Αλυσοπρίονα βενζίνης STIHL

-15,1%
Αλυσοπρίονο βενζίνης STIHL MS 151 C-E
Πολύ ελαφρύ αλυσοπρίονο για απαιτητικούς περιστασιακούς χρήστες, κηπουρική και εξωραϊσμό, δασοκομικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις φροντίδας δέντρων. Εργονομική και εύκολη χρήση. Εύκολη εκκίνηση χάρη στη χειροκίνητη αντλία καυσίμου και το STIHL ErgoStart. Διαθέτει έναν πολύ οικονομικό και ισχυρό κινητήρα 2-MIX. Διατίθεται με εύχρηστη αλυσίδα 1/4 "PM3 για πολύ λεπτή κοπή με καλή απόδοση κοπής.
Αλυσοπρίονο βενζίνης STIHL MS 151 C-E, Αλυσοπρίονο ξυλογλυπτικής
Το ελαφρύτερο Αλυσοπρίονο ξυλογλυπτικής της STIHL. Εργονομική και εύκολη χρήση. Εύκολη εκκίνηση χάρη στη χειροκίνητη αντλία καυσίμου και το STIHL ErgoStart. Διαθέτει έναν πολύ οικονομικό και ισχυρό κινητήρα 2-MIX.
Αλυσοπρίονο βενζίνης STIHL MS 151 TC-E
Το πιο ελαφρύ κλαδευτικό της STIHL. Η χειροκίνητη αντλία καυσίμου και το σύστημα STIHL ErgoStart (E) εξασφαλίζουν την εύκολη εκκίνηση, Η αλυσίδα πριονιού 1/4 "PM3 είναι ιδανική για λεπτή κοπή. Εύκολος και ισχυρός κινητήρας 2-MIX. Τα πριόνια είναι ειδικά σχεδιασμένα για δουλειές στο δέντρο και χρησιμοποιούνται μόνο από εκπαιδευμένους χρήστες για να χρησιμοποιήσετε τη φροντίδα των δέντρων. Εργονομικό και ελαφρύ είναι ιδανικό για ξεκούραστη εργασία. Με 1.5HP ισχύς είναι πολύ αποτελεσματικό και δυνατό.
Αλυσοπρίονο βενζίνης STIHL MS 162

Το βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο STIHL MS 162 είναι ένα αξιόπιστο μηχάνημα για ιδιωτική συντήρηση χώρων. Είτε θέλετε να κόψετε καυσόξυλα είτε να περιποιηθείτε οπωροφόρα δέντρα, το ελαφρύ και στιβαρό αλυσοπρίονο STIHL MS 162 είναι κατάλληλο για περιστασιακή χρήση σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Αυτό το αξιόπιστο αλυσοπρίονο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κοπή ακόμη και μικρών δέντρων.


Ο ισχυρός κινητήρας STIHL 2-MIX αποτελεί μέρος του βελτιστοποιημένου συνολικού συστήματος του STIHL MS 162, εξασφαλίζοντας καλή απόδοση κοπής παράλληλα με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε αξιόπιστα ακριβείς κοπές που υποστηρίζονται από την τυπική αλυσίδα πριονιού 3/8" P με τη στενή της κεφαλή. Το αλυσοπρίονο σας λειτουργεί ομαλά: το αντικραδασμικό σύστημα STIHL μειώνει τη μετάδοση κραδασμών στη λαβή, γεγονός που ανακουφίζει από την καταπόνηση τους μύες και τις αρθρώσεις σας.


Πολύ βολικό: όλες οι λειτουργίες όπως η εκκίνηση, η λειτουργία και η διακοπή μπορούν να ελεγχθούν μόνο με το ένα χέρι χάρη στη λειτουργία με έναν μοχλό. Η επανεκκίνηση μετά από διακοπές είναι εύκολη, επειδή ο συνδυασμένος μοχλός με στάση επανέρχεται αυτόματα στη θέση λειτουργίας. Άλλα χαρακτηριστικά άνεσης περιλαμβάνουν το ασφαλές και εύκολο τέντωμα της αλυσίδας που διευκολύνεται από το εξαιρετικά πρακτικό τέντωμα της αλυσίδας που τοποθετείται στο πλάι.



