Τρακτέρ

Τρακτέρ ISEKI TG-6375
Καλέστε μας στο 24310-26623 για ΠΡΟΣΦΟΡΑ!Τρακτέρ ISEKI TG-6375Ο γεωργικός ελκυστήρας Iseki TG6375 διατίθεται σε δύο εκδόσεις: με καμπίνα ή με προστατευτικό πλαίσιο (rollbar), ανάλογα με την επιλογή του πελάτη. Τα μοντέλα που διαθέτουν καμπίνα προσφέρουν στον οδηγό καλή ορατότητα, άνεση κατά τη διάρκεια της εργασίας, θέρμανση και κλιματισμό.Είναι εξοπλισμένος με κινητήρα 3 κυλίνδρων πετρελαίου (1,647L Diesel) Iseki, με ισχύ 40hp, ο οποίος είναι εξαιρετικά οικονομικός, οικολογικός και συμμορφώνεται με τα ευρωπαϊκά πρότυπα εκπομπών καυσαερίων.
Τρακτέρ ISEKI TG-6495
Καλέστε μας στο 24310-26623 για ΠΡΟΣΦΟΡΑ!Τρακτέρ ISEKI TG-6495Ο γεωργικός ελκυστήρας Iseki TG6495 διατίθεται σε δύο εκδόσεις: με καμπίνα ή με προστατευτικό πλαίσιο (rollbar), ανάλογα με την επιλογή του πελάτη. Τα μοντέλα που διαθέτουν καμπίνα προσφέρουν στον οδηγό καλή ορατότητα, άνεση κατά τη διάρκεια της εργασίας, θέρμανση και κλιματισμό.Είναι εξοπλισμένος με κινητήρα 4 κυλίνδρων πετρελαίου (2,197L Diesel) Iseki, με μέγιστη ισχύ 50hp, ο οποίος είναι εξαιρετικά οικονομικός , οικολογικός και συμμορφώνεται με τα ευρωπαϊκά πρότυπα εκπομπών καυσαερίων.
Τρακτέρ ISEKI TG-6675
Καλέστε μας στο 24310-26623 για  ΠΡΟΣΦΟΡΑ!Τρακτέρ ISEKI TG-6675Ο γεωργικός ελκυστήρας Iseki TG6495 διατίθεται σε δύο εκδόσεις: με καμπίνα ή με προστατευτικό πλαίσιο (rollbar), ανάλογα με την επιλογή του πελάτη. Τα μοντέλα που διαθέτουν καμπίνα προσφέρουν στον οδηγό καλή ορατότητα, άνεση κατά τη διάρκεια της εργασίας, θέρμανση και κλιματισμό.Είναι εξοπλισμένος με κινητήρα 4 κυλίνδρων πετρελαίου (2,216L Diesel) Iseki, με μέγιστη ισχύ 70hp, ο οποίος είναι εξαιρετικά οικονομικός, οικολογικός και συμμορφώνεται με τα ευρωπαϊκά πρότυπα εκπομπών καυσαερίων.
Τρακτέρ ISEKI TLE-3400
Καλέστε μας στο 24310-26623 για ΠΡΟΣΦΟΡΑ!Τρακτέρ ISEKI TLE-3400Ο γεωργικός ελκυστήρας Iseki TLE3400 διατίθεται σε δύο εκδόσεις: με καμπίνα ή με προστατευτικό πλαίσιο (rollbar), ανάλογα με την επιλογή του πελάτη. Τα μοντέλα που διαθέτουν καμπίνα προσφέρουν στον οδηγό καλή ορατότητα, άνεση κατά τη διάρκεια της εργασίας και θέρμανση .Η ολοκληρωμένη γυάλινη καμπίνα είναι διαθέσιμη ως επιλογή για το μοντέλο TLE 3400.Επιπλέον, κατόπιν ζήτησης, στην καμπίνα μπορεί να εγκατασταθεί θέρμανση, πρόσθετος φωτισμός και άλλα αξεσουάρ.Είναι εξοπλισμένος με κινητήρα 3 κυλίνδρων πετρελαίου (1,498L Diesel) Iseki, με μέγιστη ισχύ 40hp, ο οποίος είναι εξαιρετικά οικονομικός , οικολογικός και συμμορφώνεται με τα ευρωπαϊκά πρότυπα εκπομπών καυσαερίων.Η Σειρά TLE χαρακτηρίζεται από τη σταθερότητά της, την αξιοπιστία της και την ικανοποίηση που προσφέρει, χάρη στον συνδυασμό τιμής-παραγωγικότητας.