Αλυσίδες STIHL

Αλυσίδα STIHL .325" Rapid Duro 3 (RD3)
Η πρώτη αλυσίδα καρβιδίου STIHL .325 ". Χαμηλή τάση κλωτσήματος και χαμηλές δονήσεις δόνηση. Παραμένει κοφτερή χωρίς τρόχισμα για τετραπλασιο χρονο σε σχέση με τις συνηθισμένες αλυσίδες κοπής, υχηλή απόδοση κοπής ακόμα και κάτω από ακράια καταπόνηση.
Αλυσίδα STIHL .404" Rapid Micro (RM)
Η ιδανική αλυσίδα γενικής χρήσης για τη γεωργία, τη δασοκομία και τις οικοδομές. Ιδιαίτερα καλές ιδιότητες καθοδήγησης και υψηλή απόδοση κοπής. Εύκολη στο τρόχισμα. Δεν επηρεάζεται από μικρά λάθη στο τρόχισμα.
Αλυσίδα STIHL 3/8" Picco Micro 3 (PM3)
Αλυσίδα STIHL χαμηλών δονήσεων, με την ίδια υψηλή απόδοση κοπής όπως μια κανονική αλυσίδα αλλά με πολύ μικρότερη τάση κλοτσήματος. Η αλυσίδα χαμηλού προφίλ για χρήση σε ελαφρά αλυσοπρίονα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλες τις εφαρμογές. Ιδανική για χρήση από ερασιτέχνες ή για περιστασιακή επαγγελματική χρήση. Συνιστάται ειδικά για την επαγγελματική περιποίηση δέντρων.
Αλυσίδα STIHL 3/8" Rapid Super 3 (RS3)
Αλυσίδα με εξαιρετικά μικρή τάση κλοτσήματος για όλες τις εργασίες κοπής. Χαμηλές δονήσεις. Μαλακή κοπή. Καλή συμπεριφορά στην εκκίνηση της τομής. Συνιστάται τόσο για επαγγελματίες, όσο και για περιστασιακές χρήστες.
Αλυσίδα STIHL Picco Duro (PD3), 3/8" P 1.3 mm
Αλυσίδα χαμηλού προφίλ με επίστρωση σκληρού μετάλλου. Πα- ραμένει κοφτερή χωρίς τρόχισμα, έως και δέκα φορές περισσό- τερο από τις κανονικές αλυσίδες. Εξαιρετικά στιβαρή, ανθεκτική σε υψηλά φορτία, μικρή τάση κλοτσήματος, χαμηλές δονήσεις.
Αλυσίδα STIHL Picco Micro 3 (PM3) 1/4'' P, 1.1mm
Μια αποκλειστικότητα της STIHL: Αλυσίδα 3/8"-P Picco Micro 3
(PM3), ειδικά σχεδιασμένη για χρήση σε ελαφρά και compact
αλυσοπρίονα. Χαμηλή τάση κλοτσήματος, χαμηλές δονήσεις,
υψηλή ποιότητα κοπής, μεγάλη άνεση στην εργασία. Έκδοση
1/4"-P με πολύ επίπεδη και στενή κατασκευή, μικρό βήμα αλυσί-
δας, ιδανική για τηλεσκοπικό αλυσοπρίονο και αλυσοπρίονα με
μικρή ισχύς, πάχος οδηγών 1,1 και 1,3 mm.
Αλυσίδα STIHL Picco Super (PS), 3/8" P 1.3 mm
Εκτός από την αλυσίδα 3/8"-PS3, αυτή είναι η μοναδική αλυσίδα Picco με δόντια-κοπίδια που κυκλοφορεί στην αγορά. Ιδανική για την επαγγελματική δασοκομία. Εξαιρετική συμπεριφορά κατά την εκκίνηση της τομής, χαμηλές δονήσεις, πολύ αθόρυβη λειτουργία, υψηλή απόδοση στην κανονική κοπή και με βύθιση της μύτης, πολύ καθαρή επιφάνεια τομής.
Αλυσίδα STIHL Picco Super 3 (PS3), 3/8" P 1.3 mm
Η πρώτη ολοκαίνουργια αλυσίδα 3/8 "με πλήρες προφίλ, επιτυγχάνει σημαντικά αυξημένη απόδοση κοπής.Προστασία κοπής, εξαιρετικά χαρακτηριστικά, πολύ καθαρή επιφάνεια κοπής, χαμηλή δόνηση.Η χαμηλή δύναμη τροφοδοσίας καθιστά την αλυσίδας ιδανική για επαγγελματίες.
