Αρμοκόπτης belle compact 350x honda petrol
Έως 24 Δόσεις! | Αρμοκόπτης belle compact 350x honda petrolΤο χαμηλό του βάρος, οι μικρές του διαστάσεις και το γρήγορο κόψιμο του καθιστούν αυτό τον Αρμοκόπτη ιδανικό για εργασίες  κοπής μπετόν ή ασφάλτου. Με αποσπώμενο δοχείο νερού  είναι τελείως  ανεξάρτητο από άλλα μηχανήματα και είναι ιδανικό όσο και πρακτικό για εργασίες σε απομακρυσμένα εργοτάξια. Οι αντικραδασμικές χειρολαβές του προφυλάσσουν τον χειριστή από το μούδιασμα των χεριών από τους κραδασμούς και έτσι του επιτρέπουν την μακρόχρονη άνετη και χωρίς προβλήματα εργασία.Πλεονεκτήματα:Εύκολη μετακίνηση (Χωράει άνετα στο πίσω μέρος ενός μικρού φορτηγού).Αποσπώμενο δοχείο νερού κατάβρεξης 25Lit.Αποτελεσματικό καταστολέα σκόνης , χρήσιμο για χρήση σε κατοικημένες περιοχές.Γρήγορη ποδοκίνητη ρύθμιση βάθους κοπής, απλότητα και ασφάλεια.Μεγίστη μεταφορά ισχύος με 4 ιμάντες.Ρυθμιζόμενο ύψος χειρολαβών.Τριπλά σφραγισμένα ρουλεμάν.Στιβαρή κατασκευή για χρήση σε απαιτητικές κατασκευαστικές εργασίες.Γάντζος ανύψωσης και σκελετός προστασίας του κινητήρα.Αντικραδασμικές χειρολαβές.   Η τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
4.426,80 €
Αρμοκόπτης belle ranger 450 honda petrol
Έως 24 Δόσεις! | Αρμοκόπτης belle ranger 450 honda petrolΥψηλής απόδοσης αρμοκόπτης με βαρέως τύπου σασί, σχεδιασμένο να ανταπεξέρχεται τις οποιεσδήποτε προκλήσεις καθώς και για απροβλημάτιστη μακρόχρονη λειτουργία. Το μοντέλο Ranger 450 είναι ένας πολύ παραγωγικός αρμοκόπτης είτε χρησιμοποιείται για κοπή αρμών σε μπετόν είτε σε άσφαλτο. Ο ακριβής έλεγχος και η σταθερότητα λειτουργίας του Ranger 450 εξασφαλίζουν την ομαλή κοπή και μειώνουν τη φθορά του δίσκου κοπής. Αποτελεί την ιδανική επιλογή κατασκευαστικών εταιριών και εταιριών ενοικίασης μηχανημάτων.   Πλεονεκτήματα:Ακρίβεια, ευκολία κίνησης και χειροκίνητη ρύθμιση βάθους κοπής.Ανθεκτικό στην διάβρωση. Δοχείο νερού 50 Lit.Εύκολο στην χρήση του και στην επιτάχυνση του - αποτελεσματική κατανομή βάρους.Γάντζος και χειρολαβές ανύψωσης.Μοχλός ρύθμισης με ένδειξη βάθους κοπής και για τα δύο μεγέθη δίσκων 400mm και 450mm καθώς και οδηγό δείκτη κοπής. Η τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
5.046,80 €
Αρμοκόπτης belle ranger 450 lombardini diesel
Έως 24 Δόσεις! | Αρμοκόπτης belle ranger 450 lombardini dieselΥψηλής απόδοσης αρμοκόπτης με βαρέως τύπου σασί, σχεδιασμένο να ανταπεξέρχεται τις οποιεσδήποτε προκλήσεις καθώς και για απροβλημάτιστη μακρόχρονη λειτουργία. Το μοντέλο Ranger 450 είναι ένας πολύ παραγωγικός αρμοκόπτης είτε χρησιμοποιείται για κοπή αρμών σε μπετόν είτε σε άσφαλτο. Ο ακριβής έλεγχος και η σταθερότητα λειτουργίας του Ranger 450 εξασφαλίζουν την ομαλή κοπή και μειώνουν τη φθορά του δίσκου κοπής. Αποτελεί την ιδανική επιλογή κατασκευαστικών εταιριών και εταιριών ενοικίασης μηχανημάτων.   Πλεονεκτήματα:Ακρίβεια, ευκολία κίνησης και χειροκίνητη ρύθμιση βάθους κοπής.Ανθεκτικό στην διάβρωση. Δοχείο νερού 50 Lit.Εύκολο στην χρήση του και στην επιτάχυνση του - αποτελεσματική κατανομή βάρους.Γάντζος και χειρολαβές ανύψωσης.Μοχλός ρύθμισης με ένδειξη βάθους κοπής και για τα δύο μεγέθη δίσκων 400mm και 450mm καθώς και οδηγό δείκτη κοπής. Η τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
6.175,20 €
ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΟ ΕΡΠΥΣΤΡΙΟΦΟΡΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ HONDA HP 500
Έως 24 Δόσεις! | ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΟ ΕΡΠΥΣΤΡΙΟΦΟΡΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ HONDA HP 500
ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΟ ΕΡΠΥΣΤΡΙΟΦΟΡΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ HONDA HP 500
Το καρότσι μεταφοράς Honda έχει δημιουργηθεί για την εύκολη μετακίνηση μεγάλων φορτίων σε στενούς ή/και μη προσβάσιμους χώρους. Το HP 500 παρέχει ασυναγώνιστη πρόσφυση και ευελιξία μετακίνησης φορτίων έως και 500 κιλά πάνω από οποιαδήποτε επιφάνεια και μέχρι 25 μοίρες κλίση. Οι ειδικά σχεδιασμένες ερπύστριές του μειώνουν την καταπόνηση του εδάφους στο ελάχιστο, ιδιαίτερα σημαντικό πλεονέκτημα όταν εργάζεστε σε κήπους ή/και πάνω σε χλοοτάπητα. Τροφοδοτούμενο από τον εξαιρετικά αποδοτικό, εύκολης εκκίνησης τετράχρονο κινητήρα GX160, το καρότσι μεταφοράς HP 500 είναι έυκολο στη χρήση με απλά και εργονομικά χειριστήρια. Διαθέτει μηχανισμό ελέγχου που επιτρέπει την επιτόπου αναστροφή του χωρίς κόπο, ακόμη και σε περιορισμένο χώρο. Τέλος, η υδροστατική μετάδοση κίνησης παρέχει ομαλό έλεγχο της μεταβλητής ταχύτητας κίνησης, επιτρέποντάς σας να δουλεύετε ξεκούραστα.

Η ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
4.930,00 €
Διπλός δονητικός πήχης 5,2m belle
Έως 24 Δόσεις! | Διπλός δονητικός πήχης 5,2m belleΤο στρώσιμο του μπετόν χωρίς καλούπια έχει γίνει πολύ δημοφιλής τεχνική τα τελευταία χρόνια. Η Δονητική Μονάδα με διπλή χειρολαβή έχει σχεδιαστεί για εύκολη και χωρίς εργαλεία συναρμολόγηση διαφόρων μεγεθών (μήκους) Δονητικών πήχεων. Το προφίλ των δονητικών πήχεων Easy Screed είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν εξαιρετικά αποτελέσματα στρώσης και δόνησης μπετόν είτε χρησιμοποιούνται για ελεύθερη (χωρίς καλούπια) είτε για στρώση με την χρήση καλουπιών.ΠλεονεκτήματαΕύκολη συναρμολόγηση της βενζινοκίνητης δονητικής μονάδας με τον δονητικό πήχη με χρήση ταχυσύνδεσμου.Διπλής όψεως δονητικός πήχης κατάλληλος είτε ελεύθερο στρώσιμο ή στρώσιμο με καλούπια.Ευθύς άξονας μετάδοσης κίνησης για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία. Ρυθμιζόμενο δονητικό σύστημα προσαρμοζόμενο στο μήκος του πήχη και το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα εργασίας.Ρυθμιζόμενες καθ ύψος χειρολαβές, από τον εκάστοτε χρήστη, για άνετη εργασία.Ειδικά σχεδιασμένοι και κατασκευασμένοι από ενισχυμένο και άκαμπτο αλουμίνιο δονητικοί πήχειςΗ τιμή δεν περιέχει την μονάδα κίνησης.Η τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
1.395,00 €
Διπλός δονητικός πήχης 6,2m belle
Έως 24 Δόσεις! | Διπλός δονητικός πήχης 6,2m belleΤο στρώσιμο του μπετόν χωρίς καλούπια έχει γίνει πολύ δημοφιλής τεχνική τα τελευταία χρόνια. Η Δονητική Μονάδα με διπλή χειρολαβή έχει σχεδιαστεί για εύκολη και χωρίς εργαλεία συναρμολόγηση διαφόρων μεγεθών (μήκους) Δονητικών πήχεων. Το προφίλ των δονητικών πήχεων Easy Screed είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν εξαιρετικά αποτελέσματα στρώσης και δόνησης μπετόν είτε χρησιμοποιούνται για ελεύθερη (χωρίς καλούπια) είτε για στρώση με την χρήση καλουπιών.ΠλεονεκτήματαΕύκολη συναρμολόγηση της βενζινοκίνητης δονητικής μονάδας με τον δονητικό πήχη με χρήση ταχυσύνδεσμου.Διπλής όψεως δονητικός πήχης κατάλληλος είτε ελεύθερο στρώσιμο ή στρώσιμο με καλούπια.Ευθύς άξονας μετάδοσης κίνησης για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία. Ρυθμιζόμενο δονητικό σύστημα προσαρμοζόμενο στο μήκος του πήχη και το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα εργασίας.Ρυθμιζόμενες καθ ύψος χειρολαβές, από τον εκάστοτε χρήστη, για άνετη εργασία.Ειδικά σχεδιασμένοι και κατασκευασμένοι από ενισχυμένο και άκαμπτο αλουμίνιο δονητικοί πήχειςΗ τιμή δεν περιέχει την μονάδα κίνησης.Η τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
1.680,20 €
Διπλός δονητικός πήχης 7,2m belle
