Εξαερωτήρας Χλοοτάπητα Μπαταρίας

Εξαερωτήρας Χλοοτάπητα Μπαταρίας STIHL RLA 240, Σετ με μπαταρία AK 30 και φορτιστή AL 101
Ο νέος επαναφορτιζόμενος εξαερωτήρας γκαζόν RLA 240, μέρος του συστήματος AK, είναι ιδανικός για τον εξαερισμό μικρών εκτάσεων γκαζόν με ακανόνιστο σχήμα, ανταποκρινόμενος ταυτόχρονα σε δύο λειτουργίες την εξαέρωση και την αποβρύωση.
Τα χαρακτηριστικά του όπως:
Στιβαρό περίβλημα από πολυμερές
Πλάτος εργασίας 34cm
Αναδιπλούμενη λαβή ρυθμιζόμενη σε ύψος
Μπροστινή λαβή μεταφοράς
Αδιαβάθμητος κεντρικός ρυθμιστής βάθους εργασίας από 7,5mm έως 9,5mm

καθώς επίσης και οι μικρές διαστάσεις και το χαμηλό βάρος του, κάνουν πιο εύκολες και αποτελεσματικές τις εργασίες του γκαζόν.
Διαθέτει προσαρμοζόμενο υφασμάτινο κάδο συλλογής 50 λίτρων, μονάδα εξαέρωσης με 16 σταθερά πτερύγια σε άξονα, εναλλακτικά κύλινδρο αποβρύωσης με 22 ελατήρια ανά άξονα και ασφάλεια έναντι εσφαλμένης τοποθέτησης.
Εξαερωτήρας Χλοοτάπητα Μπαταρίας STIHL RLA 240, χωρίς μπαταρία και φορτιστή
Ο επαναφορτιζόμενος εξαερωτής γκαζόν STIHL RLA 240 είναι ιδανικός για την εξάερωση και το σβάρνισμα πιο ακανόνιστων γκαζόν. Είναι εξοπλισμένος με το σύστημα μπαταρίας STIHL COMPACT και έναν αθόρυβο ηλεκτρικό κινητήρα. Το πλάτος εργασίας των 34 εκατοστών διευκολύνει την αποτελεσματική φροντίδα του γκαζόν και το βάθος εργασίας μπορεί να ρυθμιστεί μέσω της κεντρικής ρύθμισης ύψους. Για το χτένισμα του γκαζόν, οι λεπίδες καθαρισμού μπορούν να αντικατασταθούν με τον κύλινδρο αερισμού. Το STIHL RLA 240 είναι εξοπλισμένο με στιβαρό περίβλημα πολυμερούς, ενσωματωμένες λαβές μεταφοράς και τροχούς εύκολης λειτουργίας. Ο χορτοσυλλέκτης 50 λίτρων είναι κατασκευασμένος από ύφασμα με χαλύβδινο πλαίσιο με λαβή μεταφοράς, στιβαρή στερέωση και καλή ισορροπία. Το πτυσσόμενο τιμόνι εξοικονομεί χώρο κατά τη μεταφορά ή την αποθήκευση.