Αλυσίδα STIHL Rapid Duro (RD3), 3/8" 1.6 mm
Ιδανική για την συντήρηση κήπων και χώρων πρασίνου. Μικρή
τάση κλοτσήματος, χαμηλές δονήσεις, παραμένει κοφτερή χωρίς τρόχισμα για δεκαπλάσιο χρόνο σε σχέση με τις συνηθισμένες αλυσίδες κοπής, υψηλή απόδοση κοπής ακόμα και
κάτω από ακραία καταπόνηση.
Αλυσίδα STIHL Rapid Duro διάσωσης (RDR), 3/8“
Ειδική αλυσίδα για χρήση σε αλυσοπρίονα διάσωσης STIHL. Τα δόντια κοπής είναι επιστρωμένα σε όλη την επιφάνειά τους με πλακίδια σκληρού μετάλλου που εξασφαλίζουν αισθητά μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Για περισσότερη σταθερότητα, οι πλάκες σκληρού μετάλλου είναι συγκολλημένες στη λεπίδα του δοντιού σε μεγάλη επιφάνεια.
Αλυσίδα STIHL Rapid HEXA
Οι αλυσίδες κοπής Hexa Hexa διακρίνονται για την ειδική μορφή των δοντιών κοπής. Χάρη στη νέα πατενταρισμένη κόψη, επιτυγχάνουν μεγαλύτερη απόδοση κοπής απ' όλες τις αλυσίδες στην γκάμα προϊόντων της STIHL. Η αλυσίδα Hexa τροχίζεται πλά στο χέρι με τη βοήθεια της εξάγωνης λίμας. Οι αλυσίδες είναι ιδανικές για την επαγγελματική δασοκομία και τη συγκομιδή ξύλου
Αλυσίδα STIHL Rapid Micro Special (RMS), 1/4" 1.3 mm
Ειδική αλυσίδα για ξυλογλυπτική και περιποίηση δέντρων. Χαμηλές δονήσεις, πολύ καλή απόδοση κοπής, δεν απαιτεί πίεση
κατά την κοπή με βύθιση της μύτης χάρη στα κοντή κορυφή
των δοντιών, επιτυγχάνει ταχύτερη κοπή με βύθιση της μύτης
από τις συνηθισμένες αλυσίδες 1/4".
Αλυσίδα STIHL Rapid Super (RS), .325" 1.6 mm
Αλυσίδα υψηλής άνεσης με χαμηλό επίπεδο δονήσεων, μαλακή κοπή και μικρή τάση κροταλίσματος, παράλληλα με εξαιρετικά υψηλή απόδοση στην κοπή και στη βύθιση. Για επαγγελματική χρήση στη δασοκομία. Η πρότασή μας για μηχανήματα με ισχύ κινητήρα άνω των 2,5 kW. Κατάλληλη και για σκληρό και παγωμένο ξύλο.
Αλυσίδα STIHL Rapid Super (RS), .404" 1.6 mm
Αλυσίδα υψηλών επιδόσεων για εξαιρετικά αποτελέσματα κοπής κατά την επαγγελματική χρήση στη δασοκομία. Η πρότασή μας για μηχανήματα με ισχύ κινητήρα άνω των 2,5 kW. Κατάλληλη και για σκληρό και παγωμένο ξύλο.
Αλυσίδα STIHL Rapid Super (RS), 3/8" 1.6 mm
Αλυσίδα υψηλών επιδόσεων τελευταίου τύπου με χαμηλές δονήσεις. Μαλακή κοπή. Μικρή τάση κροταλισμού. Καλή συμπεριφορά στην εκκίνηση της τομής. Εξαιρετικά αποτελέσματα κοπής. Για επαγγελματική χρήση στη δασοκομία. Η πρότασή μας για μηχανήματα με ισχύ κινητήρα άνω των 2,5 kW. Κατάλληλη και για σκληρό και παγωμένο ξύλο.
Αλυσίδα με διαμάντι 36 GBM
Οι τομείς διαμαντιού είναι ήδη τροχισμένοι κατά την παράδοση της αλυσίδας. Έτσι το STIHL GS 461 δίνει πλήρη απόδοση από την πρώτη κιόλας τομή, καθώς δεν χρειάζεται τρόχισμα στην πράξη. Η αλυσίδα που κατασκευάζεται από την ίδια την STIHL έχει έναν τομέα διαμαντιού σε κάθε κρίκο της αλυσίδας, για γρήγορη κοπή. Οι ειδικά διαμορφωμένοι οδηγοί της αλυσίδας εξασφαλίζουν ήρεμη ήρεμη κοπή χωρίς δονήσεις υγρή κοπή σκυροδέματος και σκληρών πετρωμάτων.