Για εκείνους με συλλεκτικό πάθος

STIHL φούτερ 1926
Αυτό το άνετο βαμβακερό φούτερ με αστρίφωτα μανίκια σε γκρι μελανζέ σε στιλ heritage είναι ιδανικό για κάθε ταξίδι. Το μεγάλο διακοσμητικό έμβλημα 1926 και τα μοναδικά vintage σήματα κάνουν το φούτερ αυτό απαραίτητο για όλους εκείνους που λατρεύουν το heritage στιλ.
T-Shirt Heritage
Χρώμα λαδί & μπλε, 100 % βαμβάκι, ελαστικός λαιμός, στάμπα με παλαιό λογότυπο «STIHL» στην μπροστινή πλευρά σε used-look, ετικέτα με λογότυπο «STIHL» στη ραφή του δεξιού μανικιού.
T-Shirt ICON STIHL γκρι
Μια καλαίσθητη άποψη! Αυτό το μπλουζάκι με στρογγυλή λαιμόκοψη, με μικρό υφασμένο αλυσοπρίονο στην αριστερή πλευρά του θώρακα και σχέδιο φελλού στην πλάτη, θα γίνει το αγαπημένο ρούχο ολονών. Η άνετη γραμμή και το 100 % βαμβάκι κάνουν το μπλουζάκι ένα τέλειο basic.
T-Shirt ICON STIHL χακί
Μια καλαίσθητη άποψη! Αυτό το μπλουζάκι με στρογγυλή λαιμόκοψη, με μικρό υφασμένο αλυσοπρίονο στην αριστερή πλευρά του θώρακα και σχέδιο φελλού στην πλάτη, θα γίνει το αγαπημένο ρούχο ολονών. Η άνετη γραμμή και το 100 % βαμβάκι κάνουν το μπλουζάκι ένα τέλειο basic.
Γιλέκο LEGENDARY μπλε STIHL
Αυτό το σκούρο μπλε γιλέκο από 100 % βαμβάκι, με έντονη πατιλέτα, οδηγεί κατευθείαν «back to the roots». Φοριέται τέλεια με
φανέλα ή πουκάμισο, και δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα. Οι εξωτερικές τσέπες στα πλάγια και στον θώρακα δεν είναι μόνο όμορφες αλλά και πρακτικές. Τα σήματα Vintage φροντίζουν για μια ξεχωριστή νότα.
Γκρι Φούτερ με κουκούλα ICON,
Ένα casual ρούχο για τις ήπιες μέρες. Το γκρι μας φούτερ με κουκούλα από 60 % βαμβάκι και 40 % πολυεστέρα είναι εξαιρετικά άνετο και σας κρατά ζεστό όταν αρχίζουν οι ψύχρες. Κομψές λεπτομέρειες όπως τα αστρίφωτα άκρα των μανικιών, το μικρό υφασμένο αλυσοπρίονο στην αριστερή πλευρά του θώρακα και το σχέδιο φελλού στην πλάτη δίνουν εκείνο το «κάτι».
Γυναικεία Πουκαμίσα STIHL μπλε / κόκκινο
Όχι μόνο για τις εκδρομές σας! Αυτή η καρέ πουκαμίσα σε κόκκινο/μπλε από 100 % βαμβάκι με μικρό όρθιο γιακά, τσέπη στον θώρακα και σχέδιο φελλού στην πλάτη, συνδυάζεται τέλεια με το αγαπημένο σας τζιν. Κομψές λεπτομέρειες είναι η προέκταση από denim και οι ραμμένες λεπτομέρειες από denim στα μανίκια. Λαναρισμένο προς τα πάνω, εμφανίζεται το κεντημένο αλυσοπρίονο. Θα γίνει το νέο αγαπημένο κομμάτι στην ντουλάπα σας!
Γυναικείο T-shirt fir forest STIHL
Καθημερινό κόκκινο μπλουζάκι με στρογγυλή λαιμόκοψη, με καλαίσθητη εκτύπωση tone-in-tone στον θώρακα. Το ευχάριστο μείγμα από 95 % βαμβάκι και 5 % ελαστάνη θα κάνει αυτό το μπλουζάκι ένα από τα αγαπημένα σας ρούχα.
Γυναικείο T-Shirt ICON γκρι STIHL
Χαλαρό γυναικείο basic μπλουζάκι. Αυτό το μπλουζάκι με στρογγυλή λαιμόκοψη από ευχάριστο μείγμα υλικών (95 % βαμβάκι, 5 % ελαστάνη) με σήμα αλυσοπρίονου στον θώρακα και σχέδιο φελλού στην πλάτη, ντύνει την κάθε γυναίκα.
