Φραχτοκόπτες Μπαταρίας

Επαναφορτιζόμενος φραχτοκόπτης STIHL HLA 135
Ισχυρός επαναφορτιζόμενος φραχτοκόπτης STIHL για επαγγελματική χρήση σε χώρους με ευαισθησία στον θόρυβο. Για την κοπή θάμνων και φραχτών αλλά και φυτών κοντά στο έδαφος, για όλες τις εργασίες από χοντρικό κλάδεμα μέχρι λεπτομερή κοπή. Μαχαίρια ρυθμιζόμενα κατά 145° χωρίς εργαλεία, για κοπή από πάνω, από το πλάι και κοντά στο έδαφος. Μαχαίρια αμφίπλευρα τροχισμένα για καθαρή κοπή. Διαισθητική λαβή χειρισμού με ενδεικτική λυχνία. Υποδοχή για STIHL Smart Connector 2 A στο περίβλημα του μηχανήματος. Συνολικό μήκος 249 cm.
Επαναφορτιζόμενος φραχτοκόπτης STIHL HLA 56 με μπαταρία AK 20 και φορτιστή AL 101
Ελαφρύς επαναφορτιζόμενος φραχτοκόπτης για κοπή υψηλών φραχτών και θάμνων στον κήπο του σπιτιού. Μαχαίρια μονόπλευρης κοπής με δόντια σε σχήμα σταγόνας, γωνία μαχαιριών ρυθμιζόμενη από -45° έως + 90°, διαιρούμενος σωλήνας για εύκολη μεταφορά. Μήκος μεταφοράς 115 cm, συνολικό μήκος 210 cm, βάρος 3,8 kg. Συνοδεύεται από μπαταρία AK 20 και φορτιστή AL 101.
Επαναφορτιζόμενος φραχτοκόπτης STIHL HLA 56, χωρίς μπαταρία και φορτιστή
Ελαφρύς επαναφορτιζόμενος φραχτοκόπτης για κοπή υψηλών φραχτών και θάμνων στον κήπο του σπιτιού. Μαχαίρια μονόπλευρης κοπής με δόντια σε σχήμα σταγόνας, γωνία μαχαιριών ρυθμιζόμενη από -45° έως + 90°, διαιρούμενος σωλήνας για εύκολη μεταφορά. Μήκος μεταφοράς 115 cm, συνολικό μήκος 210 cm, βάρος 3,8 kg.
Επαναφορτιζόμενος φραχτοκόπτης STIHL HLA 66, χωρίς μπαταρία και φορτιστή
Ελαφρύς επαναφορτιζόμενος φραχτοκόπτης για το κούρεμα φραχτών και θάμνων και την κοπή φυτών κοντά στο έδαφος. Μαχαίρια ρυθμιζόμενα κατά 115° χωρίς εργαλεία, για κοπή από πάνω, από το πλάι και κοντά στο έδαφος. Μαχαίρια αμφίπλευρα τροχισμένα για καθαρή κοπή. Σταθερή διαδρομή μαχαιριών και πρόοδος εργασίας υπό φορτίο. Κυκλική λαβή, αδιαβάθμητος ρυθμιστής στροφών και διαισθητική λαβή χειρισμού. Μήκος μεταφοράς με αναδιπλωμένα μαχαίρια 125 cm, συνολικό μήκος 205 cm.
Επαναφορτιζόμενος φραχτοκόπτης STIHL HLA 86, χωρίς μπαταρία και φορτιστή
Επαναφορτιζόμενος φραχτοκόπτης με μεγάλη εμβέλεια για επαγγελματική χρήση. Εξαιρετικά κατάλληλος για κούρεμα υψηλών φραχτών και θάμνων και για την κοπή φυτών κοντά στο έδαφος. Εργονομική εργασία χάρη στον σταθερό τηλεσκοπικό σωλήνα τετράγωνης διατομής. Το μήκος του σωλήνα και η γωνία των μαχαιριών ρυθμίζονται χωρίς εργαλεία. Μαχαίρια ρυθμιζόμενα κατά 115°, για κοπή από πάνω, από το πλάι και κοντά στο έδαφος. Μαχαίρια αμφίπλευρα τροχισμένα για καθαρή κοπή, αδιαβάθμητος ρυθμιστής στροφών, διαισθητική λαβή χειρισμού. Μήκος μεταφοράς με αναδιπλωμένα μαχαίρια 180 cm, συνολικό μήκος 260 – 330 cm.