Παρελκόμενα για χλοοκοπτικά

AL 301-4, Πολυφορτιστής
230 V. Πολυφορτιστής για τη διαδοχική φόρτιση έως τεσσάρων μπαταριών AP ή AR L, με καλώδιο σύνδεσης AR L και προσαρμογέα AP. Ο πολυφορτιστής μπορεί να στερεωθεί στον τοίχο ή στο ράφι, αλλά και να εγκατασταθεί σε όχημα. Τροφοδοτείται από εξωτερικό δίκτυο ρεύματος. Με ένδειξη κατάστασης λειτουργίας και ενεργό ψύξη μπαταρίας. Το καλώδιο σύνδεσης AR L και ο προσαρμογέας AP για τη φόρτιση των επινώτιων μπαταριών AR L δεν περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό
AR 2000 L μπαταρία πλάτης ιόντων λιθίου
Οι μπαταρίες πλάτης ιόντων λιθίου με υψηλή ενεργειακή χωρητικότητα για μεγάλους χρόνους λειτουργίας, σύνδεση USB και πομποδέκτη Bluetooth® για τη σύνδεση με το STIHL connected. Στιβαρό περίβλημα με ενσωματωμένη λαβή μεταφοράς και ένδειξη κατάστασης φόρτισης (έξι λυχνίες LED). Μπορεί να συνδεθεί απευθείας με το RMA 765 V. Σε συνδυασμό με το
σύστημα μεταφοράς AR L και το καλώδιο σύνδεσης AR L,
κατάλληλη για μηχανήματα με υποδοχή καλωδίου και, σε συνδυασμό με τον προσαρμογέα AP, για μηχανήματα με υποδοχή
μπαταρίας. Δυνατότητα χρήσης στη βροχή.
AR 3000 L μπαταρία πλάτης ιόντων λιθίου
Οι μπαταρίες πλάτης ιόντων λιθίου με υψηλή ενεργειακή χωρητικότητα για μεγάλους χρόνους λειτουργίας, σύνδεση USB και πομποδέκτη Bluetooth® για τη σύνδεση με το STIHL connected. Στιβαρό περίβλημα με ενσωματωμένη λαβή μεταφοράς και ένδειξη κατάστασης φόρτισης (έξι λυχνίες LED). Μπορεί να συνδεθεί απευθείας με το RMA 765 V. Σε συνδυασμό με το
σύστημα μεταφοράς AR L και το καλώδιο σύνδεσης AR L,
κατάλληλη για μηχανήματα με υποδοχή καλωδίου και, σε συνδυασμό με τον προσαρμογέα AP, για μηχανήματα με υποδοχή
μπαταρίας. Δυνατότητα χρήσης στη βροχή.
Ζώνη μεταφορά μπαταριών με αορτήρα
Ανθεκτική και εργονομικά σχεδιασμένη ζώνη με άνετο ιμάντα για κατανομή βάρους σε ισχία και ώμους. Προσφέρει μειωμένο συνολικό βάρος στο χέρι του χρήστη, καθώς η μπαταρία στη θήκη AP με καλώδιο σύνδεσης φοριέται στη ζώνη.
Θήκη ζώνης για το GTA 26
Επιτρέπει στο GTA 26 να μεταφέρεται στη ζώνη και γρήγορη πρόσβαση στην εργασία.
Ο μεταβλητός ιμάντας ποδιών στερεώνει τη θήκη στο μηρό και εξασφαλίζει μεγαλύτερη άνεση.
Ο ενισχυμένος οπίσθιος τοίχος προσφέρει υψηλό επίπεδο προστασίας κατά τη σύνδεση.
Ο πρόσθετος ιμάντας κρατά το GTA 26 σταθερά στη θήκη.
