Βενζινοκίνητος τεμαχιστής STIHL GH 370 S
Δυνατός βενζινοκίνητος τεμαχιστής για μεγάλο όγκο επεξεργασίας πιο χοντρών κλαδιών. Χωρίς ανάγκη για ηλεκτρική σύνδεση. Με μηχανισμό μαχαιριών τύπου σάντουιτς και ισχυρό βενζινοκινητήρα, ο τεμαχιστής ξύλου μπορεί να αντιμετωπίσει κλαδιά πάχους έως και 45 mm. Ακόμη και τα κλαδιά με πλευρικούς βλαστούς είναι εύκολο να τεμαχιστούν στον τεμαχιστή μέσω του μεγάλου κεκλιμένου αγωγού τροφοδοσίας. Το GH 370 S λειτουργεί ανεξάρτητα από την τροφοδοσία ρεύματος και είναι επομένως ιδανικό για εργασία σε εκτεταμένα ή απομακρυσμένα οικόπεδα. Είναι επίσης εύκολο στην μεταφορά.
Βενζινοκίνητος τεμαχιστής STIHL GH 460 C
Δυνατός βενζινοκίνητος τεμαχιστής για μεγάλο όγκο επεξεργασίας χοντρών κλαδιών και μαλακού υλικού. Χωρίς ανάγκη για ηλεκτρική σύνδεση. Ιδανικό για ιδιαίτερα μεγάλες ποσότητες κομμένου υλικού. Με σύστημα 2 θαλάμων, μηχανισμό μαχαιριών τύπου σάντουιτς και διακόπτη ασφαλείας One Click/One Turn.
Δοχείο κομμένου υλικού AHB 050
Δοχείο κομμένου υλικού 50 l, ανεξάρτητο, κατάλληλο για όλους τους τεμαχιστές εκτός των μοντέλων GHE 420, GHE 450 και GH 460 C. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μεταφέρει ακόμα πιο μεγάλες ποσότητες τεμαχισμένου υλικού με ευκολία.
Ηλεκτρικός τεμαχιστής STIHL GHE 105
Συμπαγής ηλεκτρικός τεμαχιστής με αποδοτικό ηλεκτρικό κινητήρα για περιστασιακές εργασίες κοπής μεσαίου πάχους κλαδιών και μαλακού υλικού. Η μονάδα κοπής μπορεί να αποκόψει αποτελεσματικά κλαδιά διαμέτρου μέχρι 35 mm. Με ηλεκτρική σύνδεση και άνοιγμα σε σχήμα τριφυλλιού, ο STIHL GHE 105 μεταμορφώνει επίσης μαλακό υλικό όπως τα λουλούδια ή το φύλλωμα σε ένα πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά μίγμα που μπορεί εύκολα να κομποστοποιηθεί. Μετά τη χρήση, ο τεμαχιστής κήπων μπορεί εύκολα να μεταφερθεί στη θέση αποθήκευσης χάρη στους τροχούς μεταφοράς και το χαμηλό βάρος του.
Ηλεκτρικός τεμαχιστής STIHL GHE 150
Συμπαγής ηλεκτρικός τεμαχιστής με δυνατό ηλεκτρικό κινητήρα για περιστασιακές εργασίες κοπής μεσαίου πάχους κλαδιών. Με ηλεκτρική σύνδεση, μηχανισμό μαχαιριών τύπου σάντουιτς και άνοιγμα σε σχήμα τριφυλλιού. Προσφέρει πλεονεκτήματα όταν τροφοδοτείται με κομμάτια δέντρων με ευρεία κλαδιά ή ξυλώδεις φρακτες. Χάρη στους τροχούς μεταφοράς, ο ηλεκτρικός τεμαχιστής μπορεί εύκολα να μετακινηθεί σε προστατευμένο χώρο αποθήκευσης μετά την ολοκλήρωση της εργασίας. Όταν τελειώσετε την κηπουρική, ο STIHL GHE 150 μπορεί να τακτοποιήσει τον κήπο σας σε ελάχιστο χρόνο και να δημιουργήσει υλικό ιδανικό για υψηλής ποιότητας λίπασμα.
Ηλεκτρικός τεμαχιστής STIHL GHE 250
Ηλεκτρικός τεμαχιστής με ισχυρό ηλεκτρικό κινητήρα για τακτικές εργασίες κοπής μεσαίου πάχους κλαδιών και μαλακού υλικού. Ιδανικό για μεγαλύτερες ποσότητες κομμένου υλικού. Με ηλεκτρική σύνδεση και μηχανισμό μαχαιριών τύπου σάντουιτς. Ο ηλεκτρικός τεμαχιστής STIHL GHE 250 μπορεί να μετακινηθεί εύκολα μεταξύ του τόπου χρήσης και της θέσης αποθήκευσης.
