Το σύστημα Kombi

Υποκατηγορίες

KM 131 R
Για επαγγελματικές εφαρμογές που απαιτούν υψηλή απόδοση. Απλή εκκίνηση χωρίς προβλήματα και κόπο. Διακόπτης λειτουργίας στο τιμόνι που διατηρεί τον κινητήρα πάντα έτοιμο για εκκίνηση. Αυτόματο τσόκ. Η άμεση πρόσβαση στις βαλβίδες, αλλά και η εύκολη σύνδεση του μηχανήματος με το διαγνωστικό μηχάνημα της STIHL, μέσω ειδικής υποδοχής κάνουν το σέρβις του, πιο ξεκούραστο από ποτέ. 30% μεγαλύτερη δεξαμενή καυσίμου σε σχέση με τον προκάτοχο του. Μειωμένο βάρος κατά 200 γραμμάρια. Συμβατό με όλα τα εξαρτήματα Kombi
KM 56 RC-E
Ελαφρύς, εύχρηστος κινητήρας Kombi με κυκλική λαβή για όλες τις χρήσεις. Με απλουστευμένη διαδικασία εκκίνησης. Μεγαλύτερη ευκολία εκκίνησης, χάρη στο σύστημα ErgoStart (E). Εύκολο σε μεταφορά και αποθήκευση. Πρακτικός ταχυσύνδεσμος για αστραπιαία αλλαγή εργαλείου. Κατάλληλος για όλα τα εργαλεία Kombi.
KM 94 R-CE
Κινητήρας KOMBI με κυκλική λαβή, σύστημα εύκολης εκκίνησης ErgoStart, κινητήρα 2-MIX και λειτουργία μειωμένου φορτίου STIHL ECOSPEED που επιτρέπει ρύθμιση της ταχύτητας από το διακόπτη λειτουργίας. Κατάλληλος για όλα τα εργαλεία KOMBI..
KMA 135 R, χωρίς μπαταρία και φορτιστή
Στιβαρός και ισχυρός επαναφορτιζόμενος κινητήρας Kombi σε σύγχρονο σχεδιασμό με υποδοχή μπαταρίας AP. Για εργασίες σε χώρους με ευαισθησία στον θόρυβο. Πολύπλευρες δυνα- τότητες χρήσης χάρη στη μεγάλη επιλογή σε εργαλεία STIHL Kombi. Εργονομική λαβή χειρισμού με τριβάθμια προεπιλογή αριθμού στροφών και ενδεικτική λυχνία. Αδιαβάθμητη ρύθμι- ση στροφών, κυκλική λαβή, φίλτρο αέρα για μεγάλη διάρκεια ζωής. Υποδοχή για STIHL Smart Connector 2 A στο περίβλημα του μηχανήματος. Το KMA 135 R δεν μπορεί να χρησιμοποιη- θεί με χορτοκοπτικό FSB-KM.
Εργαλείο Kombi STIHL BF-KM
Φρέζα για το σύστημα STIHL Kombi. Η φρέζα τεμαχίζει εύκολα και απλά ακόμη και σκληρά ή βαριά αργιλώδη εδάφη. Το ιδανικό εργαλείο για την επανακαλλιέργεια και το χαλάρωμα εδαφών ή για φύτευση με οικονομία χώρου. Βάρος: 4,1 kg. Συνολικό μήκος: 103 cm. Συνιστάται για τους κινητήρες Kombi KM 56 R CE, KM 90 R, KM 130 R.
Εργαλείο Kombi STIHL BG-KM
Με τη δυνατή δέσμη αέρα του, αυτός ο ελαφρύς φυσητήρας καθαρίζει πλακόστρωτα και δρομάκια από πεσμένα φύλλα ή κομμένο γρασίδι.Συνιστάται για τους κινητήρες Kombi KM 56 R CE, KM 90 R, KM 130 R.
Εργαλείο Kombi STIHL FH-KM 145°
Για κοπή θάμνων κοντά στο έδαφος και για ασφαλείς εργασίες κοπής χόρτου σε στενούς χώρους και δίπλα σε χώρους κυκλοφορίας. Ρυθμίζεται σε πολλαπλές θέσεις, με ειδική θέση για εξοικονόμηση χώρου κατά την μεταφορά και την αποθήκευση.
Εργαλείο Kombi STIHL FS-KM
Εργαλείο Kombi Κεφαλή κοπής Χλοοκόπτης 2 κόψεων για το σύστημα STIHL Kombi. Για την κοπή ζιζάνιων, τσουκνίδων ή βούρλων. Βάρος: 1,2kg. Συνολικό μήκος: 94cm. Συνιστάται για τους κινητήρες Kombi KM 56 R-CE, KM 94 RC-E, KM 130 R.
Εργαλείο Kombi STIHL HL-KM 145°
Για απαιτητικές εργασίες σε ψηλούς φράχτες και κοντά στο έδαφος. Κεφαλή ρυθμιζόμενη σε διάφορες θέσεις, θέση μεταφοράς για εξοικονόμηση χώρου, μήκος κοπής 50cm, συνολικό μήκος 148 cm, βάρος 2,3 kg.
Εργαλείο Kombi STIHL KB-KM
Βούρτσα καθαρισμού για το σύστημα STIHL Kombi. Καθαρίζει επιφάνειες με αρμούς και ανώμαλα πλακόστρωτα με φυσική πέτρα από τις πολλές βρομιές και τα κολλημένα χώματα. Βάρος: 6,4 kg. Συνολικό μήκος: 125 cm. Συνιστάται για τους κινητήρες Kombi KM 56 R CE, KM 90 R, KM 130 R.
Εργαλείο Kombi STIHL KW-KM
Κύλινδρος καθαρισμού Kombi με προφυλακτήρα για το σύστημα STIHL Kombi. Για την απομάκρυνση σκουπιδιών, μπάζων, πεσμένων φύλλων, χιονιού κ.λπ. Βάρος: 7,4 kg. Συνολικό μήκος: 125 cm. Συνιστάται για τους κινητήρες Kombi KM 55 R, KM 55 RC, KM 85 R και KM 100 R. Επίσης για τα διαιρούμενα χορτοκοπτικά FS 55 RT, FS 55 RTC και FS 85 RT. Δεν επιτρέπεται για τα μοντέλα FR 85 T, KM 55, KM 55 C, FS 55 T, FS 55 TC, KM 85, KM 100, FS 85 T.
Εργαλείο Kombi STIHL RG-KM
Για αποτελεσματική και χαμηλής περιστροφής απομάκρυνση ιριδίων και γρασιδιού από μια σειρά επιφανειών όπως χαλίκι, άσφαλτος και πλακόστρωτες περιοχές. Εγκεκριμένο για KM 91 R, KM 94 R, KM 111 R, KM 131 R και KMA 130 R.