SG 11
Εργονομικό και εύχρηστο ραντιστήρι χειρός για τη διασπορά υγρών φαρμάκων φυτοπροστασίας. Αποτελεσματική αντλία για ευχάριστη εργασία. Παραδίδεται με μπεκ κοίλου κώνου.
SG 11 PLUS
Ψεκαστήρας χειρός με ρυθμιζόμενο ακροφύσιο για τη διανομή καθαριστικών και διαλυτών, για παράδειγμα CB 50 Superclean ή Varioclean. Όγκος πλήρωσης: 1,5 l. Μέγιστη πίεση: 3 bar. Σφραγίσεις EPDM για καθαριστικά και διαλύτες σε pH 7 - 14. Η αντλία διαθέτει ειδικό προστατευτικό στοιχείο που εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής.
SG 21
Ραντιστήρι χειρός, εξαιρετικά εύχρηστο, για χρήση στο μπαλκόνι και στον κήπο του σπιτιού. Εύκολη μεταφορά με αορτήρα ώμου. Παραδίδεται με μπεκ κοίλου κώνου.
SG 31
Χειροκίνητο ραντιστήρι με δοχείο 5 λίτρων για φυτοπρο-στασία, εξουδετέρωση ζιζανίων, εφαρμογή λιπασμάτων και καταπολέμηση παρασίτων. Ιδανικό για τον ιδιώτη με μεγάλο κήπο. Με τηλεσκοπικό σωλήνα και πρόσθετο μπεκ επίπεδης δέσμης.
SG 51
Ραντιστήρι πλάτης για περιστασιακή αλλά και επαγγελματική χρήση. Ο μοχλός της αντλίας στερεώνεται δεξιά ή αριστερά εξασφαλίζοντας υψηλή άνεση χειρισμού. Εργονομική βαλβίδα ρύθμισης. Στιβαρή κατασκευή για μεγάλη διάρκεια ζωής, ακόμα και σε περίπτωση εντατικής επαγγελματικής χρήσης.
SG 71
Ραντιστήρι πλάτης για επαγγελματική χρήση. Ο μοχλός της αντλίας στερεώνεται δεξιά ή αριστερά εξασφαλίζοντας υψηλή άνεση χειρισμού, με δυνατότητα ρύθμισης του πλάτους και του μήκους. Ποιοτικές ζώνες και ανατομικό μαξιλαράκι πλάτης για υψηλή άνεση στη μεταφορά. Εργονομική βαλβίδα ρύθμισης με μανόμετρο.
SGA 85
Εύχρηστος επαναφορτιζόμενος ραντιστήρας για την εφαρμογή υγρών προϊόντων φυτοπροστασίας και λιπασμάτων στην κηποτεχνία και αρχιτεκτονική τοπίων, στην οπωροκαλλιέργεια, στην καλλιέργεια κηπευτικών προϊόντων και στην αμπελουργία. Εξαιρετικά ισχυρός χάρη στη δυνατή αντλία μεμβράνης με πίεση λειτουργίας 6 bar. Ρυθμιζόμενο μπεκ κοίλου κώνου, αδιαβάθμητη ρύθμιση της πίεσης με περιστροφικό ρυθμιστή κατά τη διάρκεια της εργασίας, μεγάλο άνοιγμα πλήρωσης για απλό γέμισμα του δοχείου, βάση για ασφαλή φύλαξη του κονταριού σε διαλείμματα εργασίας. Εργονομικό σύστημα μεταφοράς με ρυθμιζόμενη ζώνη θώρακα για υψηλή άνεση στην εργασία. Ως παρελκόμενα διατίθεται πρόσθετη ζώνη γοφού και διάφορα μπεκ για ποικίλες εφαρμογές και δυνατότητες χρήσης.
-10,1%
SR 450
Ισχυρός ψεκαστήρας πλάτης, κατάλληλος για διασπορά υγρών φαρμάκων φυτοπροστασίας σε μεγάλες εκτάσεις. Με πλάτος ψεκασμού έως 14,5 μέτρα και εξοπλισμό υψηλής άνεσης, επιτρέπει αποδοτική και ξεκούραστη εργασία. Διαθέτει επιπλέον μηχανισμό μετατροπής 2-σε-1 που επιτρέπει επίσης χρήση για διασπορά σκόνης και κόκκων σε καλλιέργειες μεγάλης έκτασης.