Έως 24 Δόσεις! | Διπλός δονητικός πήχης 7,2m belleΤο στρώσιμο του μπετόν χωρίς καλούπια έχει γίνει πολύ δημοφιλής τεχνική τα τελευταία χρόνια. Η Δονητική Μονάδα με διπλή χειρολαβή έχει σχεδιαστεί για εύκολη και χωρίς εργαλεία συναρμολόγηση διαφόρων μεγεθών (μήκους) Δονητικών πήχεων. Το προφίλ των δονητικών πήχεων Easy Screed είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν εξαιρετικά αποτελέσματα στρώσης και δόνησης μπετόν είτε χρησιμοποιούνται για ελεύθερη (χωρίς καλούπια) είτε για στρώση με την χρήση καλουπιών.ΠλεονεκτήματαΕύκολη συναρμολόγηση της βενζινοκίνητης δονητικής μονάδας με τον δονητικό πήχη με χρήση ταχυσύνδεσμου.Διπλής όψεως δονητικός πήχης κατάλληλος είτε ελεύθερο στρώσιμο ή στρώσιμο με καλούπια.Ευθύς άξονας μετάδοσης κίνησης για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία. Ρυθμιζόμενο δονητικό σύστημα προσαρμοζόμενο στο μήκος του πήχη και το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα εργασίας.Ρυθμιζόμενες καθ ύψος χειρολαβές, από τον εκάστοτε χρήστη, για άνετη εργασία.Ειδικά σχεδιασμένοι και κατασκευασμένοι από ενισχυμένο και άκαμπτο αλουμίνιο δονητικοί πήχειςΗ τιμή δεν περιέχει την μονάδα κίνησης.Η τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
1.977,80 €
Διπλός δονητικός πήχης μονάδα κίνησης belle porto screed
Έως 24 Δόσεις! | Διπλός δονητικός πήχης μονάδα κίνησης belle porto screedΗ ιδανική επιλογή για στρώσιμο και δόνηση σε βάθος μεγάλων επιφανειών μπετόν. Η βαρέος τύπου και στιβαρή κατασκευή του, η ευκολία χρήσης του καθώς και η ικανότητα του να ανταπεξέρχεται με επιτυχία του έργου του κάτω και από τις πλέον αντίξοες συνθήκες, έχουν συμβάλει στο να αποτελεί την αγαπημένη επιλογή των τεχνικών εταιριών και εταιριών ενοικίασης δομικών μηχανημάτων σε όλο τον κόσμο.Πλεονεκτήματα:    Η κινητήριος μονάδα είναι τοποθετημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να διευκολύνεται ο καθαρισμός της και να αποτρέπεται η διάβρωση της .    Το κλειστού τύπου ισχυρό δονητικό σύστημα ελαχιστοποιεί το κόστος συντήρησης του και επιτυγχάνει δόνηση μπετόν σε βάθος 150mm.    Είναι εξοπλισμένος με ειδικές αντικραδασμικές χειρολαβές έλξης για ξεκούραστη χρήση και αποφυγή τραυματισμού των χειριστών.    Εύκολη και χωρίς εργαλεία συναρμολόγηση.    Απλή, στιβαρή κατασκευή και εύκολη στην χρήση αποτελεί την επιλογή των τεχνικών εταιριών και εταιριών ενοικίασης μηχανημάτων.     Διατίθεται ποικιλία μεγεθών σταθερού μήκους ή πτυσσόμενα από 3,5m μέχρι και 7,2m.    Η Τιμή περιλαμβάνει μόνο την μονάδα κίνησης χωρίς τον πήχη.Η τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
2.089,40 €
Διπλός δονητικός πήχης πτυσσόμενος belle
Έως 24 Δόσεις! | Διπλός δονητικός πήχης πτυσσόμενος belleΤο στρώσιμο του μπετόν χωρίς καλούπια έχει γίνει πολύ δημοφιλής τεχνική τα τελευταία χρόνια. Η Δονητική Μονάδα με διπλή χειρολαβή έχει σχεδιαστεί για εύκολη και χωρίς εργαλεία συναρμολόγηση διαφόρων μεγεθών (μήκους) Δονητικών πήχεων. Το προφίλ των δονητικών πήχεων Easy Screed είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν εξαιρετικά αποτελέσματα στρώσης και δόνησης μπετόν είτε χρησιμοποιούνται για ελεύθερη (χωρίς καλούπια) είτε για στρώση με την χρήση καλουπιών.ΠλεονεκτήματαΕύκολη συναρμολόγηση της βενζινοκίνητης δονητικής μονάδας με τον δονητικό πήχη με χρήση ταχυσύνδεσμου.Διπλής όψεως δονητικός πήχης κατάλληλος είτε ελεύθερο στρώσιμο ή στρώσιμο με καλούπια.Ευθύς άξονας μετάδοσης κίνησης για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία. Ρυθμιζόμενο δονητικό σύστημα προσαρμοζόμενο στο μήκος του πήχη και το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα εργασίας.Ρυθμιζόμενες καθ ύψος χειρολαβές, από τον εκάστοτε χρήστη, για άνετη εργασία.Ειδικά σχεδιασμένοι και κατασκευασμένοι από ενισχυμένο και άκαμπτο αλουμίνιο δονητικοί πήχειςΗ τιμή δεν περιέχει την μονάδα κίνησης.Η τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
1.568,60 €
Δονητικός πήχης belle easy screed pro blades
Έως 24 Δόσεις! | Δονητικός πήχης belle easy screed pro bladesο στρώσιμο του μπετόν χωρίς καλούπια έχει γίνει πολύ δημοφιλής τεχνική τα τελευταία χρόνια. Η Δονητική Μονάδα με διπλή χειρολαβή έχει σχεδιαστεί για εύκολη και χωρίς εργαλεία συναρμολόγηση διαφόρων μεγεθών (μήκους) Δονητικών πήχεων. Το προφίλ των δονητικών πήχεων Easy Screed είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν εξαιρετικά αποτελέσματα στρώσης και δόνησης μπετόν είτε χρησιμοποιούνται για ελεύθερη (χωρίς καλούπια) είτε για στρώση με την χρήση καλουπιών.Πλεονεκτήματα:    Εύκολη συναρμολόγηση της βενζινοκίνητης δονητικής μονάδας με τον δονητικό πήχη με χρήση ταχυσύνδεσμου.    Διπλής όψεως δονητικός πήχης κατάλληλος είτε ελεύθερο στρώσιμο ή στρώσιμο με καλούπια.    Ευθύς άξονας μετάδοσης κίνησης για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία.     Ρυθμιζόμενο δονητικό σύστημα προσαρμοζόμενο στο μήκος του πήχη και το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα εργασίας.    Ρυθμιζόμενες καθ ύψος χειρολαβές, από τον εκάστοτε χρήστη, για άνετη εργασία.    Ειδικά σχεδιασμένοι και κατασκευασμένοι από ενισχυμένο και άκαμπτο αλουμίνιο δονητικοί πήχειςΗ τιμή δεν περιέχει την μονάδα κίνησης.Η τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
533,20 €
Δονητικός πήχης belle easy screed pro blades
Έως 24 Δόσεις! | Δονητικός πήχης belle easy screed pro bladesΤο στρώσιμο του μπετόν χωρίς καλούπια έχει γίνει πολύ δημοφιλής τεχνική τα τελευταία χρόνια. Η Δονητική Μονάδα με διπλή χειρολαβή έχει σχεδιαστεί για εύκολη και χωρίς εργαλεία συναρμολόγηση διαφόρων μεγεθών (μήκους) Δονητικών πήχεων. Το προφίλ των δονητικών πήχεων Easy Screed είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν εξαιρετικά αποτελέσματα στρώσης και δόνησης μπετόν είτε χρησιμοποιούνται για ελεύθερη (χωρίς καλούπια) είτε για στρώση με την χρήση καλουπιών.ΠλεονεκτήματαΕύκολη συναρμολόγηση της βενζινοκίνητης δονητικής μονάδας με τον δονητικό πήχη με χρήση ταχυσύνδεσμου.Διπλής όψεως δονητικός πήχης κατάλληλος είτε ελεύθερο στρώσιμο ή στρώσιμο με καλούπια.Ευθύς άξονας μετάδοσης κίνησης για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία. Ρυθμιζόμενο δονητικό σύστημα προσαρμοζόμενο στο μήκος του πήχη και το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα εργασίας.Ρυθμιζόμενες καθ ύψος χειρολαβές, από τον εκάστοτε χρήστη, για άνετη εργασία.Ειδικά σχεδιασμένοι και κατασκευασμένοι από ενισχυμένο και άκαμπτο αλουμίνιο δονητικοί πήχειςΗ τιμή δεν περιέχει την μονάδα κίνησης.Η τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
669,60 €
Δονητικός πήχης belle midiscreed 200
Έως 24 Δόσεις! | Δονητικός πήχης belle midiscreed 200Ο 2m μήκους μηχανοκίνητος Δονητικός Πήχης MidiScreed 200 της BELLE έχει σχεδιαστεί για την εύκολη επίστρωση, λείανση και δόνηση μπετόν μικρών σχετικά επιφανειών. Ο MidiScreed 200 είναι εφοδιασμένος με ειδικό μηχανισμό που επιτρέπει το σπρώξιμο ή το τράβηγμα του μπετόν ανάλογα με την επιθυμία του χρήστη. Ο ενισχυμένος και ειδικά σχεδιασμένος δονητικός πήχης βοηθά στην αφαίρεση του αέρα από το μπετόν.Πλεονεκτήματα:Είναι σχεδιασμένος για γρήγορη και εύκολη επίστρωση μπετόν.Το δονητικό του σύστημα βελτιώνει τη συμπίεση και λείανση του μπετόν.Η ειδικά σχεδιασμένη χειρολαβή του και o πήχης επιτρέπουν την εύκολη μεταφορά μπετόν και προς τις δύο κατευθύνσεις (εμπρός- πίσω).Είναι σχεδιασμένος για εύκολη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση για τη διευκόλυνση της μεταφοράς και αποθήκευσής του.Η τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
