Γεωτρύπανα - Δράπανα

Γεωτρύπανο - Δράπανο STIHL BT 131
Γεωτρύπανο μονού χειριστή με φρένο αρίδας QuickStop. Έχει κινητήρα 4ΜΙΧ, με μεγάλο ρεζερβουάρ καυσίμου, αντιδονητικό πλαίσιο λαβής, λαβή χειρισμού με διακόπτη λειτουργίας, σύστημα φίλτρανσης αέρα μακράς διαρκείας, μεγάλο μαξιλάρι. Παραδίδεται χωρίς αρίδα.
Γεωτρύπανο - Δράπανο STIHL BT 45 Αρίδα οπών φύτευσης
Δράπανο χειρός με δυνατό βενζινοκινητήρα και σπείρα φύτευσης. Ιδανικό για τη διάνοιξη οπών φύτευσης στο έδαφος. Με χειρολαβή, ειδικό προσαρμογέα, δύο ταχύτητες και δυνατότητα αναστροφής της φοράς για το λύσιμο φρακαρισμένων αρίδων. Θέση ρελαντί για ασφαλή εκκίνηση του μηχανήματος με σταματημένο εργαλείο. Δυνατότητα εφοδιασμού με τρυπάνια ξύλου.
Γεωτρύπανο - Δράπανο STIHL BT 45 Ξυλοτρύπανο
Δράπανο χειρός με δυνατό βενζινοκινητήρα και ξυλοτρύπανο. Ιδανικό για τη διάνοιξη οπών με διάμετρο έως 25mm, σε σημεία όπου δεν υπάρχει ηλεκτρικό δίκτυο ή όταν τα δράπανα μπαταρίας δεν λειτουργούν ικανοποιητικά λόγω χαμηλής θερμοκρασίας. Με χειρολαβή, τσοκ ταχείας σύσφιξης, δύο ταχύτητες και δυνατότητα αναστροφής της φοράς για το λύσιμο φρακαρισμένων τρυπανιών. Θέση ρελαντί για ασφαλή εκκίνηση του μηχανήματος με σταματημένο εργαλείο.