Γυαλιά ασφαλείας

Γυαλιά ασφαλείας ADVANCE SUPER FIT, άχρωμα
Πολύ ελαφρύ σπορτιφ σχέδιο. Μεγάλη περιοχή προστασίας. κρύσταλλα με 100% προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία. Αντιχαρακτική εξωτερική επιφάνεια, εσωτερική αντιθαμβωτική επιφάνεια με αντοχή σε χαρακιές. Η κόκκινη έκδοση είναι ιδανική για εργασίες με λειζερ.
Προστατευτικά γυαλιά Contrast, άχρωμα
Άχρωμα προστατευτικά γυαλιά. Φακοί που δεν θαμπώνουν εσωτερικά, δεν χαράσσονται εξωτερικά και είναι εφοδιασμένοι με πλαϊνά προστατευτικά. Επενδυμένα άκρα βραχιόνων. Με 100% προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία. Ικανοποιεί το πρότυπο EN 166. Βάρος περίπου 26,0g.
Προστατευτικά γυαλιά Contrast, κίτρινο
Κίτρινα προστατευτικά γυαλιά. Βελτιωμένες συνθήκες ορατότητας χάρη στο κίτρινο χρώμα που αυξάνει την αντίθεση στη φωτεινότητα. Χρωματιστοί φακοί που δεν θαμπώνουν, δεν χαράσσονται και είναι εφοδιασμένοι με πλαϊνά προστατευτικά. Επενδυμένα άκρα βραχιόνων. Με 100% προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία. Ικανοποιεί το πρότυπο EN 166. Βάρος 26,0g.
Προστατευτικά γυαλιά Contrast, μαύρο
Μαύρα προστατευτικά γυαλιά σε μοδάτο σχέδιο. Ιδανικά για συνθήκες με έντονο φως. Χρωματιστοί φακοί που δεν θαμπώνουν, δεν χαράσσονται και είναι εφοδιασμένοι με πλαϊνά προστατευτικά. Επενδυμένα άκρα βραχιόνων. Με 100% προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία. Ικανοποιεί το πρότυπο EN 166. Βάρος 26,0g.
Προστατευτικά γυαλιά Contrast, πορτοκαλί
Προστατευτικά γυαλιά σε έντονο πορτοκαλί χρώμα. Χρωματιστοί φακοί που δεν θαμπώνουν, δεν χαράσσονται και είναι εφοδιασμένοι με πλαϊνά προστατευτικά. Επενδυμένα άκρα βραχιόνων. Με 100% προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία. Ικανοποιεί το πρότυπο EN 166. Βάρος 26,0g.
Προστατευτικά γυαλιά SUPER OTG, άχρωμα
Ιδανική λύση για όσους φορούν γυαλιά όρασης. Ελαφριά εξωτερικά γυαλιά με καλή ορατότητα προς τα πλάγια. Αντιχαρακτική επίστρωση εσωτερικά και εξωτερικά, αντιθαμβωτική επίστρωση εσωτερικά. Μεγάλη άνεση χάρη στον εφαρμοστό εύκαμπτο μαλακό σκελετό.
Προστατευτικά γυαλιά Ultrasonic
Πανοραμικά γυαλιά με άχρωμους φακούς. Για όλες τις εργασίες, ειδικά με αλυσοπρίονα διάσωσης και αρμοκόφτες. Κατάλληλα και για όσους φορούν γυαλιά όρασης. Με ανταλλάξιμους φακούς, 100 % προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και πλαϊνά προστατευτικά με αερισμό. Ικανοποιεί το πρότυπο EN 166. Βάρος 81,3g.
Σετ γυαλιών και ωτοβυσμάτων
Συνδυασμός αποτελούμενος από προστατευτικά γυαλιά και ωτοασπίδες, για ταυτόχρονη προστασία της όρασης και της ακοής. Φακοί που δεν χαράσσονται, δεν θαμπώνουν και προσφέρουν 100 % προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία. Ρυθμιζόμενοι πλαϊνοί βραχίονες. Ικανοποιεί τα πρότυπα SNR 27 (έως 112 dBA), EN 166 και EN 352. Βάρος 35,5g