Σύστημα ΚΟΜΒΙ στον ελαιώνα

Carbon προέκταση σωλήνα HT-KM, HL-KM
Ελαφριά προέκταση σωλήνα για το σύστημα STIHL Kombi, αποτελούμενη από σωλήνα Carbon και κοίλο άξονα από αλουμίνιο. Επέκταση της εμβέλειας κατά 1 m. Εκτός από το HT-KM, επιτρέπει τώρα και προσαρμογή του εργαλείου Kombi HL-KM.
KM 131 R
Για επαγγελματικές εφαρμογές που απαιτούν υψηλή απόδοση. Απλή εκκίνηση χωρίς προβλήματα και κόπο. Διακόπτης λειτουργίας στο τιμόνι που διατηρεί τον κινητήρα πάντα έτοιμο για εκκίνηση. Αυτόματο τσόκ. Η άμεση πρόσβαση στις βαλβίδες, αλλά και η εύκολη σύνδεση του μηχανήματος με το διαγνωστικό μηχάνημα της STIHL, μέσω ειδικής υποδοχής κάνουν το σέρβις του, πιο ξεκούραστο από ποτέ. 30% μεγαλύτερη δεξαμενή καυσίμου σε σχέση με τον προκάτοχο του. Μειωμένο βάρος κατά 200 γραμμάρια. Συμβατό με όλα τα εξαρτήματα Kombi
KM 56 RC-E
Ελαφρύς, εύχρηστος κινητήρας Kombi με κυκλική λαβή για όλες τις χρήσεις. Με απλουστευμένη διαδικασία εκκίνησης. Μεγαλύτερη ευκολία εκκίνησης, χάρη στο σύστημα ErgoStart (E). Εύκολο σε μεταφορά και αποθήκευση. Πρακτικός ταχυσύνδεσμος για αστραπιαία αλλαγή εργαλείου. Κατάλληλος για όλα τα εργαλεία Kombi.
KM 94 R-CE
Κινητήρας KOMBI με κυκλική λαβή, σύστημα εύκολης εκκίνησης ErgoStart, κινητήρα 2-MIX και λειτουργία μειωμένου φορτίου STIHL ECOSPEED που επιτρέπει ρύθμιση της ταχύτητας από το διακόπτη λειτουργίας. Κατάλληλος για όλα τα εργαλεία KOMBI..
SP-KM ελαιοραβδιστικό
Ελαιοραβδιστικό για το σύστημα STIHL Kombi. Ξεκούραστη και αποδοτική συγκομιδή της ελιάς χωρίς να τραυματίζονται οι βλαστοί και τα κλαδιά.Βάρος: 1,95 kg. Μήκος 1,44 m. Συνιστάται για κινητήρες Kombi KM 56 R-CE, KM 90 R, KM 130 R.