Απαιτούνται οδηγίες για να αναγνωριστούν ή να εκτιμηθούν οι κίνδυνοι ενός αλυσοπρίονου. Παρακαλούμε να φοράτε προστατευτικό ρουχισμό και εξοπλισμό.Εάν οτιδήποτε στην ασφαλή του χρήση δεν σας είναι σαφές, συνιστούμε να παραγγείλετε το αλυσοπρίονο διαδικτυακά και να το παραλάβετε από έναν πιστοποιημένο αντιπρόσωπο STIHL.
Αλυσοπρίονο βενζίνης STIHL MS 172


Όταν πρόκειται για κόψιμο καυσόξυλων ή συντήρηση εδάφους, το συμπαγές αλυσοπρίονο βενζίνης STIHL MS 172 σας προσφέρει ένα εύκαμπτο αλυσοπρίονο βενζίνης, είτε είστε περιστασιακός χρήστης είτε επαγγελματίας κηπουρικής και εξωραϊσμού . Μπορείτε ακόμη και να κόψετε μικρά δέντρα με το MS 172.
Το αλυσοπρίονο βενζίνης STIHL MS 172 εντυπωσιάζει με τον πανίσχυρο κινητήρα του STIHL 2-MIX, ο οποίος είναι γνωστός για την εξαιρετική απόδοση κοπής σε συνδυασμό με τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Η στάνταρ αλυσίδα STIHL 3/8'' P πριονιού εξασφαλίζει ακριβείς κοπές με τη στενή της κορυφή. Χάρη στο αντικραδασμικό σύστημα STIHL, μπορείτε να εργαστείτε με το αλυσοπρίονο STIHL MS 172 προστατεύοντας παράλληλα τους μύες και τις αρθρώσεις σας. Αυτό σημαίνει ότι το αλυσοπρίονο σας λειτουργεί ομαλά και ομοιόμορφα.
Το χειριστήριο με ένα μοχλό είναι πολύ βολικό, επιτρέποντάς σας να εκτελείτε όλες τις λειτουργίες με ένα μόνο χέρι. . Εάν κάνετε ένα διάλειμμα, το αλυσοπρίονο είναι έτοιμο για χρήση ξανά αμέσως. Ο συνδυαστικός μοχλός με λειτουργία διακοπής επανέρχεται αυτόματα στη θέση λειτουργίας. Ένα άλλο πλεονέκτημα της χρήσης του MS 172 της STIHL: Η Πλάγια τάνυση αλυσίδας εξασφαλίζει ασφαλές και εύκολο τέντωμα της αλυσίδας χωρίς καμία επαφή με την αιχμηρή αλυσίδα ή τις άκρες του αναστολέα νυχιών .
Το STIHL MS 172 έχει επίσης μια πρίζα διάγνωσης για τη συντήρηση του αλυσοπρίονου βενζίνης σας. Αυτό θα παράσχει στον τοπικό σας STIHL πιστοποιημένο αντιπρόσωπο πληροφορίες σχετικά με το σχεδιασμό του μηχανήματος, τη διάρκεια ζωής και τις οδηγίες επισκευής και συντήρησης.
 



Απαιτούνται οδηγίες για να αναγνωριστούν ή να εκτιμηθούν οι κίνδυνοι ενός αλυσοπρίονου. Παρακαλούμε να φοράτε προστατευτικό ρουχισμό και εξοπλισμό.Εάν οτιδήποτε στην ασφαλή του χρήση δεν σας είναι σαφές, συνιστούμε να παραγγείλετε το αλυσοπρίονο διαδικτυακά και να το παραλάβετε από έναν πιστοποιημένο αντιπρόσωπο STIHL.

