Κράνη ασφαλείας

Κράνος ADVANCE X-CLIMB με ενσωματωμένες ωτοασπίδες
Το νέο κράνος STIHL ADVANCE X-Climb είναι ιδανικό τόσο για
συντήρηση σε δέντρα και συγκομιδή ξύλου στο επίπεδο του εδάφους. Είναι πολύ άνετο στη χρήση και διαθέτει μεγάλο εξαερισμό ανοίγματα και εξαιρετική ισορροπία. Επισυνάπτονται ανακλαστικά αυτοκόλλητα γύρω από το εξωτερικό του κράνους εξασφαλίζουν υψηλή ορατότητα και ως τόσο υψηλό επίπεδο ασφάλειας. ΕΝ 397, EN 12492.
Σετ κράνος DYNAMIC Ergo
Σετ κράνους με σύστημα ασπίδας V5B με νάιλον πλέγμα. Άνοιγμα εξαερισμού στο επάνω μέρος του θαλάμου του κράνους. Χρώμα πορτοκαλί, καλή μόνωση με θόρυβο, με ένδειξη UV, EN 352, EN 397, EN 1731.
Σετ κράνος DYNAMIC X-Ergo
Νέο σετ κράνος για την επαγγελματική χρήση. Βέλτιστο βάρος για υψηλή άνεση στην χρήση. Κορυφαία προστασία αυτιού (SNR 30) Μεταλλικό πλέγμα για βέλτιστη ορατότητα. Μετάδοση φωτός: 75-80%. Αναδιπλούμενη μπάρα ώθησης με θέσεις κλειδώματος για γυαλιά ασφαλείας DYNAMIC Light Plus (αξεσουάρ). Αεραγωγοί στο πάνω μέρος του περιβλήματος του κράνους. Συμμόρφωση με τα πρότυπα EN 352, EN 397, EN 1731.
Σετ κράνους ADVANCE Vent
Ελαφρύ σετ κράνους με βελτιστοποιημένη ισορροπία.Ωτασπίδες με λεπτό σχεδιασμό. Εύκολη προσαρμογή μεγέθους κεφαλής ακόμα και κατά την χρήση. Μεταλλικό προστατευτικό κάλυμμα: Μεταλλικό πλέγμα, μεγάλη διείσδυση στο φως. Αντανακλαστικές αυτοκόλλητες ετικέτες. EN 352, EN 397, EN 1731.
Σετ κράνους ADVANCE X-Vent
Ελαφρύ σετ κράνους με βελτιστοποιημένη ισορροπία. Ωτασπίδες με λεπτό σχεδιασμό. Εύκολη προσαρμογή μεγέθους κεφαλής ακόμα και κατά την χρήση. Εξαερισμός σε ολόκληρο το κέλυφος. Μεταλλικό προστατευτικό κάλυμμα: Πλέγμα από ατσάλι,με πολύ υψηλή φωτοδιαπερατότητα. Μετάδοση φωτός: 75-80%. Η ελαστική στεγανοποίηση του προστατευτικού καλύμματος προστατεύει το κράνος από τη βρωμιά και τη βροχή. Αντανακλαστικές αυτοκόλλητες ετικέτες. Προστασία αυτιών: EN 352, EN 397, EN 1731.
Σετ κράνους FUNCTION Basic
Ένα ελαφρύ σετ κράνους με μεγάλη ασπίδα προσώπου από νάιλον . Ελαστική διάφανη επίστρωση στην κορυφή του κράνους για προστασία από τη βρωμιά. Διαθέτει ωτασπίδες σε ένα λεπτό σχέδιο με καλή προστασία από το θόρυβο. Ανοίγματα εξαερισμού στην κορυφή του κράνους. Ρυθμιστής μεγέθους για την καλύτερη προσαρμογή στον χρήστη. Συμμορφώνεται με τα πρότυπα EN 352, EN 397 και EN 1731.
Σετ κράνους FUNCTION Universal
Ένα ελαφρύ σετ κράνους με ασπίδα προσώπου από νάιλον. Προστατευτικό κάλυμμα με επίστρωση στην κορυφή του κράνους για προστασία από τη βρωμιά. Οι ωτασπίδες με λεπτό σχεδιασμό προσφέρουν καλή προστασία από θόρυβο. Ανοίγματα εξαερισμού στην επάνω περιοχή του κράνους. Ρυθμιστής μεγέθους για την καλύτερη προσαρμογή της κεφαλής. Συμμορφώνεται με τα πρότυπα EN 352, EN 397 και EN 1731.