Επαναφορτιζόμενες μηχανές γκαζόν (RMA)

Επαναφορτιζόμενη μηχανή γκαζόν STIHL RMA 235
Ελαφριά, ευέλικτη επαναφορτιζόμενη μηχανή γκαζόν για μικρές εκτάσεις. Κεντρικός ρυθμιστής ύψους κοπής, αυτόματος ρυθμιστής στροφών και αεροδυναμικά μαχαίρια για μεγάλο χρόνο λειτουργίας. Η λαβή ρυθμίζεται σε δύο θέσεις ύψους και διπλώνει, διευκολύνοντας τη μεταφορά και την φύλαξη. Αναδιπλούμενος χορτοσυλλέκτης 30 λίτρων με ένδειξη πληρότητας, πλάτος κοπής 33 cm, βάρος από 14,0 kg
Επαναφορτιζόμενη μηχανή γκαζόν STIHL RMA 248, με μπαταρία AK 20 και φορτιστή AL 101
Εύχρηστη επαναφορτιζόμενη μηχανή κοπής γκαζόν με πλάτος κοπής 46 cm για μικρές εκτάσεις σε περιοχές με ευαισθησία στον θόρυβο. Με κινητήρα EC και μονίμως ενεργοποιημένη λειτουργία EcoModus για βελτιωμένη διάρκεια χρήσης της μπαταρίας. Κεντρικός ρυθμιστής ύψους κοπής, πτυσσόμενη λαβή, εύχρηστος μοχλός διακοπής λειτουργίας, στιβαρό περίβλημα από ατσάλινο έλασμα και υποδοχή για τη μεταφορά μιας δεύτερης μπαταρίας. Παραδίδεται με χορτοσυλλέκτη 55 λίτρων με ένδειξη πληρότητας.
Επαναφορτιζόμενη μηχανή γκαζόν STIHL RMA 248, χωρίς μπαταρία και φορτιστή
Εύχρηστη επαναφορτιζόμενη μηχανή κοπής γκαζόν με πλάτος κοπής 46 cm για μικρές εκτάσεις σε περιοχές με ευαισθησία στον θόρυβο. Με κινητήρα EC και μονίμως ενεργοποιημένη λειτουργία EcoModus για βελτιωμένη διάρκεια χρήσης της μπαταρίας. Κεντρικός ρυθμιστής ύψους κοπής, πτυσσόμενη λαβή, εύχρηστος μοχλός διακοπής λειτουργίας, στιβαρό πε- ρίβλημα από ατσάλινο έλασμα και υποδοχή για τη μεταφορά μιας δεύτερης μπαταρίας. Παραδίδεται με χορτοσυλλέκτη 55 λίτρων με ένδειξη πληρότητας.
Επαναφορτιζόμενη μηχανή γκαζόν STIHL RMA 253, χωρίς μπαταρία και φορτιστή
Επαναφορτιζόμενη μηχανή κοπής γκαζόν με πλάτος κοπής 51 cm για μικρές εκτάσεις σε περιοχές με ευαισθησία στον θόρυβο. Με κινητήρα EC και μονίμως ενεργοποιημένη λειτουργία EcoModus για βελτιωμένη διάρκεια χρήσης της μπαταρίας. Κεντρικός ρυθμιστής ύψους κοπής, πτυσσόμενη λαβή, εύχρηστος μοχλός διακοπής λειτουργίας, στιβαρό περίβλημα από ατσάλινο έλασμα και πρόσθετη υποδοχή για μεταφορά μπαταρίας. Παραδίδεται με χορτοσυλλέκτη 55 λίτρων με ένδειξη πληρότητας.
