Σκούπες υγρού και ξηρού τύπου

Σκούπα υγρού και ξηρού τύπου STIHL SE 122 E
Επαγγελματική σκούπα υγρού/ξηρού τύπου με αυτόματο διακόπτη και ρευματοδότη για τη σύνδεση ηλεκτρικών συσκευών. Η σκούπα ανοίγει και κλείνει αυτόματα, ταυτόχρονα με την ηλεκτρική συσκευή. Λειτουργία αυτοκαθαρισμού φίλτρου, ταχυσύνδεσμος, ασφαλιζόμενοι τροχίσκοι και πέλμα γενικής χρήσης. Πολυβάθμιο σύστημα φίλτρου. Λαβή και σωλήνας αναρρόφησης από ανοξείδωτο χάλυβα. Σωλήνας αναρρόφησης 3,0 m.
Σκούπα υγρού και ξηρού τύπου STIHL SE 133 ME
Η Ισχυρή, στιβαρή και πολύ ανθεκτική σκούπα STIHL υγρών και στερεών, διαθέτει την πιστοποίηση της ΕΕ για κατηγορία σκόνης Μ, και έτσι καλύπτει σχεδόν κάθε είδος σκόνης. Έτσι προσφέρει υψηλή προστασία στον χρήστη που πλέον δεν είναι εκτεθειμένος στην σκόνη. Είναι ιδανική για επαγγελματίες στον κλάδο των οικοδομών και της βιοτεχνίας. Εύκολος χειρισμός, αυτόματος καθαρισμός φίλτρου, βύσμα καλωδίου με αυτόματο διακόπτη, μεγάλος κάδος, με αντιστατικά παρελκόμενα που μειώνουν την ηλεκτροστατική φόρτιση από ξηρά σωματίδια σκόνης.
Σκούπα υγρού και ξηρού τύπου STIHL SE 33
Για το καθάρισμα στεγνών και υγρών επιφανειών γύρω από το σπίτι και για το καθάρισμα του αυτοκινήτου. Πολύπλευρες δυνατότητες χρήσης χάρη στη μεγάλη επιλογή σε εξαρτήματα. Ρυθμιζόμενο πέλμα δαπέδου για εύκολη εναλλαγή ανάμεσα σε αναρρόφηση υγρών και στερεών, λειτουργία φυσητήρα με σύνδεση του σωλήνα αναρρόφησης στην έξοδο αέρα, σωλήνας αναρρόφησης 2 τεμαχίων για μεγαλύτερη εργονο- μία. Ιδανική φύλαξη εξαρτημάτων πάνω στη συσκευή, ρύγχος αρμών, πέλμα δαπέδου, σωλήνας αναρρόφησης 2 m.
Σκούπα υγρού και ξηρού τύπου STIHL SE 62 E
Εύχρηστη και πρακτική σκούπα υγρού/ξηρού τύπου, με αυτόματο διακόπτη και ρευματοδότη για τη σύνδεση ηλεκτρικών συσκευών. Η σκούπα ανοίγει και κλείνει αυτόματα, ταυτόχρονα με την ηλεκτρική συσκευή. Με αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο, σωλήνα αναρρόφησης από αλουμίνιο, ασφαλιζόμενους τροχίσκους και ρυθμιζόμενο πέλμα δαπέδου. Με ενσωματωμένη θήκη παρελκομένων. Σωλήνας αναρρόφησης 3,5 m.
Σκούπα υγρού και ξηρού τύπου STIHL SEA 20 με μπαταρία AS 2 και φορτιστή AL 1
Πρακτικό επαναφορτιζόμενο σκουπάκι χειρός για σκούπισμα και καθαρισμό μικρότερων ξηρών περιοχών στο σπίτι, στο γκαράζ, στο συνεργείο ή στο αυτοκίνητο. Με αφαιρούμενο δοχείο συλλογής για εύκολο άδειασμα και καθάρισμα. Ρύγχος αρμών και ακροφύσιο γενικής χρήσης με αποσπωμενη βούρτσα για ποικιλία εφαρμογών. Η δυνατότητα σταθεροποίησης της σκανδάλης επιστρέπει τη συνεχή λειτουργία χωρίς να χρειάζεται να κρατάτε πατημένη τη σκανδάλη. Με αποτελεσματικό φίλτρο χάρη στο σύστημα φίλτρανσης δύο βαθμίδων. Μία λυχνία επιστρέπει στον χρήστη να ελέγχει την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας AS 2 με ένα πάτημα του κουμπιού.
Περιλαμβάνεται στο σετ:
1 x μπαταρία ιόντων λιθίου AS 2, 28 Wh, 10,8 V 1 x φορτιστής AL 1 1 x ρύγχος αρμών 1 x ακροφύσιο γενικής χρήσης με απόσπώμενη βούρτσα 1 x επέκταση σωλήνα 1 x εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης 1 x τσάντα μεταφοράς
Σκούπα υγρού και ξηρού τύπου STIHL SEA 20 χωρίς μπαταρία και φορτιστή
Πρακτικό επαναφορτιζόμενο σκουπάκι χειρός για σκούπισμα και καθαρισμό μικρότερων ξηρών περιοχών στο σπίτι, στο γκαράζ, στο συνεργείο ή στο αυτοκίνητο. Με αφαιρούμενο δοχείο συλλογής για εύκολο άδειασμα και καθάρισμα. Ρύγχος αρμών και ακροφύσιο γενικής χρήσης με αποσπωμενη βούρτσα για ποικιλία εφαρμογών. Η δυνατότητα σταθεροποίησης της σκανδάλης επιστρέπει τη συνεχή λειτουργία χωρίς να χρειάζεται να κρατάτε πατημένη τη σκανδάλη. Με αποτελεσματικό φίλτρο χάρη στο σύστημα φίλτρανσης δύο βαθμίδων. Μία λυχνία επιτρέπει στον χρήστη να ελέγχει την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας AS 2 με ένα πάτημα του κουμπιού. (Δεν περιλαμβάνεται η μπαταρία και ο φορτιστής που απαιτούνται για την λειτουργία του μηχανήματος)