-95,00 €
Αλυσοπρίονο βενζίνης STIHL MS 181
Σύγχρονο βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο χαμηλών δονήσεων για την περιποίηση του κτήματος. Πολύ χαμηλό επίπεδο δονήσεων. Πλούσιος εξοπλισμός. Σύστημα φίλτρου αέρα με κυκλώνα διαχωρισμού. Ικανοποιεί τους αυστηρούς κανονισμούς για την εκπομπή ρύπων EU II και EPA II. Ιδιαίτερα κατάλληλο για την κοπή καυσόξυλων και για ξύλινες κατασκευές. Ιδανικό για την κοπή δέντρων με διάμετρο κορμού έως 30 cm.
Αλυσοπρίονο βενζίνης STIHL MS 182



Το ισχυρό αλυσοπρίονο βενζίνης STIHL MS 182 είναι ιδιαίτερα ιδανικό για κόψιμο καυσόξυλων, καθώς και για χρήση στην κηπουρική, τον εξωραϊσμό και τη συντήρηση εδάφους. Χάρη στον υψηλής απόδοσης κινητήρα του, αυτό το αλυσοπρίονο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια πολύ μεγάλη γκάμα εργασιών, είτε είστε οικιακός χρήστης, είτε επαγγελματίας στον τομέα της κηπουρικής ή του τοπίου, είτε ως έμπορος. Είναι ακόμη δυνατό να πέσετε μικρά δέντρα με το MS 182.


Ο ισχυρός κινητήρας STIHL 2-MIX του MS 182 όχι μόνο εξασφαλίζει εξαιρετικές επιδόσεις κοπής, αλλά είναι και οικονομικός. Το STIHL αντικραδασμικό σύστημα σας βοηθά να εργάζεστε άνετα με το αλυσοπρίονο σας, καθώς προστατεύει τους μύες και τις αρθρώσεις σας. Το χειριστήριο με ένα μοχλό σας επιτρέπει επίσης να ελέγχετε όλες τις λειτουργίες αυτού του αλυσοπρίονου βενζίνης με ένα μόνο χέρι. Η εργασία σας διευκολύνεται επίσης από το σταθερό στοπ με νύχια. Σας βοηθά να κρατάτε σταθερά το πριόνι πάνω στο ξύλο για ακριβή κοπή. Το στιβαρό στοιχείο φίλτρου από φλις υλικό εξασφαλίζει μεγάλα διαστήματα συντήρησης. Διατίθενται ειδικά φίλτρα πολυαμιδίου για εργασία στο χιόνι.


Ένα άλλο πρακτικό χαρακτηριστικό του STIHL MS 182: Μετά τα διαλείμματα εργασίας, ο κινητήρας είναι αμέσως έτοιμο να ξεκινήσει ξανά, καθώς ο συνδυαστικός μοχλός με λειτουργία διακοπής μεταπηδά αυτόματα πίσω στη θέση λειτουργίας. Το πλάγιο τέντωμα αλυσίδας διευκολύνει την εύκολη τέντωμα της αλυσίδας, περιορίζοντας τις διακοπές εργασίας στο ελάχιστο.


Η πρίζα διάγνωσης είναι χρήσιμη για τη συντήρηση του STIHL MS  σας. ;182 αλυσοπρίονο βενζίνης. Αυτό θα παράσχει στον τοπικό σας έμπορο STIHL πληροφορίες σχετικά με τον σχεδιασμό του μηχανήματος, τη διάρκεια ζωής και τις οδηγίες επισκευής και συντήρησης.


 



Απαιτούνται οδηγίες για να αναγνωριστούν ή να εκτιμηθούν οι κίνδυνοι ενός αλυσοπρίονου. Παρακαλούμε να φοράτε προστατευτικό ρουχισμό και εξοπλισμό.Εάν οτιδήποτε στην ασφαλή του χρήση δεν σας είναι σαφές, συνιστούμε να παραγγείλετε το αλυσοπρίονο διαδικτυακά και να το παραλάβετε από έναν πιστοποιημένο αντιπρόσωπο STIHL.