1.643,00 €
Δονητικός πήχης μονάδα κίνησης belle easy screed pro
Έως 24 Δόσεις! | Δονητικός πήχης μονάδα κίνησης belle easy screed proΤο στρώσιμο του μπετόν χωρίς καλούπια έχει γίνει πολύ δημοφιλής τεχνική τα τελευταία χρόνια. Η Δονητική Μονάδα με διπλή χειρολαβή έχει σχεδιαστεί για εύκολη και χωρίς εργαλεία συναρμολόγηση διαφόρων μεγεθών (μήκους) Δονητικών πήχεων. Το προφίλ των δονητικών πήχεων Easy Screed είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν εξαιρετικά αποτελέσματα στρώσης και δόνησης μπετόν είτε χρησιμοποιούνται για ελεύθερη (χωρίς καλούπια) είτε για στρώση με την χρήση καλουπιών.Πλεονεκτήματα:Εύκολη συναρμολόγηση της βενζινοκίνητης δονητικής μονάδας με τον δονητικό πήχη με χρήση ταχυσύνδεσμου.Διπλής όψεως δονητικός πήχης κατάλληλος είτε ελεύθερο στρώσιμο ή στρώσιμο με καλούπια.Ευθύς άξονας μετάδοσης κίνησης για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία. Ρυθμιζόμενο δονητικό σύστημα προσαρμοζόμενο στο μήκος του πήχη και το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα εργασίας.Ρυθμιζόμενες καθ ύψος χειρολαβές, από τον εκάστοτε χρήστη, για άνετη εργασία.Ειδικά σχεδιασμένοι και κατασκευασμένοι από ενισχυμένο και άκαμπτο αλουμίνιο δονητικοί πήχειςΗ τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
2.467,60 €
Ερπυστριοφόρο Μεταφορικό Μηχάνημα Blue Bird MT09710 AGRI
Έως 24 Δόσεις! | Ερπυστριοφόρο Μεταφορικό Μηχάνημα Blue Bird MT09710 AGRI

ΤΥΠΟΣ: MT 09710 AGRI
ΙΣΧΥ: 6,5 HP / 196 cc
ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ: 3 + 1 R
ΑΝΑΤΡΟΠΗ: ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ  ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΚΑΔΟΥ: 91 Χ 60 Χ 21
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ: 300 KG 
ΒΑΡΟΣ: 178 KG


Η ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
2.050,00 €
Ερπυστριοφόρο Μεταφορικό Μηχάνημα Blue Bird MT 09720
Έως 24 Δόσεις! | Ερπυστριοφόρο Μεταφορικό Μηχάνημα Blue Bird MT 09720

ΤΥΠΟΣ: MT 09720 AGRI
ΙΣΧΥ: 6,5 HP / 196 cc  
ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ: 3 + 1 R  
ΑΝΑΤΡΟΠΗ: ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΔΟΥ: 103 Χ 63 Χ 33 
MΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ: 500 KG
ΒΑΡΟΣ: 228 KG


Η ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
2.360,00 €
Ερπυστριοφόρο Μεταφορικό Μηχάνημα Blue Bird MT 09730 AGRI AUTO
Έως 24 Δόσεις! | Ερπυστριοφόρο Μεταφορικό Μηχάνημα Blue Bird MT 09730 AGRI AUTO

ΤΥΠΟΣ: MT 09730 AGRI AUTO
ΙΣΧΥ: 6,5 HP / 196 cc  
ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ: 3 + 1 R  
ΑΝΑΤΡΟΠΗ: ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΔΟΥ: 103 Χ 63 Χ 33 
MΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ: 500 KG
ΒΑΡΟΣ: 257 KG


Η ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
3.100,00 €
Ερπυστριοφόρο Μεταφορικό Μηχάνημα Blue Bird MT 09735 DUMPER AUTO
Έως 24 Δόσεις! | Ερπυστριοφόρο Μεταφορικό Μηχάνημα Blue Bird MT 09735 DUMPER AUTO

ΤΥΠΟΣ: MT 09735 DUMPER-AUTO
ΙΣΧΥ: 6,5 HP / 196 cc
ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ: 3 + 1 R  
ΑΝΑΤΡΟΠΗ: ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ 
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΔΟΥ: 95 Χ 68 Χ 47
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: 500 KG  
ΒΑΡΟΣ: 256 KG


Η ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
3.100,00 €
Εύκαμπτος Άξονας Megavib Belle δονητικής σφύρα μπετού
Εύκαμπτος Άξονας Megavib του Φορητού Ηλεκτρικού Δονητή Μπετόν.Πλεονεκτήματα: Χαμηλού βάρους με άνετο κράτημα στον χειρισμό. Ισχυρό ηλεκτρικό μοτέρ πολύ καλά προστατευμένο σε σκληρό περίβλημα με εξαιρετική μόνωση για προστασία από διαρροή ηλεκτρικού ρεύματος.Υψηλής συχνότητας  δόνηση για αυξημένη παραγωγικότητα.Δυνατότητα εναλλαγής εύκαμπτου άξονα και κεφαλών δόνησης.Διατίθεται με ιμάντα ανάρτησης .Η τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
248,00 €
Ηλεκτρονικός δονητής Vibratech 38mm 230v
Έως 24 Δόσεις! | Ηλεκτρονικός δονητής Vibratech 38mm 230vΈνα βαρέος τύπου, εξαιρετικά αξιόπιστο ηλεκτρονικό πόκερ υψηλής συχνότητας σχεδιασμένο για τις πιο δύσκολες συνθήκες εργασίας σε οποιοδήποτε εργοτάξιο. Λειτουργούν με παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 230V, και διαθέτουν ενσωματωμένο μετατροπέα τάσης εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη χρήσης εξωτερικού μετατροπέα. Φιλικοί προς το περιβάλλον και τον χρήστη με μηδενικές εκπομπές ρύπων.  Η τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
2.089,40 €
Ηλεκτρονικός δονητής μπετού Vibratech 52 230v
Έως 24 Δόσεις! | Ηλεκτρονικός δονητής μπετού Vibratech 52 230vΈνα βαρέως τύπου, εξαιρετικά αξιόπιστο ηλεκτρονικό πόκερ υψηλής συχνότητας σχεδιασμένο για τις πιο δύσκολες συνθήκες εργασίας σε οποιοδήποτε εργοτάξιο. Λειτουργούν με παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 230V, και διαθέτουν ενσωματωμένο μετατροπέα τάσης εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη χρήσης εξωτερικού μετατροπέα. Φιλικοί προς το περιβάλλον και τον χρήστη με μηδενικές εκπομπές ρύπων.  Η τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
2.225,80 €
Ηλεκτρονικός δονητής μπετού Vibratech 58 230v
Έως 24 Δόσεις! | Ηλεκτρονικός δονητής μπετού Vibratech 58 230vΈνα βαρέος τύπου, εξαιρετικά αξιόπιστο ηλεκτρονικό πόκερ υψηλής συχνότητας σχεδιασμένο για τις πιο δύσκολες συνθήκες εργασίας σε οποιοδήποτε εργοτάξιο. Λειτουργούν με παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 230V, και διαθέτουν ενσωματωμένο μετατροπέα τάσης εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη χρήσης εξωτερικού μετατροπέα. Φιλικοί προς το περιβάλλον και τον χρήστη με μηδενικές εκπομπές ρύπων.Η τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά.   
2.232,00 €
Ηλεκτρονικός δονητής μπετού Vibratech 58 230v
Έως 24 Δόσεις! | Ηλεκτρονικός δονητής μπετού Vibratech 58 230vΈνα βαρέος τύπου, εξαιρετικά αξιόπιστο ηλεκτρονικό πόκερ υψηλής συχνότητας σχεδιασμένο για τις πιο δύσκολες συνθήκες εργασίας σε οποιοδήποτε εργοτάξιο. Λειτουργούν με παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 230V, και διαθέτουν ενσωματωμένο μετατροπέα τάσης εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη χρήσης εξωτερικού μετατροπέα. Φιλικοί προς το περιβάλλον και τον χρήστη με μηδενικές εκπομπές ρύπων.Η τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
2.281,60 €
Ηλεκτρονικός δονητής μπετού Vibratech 38mm 230v
Έως 24 Δόσεις! | Ηλεκτρονικός δονητής μπετού Vibratech 38mm 230vΈνα βαρέος τύπου, εξαιρετικά αξιόπιστο ηλεκτρονικό πόκερ υψηλής συχνότητας σχεδιασμένο για τις πιο δύσκολες συνθήκες εργασίας σε οποιοδήποτε εργοτάξιο. Λειτουργούν με παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 230V, και διαθέτουν ενσωματωμένο μετατροπέα τάσης εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη χρήσης εξωτερικού μετατροπέα. Φιλικοί προς το περιβάλλον και τον χρήστη με μηδενικές εκπομπές ρύπων.Η τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά.   
