Επαγγελματικές ηλεκτρικές σκούπες στερεών Nilfisk

Ευρεία γκάμα από επαγγελματικές απορροφητικές σκούπες, παρέχοντας στους επαγγελματίες καθαρισμού τη σωστή λύση για κάθε εργασία!

-406,56 €
Επαγγελματική Ηλεκτρική σκούπα στερεών Nilfisk GD 5 BATTERY
Έως 24 Δόσεις! | Επαγγελματική Ηλεκτρική σκούπα στερεών Nilfisk GD 5 BATTERYΗ ηλεκτρική σκούπα Nilfisk GD 5 μπαταρίας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για την ταχύτερη διεκπεραίωση της εργασίας - αφήνοντας πίσω σας την ανάγκη για καλώδια και πρίζες.Ο σχεδιασμός σακιδίων θα σας επιτρέψει να εργαστείτε με ευκολία! Όντας συμπαγής και κινητός, η μπαταρία Nilfisk GD 5 θα αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τη σκόνη σε εγκαταστάσεις με περιορισμένο χώρο ανάμεσα σε καθίσματα, τραπέζια και ράφια. Το μηχάνημα αποτελεί την ιδανική επιλογή για καφετέριες, εστιατόρια, καταστήματα, κινηματογράφους, αίθουσες συνεδριάσεων, καθώς και μεταφορά.
1.661,16 €
2.067,72 €
-18%
Επαγγελματική Ηλεκτρική σκούπα στερεών Nilfisk GM80P
Έως 24 Δόσεις! | Επαγγελματική Ηλεκτρική σκούπα στερεών Nilfisk GM80PGM 80P ​​LC 220-240V 50 / 60HZ ΕΕ
Ελαφριές και βαριές επιδόσεις

Ελαφρύ και φορητό, το Nilfisk GM 80P ​​είναι το σύμβολο της ποιότητας Nilfisk και παρέχει ανθεκτικότητα, υψηλή απόδοση και αποτελεσματικό καθαρισμό - απαιτείται από τους επαγγελματίες του ελέγχου σκόνης.
Το ανθεκτικό αλουμινένιο δοχείο σημαίνει ότι η ηλεκτρική σκούπα είναι σχεδόν ανεξέλεγκτη και ως εκ τούτου είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για καθαρό και βαρέα καθαρισμό.
Τοποθετημένο σε ένα ισχυρό ατσάλινο φορείο με μεγάλους τροχούς από καουτσούκ, το μηχάνημα είναι εύκολο στη χειραγώγηση. Ιδανικό για π.χ. γραμμές παραγωγής, χημικές / φαρμακευτικές βιομηχανίες, νοσοκομεία και γραφεία.
Το GM 80P ​​είναι ένα ευέλικτο μηχάνημα με υψηλή ισχύ αναρρόφησης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για καθαρισμό βιομηχανίας όσο και για ενσωμάτωση σε εγκαταστάσεις παραγωγής. Το μοναδικό σύστημα πολλαπλών σταδίων φιλτραρίσματος επιτρέπει την προσαρμογή σε ειδικές εφαρμογές όπου απαιτείται υψηλό επίπεδο φιλτραρίσματος και χαμηλές εκπομπές. Επιλέξτε ανάμεσα σε δύο τύπους σάκων σκόνης (fleece ή χαρτί), τέσσερα διαφορετικά φίλτρα πλεκτών σάκων (Polyester, Cotton, PTFE ή Nomex) και ειδικά φίλτρα εξαγωγής με κλασμάτωση HEPA ή ULPA. Η GM 80P ​​μπορεί να χειριστεί κάθε εργασία βαρέως καθαρισμού και έχει γίνει εικονίδιο ηλεκτρικής σκούπας σε ποικίλες βιομηχανίες.
 

Λειτουργία χαμηλού θορύβου
Πλένεται φίλτρο από πολυεστέρα ή βαμβακερό υλικό
PTFE (μη κολλήσει) και Nomex (ανθεκτικό στη θερμότητα) φίλτρο προαιρετικό
Δεξαμενή χωρητικότητας 9 λίτρων
Ελαφριά κατασκευή αλουμινίου - κατασκευασμένη για χρόνια καθαρισμού βαρέως τύπου
Μοναδικό διάλυμα διπλού φίλτρου με φίλτρα εξαγωγής HEPA ή ULPA 
Άχρηστη λειτουργία χωρίς σακούλες
L-πιστοποίηση κλάσης σκόνης 