Γυναικείο T-Shirt ICON μπλε STIHL
Χαλαρό γυναικείο basic μπλουζάκι. Αυτό το μπλουζάκι με στρογγυλή λαιμόκοψη από ευχάριστο μείγμα υλικών (95 % βαμβάκι, 5 % ελαστάνη) με σήμα αλυσοπρίονου στον θώρακα και σχέδιο φελλού στην πλάτη, ντύνει την κάθε γυναίκα.
Γυναικείο T-Shirt ICON χακί STIHL
Χαλαρό γυναικείο basic μπλουζάκι. Αυτό το μπλουζάκι με στρογγυλή λαιμόκοψη από ευχάριστο μείγμα υλικών (95 % βαμβάκι, 5 % ελαστάνη) με σήμα αλυσοπρίονου στον θώρακα και σχέδιο φελλού στην πλάτη, ντύνει την κάθε γυναίκα.
Δερμάτινα Γάντια CONTRA 59 STIHL καφέ
Αυτά τα γάντια από γνήσιο δέρμα με μανικέτια και φόδρα από 50 % μαλλί και 50 % πολυαμίδιο δίνουν μια νέα ερμηνεία στα γάντια
εργασίας της δεκαετίας του 50. Με branding και δερμάτινες αγκράφες, τα χέρια σας παραμένουν ζεστά όταν κάνει κρύο και επιπλέον έχουν και κλασάτη εμφάνιση.
Ζώνη
Χρώμα μαύρο και κόκκινο. Ζώνη: 100 % δέρμα, αγκράφα: 100 % μέταλλο. Μήκος: 120 cm, φάρδος: 4 cm, ρυθμιζόμενη, ανάγλυφος παλαιός λογότυπος STIHL, ματ βερνίκι, ανάγλυφος λογότυπος STIHL στην εσωτερική πλευρά.
Καπελάκι
Χρώμα χακί μελιέ, Εξωτερικό ύφασμα: 47% πολυεστέρας 45% μαλλί 3% πολυαμίδιο 3% πολυακρυλικό 2% βισκόζη. Επένδυση: 93% πολυεστέρας 7% βαμβάκι και λογότυπος STIHL στην εσωτερική πλευρά, ιστορικός λογότυπος STIHL σε δερμάτινο σήμα στο πίσω μέρος.
Καπελάκι HERITAGE καφέ
Καπελάκι σε στιλ trucker cap με μπροστινή πάνελ από βαμβάκι, ρύθμιση με ταινία βέλκρο και πάνελ από δίχτυ για ευχάριστο κλίμα κεφαλιού. Το μεγάλο έμβλημα με τον ιστορικό λογότυπο STIHL στη μπροστινή πλευρά τραβάει τα βλέμματα.
Καπέλο "1926"
Καπέλο "1926", χακί και κόκκινο, από 100% βαμβάκι,με καμπύλο γείσο, μπροστινή εκτύπωση με προσαρτημένο σήμα Heritage, ρυθμιζόμενο μέγεθος. Ενα μέγεθος ταιριάζει σε όλους.
Καπέλο CONTRA 59 STIHL
Για τους λάτρεις της λεπτομέρειας! Αυτό το δίχρωμο καπελάκι denim από 100 % βαμβάκι με κλιπ αναβαθμίζει κάθε εμφάνιση. Το
μεγάλο σήμα 1959 στην πίσω πλευρά, η επιγραφή «contra lightning» στη μπροστινή πλευρά και τα διακοσμητικά καρφιά με ιστορικό λογότυπο STIHL, σας χαρίζουν ένα αυθεντικό λουκ. Οι ραφές σε χρωματική αντίθεση στην πίσω πλευρά ενισχύουν το used look.
Καπέλο HERITAGE STIHL
Το καβουράκι, κλασικό καπέλο με στενό γείσο και βαθούλωμα, φοριόταν ήδη στο Hollywood τη δεκαετία του 1940. Το δικό μας είναι
από 100% βαμβάκι σε μπλε χρώμα και με σήμα STIHL Vintage στο πλάι, μαζί με θήκη.
Καπέλο STIHL CORK
Το νέο μας καπελάκι CORK αξίζει την προσοχή σας. Από μείγμα υλικών από 100 % βαμβάκι και με σχέδιο φελλού στη μπροστινή πλευρά, μαγνητίζει τα βλέμματα. Οι διακοσμητικές ραφές και το σήμα αλυσοπρίονου πάνω στο πάνελ φελλού ολοκληρώνουν τον σχεδιασμό. Ρυθμίζεται με μεταλλική αγκράφα.