2.145,20 €
Ηλεκτρονικός δονητής μπετού Vibratech 52 230v
Έως 24 Δόσεις! | Ηλεκτρονικός δονητής μπετού Vibratech 52 230vΈνα βαρέος τύπου, εξαιρετικά αξιόπιστο ηλεκτρονικό πόκερ υψηλής συχνότητας σχεδιασμένο για τις πιο δύσκολες συνθήκες εργασίας σε οποιοδήποτε εργοτάξιο. Λειτουργούν με παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 230V, και διαθέτουν ενσωματωμένο μετατροπέα τάσης εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη χρήσης εξωτερικού μετατροπέα. Φιλικοί προς το περιβάλλον και τον χρήστη με μηδενικές εκπομπές ρύπων.Η τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
2.170,00 €
Λειαντήρας μπετού belle pro 1200m gx270 honda
Έως 24 Δόσεις! | Λειαντήρας μπετού belle pro 1200m gx270 hondaΕίναι σχεδιασμένοι για συνεχή μακρόχρονη, άνετη και ξεκούραστη εργασία, ικανοποιώντας έτσι τις ανάγκες και των πλέον απαιτητικών κατασκευαστών. Είναι εύκολοι στη χρήση τους ενώ η ομαλή τους λειτουργία συνεισφέρει στην επίτευξη υψηλής ποιότητας επιδιωκόμενου αποτελέσματος.Πλεονεκτήματα:Είναι σχεδιασμένοι για συνεχή χρήση σε μεγάλες επιφάνειες.Ο προηγμένης τεχνολογίας ιμάντας μετάδοσης κίνησής τους προσδίδει σταθερή ισχύ λειτουργίας.Εγγύηση για δύο χρόνια καλής λειτουργίας του συστήματος μετάδοσης κίνησης.Ακριβής προσδιορισμός ταχύτητας περιστροφής πτερυγίων λείανσης, ελεγχόμενη από έναν περιστρεφόμενο διακόπτη.Διακοπή λειτουργίας του κινητήρα για ασφαλές σταμάτημα Σύστημα αυτόματης διακοπής λειτουργίας (διακόπτης ασφαλείας) του κινητήρα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης για την προστασία του χειριστή.Ελάχιστη απαιτούμενη δύναμη συγκράτησης του διακόπτη ασφάλειας.Άνετη χειρολοβή με μαξιλαράκι για την προστασία του ισχίου του χειριστή.Επιχρωμιωμένα μέρη για εύκολο καθαρισμό Γάντζος ανύψωσης.Δέχονται συνδυασμό πτερυγίων.Συρόμενες προστατευτικές θήκες πτερυγίων.Η τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
4.364,80 €
Λειαντήρας μπετού belle pro 600x honda
Έως 24 Δόσεις! | Λειαντήρας μπετού belle pro 600x hondaΙδανικός για μικρές περιοχές, κοντά σε τοίχους, σκάλες και ανάμεσα από πόρτες. Η ηλεκτροκίνητη επιλογή επιτρέπει την ασφαλή εργασία σε χώρους που δεν αερίζονται καλά.Μικρών διαστάσεων, με αναδιπλούμενες χειρολαβές (κατ’ επιλογή) για εύκολη μετακίνηση και αποθήκευση. Χειροκίνητα ρυθμιζόμενο ύψος τροχών που ελέγχει το ύψος λειτουργίας των λεπίδων λειάνσεως. Πλεονεκτήματα: Περιμετρική ασφάλεια που του επιτρέπει να περιστρέφεται και κοντά στους τοίχους.Άψογα ισορροπημένο μηχάνημα και εύκολα διαχειρίσιμο.Χειρολαβή προσαρμογής της λεπίδας λείανσης.Η τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
3.224,00 €
Λειαντήρας μπετού belle pro 900m gx160 honda
Έως 24 Δόσεις! | Λειαντήρας μπετού belle pro 900m gx160 hondaΙδανικός για μικρές περιοχές, κοντά σε τοίχους, σκάλες και ανάμεσα από πόρτες. Η ηλεκτροκίνητη επιλογή επιτρέπει την ασφαλή εργασία σε χώρους που δεν αερίζονται καλά. Μικρών διαστάσεων, με αναδιπλούμενες χειρολαβές (κατ’ επιλογή) για εύκολη μετακίνηση και αποθήκευση. Χειροκίνητα ρυθμιζόμενο ύψος τροχών που ελέγχει το ύψος λειτουργίας των λεπίδων λειάνσεως.Πλεονεκτήματα: Περιμετρική ασφάλεια που του επιτρέπει να περιστρέφεται και κοντά στους τοίχους.Άψογα ισορροπημένο μηχάνημα και εύκολα διαχειρίσιμο.Χειρολαβή προσαρμογής της λεπίδας λείανσης.Η τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
3.664,20 €
Λειαντήρας μπετού με αναδιπλούμενη χειρολαβή belle pro 1200m gx270 honda
Έως 24 Δόσεις! | Λειαντήρας μπετού με αναδιπλούμενη χειρολαβή belle pro 1200m gx270 hondaΙδανικός για μικρές περιοχές, κοντά σε τοίχους, σκάλες και ανάμεσα από πόρτες. Η ηλεκτροκίνητη επιλογή επιτρέπει την ασφαλή εργασία σε χώρους που δεν αερίζονται καλά. Μικρών διαστάσεων, με αναδιπλούμενες χειρολαβές (κατ’ επιλογή) για εύκολη μετακίνηση και αποθήκευση. Χειροκίνητα ρυθμιζόμενο ύψος τροχών που ελέγχει το ύψος λειτουργίας των λεπίδων λειάνσεως.Πλεονεκτήματα: Περιμετρική ασφάλεια που του επιτρέπει να περιστρέφεται και κοντά στους τοίχους.Άψογα ισορροπημένο μηχάνημα και εύκολα διαχειρίσιμο.Χειρολαβή προσαρμογής της λεπίδας λείανσης.Η τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
4.557,00 €
Λειαντήρας μπετού με αναδιπλούμενη χειρολαβή belle pro 900m gx160 honda
Έως 24 Δόσεις! | Λειαντήρας μπετού με αναδιπλούμενη χειρολαβή belle pro 900m gx160 hondaΙδανικός για μικρές περιοχές, κοντά σε τοίχους, σκάλες και ανάμεσα από πόρτες. Η ηλεκτροκίνητη επιλογή επιτρέπει την ασφαλή εργασία σε χώρους που δεν αερίζονται καλά. Μικρών διαστάσεων, με αναδιπλούμενες χειρολαβές (κατ’ επιλογή) για εύκολη μετακίνηση και αποθήκευση. Χειροκίνητα ρυθμιζόμενο ύψος τροχών που ελέγχει το ύψος λειτουργίας των λεπίδων λειάνσεως.Πλεονεκτήματα: Περιμετρική ασφάλεια που του επιτρέπει να περιστρέφεται και κοντά στους τοίχους.Άψογα ισορροπημένο μηχάνημα και εύκολα διαχειρίσιμο.Χειρολαβή προσαρμογής της λεπίδας λείανσης.Η τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
3.732,40 €
Μηχανοκίνητο ανατρεπόμενο καρότσι belle bmd 300 minidumper
Έως 24 Δόσεις! | Μηχανοκίνητο ανατρεπόμενο καρότσι belle bmd 300 minidumperΤο BMD Μηχανοκίνητο Τετρακίνητο Ανατρεπόμενο καρότσι πεζού χειριστή έχει σχεδιαστεί για τη γρήγορη εύκολη και ασφαλή μεταφορά διαφόρων υλικών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά υλικών σε κάθε είδους έδαφος για διάφορες χρήσεις, όπως στις κατασκευές, διαμόρφωση κήπων και αγροτικές εργασίες.Πλεονεκτήματα:• Με βαρέος τύπου σχεδιασμό και κατασκευή καθώς και με εύκολο στη χρήση μηχανισμό ανατροπής, το BMD 300 μπορεί να μεταφέρει απροβλημάτιστα φορτίο μέχρι 300kg.• Αναρριχητική ικανότητα 20Ο.• Κίνηση και στους τέσσερις τροχούς (4Χ4) και αποσπώμενος κεντρικός τροχός για συντήρηση.• Εργονομικός σχεδιασμός που σε συνδυασμό με την ταχύτητα και τη μεγάλη παραγωγικότητά του το καθιστούν κατάλληλο για πολλαπλές χρήσεις.• Ιδανικό για εργασία σε περιορισμένους χώρους, περνάει με άνεση ανάμεσα από πόρτες.• Εύκολο στην κίνησή του ακόμη και όταν στρίβει ή εργάζεται σε επικλινή εδάφη.• Κιβώτιο ταχυτήτων τεσσάρων επιλογών εμπρός και μια πίσω, με δισκόφρενα και ελαστικά πολλαπλών χρήσεων.• Γρηγορότερο και περισσότερο ευέλικτο από εποχούμενα dumpers.• Γρήγορη μετατροπή της καρότσας σε επίπεδη.• Αναδιπλούμενες και εύκολα μεταφερόμενες ράμπες φόρτωσης διαθέσιμες κατόπιν επιλογής.• Υψηλής ποιότητας υλικά που πληρούν τις τελευταίες προδιαγραφές ποιότητας, υγιεινής και ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης• Εύκολο στη συντήρησή του και φιλικό στον χρήστη.• Η θέση του κινητήρα επιτρέπει την εύκολη πρόσβασή του και συντήρησή του.• Ο βιομηχανικός κινητήρας HONDA GXV160 / 5.5Hp πληροί τις τελευταίες περί ρύπων προδιαγραφές.• Διαθέτει δισκόφρενο στάθμευσης για την προστασία του χειριστή.• Κεντρικός τροχός εμπλοκής της τετρακίνησης όταν κινείται σε ανώμαλο έδαφος.• Ο σχεδιασμός του συστήματος ανατροπής επιτρέπει τη γρήγορη, εύκολη, ξεκούραστη εκφόρτωσή του.• Εξεταστικά ισορροπημένο ακόμη και με πλήρες φορτίο.• Και οι τέσσερις τροχοί είναι ιδίου μεγέθους και εύκολο να αντικατασταθούν.Μηχανοκίνητο Ανατρεπόμενο Καρότσι Belle BMD 300 MinidumperΗ τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