Ηλεκτρικός τεμαχιστής STIHL GHE 355
Ο ηλεκτρικός τεμαχιστής STIHL GHE 355 είναι ειδικά διαμορφωμένος τόσο για κανονικές ποσότητες όσο και για μεγαλύτερες ποσότητες υλικού τεμαχισμού. Ο μηχανισμός μαχαιριών τύπου σάντουιτς απομακρύνει εξίσου τα μεσαίου μεγέθους κλαδιά διαμέτρου μέχρι 35 mm καθώς και τα πιο μαλακά υλικά. Ο μηχανισμός αναστροφής BRS (Bladerotation-Reverse-System) σας επιτρέπει να αντιστρέψετε με το χέρι την κατεύθυνση περιστροφής των λεπίδων τεμαχισμού. Αυτό σημαίνει ότι ένας διαφορετικός τύπος λεπίδας χρησιμοποιείται ανάλογα με τα υλικά που θέλετε να κόψετε.
Ηλεκτρικός τεμαχιστής STIHL GHE 375
Ηλεκτρικός τεμαχιστής με ισχυρό ηλεκτρικό κινητήρα για τακτικές εργασίες κοπής μεσαίου πάχους κλαδιών, με διάμετρο μέχρι 40 mm, και μαλακού υλικού. Ιδανικό για μεγαλύτερες ποσότητες κομμένου υλικού. Με ηλεκτρική σύνδεση, μηχανισμό μαχαιριών τύπου σάντουιτς και τεχνολογία αναστροφής. Ρυθμίστε τις λεπίδες τεμαχισμού προς την κατεύθυνση της κοπής κατά τη φορά των δεικτών του ρολογιού, για να αποκόψετε πιο μαλακά υλικά. Επιλέξτε την ρύθμιση αριστερόστροφα για σκληρότερα υλικά, όπου η μονάδα αποκόπτει το υλικό σε μικρά κομμάτια. Ο ελαφρύς τεμαχιστής κήπων GHE 375 έχει έναν άξονα τροχού για εύκολη μεταφορά, ακόμη και σε ανώμαλο έδαφος.
Ηλεκτρικός τεμαχιστής STIHL GHE 420
Ηλεκτρικός τεμαχιστής με ισχυρό ηλεκτρικό κινητήρα για τακτικές εργασίες κοπής πιο χοντρών κλαδιών και μαλακού υλικού. Ιδανικό για μεγάλες ποσότητες κομμένου υλικού. Με ηλεκτρική σύνδεση, σύστημα 2 θαλάμων, μηχανισμό μαχαιριών τύπου σάντουιτς και διακόπτη ασφαλείας One Click/One Turn.
Ηλεκτρικός τεμαχιστής STIHL GHE 450
Ηλεκτρικός τεμαχιστής με ισχυρό ηλεκτρικό κινητήρα για τακτικές εργασίες κοπής πιο χοντρών κλαδιών και μαλακού υλικού. Ιδανικό για μεγάλες ποσότητες κομμένου υλικού. Με ηλεκτρική σύνδεση, σύστημα 2 θαλάμων, μηχανισμό μαχαιριών τύπου σάντουιτς και διακόπτη ασφαλείας One Click/One Turn.
Λοξή χοάνη ATZ 150
Λοξή χοάνη χρησιμοποιείται για τη μετατροπή ενός τεμαχίου τεμαχισμού κήπου STIHL έτσι ώστε να μπορεί να τεμαχίζει αποτελεσματικότερα το παχύτερο υλικό. Συμπεριλαμβάνει σύστημα κοπής Multi-Cut 150, για GHE 250.
Σιλό χώνευσης Aeroquick 690
Ενεργό σύστημα αερισμού με ενσωματωμένους αεραγωγούς.
Σταθερό, ανθεκτικό στη διάβρωση. Εξαιρετικά μεγάλο καπάκι με προστασία από τον άνεμο. Κωνική μορφή για καλύτερη αποσύνθεση (γρήγορη μείωση του όγκου). Μεγάλες καταπακτές για την εξαγωγή του υλικού και από τις δύο πλευρές. Φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας ανακυκλώσιμο πλαστικό, ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία.
Μεγάλες καταπακτές για την εξαγωγή του υλικού και από τις δύο πλευρές
Φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας ανακυκλώσιμο πλαστικό, ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία.
Χωρητικότητα: περίπου 700lt
Μέγεθος: 94x94x109 cm
Σιλό χώνευσης Bio 400
Κατασκευασμένο από ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες ανακυκλωμένο πλαστικό. Η δομή του υλικού φέρει πολύ πυκνή μόνωση και μπορεί να αποθηκεύει την θερμότητα. Διαθέτει διαιρούμενο καπάκι. Εύκολη συναρμολόγηση
Χωρητικότητα: 400 λίτρα, Μέγεθος: 74x74x84 εκ
Σιλό χώνευσης Bio 600
Κατασκευασμένο από ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες ανακυκλωμένο πλαστικό. Η δομή του υλικού φέρει πολύ πυκνή μόνωση και μπορεί να αποθηκεύει την θερμότητα. Διαθέτει διαιρούμενο καπάκι. Εύκολη συναρμολόγηση.
Χωρητικότητα: 600 λίτρα, Μέγεθος: 77x77x100 εκ