Καφέ μπουφάν
Ανοιχτό καφέ μπουφάν, από 75% βαμβάκι και 25% νάιλον. Η εσωτερική επένδυση, είναι από 100% βαμβάκι, ελαφρώς βουρτσισμένη επιφάνεια με επίστρωση κεριού, μεταλλικό φερμουάρ με κορδόνι και κουμπιά, δύο θήκες με κουμπιά, με δύο εσωτερικές τσέπες, η μία με φερμουάρ..
Καφέ Σακάκι CONTRA 59
Το σακάκι CONTRA από 100% βαμβάκι με γιακά γουνάκι κάνει αναδρομή στο έτος γέννησης του αλυσοπρίονου Contra. Οι τσέπες στον θώρακα και οι πλευρικές τσέπες προσφέρουν αρκετό χώρο για όλα όσα θέλετε να πάρετε μαζί σας. Ο λογότυπος «Contra-lightning» και η φόδρα με τυπωμένο αναλυτικό σχέδιο του CONTRA μαγνητίζουν τα βλέμματα.
Μπλε καπελο ICON STIHL
Το μπλε καπελάκι ICON με κεντητό αλυσοπρίονο στη μπροστινή πλευρά είναι ένα όμορφο αξεσουάρ που ταυτόχρονα προστατεύει
από τον ήλιο. Από 50 % μαλλί και 50 % πολυεστέρα. Ρυθμίζεται με κούμπωμα snapback.
Μπλουζάκι πόλο
Χρώμα σκούρο γκρι, 100 % βαμβάκι, πατιλέτα και ελαστικός λαιμός σε μπορντό, ραφή στα μανίκια με μπλε και μπορντό ρίγες, απλικέ «STIHL FAMILY OWNED SINCE 1926» στο μανίκι, ετικέτα με λογότυπο STIHL στη ραφή του δεξιού μανικού.
Μπλουζάκι πόλο ICON γκρι
Κομψό understatement. Αυτό το μπλουζάκι πόλο, με μικρό αλυσοπρίονο στον θώρακα και σχέδιο φελλού στην πλάτη, είναι ιδανικό τόσο για τον ελεύθερο χρόνο όσο και για τη δουλειά. Χάρη στην τέλεια εφαρμογή και το ευχάριστο βαμβάκι θα γίνει σίγουρα ένα από τα αγαπημένα σας κομμάτια.
Μπλουζάκι πόλο ICON χακί
Κομψό understatement. Αυτό το μπλουζάκι πόλο, με μικρό αλυσοπρίονο στον θώρακα και σχέδιο φελλού στην πλάτη, είναι ιδανικό τόσο για τον ελεύθερο χρόνο όσο και για τη δουλειά. Χάρη στην τέλεια εφαρμογή και το ευχάριστο βαμβάκι θα γίνει σίγουρα ένα από τα αγαπημένα σας κομμάτια.
Πορτοφόλι HERITAGE
Το πορτοφόλι αυτό από βαμβάκι με απλικέ από γνήσιο δέρμα είναι το ιδανικό συμπλήρωμα της εμφάνισής σας και ολοκληρώνει τη σειρά προϊόντων Heritage μας με όμορφο και λειτουργικό τρόπο.
Πουκάμισο STIHL κόκκινο καρό
Όχι μόνο για ξυλοκόπους! Αυτό το καρέ πουκάμισο από 100% βαμβάκι, με δύο τσέπες στον θώρακα και σχέδιο φελλού στην πλάτη, συνδυάζεται τέλεια με το αγαπημένο σας τζιν. Κομψές λεπτομέρειες είναι η προέκταση από denim και οι ραμμένες λεπτομέρειες από denim στα μανίκια. Λαναρισμένο προς τα πάνω, εμφανίζεται το κεντημένο αλυσοπρίονο.
Πουλόβερ γκρι ICON
Κουμπωμένο ή ακούμπωτο, είναι δική σας επιλογή. Το καινούργιο μας πλεκτό πουλόβερ με όρθιο γιακά σε γκρι χρώμα, από 85 % βαμβάκι και 15 % μαλλί, φροντίζει για ευχάριστη ζεστασιά τα ψυχρά βράδια. Το υφασμένο αλυσοπρίονο στην αριστερή πλευρά του θώρακα, το σχέδιο φελλού στην πλάτη και η κομψή πατιλέτα με τα κουμπιά δίνουν έναν ξεχωριστό τόνο.