4.501,20 €
Μονάδας κίνησης δονητικής σφύρας μπετού Megavib 230V Belle
Ηλεκτρική Μονάδα κίνησης του Φορητού Ηλεκτρικού Δονητή Μπετόν. Πλεονεκτήματα: Χαμηλού βάρους με άνετο κράτημα στον χειρισμό. Ισχυρό ηλεκτρικό μοτέρ πολύ καλά προστατευμένο σε σκληρό περίβλημα με εξαιρετική μόνωση για προστασία από διαρροή ηλεκτρικού ρεύματος.Υψηλής συχνότητας  δόνηση για αυξημένη παραγωγικότητα.Δυνατότητα εναλλαγής εύκαμπτου άξονα και κεφαλών δόνησης.Διατίθεται με ιμάντα ανάρτησης .Η τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
477,40 €
Οδοστρωτήρας Πεζού Χειριστή Belle tdx twin drum roller
Έως 24 Δόσεις! | Οδοστρωτήρας Πεζού Χειριστή Belle tdx twin drum rollerΈνας νέος οδοστρωτήρας πεζού χειριστή με 2 κυλίνδρους και υδροστατικό σύστημα μετάδοσης κίνησης. Ο TDX Twin Drum Roller έχει υψηλή δύναμη συμπίεσης , είναι συμπαγής με εργονομικά τοποθετημένο χειριστήριο για εύκολη χρήση. Είναι κατάλληλος για συμπίεση μεγάλης γκάμας υλικών καθώς και ασφάλτου.Πλεονεκτήματα:• Υψηλής απόδοσης, χαμηλό κόστος συντήρησης, υδροστατικό σύστημα μετάδοσης κίνησης.• Υψηλής ισχύος, αξιόπιστος, 10ΗΡ αερόψυκτος πετρελαιοκινητήρας YANMAR.• 16ΚΝ ισχύς συμπίεσης, για καλύτερη απόδοση και παραγωγικότητα.• Σκέπαστρο κινητήρα με κλειδωνιά για ασφάλεια, εύκολη πρόσβαση.• Εκκίνηση με μίζα καθώς και με σχοινί αυτόματης επαναφοράς .• Υψηλής ποιότητας υδροστατικό σύστημα μετάδοσης κίνησης.• 65 lit δοχείο νερού με εξωτερικό δείκτη σημείου πληρότητας.• Χωρίς προεξοχές για εργασία κοντά σε τοίχους.• Ρυθμιζόμενες ξύστρες καθαρισμού των κυλίνδρων.• Δοχείο 18 Lit υδραυλικού λαδιού.• Εύκολα προσβάσιμα, αποσπώμενα αντιδιαβρωτικά συστήματα κατάβρεξης κυλίνδρων (εμπρός και πίσω).• Αναδιπλούμενες χειρολαβές με σύστημα ασφαλείας.• Σύστημα τροφοδοσίας πετρελαίου με κλειδαριά.• Εύκολη συντήρηση-σύστημα αποστράγγισης λαδιού, εύκολα προσβάσιμα φίλτρο αέρος και φίλτρο λαδιού και όλων των σημείων που χρήζουν συντήρησης.• Αποστράγγιση δοχείου νερού για την αποφυγή διάβρωσής του.• Κεντρικά τοποθετημένος γάντζος ανύψωσης και τέσσερα σημεία πρόσδεσης με ιμάντες.• Φρένο στάθμευσης. • Προστασία διακόπτη εκκίνησης.• Σύστημα προειδοποίησης εκκίνησης.• Χρώμα κατ’ επιλογήν του πελάτη διαθέσιμο.• Μετρητής ωρών λειτουργίας διαθέσιμος κατόπιν επιλογής.Η τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
16.120,00 €
Πιστολέτο - Υδραυλικό Κομπρεσέρ Belle BHB23 Road Breaker
Έως 24 Δόσεις! | Πιστολέτο - Υδραυλικό Κομπρεσέρ Belle BHB23 Road BreakerΥδραυλικό πιστολέτο μεσαίου βάρους ιδανικό για μπετόν και άσφαλτο. Σταθερά και αξιόπιστα πιστολέτα σχεδιασμένα για να λειτουργούν με τις Υδραυλικές Μονάδες Κίνησης της Altrad Belle. Τα πιστολέτα χειρός διατίθενται σε πολλά διαφορετικά μεγέθη με ποικιλία συχνοτήτων και δύναμης κτυπήματος και με κοινά εξαρτήματα.
2.802,40 €
Συμπιεστής εδάφους belle pcx 20/50 honda
Έως 24 Δόσεις! | Συμπιεστής εδάφους belle pcx 20/50 hondaΥψηλής απόδοσης συμπιεστής εδάφους για επαγγελματική χρήση. Στιβαρή κατασκευή και αντικραδασμικές χειρολαβές για την ελαχιστοποίηση της καταπόνησης των χεριών του χειριστή. Εφοδιασμένος με κοντύτερη πλάκα συμπίεσης, επιτυγχάνει καλύτερη συμπίεση, ευελιξία και τελικό αποτέλεσμα.Πλεονεκτήματα:Οι αναδιπλούμενες χειρολαβές, σχεδιασμένες για μεγίστη ευελιξία κινήσεων, επιτρέπουν την πρόσβαση σε σημεία που είναι δύσκολο να φτάσετε.Ενισχυμένο δονητικό σύστημα για μεγάλη διάρκεια ζωής και εύκολα ρυθμιζόμενος ιμάντας μετάδοσης κίνησης.Χειρολαβές ανύψωσης που διευκολύνουν τη φόρτωση- εκφόρτωση του συμπιεστή.Μεγάλης χωρητικότητας δοχείο νερού προστατευόμενο από τον μεταλλικό σκελετό του συμπιεστή.Ειδικά σχεδιασμένο σύστημα κατάβρεξης που διασφαλίζει την πλήρη κάλυψη της πλακάς συμπίεσης με νερό που δεν επιτρέπει την επικόλληση της ασφάλτου πάνω σε αυτήν.Πλήρως προστατευμένο σύστημα κατάβρεξης και ελαστική πλάκα πλακόστρωσης που τοποθετείται εύκολα με τη χρήση ταχυσυνδέσμων.Σετ τροχών μεταφοράς (προαιρετικά), που τοποθετείται και αφαιρείται με ευκολία.Χρήση ρουλεμάν με γράσο διαρκείας στο σύστημα δόνησηςΗ τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
2.083,20 €
Συμπιεστής εδάφους με κιτ νερού belle pcx 12/36 honda petrol
Έως 24 Δόσεις! | Συμπιεστής εδάφους με κιτ νερού belle pcx 12/36 honda petrolΠολλαπλών χρήσεων Συμπιεστής Εδάφους. Η επιλογή των εταιριών ενοικίασης μηχανημάτων.Υψηλής απόδοσης συμπιεστής εδάφους για επαγγελματική χρήση. Στιβαρή κατασκευή και αντικραδασμικές χειρολαβές για την ελαχιστοποίηση της καταπόνησης των χεριών του χειριστή. Εφοδιασμένος με κοντύτερη πλάκα συμπίεσης, επιτυγχάνει καλύτερη συμπίεση, ευελιξία και τελικό αποτέλεσμα.Πλεονεκτήματα:Οι αναδιπλούμενες χειρολαβές, σχεδιασμένες για μεγίστη ευελιξία κινήσεων, επιτρέπουν την πρόσβαση σε σημεία που είναι δύσκολο να φτάσετε.Ενισχυμένο δονητικό σύστημα για μεγάλη διάρκεια ζωής και εύκολα ρυθμιζόμενος ιμάντας μετάδοσης κίνησης.Χειρολαβές ανύψωσης που διευκολύνουν τη φόρτωση- εκφόρτωση του συμπιεστή.Μεγάλης χωρητικότητας δοχείο νερού προστατευόμενο από τον μεταλλικό σκελετό του συμπιεστή.Ειδικά σχεδιασμένο σύστημα κατάβρεξης που διασφαλίζει την πλήρη κάλυψη της πλακάς συμπίεσης με νερό που δεν επιτρέπει την επικόλληση της ασφάλτου πάνω σε αυτήν.Πλήρως προστατευμένο σύστημα κατάβρεξης και ελαστική πλάκα πλακόστρωσης που τοποθετείται εύκολα με τη χρήση ταχυσυνδέσμων.Σετ τροχών μεταφοράς (προαιρετικά), που τοποθετείται και αφαιρείται με ευκολία.Χρήση ρουλεμάν με γράσο διαρκείας στο σύστημα δόνησης.Η τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
2.126,60 €
Συμπιεστής εδάφους με κιτ νερού belle pcx 20/50 honda
