είναι μια προηγμένη λειτουργία θερμικού ελέγχου που είναι ενεργή κατά τη συγκόλληση λεπτών υλικών (πάχους κάτω από 1.5 mm). Είναι υπεύθυνη για τη σταθεροποίηση του ηλεκτρικού τόξου και τη μείωση του μέγιστου ρεύματος συγκόλλησης. Δεδομένου ότι η ποσότητα θερμότητας που μεταφέρεται στο υλικό μειώνεται, δεν υπάρχει μεγάλος κίνδυνος παραμόρφωσης του υλικού συγκόλλησης.

• Ρυθμίσεις από τη μονάδα τροφοδοσίας καλωδίων: χειροκίνητη τροφοδοσία σύρματος, ρύθμιση της ραφής συγκόλλησης, ταχύτητα τροφοδοσίας σύρματος (λειτουργία MAN) και ισχύς συγκόλλησης (λειτουργία SYN).

• Δυνατότητα σύνδεσης ημιαυτόματων μονάδων τροφοδοσίας καλωδίων (CV).

• Κουλούρα σύρματος μέχρι 15kg

Για κόλληση MMA (Ηλεκτροδίου)

• Τρόπος λειτουργίας DC (συνεχούς ρεύματος) και παλμικού ρεύματος (MMA PULSE). Η παλμική λειτουργία εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα με βασικά ηλεκτρόδια και συγκόλληση στη θέση.

• Αrc Force (για κόλληση με ηλεκτρόδιο) : Αυτόματο καλυμπράρισμα ρεύματος κατά την διάρκεια της κόλλησης για τέλειο γαζί.

• Hot Start Ignition (για κόλληση με ηλεκτρόδιο) : Πρόσθετη ηλεκτρική ισχύ για ομαλό ξεκίνημα συγκόλλησης.

• Αnti-Stick (για κόλληση με ηλεκτρόδιο) : Σταματά το ρεύμα συγκόλλησης εάν το ηλεκτρόδιο κολλήσει στο υλικό.

• VRD (για κόλληση με ηλεκτρόδιο) : Είναι ένα σύστημα μείωσης τάσης το οποίο σας δίνει την δυνατότητα να απενεργοποιήσετε την τροφοδοσία ρεύματος εντός λίγων χιλιοστών του δευτερολέπτου μετά το τέλος της συγκόλλησης. Αυτή η λειτουργία είναι επίσης υπεύθυνη για τη μείωση της τάσης στο ηλεκτρόδιο σε ασφαλές επίπεδο, παρέχοντας ασφάλεια στον χρήστη: μπορεί να ακουμπήσει το ηλεκτρόδιο χωρίς κίνδυνο, μέχρι να ξαναρχίσουν οι εργασίες συγκόλλησης σε υγρά περιβάλλοντα (ορυχεία ή ναυπηγεία, κ.α.)

Για κόλληση TIG

• TIG – LIFT : Εκκίνηση του τόξου με επαφή. ∆εν παραμορφώνει την περιοχή κόλλησης και προκαλεί λιγότερα ηλεκτρο-ακτινοβολούμενους σπινθήρες.

• Λειτουργία Gouging με ηλεκτρόδια άνθρακα για αφαίρεση περισσευούμενου υλικού, για “σκάψιμο” του υλικού , για κοπή του υλικού.

• Θερμική προστασία, προστασία από αυξομειώσεις τάσης, υπέρταση (+15%), υπόταση (-25%), υπερφόρτωση.

• Προστασία για γεννήτριες

Πλήρης με τσιμπίδα MIG-MAG, γείωση και καρότσι μεταφοράς.

TELWIN
816903

*Τα μεταφορικά κάθε προϊόντος προστίθενται στο καλάθι μαζί με την τιμή του προϊόντος πατώντας «ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ”.

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με δύο τρόπους (ανάλογα το βάρος & τον όγκο του προϊόντος)

Courier 2-4 ημέρες
Μεταφορική (3-5 ημέρες για την ηπειρωτική Ελλάδα & 5-7 ημέρες για την νησιωτική Ελλάδα)

Σε περίπτωση μεγάλου βάρους ή όγκου η αποστολή θα γίνεται με μεταφορική εταιρία, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής.
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την αποστολή των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα σε επιλεγμένα πρακτορεία(συνήθως πρωτεύουσες νομών).

Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα μη εκτέλεσης της παραγγελίας ή τροποποίησης του κόστους μεταφορικών, σε περίπτωση ειδικών συνθηκών, όπως δυσπρόσιτες περιοχές, συνολικός μεγάλος όγκος, ή συνολικό μεγάλο βάρος παραγγελίας κ.λ.π.

Στην παραπάνω περίπτωση θα προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με σκοπό την άμεση ενημέρωση σας.

close