Σακάκι ICON, γυναικείο
Ένα καλλίγραμμο γυναικείο σακάκι που όχι μόνο σας κρατάει ζεστό, αλλά έχει και ωραία εμφάνιση. Αυτό το μαύρο σακάκι εκδρομών
από 73 % βαμβάκι και 27 % πολυαμίδιο, με μπλε φόδρα παραλλαγής με σχέδια αλυσοπριόνων και μπλε όρθιο γιακά, διαθέτει πολλές πρακτικές και λειτουργικές λεπτομέρειες. Τα καλυμμένα φερμουάρ, δύο σε κάθε πλευρά του θώρακα, η πλευρική τσέπη και η μακριά πλάτη κάνουν το σακάκι αυτό ιδανικό για κάθε εκδρομή στη φύση. Κομψές λεπτομέρειες όπως το υφασμένο αλυσοπρίονο στην αριστερή πλευρική τσέπη και το σχέδιο φελλού στην πλάτη ολοκληρώνουν τον σχεδιασμό.
Σακάκι εκδρομών «Badge» STIHL
Αυτό το καφέ σακάκι εκδρομών από 59 % βαμβάκι, 39 % πολυαμίδιο και 2% πολυεστέρα έχει τρία διαφορετικά σήματα για να το προσαρμόσετε στα προσωπικά σας γούστα – σχέδιο φελλού με αλυσοπρίονο, υφασμένο σήμα με τσεκούρι ή Contra. Οι δύο τσέπες στον θώρακα και δύο πλευρικές τσέπες χωρούν όλα όσα χρειάζεστε. Οι καλόγουστες λεπτομέρειες όπως το καλυμμένο φερμουάρ, οι επωμίδες και η μπλε φόδρα παραλλαγής με σχέδια αλυσοπριόνων κάνουν το σακάκι ένα πραγματικό must.
Σακάκι μπλε τζιν LEGENDARY STIHL
Εξαιρετικής ποιότητας βαμβάκι, κλασικό σχέδιο «LEGENDARY PERFORMANCE»: όλα τα έχει το σκούρο μπλε τζιν σακάκι μας! Οι εξωτερικές τσέπες, τα χαρακτηριστικά μεταλλικά πριτσίνια και τα σήματα Vintage 1926 τονίζουν τη μοναδική εμφάνιση
Σακάκι φλις ICON, γυναικείο
Αυτό το μπλε σακάκι φλις από 100 % πολυεστέρα χαρίζει τέλεια εμφάνιση στο μονοπάτι, και όχι μόνο. Με το υφασμένο αλυσοπρίονο στην αριστερή πλευρά του θώρακα και το σχέδιο φελλού στην πλάτη, το σακάκι αυτό δεν πρέπει να λείπει σε καμία από τις περιπέτειές σας.
Σακίδιο STIHL Weekender HERITAGE
Γεμάτη κομψές λεπτομέρειες αλλά και πρακτικά και στιβαρή, η τσάντα Weekender Heritage από 100 % καμβά με απλικέ από γνήσιο δέρμα χωράει όλα όσα χρειάζεστε στην εκδρομή με την παρέα ή στο γυμναστήριο. Εκλεκτές λεπτομέρειες όπως το σήμα vintage στη μπροστινή πλευρά δημιουργούν έναν θαυμαστό λειτουργικό σχεδιασμό heritage.
Σάκος θαλάσσης
Χρώμα μαύρο, 100 % βαμβάκι, διαστάσεις 58 x 39 cm, 36 L, ανθεκτικό καραβόπανο, κορδόνι, ρυθμιζόμενο λουρί μεταφοράς, λαβή μεταφοράς, εσωτερική θήκη με φερμουάρ, μεταλλικός γάντζος ασφαλείας στο λουρί μεταφοράς, μικρό κεντητό σήμα STIHL Heritage.
Τιράντες STIHL
Αυτές οι μοδάτες τιράντες, σε παραδοσιακό και ταυτόχρονα υπερσύγχρονο σχέδιο, κλέβουν τις εντυπώσεις τόσο με τζιν όσο και με υφασμάτινο παντελόνι.
Φούτερ ICON Χακί
Φούτερ με στρογγυλή λαιμόκοψη για όλες τις περιστάσεις. Από 88 % βαμβάκι και 12 % πολυεστέρα. Ξεχωριστή ιδιαιτερότητα: Η χνουδωτή εσωτερική όψη είναι στραμμένη προς τα έξω και δίνει στο φούτερ μια ασυνήθιστη εμφάνιση. Μικρό αλυσοπρίονο αριστερά
στον θώρακα και το σχέδιο φελλού STIHL «LEGENDARY PERFORMANCE» στην πλάτη.
Φούτερ με κουκούλα ICON STIHL
Ένα casual ρούχο για τις ήπιες μέρες. Το καφέ μας φούτερ με κουκούλα από 60 % βαμβάκι και 40 % πολυεστέρα είναι εξαιρετικά άνετο και σας κρατά ζεστό. Το υφασμένο αλυσοπρίονο αριστερά στον θώρακα και το σχέδιο φελλού STIHL LEGENDARY PERFORMANCE στην πλάτη δίνουν έναν μοδάτο τόνο.