643,51 €
784,77 €
-88,88 €
Επαγγελματική Ηλεκτρική σκούπα στερεών Nilfisk VP 600 HEPA BASIC
Η ηλεκτρική σκούπα Nilfisk VP600 σας προσφέρει επιλογές από  ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών και τη δυνατότητα να βρείτε ακριβώς την παραλλαγή που ταιριάζει στη συγκεκριμένη εργασία καθαρισμού σας . Επιλέξτε το είδος του καλωδίου που σας ταιριάζει και απολαύστε το φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό, με την έξυπνη θέση φύλαξης εξαρτημάτων για μεγαλύτερη εργονομία. 
362,43 €
451,31 €
-50,80 €
Επαγγελματική Ηλεκτρική σκούπα στερεών Nilfisk VP100
Η VP100 σας προσφέρει μια απλή λύση καθαρισμού.Η VP100 είναι πλήρως συμβατή με την γκάμα αξεσουάρ που προσφέρονται με το υπόλοιπο portfolio των επαγγελματικών απορροφητικών σκούπων στερεών Nilfisk.Έξυπνο διακόπτη on / offΑποθήκευση ηλ. καλωδίουΧώρος αποθήκευσης εξαρτημάτωνΕύκολη αντικατάσταση φιλτροσακων
143,38 €
194,18 €
-18%
Επαγγελματική Ηλεκτρική σκούπα στερεών Nilfisk VP300 HEPA BASIC
Για να διασφαλίσουμε πως θα ταιριάξει απόλυτα στην εφαρμογή που επιθυμείτε, η VP300 διατίθεται σε ποικιλία εκδόσεων και παραλλαγών. Για ένα ενεργειακά αποδοτικό καθαρισμό η έκδοση VP300 eco παρέχει εξαιρετική απόδοση καθαρισμού και ένα πολύ χαμηλό επίπεδο θορύβου καθιστώντας την κατάλληλη για εργασίες κατά τη διάρκεια της ημέρας.Η σειρά Nilfisk VP300 είναι μία βασική, καλοσχεδιασμένη και ανθεκτική ηλεκτρική σκούπα που μπορείτε να εμπιστευθείτε για τις καθημερινές σας εργασίες. Είναι ιδανική για τον καθαρισμό γραφείων, ξενοδοχείων, καταστημάτων και για παρόμοιες εφαρμογές καθαρισμού. Η σειρά Nilfisk VP300 διαθέτει υψηλότατο επίπεδο φίλτρωσης με το φίλτρο HEPA H13 που διατίθεται ως στάνταρντ σε όλες τις εκδόσεις. Το HEPA H13 βοηθάει στην διατήρηση υψηλής ποιότητας αέρα στο  περιβάλλον καθαρισμού.
208,65 €
254,45 €
-84,00 €
Επαγγελματική Ηλεκτρική σκούπα στερεών Nilfisk VP300 HEPA EU2
Για να διασφαλίσουμε πως θα ταιριάξει απόλυτα στην εφαρμογή που επιθυμείτε, η VP300 διατίθεται σε ποικιλία εκδόσεων και παραλλαγών. Για ένα ενεργειακά αποδοτικό καθαρισμό η έκδοση VP300 eco παρέχει εξαιρετική απόδοση καθαρισμού και ένα πολύ χαμηλό επίπεδο θορύβου καθιστώντας την κατάλληλη για εργασίες κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Η σειρά Nilfisk VP300 είναι μία βασική, καλοσχεδιασμένη και ανθεκτική ηλεκτρική σκούπα που μπορείτε να εμπιστευθείτε για τις καθημερινές σας εργασίες. Είναι ιδανική για τον καθαρισμό γραφείων, ξενοδοχείων, καταστημάτων και για παρόμοιες εφαρμογές καθαρισμού. Η σειρά Nilfisk VP300 διαθέτει υψηλότατο επίπεδο φίλτρωσης με το φίλτρο HEPA H13 που διατίθεται ως στάνταρντ σε όλες τις εκδόσεις. Το HEPA H13 βοηθάει στην διατήρηση υψηλής ποιότητας αέρα στο  περιβάλλον καθαρισμού.
204,00 €
288,00 €
-119,08 €
Επαγγελματική Ηλεκτρική σκούπα στερεών Nilfisk VU500
NILFISK VU500  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ 810WΕπαγγελματική απορροφητική σκούπα όρθιου τύπου - VU500 σας προσφέρει εξαιρετική απόδοση καθαρισμού!- Άγκιστρο εύκολης αποθήκευσης Ηλ.Καλωδιου τροφοδοσίας- Αποσπώμενο Ηλ. καλώδιο τροφοδοσίας- Στάνταρ πιστοποιημένο φίλτρο HEPA H13- Αφαίρεση βούρτσας χωρίς την χρήση εργαλείων- Ανθεκτικό προστατευτικό κάλυμμα– Προφυλακτήρας βούρτσας που δεν αφήνει σημάδια- Εργονομική λαβή για την ανύψωση
472,85 €
591,93 €