Ισχυρή μπαταρία AP 100
Συμβατή με το σύστημα επαναφορτιζόμενων μηχανημάτων PRO της STIHL. Πολύ ισχυρή μπαταρία ιόντων λιθίου με ένδειξη κατάστασης φόρτισης (τέσσερις λυχνίες LED). Ενέργεια μπαταρίας 94 Wh ,
0,9 kg
Ισχυρή μπαταρία AP 200
Συμβατή με το σύστημα επαναφορτιζόμενων μηχανημάτων PRO της STIHL. Πολύ ισχυρή μπαταρία ιόντων λιθίου με ένδειξη κατάστασης φόρτισης (τέσσερις λυχνίες LED). Ενέργεια μπαταρίας 187 Wh, 1,3 kg
Ισχυρή μπαταρία AP 300
Συμβατή με το σύστημα επαναφορτιζόμενων μηχανημάτων PRO της STIHL. Πολύ ισχυρή μπαταρία ιόντων λιθίου με ένδειξη κατάστασης φόρτισης (τέσσερις λυχνίες LED). Ενέργεια μπαταρίας 227 Wh,
1,7 kg
Ισχυρή μπαταρία AP 300 S
Συμβατή με το σύστημα επαναφορτιζόμενων μηχανημάτων PRO της STIHL. Πολύ ισχυρή μπαταρία ιόντων λιθίου με ένδειξη κατάστασης φόρτισης (τέσσερις λυχνίες LED). Ενέργεια μπαταρίας 281 Wh ,
1,8 kg
Ισχυρή μπαταρία AP 500 S
Το σύστημα STIHL AP σας υποστηρίζει στις καθημερινές σας εργασίες στη φροντίδα του κήπου, του τοπίου και των δέντρων. Οι αντίστοιχες μπαταρίες ιόντων λιθίου AP σας βοηθούν να χρησιμοποιείτε επαναφορτιζόμενα μηχανήματα STIHL ακόμη και για απαιτητική εργασία. Με τέσσερις λυχνίες LED,ενημερώνεστε πάντα για την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας. Χάρη στη νέα τεχνολογία Power Laminate, η μπαταρία STIHL AP 500 S σας προσφέρει διπλάσιο αριθμό πιθανών κύκλων φόρτισης σε σύγκριση με τις προηγούμενες μπαταρίες STIHL. Η ισχύς εξόδου αυξήθηκε επίσης περαιτέρω σε σύγκριση με το AP 300 S από την STIHL. Επιπλέον, η μπαταρία STIHL AP 500 S μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα μηχανήματα της σειράς AP. Μπορείτε να επαναφορτίσετε το STIHL AP 500 S με ονομαστική τάση 36 V με τους ταχυφορτιστές STIHL AL 301 και STIHL AL 500 ή τον τυπικό φορτιστή μπαταρίας STIHL AL 101. Όλα τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα STIHL στο σύστημα AP έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες χρήστες και για καθημερινή χρήση ακόμη και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Ισχυρή μπαταρία πλάτης AR 3000
Φορητή μπαταρία ιόντων λιθίου με 1148 Wh. Στιβαρό περίβλημα με ενσωματωμένη λαβή μεταφοράς. Άνετη και εργονομική ζώνη Ένδειξη κατάστασης φόρτισης με LED. Καλώδιο σύνδεσης με βύσμα και προσαρμογέα. Για όλοήμερη εργασία Κατάλληλη και για εργασία με βροχή.
Κουτί L για μπαταρίες AP ή AR
Για την άνετη μεταφορά της μπαταρίας AR και ενός φορτιστή, ή περισσότερων AP μπαταριών και ενός φορτιστή. Το κουτί της μπαταρίας STIHL είναι επίσης συμβατό μετα συστήματα Sortimo L-Boxxes και Sortimo Globelyst για μεταφορά εντός του οχήματος.
Κουτί Μπαταρίας Μ με αντιολισθητικό υλικό για μπαταρίες AP
Για εξοικονόμηση χώρου και εύκολη μεταφορά μπαταριών και φορτιστή. Συμβατό με συστήματα οχημάτων Sortimo L-BOXXes και Sortimo Globelyst. Με αντιολισθητικό πάτο για αξεσουάρ, π.χ. Β. Μπαταρίες AP και φορτιστές AL.
