MotoMix
Έτοιμο μείγμα καυσίμου (1:50) για όλους τους κινητήρες
STIHL, άριστη ανάπτυξη ισχύος, καλύτερες ιδιότητες ψυχρής
εκκίνησης, μέγιστη επιτάχυνση σε ολόκληρο το φάσμα στροφών, απρόσκοπτη συμπεριφορά του κινητήρα, ακόμα και σε
αιφνίδιες αλλαγές γκαζιού. Με λάδι STIHL HP Ultra άριστης
ποιότητας για εξαιρετική λίπανση του κινητήρα και μεγαλύτερη καθαριότητα, πλήρως συνθετικό και βιοδιασπάσιμο, για
άριστη ισχύ και μεγάλη διάρκεια ζωής. Δεν περιέχει αιθανόλη,
είναι πρακτικά απαλλαγμένο από ολεφίνες και αρωματικές
ενώσεις, και φιλικό προς τον χρήστη και τον κινητήρα χάρη
στις χαμηλές εκπομπές. Δυνατότητα αποθήκευσης έως και
5 χρόνια . Αξιοπιστία και υψηλή ισχύς από τον ίδιο κατασκευαστή: Οι κινητήρες STIHL και το MotoMix STIHL είναι προσαρμοσμένα μεταξύ τους και δοκιμασμένα σε εμπεριστατωμένες δοκιμές όλων των πιθανών χρήσεων.
Multiclean
Καθαριστικό γενικής χρήσης για πλαστικό, μέταλλο, καουτσούκ και βερνίκι. Απομακρύνει απαλά αλλά και αποτελεσματικά ακόμη και επίμονους λεκέδες. Συμβατότητα με μεγάλη ποικιλία υλικών.
Spray Πολλαπλών χρήσεων
Σπρέι πολλαπλών χρήσεων που καθαρίζει διάφορα εργαλεία και δημιουργεί μια προστατευτική μεμβράνη πάνω στην επιφάνειά τους, προστατεύοντάς τα από τη σκουριά. Λιπαίνει τα περιστρεφόμενα μέρη. Χάρη στη μεγάλη διεισδυτική του ιδιότητα φτάνει ακόμα και στα δυσπρόσιτα σημεία λίπανσης. Ένα αξιόπιστο προϊόν για όλες τις χρήσεις, απαραίτητο σε κάθε συνεργείο. Σε δοχείο ψεκασμού 400 ml.
STIHL USG στηρίγματα για αλυσίδες/μαχαίρια/πριονόδισκους
Πολλές δυνατότητες χρήσης. Για όλες τις αλυσίδες STIHL, πριονόδισκους για κοπτικά μηχανήματα και μαχαίρια ψαλιδιών μπορντούρας. Βασική μονάδα μαζί με περιστροφικό στήριγμα, κατάλληλο για όλες τις αλυσίδες STIHL Oilomatic, και 2 δίσκους τροχίσματος ειδικού σχήματος. Διατίθεται πρόσθετο περιστροφικό στήριγμα για άλλες χρήσεις.
Άγκιστρο αλουμινίου
Εύχρηστο ελαφρύ άγκιστρο (μόνο 580 g) από ανθεκτικό κράμα αλουμινίου με πλαστική λαβή. Πρόσθετος γάντζος για περισσότερη ασφάλεια στο κράτημα του ξύλου. Για εργονομική μετακίνηση και ανύψωση μικρών κορμών δέντρων και τεμαχίων ξύλου.
Ακονόπετρα
Για ψαλίδια κλαδέματος, ψαλίδια κήπου, ψαλίδια μπορντούρας καθώς και για λεπτομερές ακόνισμα σε δρεπάνια, ξεφλουδιστήρια
και τσεκούρια. Με χονδρόκοκκο και λεπτόκοκκο τμήμα, χρησιμοποιείται με λάδι και με νερό.
Βάση λίμας 2-in-1
Για το τρόχισμα της αλυσίδας .325 " & 3/8 ". Επιτρέπει τρόχισμα δοντιών και οδηγών βάθους απλά και γρήγορα, με μια μοναδική κίνηση. Περιλαμβάνει στρογγυλή και επίπεδη λίμα.