Έως 24 Δόσεις! | Συμπιεστής εδάφους με κιτ νερού belle pcx 20/50 hondaΠολλαπλών χρήσεων Συμπιεστής Εδάφους. Η επιλογή των εταιριών ενοικίασης μηχανημάτων.Υψηλής απόδοσης συμπιεστής εδάφους για επαγγελματική χρήση. Στιβαρή κατασκευή και αντικραδασμικές χειρολαβές για την ελαχιστοποίηση της καταπόνησης των χεριών του χειριστή. Εφοδιασμένος με κοντύτερη πλάκα συμπίεσης, επιτυγχάνει καλύτερη συμπίεση, ευελιξία και τελικό αποτέλεσμα. Πλεονεκτήματα:Οι αναδιπλούμενες χειρολαβές, σχεδιασμένες για μεγίστη ευελιξία κινήσεων, επιτρέπουν την πρόσβαση σε σημεία που είναι δύσκολο να φτάσετε.Ενισχυμένο δονητικό σύστημα για μεγάλη διάρκεια ζωής και εύκολα ρυθμιζόμενος ιμάντας μετάδοσης κίνησης.Χειρολαβές ανύψωσης που διευκολύνουν τη φόρτωση- εκφόρτωση του συμπιεστή.Μεγάλης χωρητικότητας δοχείο νερού προστατευόμενο από τον μεταλλικό σκελετό του συμπιεστή.Ειδικά σχεδιασμένο σύστημα κατάβρεξης που διασφαλίζει την πλήρη κάλυψη της πλακάς συμπίεσης με νερό που δεν επιτρέπει την επικόλληση της ασφάλτου πάνω σε αυτήν.Πλήρως προστατευμένο σύστημα κατάβρεξης και ελαστική πλάκα πλακόστρωσης που τοποθετείται εύκολα με τη χρήση ταχυσυνδέσμων.Σετ τροχών μεταφοράς (προαιρετικά), που τοποθετείται και αφαιρείται με ευκολία.Χρήση ρουλεμάν με γράσο διαρκείας στο σύστημα δόνησης.Η τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
2.201,00 €
Συμπιεστής Εδάφους (Βατραχάκι) belle rtx 66 honda petrol 280mm wooden foot
Έως 24 Δόσεις! | Συμπιεστής Εδάφους (Βατραχάκι) belle rtx 66 honda petrol 280mm wooden footΜια νέα σειρά τετράχρονων βενζινοκινητήρων HONDA και πετρελαιοκινητήρων Yanmar εξοπλίζουν τη νέα σειρά συμπιεστών εδάφους RTX (βατραχάκια). Η νέα αυτή σειρά διακρίνεται για την εξαιρετική ισορροπία, την ευκολία έλεγχου και την υψηλού επιπέδου συμπίεση που παρέχουν.Πλεονεκτήματα:Ιδιαίτερα ισχυρός για χρήση σε επικλινή εδάφη και συνεκτικά υλικά.Ιδιαίτερα δυνατός και στιβαρός σχεδιασμός.Αντικραδασμικές χειρολαβές.Τριπλού καθαρισμού φίλτρο αέρος.Διπλού καθαρισμού φίλτρο καυσίμου.Χαμηλό κόστος συντήρησης, με γυάλινη θύρα έλεγχου επιπέδου λαδιού στον δονητικό άξονα.Χειρολαβή και εμπρόσθιος τροχός μεταφοράς. Και τα δύο είναι εύκολο να αντικατασταθούν.Διαθέσιμα κιτ συντήρησης.Σύστημα μεταφοράς με τροχό διαθέσιμο.Η τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
3.540,20 €
Συμπιεστής Εδάφους (Βατραχάκι) belle rtx 74 honda gx120 280mm foot si
Έως 24 Δόσεις! | Συμπιεστής Εδάφους (Βατραχάκι) belle rtx 74 honda gx120 280mm foot siΜια νέα σειρά τετράχρονων βενζινοκινητήρων HONDA και πετρελαιοκινητήρων Yanmar εξοπλίζουν τη νέα σειρά συμπιεστών εδάφους RTX (βατραχάκια). Η νέα αυτή σειρά διακρίνεται για την εξαιρετική ισορροπία, την ευκολία έλεγχου και την υψηλού επιπέδου συμπίεση που παρέχουν.Πλεονεκτήματα:Ιδιαίτερα ισχυρός για χρήση σε επικλινή εδάφη και συνεκτικά υλικά.Ιδιαίτερα δυνατός και στιβαρός σχεδιασμός.Αντικραδασμικές χειρολαβές.Τριπλού καθαρισμού φίλτρο αέρος.Διπλού καθαρισμού φίλτρο καυσίμου.Χαμηλό κόστος συντήρησης, με γυάλινη θύρα έλεγχου επιπέδου λαδιού στον δονητικό άξονα.Χειρολαβή και εμπρόσθιος τροχός μεταφοράς. Και τα δύο είναι εύκολο να αντικατασταθούν.Διαθέσιμα κιτ συντήρησης.Σύστημα μεταφοράς με τροχό διαθέσιμο.Η τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
3.670,40 €
Συμπιεστής Εδάφους (Βατραχάκι) belle rtx50 hon gx100 280mm foot si
Έως 24 Δόσεις! | Συμπιεστής Εδάφους (Βατραχάκι) belle rtx50 hon gx100 280mm foot siΜια νέα σειρά τετράχρονων βενζινοκινητήρων HONDA και πετρελαιοκινητήρων Yanmar εξοπλίζουν τη νέα σειρά συμπιεστών εδάφους RTX (βατραχάκια). Η νέα αυτή σειρά διακρίνεται για την εξαιρετική ισορροπία, την ευκολία έλεγχου και την υψηλού επιπέδου συμπίεση που παρέχουν.Πλεονεκτήματα:Ιδιαίτερα ισχυρός για χρήση σε επικλινή εδάφη και συνεκτικά υλικά.Ιδιαίτερα δυνατός και στιβαρός σχεδιασμός.Αντικραδασμικές χειρολαβές.Τριπλού καθαρισμού φίλτρο αέρος.Διπλού καθαρισμού φίλτρο καυσίμου.Αντλία καυσίμου – εύκολη εκκίνηση.Χαμηλό κόστος συντήρησης, με γυάλινη θύρα έλεγχου επιπέδου λαδιού στον δονητικό άξονα.Χειρολαβή και εμπρόσθιος τροχός μεταφοράς. Και τα δύο είναι εύκολο να αντικατασταθούν.Διαθέσιμα κιτ συντήρησης.Σύστημα μεταφοράς με τροχό διαθέσιμο.Η τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
3.379,00 €
Συμπιεστής εδάφους belle pcx 12/36 honda petrol
Έως 24 Δόσεις! | Συμπιεστής εδάφους belle pcx 12/36 honda petrolΥψηλής απόδοσης συμπιεστής εδάφους για επαγγελματική χρήση. Στιβαρή κατασκευή και αντικραδασμικές χειρολαβές για την ελαχιστοποίηση της καταπόνησης των χεριών του χειριστή. Εφοδιασμένος με κοντύτερη πλάκα συμπίεσης, επιτυγχάνει καλύτερη συμπίεση, ευελιξία και τελικό αποτέλεσμα.Πλεονεκτήματα:Οι αναδιπλούμενες χειρολαβές, σχεδιασμένες για μεγίστη ευελιξία κινήσεων, επιτρέπουν την πρόσβαση σε σημεία που είναι δύσκολο να φτάσετε.Ενισχυμένο δονητικό σύστημα για μεγάλη διάρκεια ζωής και εύκολα ρυθμιζόμενος ιμάντας μετάδοσης κίνησης.Χειρολαβές ανύψωσης που διευκολύνουν τη φόρτωση- εκφόρτωση του συμπιεστή.Μεγάλης χωρητικότητας δοχείο νερού προστατευόμενο από τον μεταλλικό σκελετό του συμπιεστή.Ειδικά σχεδιασμένο σύστημα κατάβρεξης που διασφαλίζει την πλήρη κάλυψη της πλακάς συμπίεσης με νερό που δεν επιτρέπει την επικόλληση της ασφάλτου πάνω σε αυτήν.Πλήρως προστατευμένο σύστημα κατάβρεξης και ελαστική πλάκα πλακόστρωσης που τοποθετείται εύκολα με τη χρήση ταχυσυνδέσμων.Σετ τροχών μεταφοράς (προαιρετικά), που τοποθετείται και αφαιρείται με ευκολία.Χρήση ρουλεμάν με γράσο διαρκείας στο σύστημα δόνησης.Η τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
2.008,80 €
Συμπιεστής εδάφους sf 460 honda
Έως 24 Δόσεις! | Συμπιεστής εδάφους sf 460 hondaΣκληροτράχηλος Συμπιεστής Εδάφους SF460. Σε χώμα και δύσκολα εδάφη ο  SF460 φέρει σε πέρας με επιτυχία το έργο του εκεί όπου οι άλλοι συμπιεστές δεν μπορούν. Η αποδεδειγμένα επιτυχής σχεδίασης και κατασκευή του επιτρέπουν την απρόσκοπτη και χωρίς λειτουργεία του κάτω από τις πλέον αντίξοες συνθήκες.  Η τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
2.312,60 €
Συμπιεστής εδάφους διπλής κατεύθυνσης belle prc 30/40d hatz diesel
Έως 24 Δόσεις! | Συμπιεστής εδάφους διπλής κατεύθυνσης belle prc 30/40d hatz dieselΔιπλής κατεύθυνσης Συμπιεστής Εδάφους με φυγοκεντρική δύναμη 30ΚΝ. Η ταχύτητα και το βάθος συμπίεσης προσαρμόζονται μέσω υδραυλικού έλεγχου του έκκεντρου δόνησης. Έτσι επιτυγχάνεται η ομαλή και εύκολη λειτουργία του. Πλάκα συμπίεσης πολλαπλών χρήσεων ,σχεδιασμένη για εύκολη πρόσβαση κοντά σε σορούς με υλικά ή επιφάνειες από τσιμέντο. Ιδανικό για συμπίεση μπαζωμάτων, θεμελιώσεων, επισκευή δρόμων ή συμπίεση τάφρων. Πλεονεκτήματα:Διατίθεται σε δύο μεγέθη πλακών συμπίεσης και βάρους, κατάλληλα για την ικανοποίηση πολλών διαφορετικών εφαρμογών, συνδυάζοντας το χαμηλό βάρος με την υψηλή δύναμη συμπίεσης.Μοντέλο 30/40 με πλάτος πλάκας συμπίεσης 400 mm.Συμπαγής κατασκευή, υψηλή απόδοση και εξαιρετικό αποτέλεσμα συμπίεσης.Επιλογή βενζινοκινητήρα ή πετρελαιοκινητήρα.Υψηλής συχνότητας, 90ΗΖ, σύστημα δόνησης.Συμπαγής και εξαιρετικά εργονομική σχεδίαση με αντικραδασμικές χειρολαβές , οι οποίες ελαχιστοποιούν την καταπόνηση των χεριών και συνεπώς την κούραση του χειριστή.Ειδικά σχεδιασμένο χειριστήριο για εύκολη και ξεκούραστη εργασία.Φιλικό στη χρήση και τη συντήρηση, με εύκολη πρόσβαση σε όλα τα μέρη.Μεγάλος, κεντρικά τοποθετημένος γάντζος ανύψωσης.Αναδιπλούμενη χειρολαβή για ευκολία μετακίνησης και αποθήκευσηςΗ τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