Αλυσοπρίονο βενζίνης STIHL MS 194 C-E
Ελαφρύ αλυσοπρίονο STIHL για την περιποίηση δέντρων, απλές εργασίες αραίωσης και την κοπή καυσόξυλων. Το σύστημα STIHL ErgoStart και η αντλία καυσίμου εξασφαλίζουν απλή και άνετη εκ- κίνηση. Με αλυσίδα 3/8" PM3. Υψηλή απόδοση κοπής και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου χάρη στον νέο κινητήρα 2-Mix.
Αλυσοπρίονο βενζίνης STIHL MS 194 T
Πολύπλευρο αλυσοπρίονο περιποίησης δέντρων της STIHL.
Ιδανικό για πολύπλευρες εργασίες, όπως περιποίηση κορυφών, απομάκρυνση νεκρού ξύλου και απομάκρυνση εκβλαστήσεων από κορμούς και πρέμνα.
Με αλυσίδα 3/8"-PM3 για τομές υψηλής ακρίβειας.
Υψηλή απόδοση κοπής χάρη στον νέο κινητήρα 2-Mix.
-15%
Αλυσοπρίονο βενζίνης STIHL MS 201 TC-M
Αλυσοπρίονο ακριβείας για την περιποίηση δέντρων. Οικονομικός κινητήρας 2-MIX που είναι φιλικός για το περιβάλλον. Σύστημα Μ-Tronic που εξασφαλίζει άριστη απόδοση του κινητήρα σε όλες τις συνθήκες. Παξιμάδια ασφαλείας στο καπάκι της καμπάνας για απλή και γρήγορη αλλαγή της αλυσίδας, λάμα ελαφριάς κατασκευής που μειώνει το συνολικό βάρος.
-124,00 €
Αλυσοπρίονο βενζίνης STIHL MS 211
Νέο αλυσοπρίονο χαμηλών δονήσεων, με σύστημα φίλτρου αέρα μακράς διαρκείας, υψηλή απόδοση κοπής και άνετο χειρισμό. Σύμφωνο με τους κανονισμούς της Ευρωπαικής Ένωσης EU II και EPA II. Ιδανικό για όλες τις εργασίες κοπής που σχετίζονται με την περιποίηση του κτήματος και για κοπή κορμών με διάμετρο 30 cm .
Αλυσοπρίονο βενζίνης STIHL MS 212




Είτε κόβετε καυσόξυλα για περιστασιακή χρήση, εργάζεστε στον τομέα της κηπουρικής και του τοπίου, ολοκληρώνετε μικρότερες εργασίες συντήρησης ή χτίζετε με ξύλο για εξειδικευμένες χειρωνακτικές εργασίες: Το πανίσχυρο STIHL MS 212. Το αλυσοπρίονο βενζίνης σας παρέχει ανώτερη υποστήριξη για διάφορες εργασίες. Αυτό καθιστά δυνατή ακόμη και πτώσεις μικρότερων δέντρων.


Ο πολύ ισχυρός κινητήρας STIHL 2-MIX εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση κοπής, ενώ επίσης όντας οικονομικός. Το αντικραδασμικό σύστημα STIHL προστατεύει τους μύες και τις αρθρώσεις σας καθώς εργάζεστε. Όλες οι λειτουργίες του MS 212 είναι προσβάσιμες μόνο με το ένα χέρι χρησιμοποιώντας το χειριστήριο ενός μοχλού. Χάρη στη μεγάλη διάρκεια ζωής του φίλτρου, το αλυσοπρίονο μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να χρειάζεται να καθαρίσετε το φίλτρο αέρα. Η STIHL προσφέρει ειδικά φίλτρα πολυαμιδίου για εργασία στο χιόνι. Το ρυθμιζόμενο καρμπυρατέρ επιτρέπει την προσαρμογή σε διαφορετικά ύψη. Το MS 212 είναι ισχυρό και άνετο στη χρήση.


Το στιβαρό στοπ με νύχια διευκολύνει επίσης την εργασία σας. Με τη βοήθειά του, το πριόνι κάθεται σταθερά στο ξύλο. Αυτό σας επιτρέπει να επιτύχετε την πιο ακριβή κοπή δυνατή. Εάν διακοπεί η εργασία σας, το αλυσοπρίονο STIHL είναι άμεσα έτοιμο να ξεκινήσει ξανά χάρη στον μοχλό συνδυασμού με λειτουργία διακοπής. Η Πλάγια τάνυση αλυσίδας  σας βοηθά να συντηρήσετε την αλυσίδα με ασφάλεια και εύκολα.


