Κεφαλή κοπής με πλαστικά μαχαίρια

Κεφαλή PolyCut 3-2
Κεφαλή κοπής με 2 πλαστικές λεπίδες. Ιδανική για κοπή μεσαίο έως και ψηλό γρασίδι στον κήπο του σπιτιού και για τη διατήρηση των άκρων του γκαζόν. Το μαχαίρι μπορεί να αλλάξει γρήγορα και χωρίς εργαλεία. Η κεφαλή του χλοοκοπτικού μπορεί προαιρετικά να γεμίσει με κομμάτια μεσινέζας με διάμετρο 1,6 mm.
Κεφαλή κοπής PolyCut 28-2
Η κεφαλή κοπής STIHL PolyCut 28-2 είναι εξοπλισμένη με 2 στιβαρές πλαστικές λεπίδες, οι οποίες απαιτούν σημαντικά λιγότερη ενέργεια για το κούρεμα γρασιδιού από ένα νήμα κοπής. Περιλαμβάνονται επίσης 6 πλαστικά μαχαίρια ως αντικατάσταση Αυτό σας επιτρέπει να εργάζεστε πολύ περισσότερο με το χορτοκοπτικό μπαταρίας σας ανά φόρτιση μπαταρίας. Στα βενζινοκίνητα χορτοκοπτικά, η χρήση πλαστικών λεπίδων συμβάλει σε χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου σε σύγκριση με την εργασία κοπής με μεσινέζα.Η συσκευασία περιλαμβάνει επίσης 6 ανταλλακτικά πλαστικά μαχαίρια. Προαιρετικά, μπορείτε επίσης να εξοπλίσετε το την κεφαλή κοπής PolyCut 28-2 με μεσινέζα διαμέτρου 2,4 mm ή 2,7 mm.
Κεφαλή κοπής PolyCut 48-2
Για να μειωθεί ο θόρυβος και να αυξηθεί σημαντικά η ενεργειακή απόδοση κατά το κούρεμα πυκνού γρασιδιού με το χορτοκοπτικό, η κεφαλή κοπής PolyCut 48-2 είναι εξοπλισμένη με 2 στιβαρές πλαστικές λεπίδες αντί για μεσινέζα. Αυτό σας επιτρέπει να εργάζεστε πολύ περισσότερο με το χορτοκοπτικό μπαταρίας σας ανά φόρτιση μπαταρίας. Στα βενζινοκίνητα χορτοκοπτικά, η χρήση πλαστικών λεπίδων συμβάλει σε χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου σε σύγκριση με την εργασία κοπής με μεσινέζα.Η συσκευασία περιλαμβάνει επίσης 6 ανταλλακτικά πλαστικά μαχαίρια. Προαιρετικά, μπορείτε επίσης να εξοπλίσετε το την κεφαλή κοπής PolyCut48-2 με μεσινέζα διαμέτρου 2,4 mm ή 2,7 mm. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για εργασία κατά μήκος πεζοδρομίων ή άλλων εμποδίων.