Για τους λάτρεις της Πόλης

Jumpsuit ανδρική
Χρώμα: ανοιχτό γκρι μελανζέ 76 % βαμβάκι, 24 % πολυεστέρα, με χωνευτή τσέπη μπροστά, βουρτσισμένη φόδρα, καρό επένδυση κουκούλας σε κόκκινο και μπλε. Μέγεθος M – XL
T-shirt GROW λευκό
T-shirt GROW Αεράτο, φαρδύ κόψιμο, με λάστιχο στη στρογγυλή λαιμόκοψη, τσέπη στο στήθος με επιγραφή «LET IT GROW» και φτιαγμένο από 100 % βαμβάκι. Έτσι είναι τα «must» για τους άντρες!
T-shirt GROW μαύρο
T-shirt GROW Αεράτο, φαρδύ κόψιμο, με λάστιχο στη στρογγυλή λαιμόκοψη, τσέπη στο στήθος με επιγραφή «LET IT GROW» και φτιαγμένο από 100 % βαμβάκι. Έτσι είναι τα «must» για τους άντρες!
Αθλητικό σακίδιο γκρι ICON
Άλλοι το λένε αθλητικό σακίδιο, άλλοι καθημερινό. Εμείς το λέμε απλά ένα πρακτικό σακίδιο από πολυεστέρα με κουλ σχεδιασμό, που μεταφέρεται στον ώμο ή την πλάτη και σίγουρα δεν πρόκειται ποτέ να το ξεχάσετε.
Γυναικεία Πάρκα ICON
Το υδραπωθητικό υλικό αυτού του γυναικείου πάρκα έχει λίγο πιο μακρύ κόψιμο. Και εδώ, η μελετημένη αλλά εξαιρετικά κομψή φόδρα με διχτυωτό ύφασμα στην περιοχή των ώμων και του θώρακα, εκτός από εντυπωσιακή εμφάνιση, φροντίζει και για άνετο κλίμα. Εξωτερικό στρώμα: 100 % πολυαμίδιο, φόδρα: 100 % πολυεστέρας.
Γυναικείο T-shirt GROW λευκό
Χαλαρό, κομψό και πολύπλευρο – αυτό είναι το νέο μας T-shirt σε λευκό χρώμα από 100 % βαμβάκι. Το κορδόνι στη μέση επιτρέπει
ρύθμιση, η χαλαρή στρογγυλή λαιμόκοψη δεν στενεύει και το τυπογραφικό σχέδιο «LET IT GROW» δίνει τη νότα. Διατίθεται και σε γκρι, από 90 % βαμβάκι και 10 % πολυεστέρα.
Γυναικείο Φούτερ GROW
Γυναικείο φούτερ με χαλαρό κόψιμο, από 80 % βαμβάκι και 20 % πολυεστέρα, ιδανικό για εκδρομές. Η μαύρη επιγραφή «LET IT GROW» στον θώρακα, οι μαύρες λωρίδες αντίθεσης στα μανίκια και η τσέπη καγκουρό κάνουν αυτό το φούτερ ένα αγαπημένο κομμάτι που συνδυάζεται με όλα.
Επαγωγικός φορτιστής
Φόρτιση χωρίς καλώδιο! Μπορεί να φαίνεται μαγικό, το πόσο γρήγορα φορτίζουν οι συσκευές σας με τον νέο μας επαγωγικό φορτιστή από ξύλο καρυδιάς με πιστοποίηση FSC. Τάση φόρτισης: 2A για γρήγορη φόρτιση. Με μεγάλη εγχάραξη στην ξύλινη επιφάνεια. Ελέγξτε αν η συσκευή σας είναι κατάλληλη για επαγωγική φόρτιση.
Καπελάκι ICON Gold
Ένα από τα κορυφαία κομμάτια μας είναι το νέο μας καπελάκι με χρυσό αλυσοπρίονο στη μπροστινή πλευρά πάνω σε φόντο
φελλού. Το ατού του, είναι το μείγμα υλικών από 100 % βαμβάκι και φελλό.
Καπέλο ICON μαύρο
Άνετο καπελάκι με πέντε πάνελ από μαύρο denim, 100 % βαμβάκι. Κεντητό αλυσοπρίονο στο μπροστινό μέρος, ελαστικό λουρί ρύθμισης ή, με λίγα λόγια: Σας κάνει, σας πάει και σας δροσίζει.
Πάρκα ανδρική ICON
Αντρικό πάρκα από υδραπωθητικό υλικό. Μελετημένη φόδρα με διχτυωτό ύφασμα στους ώμους και στην περιοχή του θώρακα, μανικέτια σε πορτοκαλί, με λίγα λόγια: Ένα στιβαρό ρούχο για το φθινόπωρο και την άνοιξη. Λειτουργικό και αξιόπιστο.
Εξωτερικό στρώμα: 100 % πολυαμίδιο, φόδρα: 100 % πολυεστέρας.
Πετσέτα Θαλάσσης
Ώρα για τα μπάνια μας! Μια τεράστια πετσέτα μπάνιου για την παραλία, τη σάουνα ή το μπάνιο στο σπίτι, φτιαγμένη από καθαρό βαμβάκι με μια όμορφη αίσθηση στο σώμα. Το μεγάλο λογότυπο STIHL που προσελκύει την προσοχή σε εντυπωσιακό μαύρο και πορτοκαλί χρώμα. Μέγεθος 80 x 180 cm. Υλικό: 100% βαμβάκι
Τσαντάκι μέσης ICON γκρι
Με αυτό το τσαντάκι γοφού σε γκρι μελανζέ της σειράς Urban έχετε τα χέρια σας ελεύθερα! Αυτή η στιβαρή θήκη ζώνης από πολυεστέρα έχει αρκετό χώρο για τα πιο σημαντικά σας αντικείμενα. Διαθέτει θήκη με φερμουάρ στο πίσω μέρος.
Φούτερ GROW μαύρο
Η γραμμή «LET IT GROW» συνδέει ελκυστικό τυπογραφικό σχεδιασμό με κλασικά στοιχεία ντιζάιν. Όπως εδώ, στο μαύρο χαλαρό φούτερ μας από 80 % βαμβάκι και 20 % πολυεστέρα με άσπρες λωρίδες στα μανίκια. Ένα πραγματικό «must»!
Φούτερ ICON ροζ
Χουχουλιάρικη διάθεση; Το χαλαρό «loose fit» κόψιμο με ψηλό γιακά και το μοτίβο «CHAINSAWS» προσφέρει αυτό που υπόσχεται. 100% βαμβάκι και υπέροχη αίσθηση άνεσης.