Αυτό το αλυσοπρίονο βενζίνης διαθέτει επίσης πρίζα διάγνωσης. Αυτό διευκολύνει τον τοπικό έμπορο STIHL τη συντήρηση του αλυσοπρίονου βενζίνης STIHL MS 212 επί τόπου. Εμφανίζει γρήγορα τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το σχεδιασμό του μηχανήματος, τη διάρκεια ζωής καθώς και οδηγίες επισκευής και συντήρησης.


 


 



Απαιτούνται οδηγίες για να αναγνωριστούν ή να εκτιμηθούν οι κίνδυνοι ενός αλυσοπρίονου. Παρακαλούμε να φοράτε προστατευτικό ρουχισμό και εξοπλισμό.Εάν οτιδήποτε στην ασφαλή του χρήση δεν σας είναι σαφές, συνιστούμε να παραγγείλετε το αλυσοπρίονο διαδικτυακά και να το παραλάβετε από έναν πιστοποιημένο αντιπρόσωπο STIHL.



-86,00 €
Αλυσοπρίονο βενζίνης STIHL MS 231
Στιβαρό, ευέλικτο βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο 2.7 Hp με έως και 20% λιγότερη κατανάλωση καυσίμου έως και 50% μείωση των εκπομπών ρύπων σε σύγκριση με τους συμβατικούς δίχρονους κινητήρες STIHL χωρίς τεχνολογία 2-MIX.
-130,00 €
Αλυσοπρίονο βενζίνης STIHL MS 241 C-M
STIHL MS 241 C-M με ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου κινητήρα M-Tronic στον βασικό εξοπλισμό. Για άριστη απόδοση του κινητήρα χωρίς χειροκίνητη ρύθμιση του καρμπιρατέρ. Μικρό, ευκίνητο και με εξαιρετική συμπεριφορά στην καθοδήγηση, χάρη στα ποιοτικά κατασκευαστικά στοιχεία από χυτό κράμα μαγνησίου, το επαγγελματικό αντιδονητικό σύστημα, το σύστημα φίλτρανσης αέρα μακράς διαρκείας με νέο φίλτρο HD2 και την εργονομική θέση της λαβής. Με καθαρό κινητήρα 2-MIX με σύστημα σάρωσης εφοδιασμένο με τη νέα αλυσίδα Picco Super 3 (PS3) για εξαιρετικές επιδόσεις στο ξεκλάδισμα κωνοφόρων, στη συλλογή ξυλείας μικρής διαμέτρου και στις εργασίες αραίωσης του δάσους.
-15,1%
Αλυσοπρίονο βενζίνης STIHL MS 261 C-M
Παραδίδεται με σύστημα M-Tronic που εξασφαλίζει άριστη απόδοση του κινητήρα υπό όλες τις συνθήκες, απλό εκκίνηση χάρη στη μία μόνο θέση εκκίνησης και τον νέο διακόπτη λειτουργίας.
Πολύ κατάλληλο για εργα- σίες σε συστάδες με κορμούς μικρής και μεσαίας διατομής. Παραδίδεται με σύστημα M-Tronic που εξασφαλίζει άριστη απόδοση του κινητήρα υπό όλες τις συνθήκες, απλό εκκίνηση χάρη στη μία μόνο θέση εκκίνησης και τον νέο διακόπτη λειτουργίας, σύστημα φίλτρανσης αέρα μακράς διαρκείας με φίλτρο HD2 για μεγάλα διαστήματα καθαρισμού, παξιμάδια ασφαλείας στο καπάκι της καμπάνας. Με την νέα λάμα Light 04 σε καινοτόμο σχεδιασμό και τη νέα αλυσίδα πριονιού RS Pro .325" για υψηλότερη απόδοση κοπής.
-15,1%
Αλυσοπρίονο βενζίνης STIHL MS 271
Αλυσοπρίονο με μεγάλη διάρκεια ζωής για όλες τις χρήσεις, με κατάναλωση καυσίμου μειωμένη εώς και κατά 20% και μείωση καυσαερίων εώς και κατά 50% σε σχέση με τους συμβατικούς δίχρονους κινητήρες STIHL χωρίς τεχνολογία 2-ΜΙΧ