Η ανάγκη για μηχανήματα εξαιρετικής ποιότητας, με δυνατότητα εκτέλεσης ευρέος φάσματος εργασιών όλο και αυξάνεται. Για να ανταποκριθεί σε αυτές τις απαιτήσεις, η ISEKI ανέπτυξε γεωργικό ελκυστήρα, ο οποίος εντυπωσιάζει όχι μόνο με την απλότητά του, αλλά και με την τιμή του, χωρίς να υστερεί ταυτόχρονα σε κάτι από την ποιότητά του και την αξιοπιστία του.Ισχύς Κινητήρα – Ευκολία ΣυντήρησηςΑυτή η σειρά διαθέτει κινητήρα με ισχύ 38hp στο μοντέλο TLE 3400 και 55hp στο μοντέλο TLE 4490, το οποίο έχει εξοπλιστεί ειδικά με ISEKI Turbo για ακόμα μεγαλύτερη ισχύ. Το τρακτεράκι είναι εξοπλισμένο με υδροστατική ή με συγχρονισμένη μετάδοση, 3 ταχυτήτων, ανάλογα με το μοντέλο, η οποία εγγυάται την καλύτερη πρόσφυση.Ευρύχωρη Καμπίνα Άριστης ΠοιότηταςΗ ολοκληρωμένη γυάλινη καμπίνα είναι διαθέσιμη ως επιλογή για το μοντέλο TLE 3400 και μπορεί να εγκατασταθεί από τον προμηθευτή σας. Επιπλέον, κατόπιν ζήτησης, στην καμπίνα μπορεί να εγκατασταθεί θέρμανση, πρόσθετος φωτισμός και άλλα αξεσουάρ.
Τρακτέρ ISEKI TLE-4490
Καλέστε μας στο 24310-26623 για ΠΡΟΣΦΟΡΑ!Τρακτέρ ISEKI TLE-4490Ο γεωργικός ελκυστήρας Iseki TLE4490 διατίθεται σε δύο εκδόσεις: με καμπίνα ή με προστατευτικό πλαίσιο (rollbar), ανάλογα με την επιλογή του πελάτη. Τα μοντέλα που διαθέτουν καμπίνα προσφέρουν στον οδηγό καλή ορατότητα, άνεση κατά τη διάρκεια της εργασίας και θέρμανση .Η ολοκληρωμένη γυάλινη καμπίνα είναι διαθέσιμη ως επιλογή για το μοντέλο TLE 4490.Επιπλέον, κατόπιν ζήτησης, στην καμπίνα μπορεί να εγκατασταθεί θέρμανση, πρόσθετος φωτισμός και άλλα αξεσουάρ.Είναι εξοπλισμένος με κινητήρα 3 κυλίνδρων πετρελαίου (2,198L Diesel) Iseki, με μέγιστη ισχύ 50hp, ο οποίος είναι εξαιρετικά οικονομικός , οικολογικός και συμμορφώνεται με τα ευρωπαϊκά πρότυπα εκπομπών καυσαερίων.Η Σειρά TLE χαρακτηρίζεται από τη σταθερότητά της, την αξιοπιστία της και την ικανοποίηση που προσφέρει, χάρη στον συνδυασμό τιμής-παραγωγικότητας.Η ανάγκη για μηχανήματα εξαιρετικής ποιότητας, με δυνατότητα εκτέλεσης ευρέος φάσματος εργασιών όλο και αυξάνεται. Για να ανταποκριθεί σε αυτές τις απαιτήσεις, η ISEKI ανέπτυξε γεωργικό ελκυστήρα, ο οποίος εντυπωσιάζει όχι μόνο με την απλότητά του, αλλά και με την τιμή του, χωρίς να υστερεί ταυτόχρονα σε κάτι από την ποιότητά του και την αξιοπιστία του.Ισχύς Κινητήρα – Ευκολία ΣυντήρησηςΑυτή η σειρά διαθέτει κινητήρα με ισχύ 38hp στο μοντέλο TLE 3400 και 55hp στο μοντέλο TLE 4490, το οποίο έχει εξοπλιστεί ειδικά με ISEKI Turbo για ακόμα μεγαλύτερη ισχύ. Το τρακτεράκι είναι εξοπλισμένο με υδροστατική ή με συγχρονισμένη μετάδοση, 3 ταχυτήτων, ανάλογα με το μοντέλο, η οποία εγγυάται την καλύτερη πρόσφυση.Ευρύχωρη Καμπίνα Άριστης ΠοιότηταςΗ ολοκληρωμένη γυάλινη καμπίνα είναι διαθέσιμη ως επιλογή για το μοντέλο TLE 3400 και μπορεί να εγκατασταθεί από τον προμηθευτή σας. Επιπλέον, κατόπιν ζήτησης, στην καμπίνα μπορεί να εγκατασταθεί θέρμανση, πρόσθετος φωτισμός και άλλα αξεσουάρ.