Γράσο Multilub (ψαλίδα μπορντούρας & ηλεκτρικά αλυσοπρίονα)
Για τη λίπανση των συστημάτων μετάδοσης όλων των ψαλιδιών μπορντούρας και ηλεκτρικών αλυσοπριόνων. Χάρη στην εξαιρετική ικανότητα πρόσφυσης και την κατάλληλη συνεκτικότητα, το γράσο παραμένει προσκολλημένο και πάνω στα ανοιχτά μέρη των συστημάτων μετάδοσης. Τα πρόσθετα μειώνουν τη φθορά από τριβή.
Γράσο Superlub FS
Λιπαντικό για τις κεφαλές υψηλών στροφών των χορτοκοπτικών. Μειώνει αισθητά τη φθορά. Τα χαρακτηριστικά ροής, που είναι μελετημένα ειδικά για τις κεφαλές των χορτοκοπτικών, φροντίζουν για κατανομή των πρόσθετων του γράσου σε όλα τα ευαίσθητα σημεία λίπανσης, σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών.
Διπλό μπιτόνι διαφανές για επαγγελματίες
Για τη μεταφορά 5 l καύσιμο και 3 l λάδι αλυσίδας. Με έγκριση ΟΗΕ, χρώμα: πορτοκαλί/διαφανές. Δύο τάπες με παιδική ασφάλεια, με σωλήνα εκροής, στόμιο εκροής με καπάκι και 2 θήκες για εργαλεία και σύστημα ανεφοδιασμού.
Διπλό μπιτόνι πορτοκαλί, για επαγγελματίες
Για τη μεταφορά 5 l καύσιμο και 3 l λάδι αλυσίδας. Με έγκριση ΟΗΕ, χρώμα: πορτοκαλί/διαφανές. Δύο τάπες με παιδική ασφάλεια, με σωλήνα εκροής, στόμιο εκροής με καπάκι και 2 θήκες για εργαλεία και σύστημα ανεφοδιασμού.
Ειδικό Καθαριστικό VarioClean
Ειδικό απορρυπαντικό για τη διάλυση και απομάκρυνση υπολειμμάτων βιολογικού λάδιού και για το εξωτερικό καθάρισμα περιβλημάτων και φίλτρων STIHL HD 2 (μαύρο), συρμάτινων φίλτρων (ασημί) ή φίλτρων από PA (λευκό). Φιάλη ψεκασμού 500ml
Κιμωλία PRO
Κιμωλία επισήμανσης για στεγνό και υγρό ξύλο. Εξαιρετική επισήμανση χάρη στα έντονα χρώματα και στη μεγάλη αντοχή στο φως και στις καιρικές συνθήκες. Υψηλή αντοχή σε θραύση.
Μήκος 12 cm. Συσκευασία 12 τεμαχίων.
Κλαδευτικά πριόνια PR 24, PR 33
Για γρήγορο και ακριβές πριόνισμα. Ιαπωνική οδόντωση
τριών πλευρών, παλμικά σκληρυμένος επιχρωμιωμένος χάλυβας, κωνικό σχήμα λάμας, εργονομική λαβή 2 στοιχείων, αντιδιαβρωτική προστασία, με θήκη που φοριέται και στις δύο πλευρές. Με ίσια πριονωτή λεπίδα. 24 cm, 305 g.
Λάδι 10 W-30
Λάδι κινητήρων υψηλών επιδόσεων για ευρύ φάσμα από συνθήκες λειτουργίας, αναπτυγμένο ειδικά για τις απαιτήσεις των τετράχρονων κινητήρων. Εξαιρετικές ιδιότητες λίπανσης και καύσης, χρησιμοποιείται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους σε θερμοκρασίες έως 30 °C.
Λάδι SAE 30
Λάδι κινητήρων υψηλών επιδόσεων για όλες τις συνθήκες λειτουργίας στον τομέα της κηπουρικής, από βασικά λάδια και πρόσθετα υψηλής ποιότητας για άριστη λίπανση και χαμηλή κατανάλωση, API SJ/CF.
Λάδι αλυσίδας BioPlus
Iδιαίτερα φιλικό προς το περιβάλλον με εξαιρετικές ιδιότητες λίπανσης και πρόσφυσης. Το STIHL BioPlus παράγεται από φυτά και αποσυντίθεται πλήρως στο έδαφος μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα (δοκιμασμένο σύμφωνα με τον OECD 301 Β). Έχει απονεμηθεί με το γερμανικό οικολογικό σήμα «Blue Angel» και το Ευρωπαϊκό Οικολογικό Σήμα.