Πλυστικά υψηλής πίεσης

Πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL RE 100 PLUS Control
Εξαιρετικά άνετο και ελαφρύ πλυστικό υψηλής πίεσης με όλες τις ανέσεις. Με λειτουργία CONTROL για ρύθμιση της πίεσης με ένα πάτημα του κουμπιού και ενδεικτική λυχνία πίεσης στο πιστόλι. Με ανέμη σωλήνα (έκδοση PLUS) για απλή χρήση και φύλαξη του σωλήνα υψηλής πίεσης. Μπεκ 3-σε-1 για περιστρεφόμενη δέσμη, επίπεδη δέσμη και ψέκασμα απορρυπαντικού. Φύλαξη παρελκομένων απευθείας στο μηχάνημα, για ασφάλεια και εξοικονόμηση χώρου.
Πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL RE 110
Εύχρηστο πλυστικό υψηλής πίεσης 110 bar με πρόσθετο εξοπλισμό. Μακρύ σύστημα εκτόξευσης με μαλακή λαβή για άνετη εργασία, τηλεσκοπική λαβή από αλουμίνιο, πλευρική θήκη φύλαξης εξαρτημάτων με ενσωματωμένες θέσεις για μπεκ και καλώδιο τροφοδοσίας, ταχυσύνδεσμος στην έξοδο υψηλής πίεσης, σωλήνας υψηλής πίεσης 7 m.
Πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL RE 110 PLUS
Στιβαρό πλυστικό υψηλής πίεσης με επαγωγικό κινητήρα χωρίς ψήκτρες, ποιοτική αντλία από αλουμίνιο, και όλες τις πιθανές ανέσεις. Compact σχεδιασμός με τηλεσκοπική λαβή από αλουμίνιο. Πλευρική θήκη παρελκομένων με ενσωματωμένες θέσεις φύλαξης για μπεκ και καλώδιο τροφοδοσίας. Με μπεκ περιστρεφόμενης δέσμης, ρυθμιζόμενο μπεκ επίπεδης δέσμης και σύστημα ψεκασμού απορρυπαντικού. Σωλήνας υψηλής πίεσης μήκους 8m με ταχυσύνδεσμο. Με ανέμη σωλήνα (έκδοση PLUS) για εξαιρετικά απλή και πρακτική χρήση και φύλαξη του σωλήνα υψηλής πίεση
Πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL RE 120 PLUS
Ισχυρό πλυστικό υψηλής πίεσης χωρίς ψήκτρες επαγωγικός κινητήρας, αντλία αλουμινίου υψηλής ποιότητας. Τηλεσκοπική λαβή από αλουμίνιο, αποθηκευτικός χώρος που ανοίγει στο πλάι με ενσωματωμένο ακροφύσιο και αποθήκευση καλωδίου ρεύματος. Ανετο, με πιστόλι υψηλής πίεσης με μαλακή λαβή, και ένα ιδιαίτερα μακρύ ακροφύσιο. Εύκαμπτος σωλήνας υψηλής πίεσης μήκους 9 μέτρων με γρήγορη σύζευξη. Με καρούλι για ιδιαίτερα εύκολο χειρισμό και αποθήκευση του εύκαμπτου σωλήνα υψηλής πίεσης.
Πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL RE 140 PLUS
Το πιο ισχυρό πλυστικό υψηλής πίεσης της κατηγορίας compact της STIHL με πλούσιο εξοπλισμό. Επαγωγικός κινητήρας χωρίς ψήκτρες, ποιοτική αντλία από αλουμίνιο και σωλήνας υψηλής πίεσης με χαλύβδινη ενίσχυση. Compact σχεδιασμός με τηλεσκοπική λαβή από αλουμίνιο. Πλευρική θήκη παρελκομένων με ενσωματωμένες θέσεις φύλαξης για μπεκ και καλώδιο τροφοδοσίας. Εύχρηστο πιστόλι υψηλής πίεσης με μαλακή λαβή και εξαιρετικά μακρύ σωλήνα εκτόξευσης. Με μπεκ περιστρεφόμενης δέσμης, ρυθμιζόμενο μπεκ επίπεδης δέσμης και σύστημα ψεκασμού απορρυπαντικού. Ανθεκτικός σωλήνας υψηλής πίεσης με ατσάλινη ενίσχυση μήκους 10 m με ταχυσύνδεσμο. Με ανέμη σωλήνα (έκδοση PLUS) και στιβαρό οδηγό σωλήνα από αλουμίνιο για εξαιρετικά απλή και πρακτική χρήση και φύλαξη του σωλήνα υψηλής πίεσης.
Πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL RE 150
Ισχυρό και ανθεκτικό καθαριστικό υψηλής πίεσης 140 bar με αντλία υψηλής πίεσης από ορείχαλκο, έλεγχο πίεσης / ροής με χρήση μανόμετρου, ενσωματωμένη δεξαμενή με έλεγχο δοσολογίας για καθαριστικό, ρυθμιζόμενο ακροφύσιο τζετ ανεμιστήρα, περιστροφικό ακροφύσιο από κεραμικό ανθεκτικό στη φθορά, σύζευξη ταχείας απελευθέρωσης κατά του τρυπανιού στη λόγχη , αποθηκευτικός χώρος για το ακροφύσιο, 9 m ενισχυμένος με χάλυβα σωλήνας υψηλής πίεσης.
Πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL RE 150 PLUS
Ισχυρό και ανθεκτικό πλυστικό υψηλής πίεσης με όλες τις ανέσεις. Ανέμη σωλήνα με οδηγό σωλήνα, πτυσσόμενη μανέλα και σωλήνας υψηλής πίεσης 12 m με ατσάλινο πλέγμα, αντλία υψηλής πίεσης από ορείχαλκο, ρυθμιστής παροχής/πίεσης με μανόμετρο, ενσωματωμένο δοχείο απορρυπαντικού με ρυθμιστή παροχής, ρυθμιζόμενο μπεκ επίπεδης δέσμης, μπεκ περιστρεφόμενης δέσμης από άφθαρτο κεραμικό υλικό, αντι- στρεπτικός ταχυσύνδεσμος στο πιστόλι, θήκη για τη φύλαξη των μπεκ.
Πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL RE 170
Εξαιρετικά στιβαρό και ισχυρό πλυστικό υψηλής πίεσης με όλες τις ανέσεις. σωλήνας υψηλής πίεσης 9 m με ατσάλινο πλέγμα, αντλία υψηλής πίεσης από ορείχαλκο με άφθαρτα έμβολα επιστρωμένα με κεραμικό υλικό, ρυθμιστής παροχής/ πίεσης με μανόμετρο, ενσωματωμένο δοχείο απορρυπαντικού με ρυθμιστή παροχής, ρυθμιζόμενο μπεκ επίπεδης δέσμης, μπεκ περιστρεφόμενης δέσμης από άφθαρτο κεραμικό υλικό, αντιστρεπτικός ταχυσύνδεσμος στο πιστόλι, θήκη για τη φύλαξη των μπεκ.
Πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL RE 170 PLUS
Εξαιρετικά στιβαρό και ισχυρό πλυστικό υψηλής πίεσης με όλες τις ανέσεις. Ανέμη σωλήνα με οδηγό σωλήνα, πτυσσό- μενη μανέλα και σωλήνας υψηλής πίεσης 12 m με ατσάλινο πλέγμα, αντλία υψηλής πίεσης από ορείχαλκο με άφθαρτα έμβολα επιστρωμένα με κεραμικό υλικό, ρυθμιστής παροχής/ πίεσης με μανόμετρο, ενσωματωμένο δοχείο απορρυπαντικού με ρυθμιστή παροχής, ρυθμιζόμενο μπεκ επίπεδης δέσμης, μπεκ περιστρεφόμενης δέσμης από άφθαρτο κεραμικό υλικό, αντιστρεπτικός ταχυσύνδεσμος στο πιστόλι, θήκη για τη φύλα- ξη των μπεκ.
Πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL RE 232
Η πρώτη σκάλα της επαγγελματικής κατηγορίας. Εργονομικό επαγγελματικό σύστημα ψεκασμού STIHL, σωλήνας υψηλής πίεσης 10 m με χαλύβδινη ενίσχυση, δυνατότητα αναρρόφησης
και δοσολογίας απορρυπαντικού από εξωτερικό δοχείο,
σταθεροποίηση καλωδίου τροφοδοσίας, πρακτικό στήριγμα για πιστόλια εκτόξευσης.
Πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL RE 272 PLUS
Μηχάνημα καθαρισμού με κινητήρα χαμηλών στροφών και έξτρα χαρακτηριστικά υψηλής άνεσης. Ανέμη με βοήθημα τυλίγματος,
σωλήνας υψηλής πίεσης 15 m με ατσάλινο πλέγμα ενίσχυσης, δεύτερος σωλήνας εκτόξευσης με μπεκ περιστρεφόμενης δέσμης,
άφθαρτα έμβολα με κεραμική επίστρωση, εργονομικό
επαγγελματικό σύστημα εκτόξευσης STIHL, δοχείο απορρυπαντικού, ρυθμιστής παροχής/πίεσης, μανόμετρο,
μεγάλο φίλτρο νερού.
Πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL RE 362
Στιβαρός σχεδιασμός και κινητήρας χαμηλών στροφών με μεγάλη διάρκεια ζωής. Δύο δοχεία απορρυπαντικού με κουμπί εναλλαγής, για ευελιξία στο καθάρισμα. Πρωτοποριακό σύστημα στερέωσης του καλωδίου τροφοδοσίας. Πτυσσόμενη λαβή προώθησης για απλή μεταφορά και εύχρηστο επαγγελματικό σύστημα εκτόξευσης με ενσωματωμένο ρυθμιστή πίεσης/παροχής.
Πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL RE 80 X, Hochdruckreiniger
Φορητό μηχάνημα χαμηλού βάρους και εξαιρετικά μικρών διαστάσεων για απλή μεταφορά και εξοικονόμηση χώρου κατά τη φύλαξη. Με στιβαρή αντλία υψηλής πίεσης από αλουμίνιο, μπεκ περιστρεφόμενης δέσμης, ρυθμιζόμενο μπεκ επίπεδης δέσμης, σύστημα ψεκασμού απορρυπαντικού. Φύλαξη παρελκομένων απευθείας στο μηχάνημα, για ασφάλεια και εξοικονόμηση χώρου. Ταχυσύνδεσμος για απλή σύνδεση του σωλήνα υψηλής πίεσης στο πλυστικό υψηλής πίεσης και στο πιστόλι.
Πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL RE 80, Hochdruckreiniger
Ελαφρύ μηχάνημα μικρών διαστάσεων για αρχάριους, με στιβαρή αντλία υψηλής πίεσης από αλουμίνιο, μπεκ περιστρεφόμενης δέσμης, ρυθμιζόμενο μπεκ επίπεδης δέσμης και σύστημα ψεκασμού απορρυπαντικού. Φύλαξη παρελκομένων απευθείας στο μηχάνημα, για ασφάλεια και εξοικονόμηση χώρου. Ταχυσύνδεσμος για απλή σύνδεση του σωλήνα υψηλής πίεσης στο πλυστικό υψηλής πίεσης και στο πιστόλι.
Πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL RE 90
Ελαφρύ και compact πλυστικό υψηλής πίεσης 100 bar με βασικό εξοπλισμό. Κεφαλή αντλίας από αλουμίνιο, ενσωματωμένοι τροχοί, σετ ψεκασμού απορρυπαντικών με φιάλη, μπεκ περιστρεφόμενης δέσμης και μπεκ επίπεδης δέσμης με ρυθμιστή πίεσης, αντιστρεπτικός ταχυσύνδεσμος στο πιστόλι,θέση για το σύστημα εκτόξευσης στα διαλείμματα εργασίας, σωλήνας υψηλής πίεσης 6 m, λαβή μεταφοράς.