-15,1%
Αλυσοπρίονο βενζίνης STIHL MS 291
Ισχυρό, στιβαρό αλυσοπρίονο. Έως 20% λιγότερη κατανάλωση καυσίμου έως και κατά 50% μείωση των εκπομπών ρύπων σε σύγκριση με του συμβατούς κινητήρες χωρίς τεχνολογία 2-MΙΧ. Μεγάλης διάρκειας ζωής του φίλτρου αέρα και επαγγελματικό αντιδονητικό σύστημα. Κατάλληλο για αγρότες, ειδικούς αρχιτεκτονικής τοπίου, δασεργάτες και ξυλουργούς.
-15%
Αλυσοπρίονο βενζίνης STIHL MS 311
Ανθεκτικό και συμπαγές αλυσοπρίονο 4,2 Hp. Ιδανική ροπή και χαμηλό κόστος συντήρησης. Οικονομικός και καθαρός κινητήρας με τεχνολογία 2-ΜΙΧ. Χαμηλές δονήσεις και νέο σύστημα φιλτραρίσματος. Κατάλληλο για την κοπή ξυλείας και καυσόξυλων.
-15,1%
Αλυσοπρίονο βενζίνης STIHL MS 362 C-M
Kατάλληλο για εργασίες σε συστάδες με κορμούς μεσαίας διατομής. Αυξημένη ισχύς κατά 0,2 HP με μειωμένο βάρος κατά 100 γραμμάρια, νέο σύστημα φίλτρανσης αέρα μακράς διαρκείας με φίλτρο HD2 που εξασφαλίζει πολύ καλή λειτουργία φίλτρανσης, σύστημα M-Tronic που εξασφαλίζει άριστη απόδοση του κινητήρα υπό όλες τις συνθήκες και απλή εκκίνηση με μία μόνο θέση εκκίνησης και νέο διακόπτη λειτουργίας, παξιμάδια ασφαλείας στο καπάκι της καμπάνας που διευκολύνουν την αλλαγή της αλυσίδας, οικονομικός κινητήρας 2-MIX.
-15,1%
Αλυσοπρίονο βενζίνης STIHL MS 391
Για όλους όσους ζητούν περισσότερη ισχύ και πολύ περισσότερη άνεση για την κοπή ξυλείας και καυσόξυλων. Υψηλή ροπή στρέψης σε μεγάλη περιοχή στροφών. Κατανάλωση καυσίμου μειωμένη έως και κατά 20% και εκπομπή καυσαρείων μειωμένη έως και 50% σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο χωρίς τεχνολογία 2-ΜΙΧ
-15,1%
Αλυσοπρίονο βενζίνης STIHL MS 400 C-M
Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με έμβολο από κράμα μαγνησίου, για εξαιρετική σχέση ισχύος προς βάρος και υψηλό ανώτατο αριθμό στροφών. Με υψηλή απόδοση, για επαγγελματική χρήση στη δασοκομία. Ιδανικό για τη ρίψη, την αποκλάδωση και τον τεμαχισμό δέντρων μεσαίας διαμέτρου. Σύστημα φίλτρανσης αέρα μακράς διαρκείας με φίλτρο HD2 που εξασφαλίζει πολύ καλό φιλτράρισμα του αέρα. Απλή και ασφαλής εκκίνηση χάρη στο ενιαίο κουμπί εκκίνησης και διακοπής, σύστημα M-Tronic που εξασφαλίζει άριστη απόδοση του κινητήρα κάτω από όλες τις συνθήκες λειτουργίας. Παξιμάδια ασφαλείας στο καπάκι της καμπάνας, τάπες που ανοιγοκλείνουν χωρίς εργαλεία για εύκολο και ασφαλή ανεφοδιασμό.
-15,1%
Αλυσοπρίονο βενζίνης STIHL MS 462 C-M