7.595,00 €
Συμπιεστής εδάφους διπλής κατεύθυνσης belle prc 60/80d hatz die-sel
Έως 24 Δόσεις! | Συμπιεστής εδάφους διπλής κατεύθυνσης belle prc 60/80d hatz die-selΣυμπιεστής Διπλής Κατεύθυνσης με βέλτιστη απόδοση συμπίεσης. Ο ισχυρός πετρελαιοκινητήρας καθιστά τη σειρά RPC60/80 μια οικονομική επιλογή σε σχέση με έναν συμπιεστή με κυλίνδρους (οδοστρωτήρα). Η πλάκα δόνησης έχει σχεδιαστεί για γρήγορη και αποτελεσματική συμπίεση σε πετρώδη εδάφη και χώμα μεγάλων επιφανειών. Ιδανικό για συμπίεση εδάφους θεμελιώσεων και τοιχίων αντιστήριξης. Πλεονεκτήματα:Εξαιρετική φυγοκεντρική δύναμη 60ΚΝ.Η συμπαγής κατασκευή του και το μεταλλικό προστατευτικό κάλυμμά του διασφαλίζουν την ασφαλή λειτουργία του σε τάφρους και χαρακώματα.Ιδανικός για μεγάλα έργα.Το συνολικό πλάτος της δονητικής πλάκας μπορεί να επεκταθεί στα 700 με 800mm με την προσθήκη εύκολα προσαρμοζόμενων προεκτάσεων (πλάτος χωρίς προεκτάσεις: 500mm).2 προεκτάσεις 75mm περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό.2 προεκτάσεις των 125mm διαθέσιμες κατόπιν επιλογής.Πετρελαιοκινητήρας Hatz ID81Z.RPC 60/80 διατίθεται και με ηλεκτρική εκκίνηση (μίζα) κατ’ επιλογή.Αξιόπιστο με εξαιρετικά αποτελέσματα συμπίεσης.Υψηλής συχνότητας δονητικό σύστημα.Εύκολο και ευέλικτο στη χρήση του, σχεδιασμένο για την ελαχιστοποίηση της κούρασης του χειριστή.Εργονομική χειρολαβή και χειριστήριο.Φιλικό στη χρήση και συντήρηση, εύκολη πρόσβαση σε όλα τα μέρη του.Μεγάλος, κεντρικά τοποθετημένος γάντζος ανύψωσης.Αναδιπλούμενες χειρολαβές με μηχανισμό ασφαλείας, που διευκολύνουν τη μεταφορά και αποθήκευσή τουΗ τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
15.053,60 €
Συμπιεστής εδάφους διπλής κατεύθυνσης belle prc 60/80de hatz diesel
Έως 24 Δόσεις! | Συμπιεστής εδάφους διπλής κατεύθυνσης belle prc 60/80de hatz dieselΣυμπιεστής Διπλής Κατεύθυνσης με βέλτιστη απόδοση συμπίεσης. Ο ισχυρός πετρελαιοκινητήρας καθιστά τη σειρά RPC60/80 μια οικονομική επιλογή σε σχέση με έναν συμπιεστή με κυλίνδρους (οδοστρωτήρα). Η πλάκα δόνησης έχει σχεδιαστεί για γρήγορη και αποτελεσματική συμπίεση σε πετρώδη εδάφη και χώμα μεγάλων επιφανειών. Ιδανικό για συμπίεση εδάφους θεμελιώσεων και τοιχίων αντιστήριξης. Πλεονεκτήματα:Εξαιρετική φυγοκεντρική δύναμη 60ΚΝ.Η συμπαγής κατασκευή του και το μεταλλικό προστατευτικό κάλυμμά του διασφαλίζουν την ασφαλή λειτουργία του σε τάφρους και χαρακώματα.Ιδανικός για μεγάλα έργα.Το συνολικό πλάτος της δονητικής πλάκας μπορεί να επεκταθεί στα 700 με 800mm με την προσθήκη εύκολα προσαρμοζόμενων προεκτάσεων (πλάτος χωρίς προεκτάσεις: 500mm).2 προεκτάσεις 75mm περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό.2 προεκτάσεις των 125mm διαθέσιμες κατόπιν επιλογής.Πετρελαιοκινητήρας Hatz ID81Z.RPC 60/80 διατίθεται και με ηλεκτρική εκκίνηση (μίζα) κατ’ επιλογή.Αξιόπιστο με εξαιρετικά αποτελέσματα συμπίεσης.Υψηλής συχνότητας δονητικό σύστημα.Εύκολο και ευέλικτο στη χρήση του, σχεδιασμένο για την ελαχιστοποίηση της κούρασης του χειριστή.Εργονομική χειρολαβή και χειριστήριο.Φιλικό στη χρήση και συντήρηση, εύκολη πρόσβαση σε όλα τα μέρη του.Μεγάλος, κεντρικά τοποθετημένος γάντζος ανύψωσης.Αναδιπλούμενες χειρολαβές με μηχανισμό ασφαλείας, που διευκολύνουν τη μεταφορά και αποθήκευσή του.Η τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
15.624,00 €
Συμπιεστής εδάφους διπλής κατεύθυνσης belle prc 30/50d hatz die-sel
Έως 24 Δόσεις! | Συμπιεστής εδάφους διπλής κατεύθυνσης belle prc 30/50d hatz die-selΔιπλής κατεύθυνσης Συμπιεστής Εδάφους με φυγοκεντρική δύναμη 30ΚΝ. Η ταχύτητα και το βάθος συμπίεσης προσαρμόζονται μέσω υδραυλικού έλεγχου του έκκεντρου δόνησης. Έτσι επιτυγχάνεται η ομαλή και εύκολη λειτουργία του. Πλάκα συμπίεσης πολλαπλών χρήσεων ,σχεδιασμένη για εύκολη πρόσβαση κοντά σε σορούς με υλικά ή επιφάνειες από τσιμέντο. Ιδανικό για συμπίεση μπαζωμάτων, θεμελιώσεων, επισκευή δρόμων ή συμπίεση τάφρων. Πλεονεκτήματα:Διατίθεται σε δύο μεγέθη πλακών συμπίεσης και βάρους, κατάλληλα για την ικανοποίηση πολλών διαφορετικών εφαρμογών, συνδυάζοντας το χαμηλό βάρος με την υψηλή δύναμη συμπίεσης.Μοντέλο 30/50 με πλάτος πλάκας συμπίεσης 500 mm.Συμπαγής κατασκευή, υψηλή απόδοση και εξαιρετικό αποτέλεσμα συμπίεσης.Επιλογή βενζινοκινητήρα ή πετρελαιοκινητήρα.Υψηλής συχνότητας, 90ΗΖ, σύστημα δόνησης.Συμπαγής και εξαιρετικά εργονομική σχεδίαση με αντικραδασμικές χειρολαβές , οι οποίες ελαχιστοποιούν την καταπόνηση των χεριών και συνεπώς την κούραση του χειριστή.Ειδικά σχεδιασμένο χειριστήριο για εύκολη και ξεκούραστη εργασία.Φιλικό στη χρήση και τη συντήρηση, με εύκολη πρόσβαση σε όλα τα μέρη.Μεγάλος, κεντρικά τοποθετημένος γάντζος ανύψωσης.Αναδιπλούμενη χειρολαβή για ευκολία μετακίνησης και αποθήκευσης.Η τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
7.216,80 €
Συμπιεστής εδάφους διπλής κατεύθυνσης belle prc 30/40 honda 5.5 gx 160
Έως 24 Δόσεις! | Συμπιεστής εδάφους διπλής κατεύθυνσης belle prc 30/40 honda 5.5 gx 160Διπλής κατεύθυνσης Συμπιεστής Εδάφους με φυγοκεντρική δύναμη 30ΚΝ. Η ταχύτητα και το βάθος συμπίεσης προσαρμόζονται μέσω υδραυλικού έλεγχου του έκκεντρου δόνησης. Έτσι επιτυγχάνεται η ομαλή και εύκολη λειτουργία του. Πλάκα συμπίεσης πολλαπλών χρήσεων ,σχεδιασμένη για εύκολη πρόσβαση κοντά σε σορούς με υλικά ή επιφάνειες από τσιμέντο. Ιδανικό για συμπίεση μπαζωμάτων, θεμελιώσεων, επισκευή δρόμων ή συμπίεση τάφρων. Πλεονεκτήματα:Διατίθεται σε δύο μεγέθη πλακών συμπίεσης και βάρους, κατάλληλα για την ικανοποίηση πολλών διαφορετικών εφαρμογών, συνδυάζοντας το χαμηλό βάρος με την υψηλή δύναμη συμπίεσης.Μοντέλο 30/40 με πλάτος πλάκας συμπίεσης 400 mm.Συμπαγής κατασκευή, υψηλή απόδοση και εξαιρετικό αποτέλεσμα συμπίεσης.Επιλογή βενζινοκινητήρα ή πετρελαιοκινητήρα.Υψηλής συχνότητας, 90ΗΖ, σύστημα δόνησης.Συμπαγής και εξαιρετικά εργονομική σχεδίαση με αντικραδασμικές χειρολαβές , οι οποίες ελαχιστοποιούν την καταπόνηση των χεριών και συνεπώς την κούραση του χειριστή.Ειδικά σχεδιασμένο χειριστήριο για εύκολη και ξεκούραστη εργασία.Φιλικό στη χρήση και τη συντήρηση, με εύκολη πρόσβαση σε όλα τα μέρη.Μεγάλος, κεντρικά τοποθετημένος γάντζος ανύψωσης.Αναδιπλούμενη χειρολαβή για ευκολία μετακίνησης και αποθήκευσηςΗ τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
5.437,40 €
Συμπιεστής εδάφους διπλής κατεύθυνσης belle prc 30/50 honda 5.5 gx 160