Μπαταρία AK 20
Συμπαγής μπαταρία ιόντων λιθίου για το ασύρματο σύστημα τροφοδοσίας COMPACT με τάση 36 V και χωρητικότητα 144 Wh. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας εξαρτάται από τον τύπο της συσκευής. Με ένδειξη στάθμης φόρτισης (LED). Συμβατή με φορτιστές AL 101, AL 100, AL 300 και AL 500.
Μπαταρία AK 30

Το επαναφορτιζόμενο σύστημα AK STIHL συνδυάζει ευελιξία και ποιότητα για όλες τις εργασίες στον κήπο. Μπορείτε να επιλέξετε ακριβώς την κατάλληλη μπαταρία ιόντων λιθίου AK για το εργαλείο σας STIHL που ταιριάζει καλύτερα στη δουλειά σας. Η ένδειξη επιπέδου φόρτισης LED σας δείχνει πάντα πότε και για πόσο καιρό η μπαταρία είναι έτοιμη για χρήση.


Οι ελαφριές μπαταρίες ιόντων λιθίου με ονομαστική τάση 36 V δεν είναι μόνο ιδιαίτερα πολύχρηστες, και επίμονες, αλλά και εξαιρετικά ανθεκτικές. Έτσι, οι απαιτητικές εργασίες στον κήπο είναι εύκολες για εσάς. Μπορείτε να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες STIHL AK με τον κανονικό φορτιστή μπαταριών STIHL AL 101 ή επιλέγοντας έναν ταχύ φορτιστή μπαταριών STIHL AL.


. Οι μπαταρίες AK διατίθενται με διαφορετικά ενεργειακά περιεχόμενα:

AK 10 με ενέργεια μπαταρίας 72 Wh, βάρος 0,8 kgAK 20 με ισχύ μπαταρίας 144 Wh, βάρος 1,2 kgAK 30 με ισχύ μπαταρίας 180 Wh , βάρος 1,3 kg

Με τακτική φροντίδα, τη σωστή φόρτιση της μπαταρίας ιόντων λιθίου και το κατάλληλο περιβάλλον για αποθήκευση της μπαταρίας υποστηρίζετε τη μεγάλη διάρκεια ζωής.
Μπαταρία AS 2
Ελαφριά, μικρή και ισχυρή μπαταρία ιόντων λιθίου 10,8 V. Συμβατή
με όλα τα μηχανήματα 10,8 V του συστήματος STIHL AS (όχι για
HSA 25). Ενέργεια μπαταρίας 28 Wh 2, βάρος 220 gr.
Μπαταρία ΑΚ 10
Συμπαγής μπαταρία ιόντων λιθίου για το ασύρματο σύστημα ισχύος COMPACT με τάση 36 V και χωρητικότητα 72 Wh. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας εξαρτάται από τον τύπο του μηχανήματος με το οποίο χρησιμοποιείται. Με ένδειξη στάθμης φόρτισης (LED). Συμβατή με φορτιστές AL 101, AL 100, AL 300 και AL 500.
Μπαταρία πλάτης AR 2000 L, Σετ με καλώδιο σύνδεσης και αντάπτοραer
Οι μπαταρίες πλάτης ιόντων λιθίου με υψηλή ενεργειακή χωρητικότητα για μεγάλους χρόνους λειτουργίας, σύνδεση USB και πομποδέκτη Bluetooth® για τη σύνδεση με το STIHL connected. Στιβαρό περίβλημα με ενσωματωμένη λαβή μεταφοράς και ένδειξη κατάστασης φόρτισης (έξι λυχνίες LED). Μπορεί να συνδεθεί απευθείας με το RMA 765 V. Σε συνδυασμό με το σύστημα μεταφοράς AR L και το καλώδιο σύνδεσης AR L, κατάλληλη για μηχανήματα με υποδοχή καλωδίου και, σε συνδυασμό με τον προσαρμογέα AP, για μηχανήματα με υποδοχή μπαταρίας. Δυνατότητα χρήσης στη βροχή.
Σετ εξαρτημάτων για σύνδεση σε μπαταρίες πλάτης AR
Προσαρμογέας που επιτρέπει στερέωση του μαξιλαριού για FSA και BGA στο σύστημα μεταφοράς της μπαταρίας AR 900. Οι κου-
μπωτοί σύνδεσμοι επιτρέπουν εύκολη και γρήγορη εναλλαγή ανάμεσα στα διάφορα μαξιλάρια.