Το πιο ελαφρύ αλυσοπρίονο υψηλών επιδόσεων στην κατηγορία κυβισμού 70cm³. Εξαιρετικά ευέλικτο, με υποδειγματική επιτάχυνση. Για ρίψη και ξεκλάδισμα κορμών μεσαίας και μεγάλης διατομής. Παραδίδεται με σύστημα M-Tronic και φίλτρο HD2 υψηλής αποτελεσματικότητας. Παξιμάδια ασφαλείας στο καπάκι της καμπάνας που διευκολύνουν την αλλαγή της αλυσίδας, τάπες που ανοιγοκλείνουν χωρίς εργαλεία για εύκολο και ασφαλή ανεφοδιασμό, οικονομικός κινητήρας 2-MIX.
Αλυσοπρίονο βενζίνης STIHL MS 462 C-M R αλυσοπρίονο διάσωσης
Για εργασίες διάσωσης και για την καταπολέμηση πυρκαγιών. Ταχυτεντωτήρας για εύκολη σταθεροποίηση του οδηγού βάθους, σύστημα M-Tronic για άριστη απόδοση του κινητήρα σε όλες τις συνθήκες, και φίλτρο HD2 υψηλής αποτελεσματικότητας. Μεγάλη λαβή εκκίνησης και βαλβίδα αποσυμπίεσης για απλή και ασφαλή εκκίνηση, ειδική αλυσίδα ενισχυμένη με ανθεκτικές πλάκες σκληρού μετάλλου.
-15%
Αλυσοπρίονο βενζίνης STIHL MS 500 i
Το πρώτο αλυσοπρίονο με ηλεκτρονική έγχυση καυσίμου STIHL Injection. Υψηλότερη απόδοση ανά μονάδα βάρους από κάθε άλλο αλυσοπρίονο στην αγορά. Ιδανικό για συλλογή και τεμαχισμό μεγάλων κορμών, χάρη στην ελαφριά κατασκευή και την εξαιρετική επιτάχυνση. Βελτιστοποιημένα νύχια στήριξης, φίλτρο HD2 με πολύ καλή λειτουργία φίλτρανσης, παξιμάδια ασφαλείας στο καπάκι της καμπάνας και καπάκι φίλτρου που ανοιγοκλείνει χωρίς εργαλεία, ρυθμιζόμενη αντλία λαδιού υψηλής απόδοσης για αυξημένη παροχή λαδιού, τάπες που ανοιγοκλείνουν χωρίς εργαλεία για απλό και ασφαλή ανεφοδιασμό με καύσιμο και λιπαντικό.
-15%
Αλυσοπρίονο βενζίνης STIHL MS 661 C-M
Το νέο αλυσοπρίονο αγώνων της STIHL® TIMBERSPORTS® SERIES. Νέο αλυσοπρίονο για την κοπή κορμών μεγάλης διαμέτρου, για τις πιο σκληρές χρήσεις στη δασοκομία. Σύστημα M-Tronic που εξασφαλίζει άριστη απόδοση του κινητήρα κάτω από όλες τις συνθήκες και απλή εκκίνηση με μία μόνο θέση εκκίνησης και τον νέο διακόπτη λειτουργίας, ρυθμιζόμενη αντλία λαδιού υψηλών επιδόσεων για αυξημένες ανάγκες σε λίπανση, νέο φίλτρο HD2 με πολύ καλή λειτουργία φίλτρανσης, οικονομικός κινητήρας 2-MIX που είναι φιλικός για το περιβάλλον.
-15,1%
Αλυσοπρίονο βενζίνης STIHL MS 881
Το ισχυρότερο αλυσοπρίονο μαζικής παραγωγής του κόσμου! Η τιτάνια ισχύος του, το καθιστά ιδανικό για την επαγγελματική υλοτομία και την επεξεργασία μεγάλων δέντρων. Κινητήρας 2-MIX για υψηλή απόδοση κοπής και μεγάλη δύναμη προώθησης, αλλά και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Χάρη στον διακόπτη λειτουργίας, το ζεστό αλυσοπρίονο είναι πάντα έτοιμο για εκκίνηση, ενώ το σύστημα φίλτρανσης HD2 φροντίζει για μεγάλη διάρκεια ζωής του φίλτρου. Παξιμάδια ασφαλείας στο καπάκι της καμπάνας που διευκολύνουν την αλλαγή της αλυσίδας, τάπες που ανοιγοκλείνουν χωρίς εργαλεία για εύκολο και ασφαλή ανεφοδιασμό.