Έως 24 Δόσεις! | Συμπιεστής εδάφους διπλής κατεύθυνσης belle prc 30/50 honda 5.5 gx 160Διπλής κατεύθυνσης Συμπιεστής Εδάφους με φυγοκεντρική δύναμη 30ΚΝ. Η ταχύτητα και το βάθος συμπίεσης προσαρμόζονται μέσω υδραυλικού έλεγχου του έκκεντρου δόνησης. Έτσι επιτυγχάνεται η ομαλή και εύκολη λειτουργία του. Πλάκα συμπίεσης πολλαπλών χρήσεων ,σχεδιασμένη για εύκολη πρόσβαση κοντά σε σορούς με υλικά ή επιφάνειες από τσιμέντο. Ιδανικό για συμπίεση μπαζωμάτων, θεμελιώσεων, επισκευή δρόμων ή συμπίεση τάφρων.Πλεονεκτήματα:Διατίθεται σε δύο μεγέθη πλακών συμπίεσης και βάρους, κατάλληλα για την ικανοποίηση πολλών διαφορετικών εφαρμογών, συνδυάζοντας το χαμηλό βάρος με την υψηλή δύναμη συμπίεσης.Μοντέλο 30/50 με πλάτος πλάκας συμπίεσης 500 mm.Συμπαγής κατασκευή, υψηλή απόδοση και εξαιρετικό αποτέλεσμα συμπίεσης.Επιλογή βενζινοκινητήρα ή πετρελαιοκινητήρα.Υψηλής συχνότητας, 90ΗΖ, σύστημα δόνησης.Συμπαγής και εξαιρετικά εργονομική σχεδίαση με αντικραδασμικές χειρολαβές , οι οποίες ελαχιστοποιούν την καταπόνηση των χεριών και συνεπώς την κούραση του χειριστή.Ειδικά σχεδιασμένο χειριστήριο για εύκολη και ξεκούραστη εργασία.Φιλικό στη χρήση και τη συντήρηση, με εύκολη πρόσβαση σε όλα τα μέρη.Μεγάλος, κεντρικά τοποθετημένος γάντζος ανύψωσης.Αναδιπλούμενη χειρολαβή για ευκολία μετακίνησης και αποθήκευσηςΗ τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
6.200,00 €
Συμπιεστής εδάφους διπλής κατεύθυνσης belle prc 45/60 honda 9 gx270
Έως 24 Δόσεις! | Συμπιεστής εδάφους διπλής κατεύθυνσης belle prc 45/60 honda 9 gx270Μεσαίου μεγέθους και στιβαρής κατασκευής Συμπιεστής Εδάφους Διπλής Κατεύθυνσης για συμπίεση του εδάφους. Ιδανικά για συμπίεση τάφρων, επισκευές και συντήρηση δρόμων. Η ταχύτητα και το βάθος συμπίεσης προσαρμόζονται μέσω υδραυλικού έλεγχου του έκκεντρου δόνησης . Το ισχυρό μεταλλικό περίβλημα που καλύπτει το μηχάνημα προστατεύει όλα τα ζωτικά σημεία του συμπιεστή από τυχόν χτυπήματα.  Πλεονεκτήματα:Συμπαγής κατασκευή.Συνολικό πλάτος δονητικής πλάκας 600mm, με δυνατότητα επέκτασής της με 2 προσθήκες των 75mm, όταν απαιτείται.Επιλογή μεταξύ 2 κινητήρων βενζίνης ή πετρελαίου με ή χωρίς ηλεκτρική εκκίνηση.Βελτιστοποιημένο βάθος συμπύκνωσης που επιτυγχάνεται από ένα δονητικό σύστημα υψηλής συχνότητας.Εξαιρετικά εργονομικός σχεδιασμός και ειδικές αντικραδασμικές χειρολαβές που ελαχιστοποιούν την κούραση των χεριών του χειριστή.Ο ειδικός σχεδιασμός των χειρολαβών και χειριστηρίων των συμπιεστών της BELLE καθιστούν δυνατή τη χρήση τους και στις πλέον δυσπρόσιτες περιοχές.Αναδιπλούμενες χειρολαβές με μηχανισμό ασφαλείας που διευκολύνουν τη μεταφορά και αποθήκευσή του.Η τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
8.475,40 €
Συμπιεστής εδάφους διπλής κατεύθυνσης belle prc 45/60d hatz diesel
Έως 24 Δόσεις! | Συμπιεστής εδάφους διπλής κατεύθυνσης belle prc 45/60d hatz dieselΜεσαίου μεγέθους και στιβαρής κατασκευής Συμπιεστής Εδάφους Διπλής Κατεύθυνσης για συμπίεση του εδάφους. Ιδανικά για συμπίεση τάφρων, επισκευές και συντήρηση δρόμων. Η ταχύτητα και το βάθος συμπίεσης προσαρμόζονται μέσω υδραυλικού έλεγχου του έκκεντρου δόνησης . Το ισχυρό μεταλλικό περίβλημα που καλύπτει το μηχάνημα προστατεύει όλα τα ζωτικά σημεία του συμπιεστή από τυχόν χτυπήματα.  Πλεονεκτήματα:Συμπαγής κατασκευή.Συνολικό πλάτος δονητικής πλάκας 600mm, με δυνατότητα επέκτασής της με 2 προσθήκες των 75mm, όταν απαιτείται.Επιλογή μεταξύ 2 κινητήρων βενζίνης ή πετρελαίου με ή χωρίς ηλεκτρική εκκίνηση.Βελτιστοποιημένο βάθος συμπύκνωσης που επιτυγχάνεται από ένα δονητικό σύστημα υψηλής συχνότητας.Εξαιρετικά εργονομικός σχεδιασμός και ειδικές αντικραδασμικές χειρολαβές που ελαχιστοποιούν την κούραση των χεριών του χειριστή.Ο ειδικός σχεδιασμός των χειρολαβών και χειριστηρίων των συμπιεστών της BELLE καθιστούν δυνατή τη χρήση τους και στις πλέον δυσπρόσιτες περιοχές.Αναδιπλούμενες χειρολαβές με μηχανισμό ασφαλείας που διευκολύνουν τη μεταφορά και αποθήκευσή του.Η τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
10.440,80 €
Συμπιεστής εδάφους διπλής κατεύθυνσης belle prc 45/60de hatz diesel
Έως 24 Δόσεις! | Συμπιεστής εδάφους διπλής κατεύθυνσης belle prc 45/60de hatz dieselΜεσαίου μεγέθους και στιβαρής κατασκευής Συμπιεστής Εδάφους Διπλής Κατεύθυνσης για συμπίεση του εδάφους. Ιδανικά για συμπίεση τάφρων, επισκευές και συντήρηση δρόμων. Η ταχύτητα και το βάθος συμπίεσης προσαρμόζονται μέσω υδραυλικού έλεγχου του έκκεντρου δόνησης . Το ισχυρό μεταλλικό περίβλημα που καλύπτει το μηχάνημα προστατεύει όλα τα ζωτικά σημεία του συμπιεστή από τυχόν χτυπήματα.  Πλεονεκτήματα:Συμπαγής κατασκευή.Συνολικό πλάτος δονητικής πλάκας 600mm, με δυνατότητα επέκτασής της με 2 προσθήκες των 75mm, όταν απαιτείται.Επιλογή μεταξύ 2 κινητήρων βενζίνης ή πετρελαίου με ή χωρίς ηλεκτρική εκκίνηση.Βελτιστοποιημένο βάθος συμπύκνωσης που επιτυγχάνεται από ένα δονητικό σύστημα υψηλής συχνότητας.Εξαιρετικά εργονομικός σχεδιασμός και ειδικές αντικραδασμικές χειρολαβές που ελαχιστοποιούν την κούραση των χεριών του χειριστή.Ο ειδικός σχεδιασμός των χειρολαβών και χειριστηρίων των συμπιεστών της BELLE καθιστούν δυνατή τη χρήση τους και στις πλέον δυσπρόσιτες περιοχές.Αναδιπλούμενες χειρολαβές με μηχανισμό ασφαλείας που διευκολύνουν τη μεταφορά και αποθήκευσή του.Η τιμή του προϊόντος δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. 
11.513,40 €
Υδραυλική Μονάδα Κίνησης (Πιστολέτο - Υδραυλικό Κομπρεσέρ) Belle Midi 20 140 Honda
Έως 24 Δόσεις! | Υδραυλική Μονάδα Κίνησης (Πιστολέτο - Υδραυλικό Κομπρεσέρ) Belle Midi 20 140 HondaΚινητή και αποτελεσματική υδραυλική μονάδα κίνησης, με εξαιρετική σχέση ισχύος βάρους. Οι υδραυλικές μονάδες κίνησης είναι 3 φορές περισσότερο αποτελεσματικές από τις αντίστοιχες πνευματικές και έχουν ενσωματωμένο σύστημα απόδοσης ισχύος ανάλογο με τη ζήτηση (Power on Demand). Πλεονεκτήματα:• Φορητή και μικρών διατάσεων για να μεταφέρεται εύκολα ακόμη και σε αυτοκίνητα τύπου estate και μικρά φορτηγά.• Σύστημα προστασίας των εργαλείων που συνδέονται μαζί της καθώς και της αντλίας λαδιού.• Θύρα έλεγχου στάθμης λαδιών υδραυλικού συστήματος.• Άκαμπτο και στιβαρό σασί και ατσάλινος κλωβός για την προστασία της μονάδος.•Θέση αποθήκευσης σωλήνων τροφοδοσίας και γάντζος ανύψωσης ενσωματωμένα στον κλωβό.• Τροχοί μεταφοράς για εύκολη μετακίνηση εντός του εργοταξίου.• Προσφέρεται με ένα σετ διπλών αποσπώμενων σωλήνων με υψηλής ποιότητας ταχυσυνδέσμους που αποτρέπουν την εκροή λαδιού (οι σωλήνες είναι προγεμισμένοι με λάδι).• Οι αποσπώμενοι σωλήνες είναι εύκολοι στη μετακίνηση και αλλάζουν εύκολα όταν χρειαστεί.• Η υδραυλική μονάδα κίνησης αποθηκεύεται ευκολότερα όταν αφαιρεθούν οι σωλήνες.• Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ALTRAD υδραυλικές σφύρες, υδραυλικούς δονητικούς πήχεις και υδραυλικές υποβρύχιες αντλίες.
5.059,20 €