Σύστημα μεταφοράς για μπαταρίες AP
Σύστημα άνετης και εύκολης μεταφοράς για μία ή δύο μπαταρίες AP. Μπορεί να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με θήκη ζώνης AP με καλώδιο σύνδεσης, σαν εναλλακτική λύση για τις επινώτιες μπαταρίες AR. Κατάλληλο για μηχανήματα με καλώδιο σύνδεσης όσο και για μηχανήματα με υποδοχή της μπαταρίας.
Σύστημα μεταφοράς για μπαταρίες πλάτης AR L
Σύστημα μεταφοράς για τη στερέωση των AR 2000 L και AR 3000 L χωρίς εργαλεία. Με τριπλή ρυθμιζόμενη ζώνη ώμου για
προσαρμογή στο ανάστημα του χειριστή και κινητή ζώνη γοφών για
εργονομική εργασία. Η μεταφορά της ενέργειας γίνεται σε συνδυα
σμό με καλώδιο σύνδεσης και κατ' επιλογήν με τον προσαρμογέα P.
Σύστημα μεταφοράς υψηλής άνεσης για το BGA 200
υψηλής άνεσης, το BGA 200 μπορεί να χρησιμοποιείται με διάφορους τρόπους, είτε στο χέρι είτε κρεμασμένο στην υποδοχή που βρίσκεται στο πλάι του σώματος. Η εναλλαγή γίνεται εύκολα και γρήγορα, προσφέροντας τεράστια διευκόλυνση της εργασίας, ειδικά σε περίπτωση πολύωρης χρήσης. Το σύστημα μεταφοράς υψηλής άνεσης στερεώνεται στη ζώνη γοφού της επινώτιας
μπαταρίας AR. Οι μπαταρίες AR και το σύστημα μεταφοράς δεν περιλαμβάνονται στο βασικο εξοπλισμό του BGA 200.
Ταχυφορτιστής AL 500
Μεγάλο ρεύμα φόρτισης για πολύ γρήγορη και ασφαλή φόρτιση των μπαταριών STIHL AP & AR . Δυνατότητα ανάρτησης σε τοίχο, με ένδειξη κατάστασης λειτουργίας (λυχνία LED) και ενεργή ψύξη μπαταρίας.
Τηλεσκοπικός σωλήνας για HSA 26
Εάν θέλετε να κόψετε το γρασίδι με τα ψαλίδια θάμνων HSA 26 όσο πιο άνετα γίνεται και σε όρθια θέση, η χρήση του τηλεσκοπικού άξονα θα σας βοηθήσει. Μπορεί να τοποθετηθεί γρήγορα και εύκολα . Ο τηλεσκοπικός άξονας προσαρμόζεται ιδανικά σε όλες τις συνθήκες εργασίας. Ο άξονας μπορεί να επεκταθεί συνεχώς μεταξύ 95 cm έως 110 cm. Η γωνία εργασίας είναι ρυθμιζόμενη. Με τους τροχούς ομαλής λειτουργίας μπορείτε να ωθήσετε το HSA 26 σας άνετα πάνω από το γκαζόν ή κατά μήκος των άκρων. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να τοποθετήσετε την μπαταρία στη λαβή και να την αλλάξετε έτσι εύκολα και γρήγορα. Ο τηλεσκοπικός άξονας επεκτείνει τις πιθανές χρήσεις του HSA 26 σας και κάνει την εργασία πιο ευχάριστη.
Φορτιστής AL 1
230 V. Συμβατός με τη μπαταρία STIHL AS 2, με ένδειξη κατάστασης λειτουργίας (λυχνίες). Τύλιγμα καλωδίου με ταινία βέλκρο. Δυνατότητα στερέωσης στον τοίχο.
Φορτιστής AL 101
Φορτιστής για τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα της σειράς COMPACT. Με Ένδειξη κατάστασης λειτουργίας (LED) καλώδιο με ταινία Velcro. Ο φορτιστής μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο, αν απαιτείται.