Επαναφορτιζόμενη μηχανή γκαζόν STIHL RMA 339 C χωρίς μπαταρία και φορτιστή
Η STIHL RMA 339 C είναι μια μηχανή κοπής γκαζόν που λειτουργεί με το σύστημα μπαταριών STIHL COMPACT. Οι ισχυρές μπαταρίες ιόντων λιθίου σε συνδυασμό με την αποδοτικότητα του οικολογικού τρόπου εξοικονόμησης ενέργειας και της λεπίδας βελτιστοποιημένης ροής επιτυγχάνουν εξαιρετικό αποτέλεσμα κοπής, ειδικά σε μικρούς και μεσαίου μεγέθους κήπους
Επαναφορτιζόμενη μηχανή γκαζόν STIHL RMA 339 C, με μπαταρία ΑΚ 20 και φορτιστή AL 101
Ελαφριά, ευέλικτη επαναφορτιζόμενη μηχανή γκαζόν για μεσαίες
εκτάσεις. Ρυθμιζόμενο μονοκόμματο τιμόνι Comfort για εργονο-
μική εργασία. Κεντρικός ρυθμιστής ύψους κοπής, αυτόματος
ρυθμιστής στροφών και αεροδυναμικά μαχαίρια για μεγάλο χρόνο
λειτουργίας. Αναδιπλούμενος χορτοσυλλέκτης 40 λίτρων με
ένδειξη πληρότητας, πλάτος κοπής 37 cm, βάρος από 16,0 kg
Επαναφορτιζόμενη μηχανή γκαζόν STIHL RMA 443 C, χωρίς μπαταρία και φορτιστή
Σχεδιασμένη για μεσαίου μεγέθους κήπους. Η χλοοκοπτική επαναφορτιζόμενη μηχανή RMA 443 C με το σύστημα μπαταριών STIHL PRO, διαθέτει οικολογική λειτουργία και μια λεπίδες βελτιστοποιημένης ροής. Βασικά χαρακτηριστικά του RMA 443 C είναι η ισχύς και η ευελιξία του. Για άνετο χειρισμό, είναι εξοπλισμένη με μονοκόμματο τιμόνι Comfort καθώς και έναν πτυσσόμενο χορτοσυλλέκτη. Το επιθυμητό ύψος κοπής γρασιδιού μπορεί να επιλεγεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις χρησιμοποιώντας την κεντρική ρύθμιση ύψους κοπής.
Επαναφορτιζόμενη μηχανή γκαζόν STIHL RMA 448 PV, χωρίς μπαταρία και φορτιστή
Δυνατή επαναφορτιζόμενη μηχανή κοπής γκαζόν με πλάτος κοπής 46 cm για μεσαίες εκτάσεις. Κεντρικός ρυθμιστής ύψους κοπής και πτυσσόμενη λαβή ρυθμιζόμενη σε ύψος. Με αεροδυναμικό μαχαίρι για μεγάλο χρόνο λειτουργίας. Ηλεκτρικό σύστημα κίνησης Vario για άνετη εργασία. Η μέγιστη ταχύτητα εργασίας μπορεί να ρυθμιστεί με μοχλό στο τιμόνι υψηλής άνεσης, με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 6 σκάλες. Με δύο ενεργές υποδοχές μπαταριών για χρήση εν σειρά. Παραδίδεται με πτυσσόμενο χορτοσυλλέκτη 55 λίτρων με ένδειξη πληρότητας.
Επαναφορτιζόμενη μηχανή γκαζόν STIHL Σετ RMA 235 με μπαταρία ΑΚ 20 και φορτιστή AL101
Η STIHL RMA 235 είναι ιδανική για μικρούς κήπους. Εξοπλισμένη με το σύστημα μπαταριών STIHL COMPACT, ο κινητήρας τροφοδοτείται από μπαταρίες ιόντων λιθίου υψηλής απόδοσης. Με βάρος μόλις 14 kg διαθέτει επίσης ένα πτυσσόμενο χορτοσυλλέκτη 30lt, μια λεπίδα βελτιστοποιημένης ροής, κεντρική ρύθμιση ύψους κοπής με πέντε ρυθμίσεις και μια μόνιμα ενεργοποιημένη οικονομική λειτουργία.