Τρακτέρ ISEKI TM-3185
Καλέστε μας στο 24310-26623 για ΠΡΟΣΦΟΡΑ!Τρακτέρ ISEKI TM-3185Ο γεωργικός ελκυστήρα Iseki TM3185 είναι εξοπλισμένος με κινητήρα 3 κυλίνδρων πετρελαίου (0,763L Diesel) Iseki, που μπορεί να σας προσφέρει την απαιτούμενη ισχύ, ακόμα και στις δύσκολες συνθήκες των αγροτικών εργασιών. Η μέγιστη ισχύς των 20 ίππων είναι αρκετή για όλες τις εργασίες στο αγρόκτημα ή στον κήπο. Ο μπροστινός και πίσω άξονας προσαρμόζονται σε οποιοδήποτε έδαφος, χάρη στην ενεργή ανάρτησή τους και στο σύστημα πέδησης σε λάδι.
Τρακτέρ ISEKI TM-3267
Καλέστε μας στο 24310-26623 για ΠΡΟΣΦΟΡΑ!Τρακτέρ ISEKI TM-3267Ο γεωργικός ελκυστήρας Iseki TM3267 είναι εξοπλισμένος με κινητήρα 3 κυλίνδρων πετρελαίου (1,498L Diesel) Iseki , που μπορεί να σας προσφέρει την απαιτούμενη ισχύ, ακόμα και στις δύσκολες συνθήκες των αγροτικών εργασιών. Η μέγιστη ισχύς των 30 ίππων είναι αρκετή για όλες τις εργασίες στο αγρόκτημα ή στον κήπο. Ο μπροστινός και πίσω άξονας προσαρμόζονται σε οποιοδήποτε έδαφος, χάρη στην ενεργή ανάρτησή τους και στο σύστημα πέδησης σε λάδι.
Χορτοκοπτικό Τρακτέρ ISEKI SF-224
Καλέστε μας στο 24310-26623 για ΠΡΟΣΦΟΡΑ!Χορτοκοπτικό Τρακτέρ SF-224Οι χορτοκοπτικές μηχανές ISEKI κατέχουν την 1η θέση παγκοσμίως στον σχεδιασμό, την απόδοση και την αξιοπιστία υψηλής ποιότητας, με την ικανότητα να κόβουν και να συλλέγουν ακόμα και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες ικανοποιώντας τις ανάγκες σας. Η υψηλής προδιαγραφών άνεση και οι πολλαπλές λειτουργίες , τις καθιστούν την καλύτερη επιλογή τόσο για επαγγελματίες όσο και για ιδιώτες.Οι χορτοκοπτικές μηχανές Iseki, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα εδάφη όπως πάρκα και γήπεδα για την καταλληλότερη συντήρηση του κάθε χώρου. Αποτέλεσμα που θα σας εντυπωσιάσει.
Χορτοκοπτικό Τρακτέρ ISEKI SF-310
Καλέστε μας στο 24310-26623 για  ΠΡΟΣΦΟΡΑ!Χορτοκοπτικό Τρακτέρ SF-310Οι χορτοκοπτικές μηχανές ISEKI κατέχουν την 1η θέση παγκοσμίως στον σχεδιασμό, την απόδοση και την αξιοπιστία υψηλής ποιότητας, με την ικανότητα να κόβουν και να συλλέγουν ακόμα και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες ικανοποιώντας τις ανάγκες σας. Η υψηλής προδιαγραφών άνεση και οι πολλαπλές λειτουργίες , τις καθιστούν την καλύτερη επιλογή τόσο για επαγγελματίες όσο και για ιδιώτες.Οι χορτοκοπτικές μηχανές Iseki, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα εδάφη όπως πάρκα και γήπεδα για την καταλληλότερη συντήρηση του κάθε χώρου. Αποτέλεσμα που θα σας εντυπωσιάσει.
Χορτοκοπτικό Τρακτέρ ISEKI SF-323
Καλέστε μας στο 24310-26623 για ΠΡΟΣΦΟΡΑ!Χορτοκοπτικό Τρακτέρ SF-310Οι χορτοκοπτικές μηχανές ISEKI κατέχουν την 1η θέση παγκοσμίως στον σχεδιασμό, την απόδοση και την αξιοπιστία υψηλής ποιότητας, με την ικανότητα να κόβουν και να συλλέγουν ακόμα και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες ικανοποιώντας τις ανάγκες σας. Η υψηλής προδιαγραφών άνεση και οι πολλαπλές λειτουργίες , τις καθιστούν την καλύτερη επιλογή τόσο για επαγγελματίες όσο και για ιδιώτες.Οι χορτοκοπτικές μηχανές Iseki, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα εδάφη όπως πάρκα και γήπεδα για την καταλληλότερη συντήρηση του κάθε χώρου. Αποτέλεσμα που θα σας εντυπωσιάσει.