Οπαδοί STIHL

T-shirt LOGO-CIRCLE γκρι
Τι δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα κανενός οπαδού; Ακριβώς: αυτό το θρυλικό μπλουζάκι. Έχει καλή γραμμή και φοριέται
ευχάριστα. Με τη μεγάλη στάμπα «LEGENDARYPERFORMANCE » στην πλάτη και τον καλαίσθητο λογότυπο STIHL αριστερά στον θώρακα δηλώνετε με απόλυτη σαφήνεια: Είμαι οπαδός!
T-shirt MS 500i μαύρο
Το MS 500i είναι συνώνυμο για πρωτοπορία, ταχύτητα και ακρίβεια. Τις ίδιες αξίες εκπέμπει και αυτό μπλουζάκι. Με τη μεγάλη στάμπα αλυσοπρίονο στην μπροστινή πλευρά, μεταδίδετε το μήνυμα.
T-shirt MS 500i γκρι
Το MS 500i είναι συνώνυμο για πρωτοπορία, ταχύτητα και ακρίβεια. Τις ίδιες αξίες εκπέμπει και αυτό μπλουζάκι. Με τη μεγάλη στάμπα αλυσοπρίονο στην μπροστινή πλευρά, μεταδίδετε το μήνυμα.
Κάλτσες STIHL
Ψηλές κάλτσες εργασίας/ πεζοπορίας από ειδικό συνδυασμό Primaloft-Merino (40 % μαλλί Merino χωρίς mulesing ή βιοκτόνα, 24 % πολυακρυλικό, 18 % πολυαμίδιο, 16 % πολυεστέρα, 1 % ελαστάνη) εξασφαλίζουν άριστη ρύθμιση της θερμοκρασίας ακόμα και σε συνθήκες έντονης χρήσης. Ειδικά όταν φοριούνται μέσα σε άρβυλα, οι τεχνολογίες Cell Tech και Flexible
Channels εξασφαλίζουν μόνωση, εκτόνωση πιέσεων και άριστη εφαρμογή.
Καπελάκι LOGO-CIRCLE μαύρο
Αυτό το καπελάκι «LEGENDARY PERFORMANCE» από 100 % βαμβάκι σε μαύρο/ γκρι χρώμα με μεγάλο λογότυπο στην μπροστινή πλευρά και πορτοκαλί διακοσμητικές ραφές τελειοποιεί κάθε εμφάνιση. Ρυθμίζεται με κούμπωμα snapback.
Καρφίτσα "STIHL"
Μεταλλική καρφίτσα "STIHL" αποτελείται από νικέλιο και χρώμιο, περίπου 20 x 10 x 1,2 mm, με μαγνητικό κούμπωμα, ανάγλυφο λογότυπο STIHL, συμπεριλ. συσκευασία δώρου.
Ομπρέλα με λαβή μπαμπού
Ομπρέλα, άνοιξε! Αυτό είναι ο ξόρκι για την ανθεκτική ομπρέλα με στοιχεία από μπαμπού. Το σχέδιο έχει λευκό χρώμα όταν είναι στεγνό, και αποκτά το πραγματικό του χρώμα όταν βρέχεται. Αυτόματη λειτουργία για γρήγορο άνοιγμα, ποιοτικό αντιανεμικό σύστημα και ακτίνες από ίνες υάλου για μεγάλη σταθερότητα σε δυνατούς ανέμους.
Ομπρέλα με ξύλινη λαβή
Στιβαρή, αυτόματη ομπρέλα υψηλής ποιότητας με λαβή από ξύλο με πιστοποίηση FSC. Με ακτίνες και μπαστούνι από ίνες υάλου. Αλλά αν σας φαίνεται ότι έχει συνηθισμένο πανί, κάνετε λάθος! Εκτός από τα δύο τμήματα με το σήμα STIHL, η ομπρέλα έχει άλλα δύο τμήματα τύπου Wet-Print. Δηλαδή, όταν η ομπρέλα βρέχεται, εμφανίζονται άλλα δύο σήματα STIHL. Ας ελπίσουμε να βρέξει σύντομα!
Ομπρέλα τσέπης με λαβή μπαμπού
Ομπρέλα, άνοιξε! Αυτό είναι το ξόρκι για την ανθεκτική ομπρέλα με στοιχεία από μπαμπού. Το σχέδιο έχει λευκό χρώμα όταν είναι στεγνό, και αποκτά το πραγματικό του χρώμα όταν βρέχεται. Αυτόματη λειτουργία για γρήγορο άνοιγμα, ποιοτικό αντιανεμικό σύστημα και ακτίνες από ίνες υάλου για μεγάλη σταθερότητα σε δυνατούς ανέμους.
Σακάκι Softshell LOGO-CIRCLE
Λειτουργικό και ζεστό! Το νέο μας μαύρο σακάκι Softshell από 96 % πολυεστέρα και 4 % ελαστάνη φοριέται όλο το χρόνο. Καλαίσθητες λεπτομέρειες όπως οι γκρι ώμοι, οι πορτοκαλί τόνοι στην κουκούλα και στις πλευρικές τσέπες, και το φερμουάρ STIHL ElastoStart δίνουν στο σακάκι αυτό μια ξεχωριστή εμφάνιση.